این یکی از قوائد اصلی قوست ریکونه و خیلی هم خوبهاز یک چیز بازی خیلی بدم میاد
اگر دو تا تیر بخوری میمیری اصلا فرصت نمیدن کاور عوض کنی.
چون بازی بر پایه ی مخفی کاری قرار داره و شما Run & Gun بازی میکنی!از یک چیز بازی خیلی بدم میاد
اگر دو تا تیر بخوری میمیری اصلا فرصت نمیدن کاور عوض کنی.
این یکی از قوائد اصلی قوست ریکونه و خیلی هم خوبه
آسونیش که آسونه . اما چون من فقط دلم میخواست مخفی برم نشد . اتفاقا خراکم تیمی کار کردنه . اما نشد رم کردم مثله گاو رفتم تو شیکمشون....
همونطور که گفتم به دلیل اینکه 4 نفریم و کلی امکانات داریم که دشمن هیچ کدومش رو نداره!(به جز غیب شدن)بازی آسون میشه!بدی این بازی اینکه
اصلا تیر نمیخوری که بخوای بمیری....!!!
---------- نوشته در 07:47 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:46 PM ارسال شده بود ----------
یک نکته دیگش اینکه
اون قسمتی که شما میگی من مخفی رفتم...
فقط قسمت قبل از اومدن تانک عین گاو رفتم.....
کلا کینکت خنگه من تو مغازه طرف دیدم همه میرفتن دستشونو باز وبسته میکردن ولی یارو شلیک نمیکرد :dدوستان برین تو آپشن بازی و گزینه "نکات" رو فعال کنید بعد وقتی که میرین تو گان اسمیت میگه میخواین ویدئوشو ببینین ( چگونه با کینکت کار کنید ) بعد نشون میده یارو رو مثلا دستشو مستقیم سمت کینکت میگیره مشت میکنه شلیک نمیکنه باز میکنه شلیک میکنه در ضمن دستتونو عینه فلجا باز و بسته نکنیدباید ساف و مستقیم باشه
![]()
سلام برادرا....
من یه دو مرحله ایی از بازی رفتم ولی نمیدونم منتظر نسخه pc بمونم یا نه؟
واقعا توشون تا چقدر فرق هست؟؟؟؟![]()

والا منم هیچ مشکلی ندارمیا کینکت مشکل داشته یا دوستانتون بلد نبودن چجوری کار کنند چون من به راحتی اینکارو میکنم! ایراد بنی اسرائیلی نیارید لطفا![]()