Ghost Recon: Future Soldier™ | Xbox 360

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
ای بابا دهنم آسفالت شد :
به اون مرحلش رسیدم که باز تو جنگلیم (دگارستان) و رسیدم به اون جایی که یه محوطست و دور تا دورش کابینه چوبی هستش و زده Secure HQ و یه چند تایی رو یواشکی میکشم , یه سوتی داره بد , گند زده تو اعصابم اونم اینکه طرف از کلبه میاد بیرون و هیچ کـــــــــس اونجا نیست و تا با چاقو قصابیش میکنم یهو همه میفهمن 6 بار ریست دادم و هر دفعه بو میکشن میفهمن . هر کاری میکنم اون یه تیکش رو مخفی رد کنم نمیشـــــــــــــــــه . خوراکم تک تیراندازه با لوله خفه کن و Bipod زیرش و یه Scope 12 روش و ....میرم 100 متر عقب تر لا به لای آشغالا مخفی میشم و دونه دونه میزنم . عشق مخفی کاریشم .

---------- نوشته در 02:13 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:10 PM ارسال شده بود ----------

دوستان اپدیت اول بازی چیه؟ باید انجام داد؟
اون آپدیت نیست یه روند نصب برای خود بازیه . جچیزه مهمی نیست .

ای بابا دهنم آسفالت شد :
به اون مرحلش رسیدم که باز تو جنگلیم (دگارستان) و رسیدم به اون جایی که یه محوطست و دور تا دورش کابینه چوبی هستش و زده Secure HQ و یه چند تایی رو یواشکی میکشم , یه سوتی داره بد , گند زده تو اعصابم اونم اینکه طرف از کلبه میاد بیرون و هیچ کـــــــــس اونجا نیست و تا با چاقو قصابیش میکنم یهو همه میفهمن 6 بار ریست دادم و هر دفعه بو میکشن میفهمن . هر کاری میکنم اون یه تیکش رو مخفی رد کنم نمیشـــــــــــــــــه . خوراکم تک تیراندازه با لوله خفه کن و Bipod زیرش و یه Scope 12 روش و ....میرم 100 متر عقب تر لا به لای آشغالا مخفی میشم و دونه دونه میزنم . عشق مخفی کاریشم .

---------- نوشته در 02:13 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:10 PM ارسال شده بود ----------

دقیقا چیکار میکنه؟

ای بابا دهنم آسفالت شد :

[
یه نفر بالای ساختمون ــه اونو کشتی؟!
جلوترش دهن آدم صاف میشه:دی
ولی بازم حال میده:دی
]

---------- نوشته در 03:02 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:01 PM ارسال شده بود ----------

بازی با کینکت واقعا داغونه
نمیشه اصلا تیر زد.آموزش خاصی هم نداره که بفهمیم چیکار کنیم.دستم خشک شد انقدر بالا نگه داشتم
باید دستت رو مشت کنی یا مشتت رو باز کنی:دی
من تو ویدئوش دیدم خودم هنوز با کینکت نرفتم!

اگه 6 ماه دیگه رو بازی کار کرده بودن
باگ هاش و بخش خونریزی و هوش مصنوعی دشمن درست میکردن حداقل 9 میگرفت
و من بعد اونجام که رازیک نجات میدیم یک تانک میاد.... میپریم تو اب
بعد یک جای قطبی تو شب ظاهر میشیم
چند مرحله مونده تموم بشه؟

آخرین ویرایش:
[
یه نفر بالای ساختمون ــه اونو کشتی؟!
جلوترش دهن آدم صاف میشه:دی
ولی بازم حال میده:دی
]

---------- نوشته در 03:02 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:01 PM ارسال شده بود ----------

باید دستت رو مشت کنی یا مشتت رو باز کنی:دی
من تو ویدئوش دیدم خودم هنوز با کینکت نرفتم!
منم رفتم ویدئوشو دیدم ولی بازم نتونستم باهاش تیر بزنم.طرف تو کلیپ مشت میکرد دستشو بعد باز که میکرد تیر میزدو منم همین کارو کردم ولی طرف عین اسکولا واستاده بود :دی
سلام.

بازی health bar داره ، یا نه ؟؟؟

یا نه :دی
تیر که بخوری ولو میشی رو زمین تا رفیقات بیان خوبت کنن.اگه شدید تیر بخوری همونجا درجا کتلت میشی :دی

من یه جا گیر کردم ولی خواهشا بهم نخندید چون همون اوله بازی هست .
همون دقایق اولیه بازی بعد از اینکه چند نفر رو میکشیم یه دمو نشون میده که یکی داره با تبلت کار میکنه بعد چند تا منو میاد که یکیش میره توی قسمت اسلحه ها و بعد هم میدون تمرین تیراندازی .
تو اون میدون باید کاری انجام بدیم ( من هر چی به مانع ها تیر میزنم اتفاقی نمیوفته ) یا کلا چع جوری وارد مراحل بازی میشه ؟؟

ای بابا دهنم آسفالت شد :

من تو کل اون مرحله 2 بار مردم.....
خیلی راحته اتفاقا....
تیمی کار کنی راحت میری....

من یه جا گیر کردم ولی خواهشا بهم نخندید چون همون اوله بازی هست .
همون دقایق اولیه بازی بعد از اینکه چند نفر رو میکشیم یه دمو نشون میده که یکی داره با تبلت کار میکنه بعد چند تا منو میاد که یکیش میره توی قسمت اسلحه ها و بعد هم میدون تمرین تیراندازی .
تو اون میدون باید کاری انجام بدیم ( من هر چی به مانع ها تیر میزنم اتفاقی نمیوفته ) یا کلا چع جوری وارد مراحل بازی میشه ؟؟

salam
خنده چیه مهدی جان
این قسمت برای استفاده از اسلحه هاست که ببینی بهت حال میدن یا نه :دی.در ضمن برای کینکت هم هست
ولی تو همون انتخاب اسلحه ها که رفتی دکمه ی B رو بزن تا برسی به انتخاب نارنجک و فلش بنگ و ......
اون پایین سمت راست نوشته press X to start mission
ساعت تلویزیونتو off کن دیده میشه :دی
پس هر موقع رسیدی به اینجا X رو بزن و برو تو بازی

من تو کل اون مرحله 2 بار مردم.....
خیلی راحته اتفاقا....
تیمی کار کنی راحت میری....
آسونیش که آسونه . اما چون من فقط دلم میخواست مخفی برم نشد . اتفاقا خراکم تیمی کار کردنه . اما نشد رم کردم مثله گاو رفتم تو شیکمشون....

منم رفتم ویدئوشو دیدم ولی بازم نتونستم باهاش تیر بزنم.طرف تو کلیپ مشت میکرد دستشو بعد باز که میکرد تیر میزدو منم همین کارو کردم ولی طرف عین اسکولا واستاده بود :دی

یا نه :دی
تیر که بخوری ولو میشی رو زمین تا رفیقات بیان خوبت کنن.اگه شدید تیر بخوری همونجا درجا کتلت میشی :دی
منم امتحان کردن دیگه باو شد:دی
دست راست و چپ فرقی نمیکنه یکی رو بیار بالا و مشتت رو باز بنمو:دی
ان یکی دستت باید پایین باشه

---------- نوشته در 06:56 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 06:55 PM ارسال شده بود ----------

آقا پس چرا اين آپديت اولش براي من نيومد؟:-/
یحتمل کینکت نداری یا کینکتت وصل نبوده به دستگاه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or