نه بابا تنچو رو که میشناسم. الان اسمش یادم ا.مد
Soul of Samurai
متاسفانه بازیش نکردمبا دو تا کاراکتر میشد بازیش کرد دختره سریع و نینحاطوری بود پسره کند ولی تاکتیکی. بعد یه جورایی پسره هارد بود دختره ایزی
سر صبحی پکیدم از خندهواقعا نمایش عالی و بی نقصی بود.سیستم مبارزه.گیم پلی.گرافیک و...
نمیدونم چرا دلم میخواد سختی زیرنویس رو بدوش بکشم ولی بازی رو با صدای ژاپنی و زیرنویس انگلیسی بازی کنم.
حسابشو بکن چندتا سر راهتو بگیرن بعد یه دفعه توسرشون داد بزنی:
اوراوااااا...تاتاشی توشه...هیاااااا
۳ تاشون رو به سبک تسوکه توی میتیکومان!!! (یعنی عاشق اونایی ام که منظورمو متوجه شدن) بکشی بعد در حالی که برگهای قرمز و صورتی درختا دارن میریزن توی افق محو بشی...
Sent from my SM-G955F using Tapatalk
بتل V هست دیگه! دس از این یکی بکشید لول تازه اونجا 64تام هستن جا یکی لولمتاسفانه بازیش نکردم
ولی برای دل منم که شده بیان یه دوتا چیز سریع و خفن توی GOT هم بذارن دلِ ما راضی بشه حتی همینی که میگی هم یه بانو داشته واسه ورژن سریع
پ.ن : عاقا چرا بانو نذاشتن کرکتر بازی رو راستی من بانو میخوام این زنه هم توی تریلر پیر بود راضی نکرد
چه كارا كه با فوتومود تو اين بازي نميشه كرد .کسی گذاشته بود اینا رو؟
Ghost of Tsushima - Game details (E3 2018)
اطلاعات خوفیه
فوتومود ، زبون ژاپنی ، شاید سلاح های دیگه و ...
2 تا کاتانا نیست یکی بلند یکی کوتاهه کوتاهه حکم چاقو داره ، مثل اونجایی که آروم از پشت میره و گلوی یارو رو می بُرهميگما جين داخل بازي ٢ تا كاتانا بهش وصل بود؟
يعني ميشه ٢ شمشيره كار كرد؟
واقعاً الان از کجا پی بردی به من میخوره که بتل فیلد خور باشم !!! اصن کجای قیافه ی من به بتلفیلد میخوره اونم یه بازی مولتی محور !بتل V هست دیگه! دس از این یکی بکشید لول تازه اونجا 64تام هستن جا یکی لول