Ghost Recon: Future Soldier™ | Xbox 360

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
این یکی از قوائد اصلی قوست ریکونه و خیلی هم خوبه

بدی این بازی اینکه
اصلا تیر نمیخوری که بخوای بمیری....!!!

---------- نوشته در 07:47 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:46 PM ارسال شده بود ----------

آسونیش که آسونه . اما چون من فقط دلم میخواست مخفی برم نشد . اتفاقا خراکم تیمی کار کردنه . اما نشد رم کردم مثله گاو رفتم تو شیکمشون....

یک نکته دیگش اینکه
اون قسمتی که شما میگی من مخفی رفتم...
فقط قسمت قبل از اومدن تانک عین گاو رفتم.....

بدی این بازی اینکه
اصلا تیر نمیخوری که بخوای بمیری....!!!

---------- نوشته در 07:47 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:46 PM ارسال شده بود ----------

یک نکته دیگش اینکه
اون قسمتی که شما میگی من مخفی رفتم...
فقط قسمت قبل از اومدن تانک عین گاو رفتم.....
همونطور که گفتم به دلیل اینکه 4 نفریم و کلی امکانات داریم که دشمن هیچ کدومش رو نداره!(به جز غیب شدن)بازی آسون میشه!
کاشکی یه فکری واسش میکردن که اون 3 نفر بمیرن تکی میرفتیم.

دوستان برین تو آپشن بازی و گزینه "نکات" رو فعال کنید بعد وقتی که میرین تو گان اسمیت میگه میخواین ویدئوشو ببینین ( چگونه با کینکت کار کنید )
بعد نشون میده یارو رو مثلا دستشو مستقیم سمت کینکت میگیره مشت میکنه شلیک نمیکنه باز میکنه شلیک میکنه در ضمن دستتونو عینه فلجا باز و بسته نکنید:دی باید ساف و مستقیم باشه:دی

دوستان برین تو آپشن بازی و گزینه "نکات" رو فعال کنید بعد وقتی که میرین تو گان اسمیت میگه میخواین ویدئوشو ببینین ( چگونه با کینکت کار کنید ) بعد نشون میده یارو رو مثلا دستشو مستقیم سمت کینکت میگیره مشت میکنه شلیک نمیکنه باز میکنه شلیک میکنه در ضمن دستتونو عینه فلجا باز و بسته نکنید:دی باید ساف و مستقیم باشه:دی
کلا کینکت خنگه من تو مغازه طرف دیدم همه میرفتن دستشونو باز وبسته میکردن ولی یارو شلیک نمیکرد :d

سلام برادرا....
من یه دو مرحله ایی از بازی رفتم ولی نمیدونم منتظر نسخه pc بمونم یا نه؟:|
واقعا توشون تا چقدر فرق هست؟؟؟؟:-/

اگه بازی پورت شده باشه به نظرم منتظرش نمون.همین نسخه رو تموم کن.
آخه یوبی سافت همیشه بازیهاشو پورت میکنه

یا کینکت مشکل داشته یا دوستانتون بلد نبودن چجوری کار کنند چون من به راحتی اینکارو میکنم! ایراد بنی اسرائیلی نیارید لطفا :|
والا منم هیچ مشکلی ندارم:دی
اصلا فکر کنم این آپدیت دشبورد 2.147 باعث قوی شدن کینکت هم شده!
الان میشه باهاش دستگاه رو خاموش کرد و... و وقتی میشه مشتت رو باز کنی و تیر بزنی یعنی انگشت هارو هم میشناسه!
من نیم ساعت تو تمرینی بودم بعد هم داشتم با فرمان صوتی کار میکردم!
هیچ مشکلی نداشتم.

امیر جان
حالا اگه انگشتا رو م تشخیص نده اینو میتونه تشخیص بده :
شما وقتی دستت مشته بلاخره کوچیکتر بنظر میرسه درسته؟پس وقتی مشتتو باز میکنی یه چیز اضافه ( انگشتاتون:دی) میاد بالای دستتون پس کینکت میتونه اونو تشخیص بده! ( بازم میگم اگه با این موافق نیستید که انگشتا رو تشخیص نمیده) ولی با این ایده ای که اینا و سگا برا کینکت دادنو بازی ساختن کلی بازی خفن میتونه براش بیاد!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or