علی فک کنم دوس داشت من بودم که ناراضی بودمنمایش بازی چه از لحاظ گرافیکی چه اتمسفر فوق العاده بود و دوستان گفتنی هارو گفتم
من فقط دیدم احسان @Kaine و علی @Safety & Peace گفتن که از گیم پلی راضی نبودن و یه چیز سریع تر انتظار داشتن
من بنظرم این گیم پلی آروم و سامورائی طور بازی بسیار بسیار خوب بود و خیلی خوشحالم که سریع و بکش بکش نبود
دلیلش؟
بنظرم با اومدن دو بازی دیگه تو این سبک یعنی Ni Oh و Sekiro اگه میخواست با گیم پلی مشابه بیاد خیلی آسیب میدید (گیم پلی دو عنوان دیگه بشدت سریع و خفنه)
من بعد از نمایش Sekiro کاملا قانع شده بودم که جذبم نخواهد کرد Tsushima ولی این گیم پلی ارجینالی که داشت قشنگ منو گرفت!
دلیل دومم اینکه بر خلاف دو عنوان دیگه این بازی وقایع تاریخی رو قراره بازگو کنه و بعید میدونم خبری از موجودات افسانه ای باشه توی بازی و بازی در کل خیلی رئال تره در نتیجه یه سامورایی کهمثل سامورایی ها مبارزه نکنه خیلی تو ذوق میزد
اینم اضافه کنم که گیم پلی بازی دو بخش داره و بخش نینجارو ما هنوز ندیدیم
اون احتمالا خیلی سریع تر خواهد بود گیم پلیش
یه دلیلش شاید این باشه که خیلی بازی Fast-paced بازی کردی سلیقت اونجوری تربیت شده. ولی من برعکس بینهایت لذت بردم. منو یاد یه بازی سامورایی دوران PSone انداخت که زیاد معروف نبود ولی من عاشقش بودم. متاسفانه اسمش هر چی فکر میکنم یادم نمیاد. فقط یادمه ادامه معنویش روی PS2 اومد که برعکس اولی مزخرف بودعلی فک کنم دوس داشت من بودم که ناراضی بودم
نمی دونم اصن حس و حال بازیای قبلیشون (بیشتر توی دو نسل اخیر و همون اینفمس ها منظور) رو نداشت ، از نظر گیم پلی منظورمه !خیلی خیلی ساده و سر راست بود حتی انیمیشن های آنچنانی ای هم نداشت ! قشنگ بعد از زدن یکی دو تا مغول همه چی برای من تکراری شد حالا چه برسه 20-30 ساعت توی یه محیط اپن ورلد این جریان بخواد ادامه داشته باشه گرافیک عالی ، بخش هنری قضیه عالی ، اتمسفر و باقی چیزا عالی ولی این گیم پلی اون گیم پلی نبود که از ساکرپانچ انتظار داشتم . از نظر من چیز ضعیفی بود به هزار و یه دلیل. ببین بازی اپن ورلده و قراره کلی درگیری این وسط باشه ، اگه هی یه ساعت قدم قدم اینور اونور کنی خودتو و وایسی تا یه حرکت بخوای بزنی و کشتن هر کسی با کلی مانور و فیگور بخواد 10 دقیقه طول بکشه کل بازی زهر مار میشه حداقل اگه قرار بود سبک شمشیر زنی بازی اینجوری باشه ترجیح میدادم مثل For Honor باشه حداقل ، این حتی از اونم کند تره و به شدت چشم رو خسته میکنه. حالا شاید نظر من اینه ولی در کل طول مبارزات من اینجوری بودم یعنی به هیچ وجه باعث نشد حتی من از جان نیم خیز بشم ! چهره ی کرکتر اصلی بازی هم که اپیک فیل کامِل
حالا اینو بذاریم کنار اون یکی بازیایی که با همین حال و هوا معرفی شدن ، فک کنم خیلی به ضرر GOT بشه
دقیقاً اشاره هم کردم برای من خیلی دلچسب نبود چون بیشتر عاشق چیزای سریعم تا کندیه دلیلش شاید این باشه که خیلی بازی Fast-paced بازی کردی سلیقت اونجوری تربیت شده. ولی من برعکس بینهایت لذت بردم. منو یاد یه بازی سامورایی دوران PSone انداخت که زیاد معروف نبود ولی من عاشقش بودم. متاسفانه اسمش هر چی فکر میکنم یادم نمیاد. فقط یادمه ادامه معنویش روی PS2 اومد که برعکس اولی مزخرف بود
نه بابا تنچو رو که میشناسم. الان اسمش یادم ا.مددقیقاً اشاره هم کردم برای من خیلی دلچسب نبود چون بیشتر عاشق چیزای سریعم تا کند
احیاناً منظورت جناب Rikimaru توی Tenchu نیست ؟ من اون طنابی که جین پرت کرد قشنگ با خودم گفتم Tenchu