right onبتل V هست دیگه! دس از این یکی بکشید لول تازه اونجا 64تام هستن جا یکی لول
به بهاطلاعات جدید :
Lethal Precision یکی از عناصر مهم هسته گیم پلی بازی است
در بازی میتوان از طریق ویژگی های مبارزه ای و مخفی کاری شخصیت روا ارتقا داد
زمانی که سامورایی ها مبارزه میکنند قبل از انکه سلاح را بیرون بیاورند استرس ، تنش و فشار مبارزه شروع میشود
مراحل فرعی که در بازی وجود دارند بیشتر حول محور افراد خوبی میچرخد که در گذشته کارهای خوبی انجام نداده اند.
نسخه نهایی این حالت سینمایی دمویی که نمایش داده شد را به دلیل اضافه شدن رابط کاربری نخواهد داشت
اسم اسب جین شخصیت اصلی بازی Nobu است
جین به دلیل کارهای مثبتی که برای ازادی ژاپن انجام داده تبدیل به یک فرد مهم و محبوب شده است
نام بازی برگرفته شده از لقب جین که همان The Ghost of Tsushima است
هرچیزی که در پس زمینه بازی میبینید میتونید به اونجا برید مثل برج های معروف ژاپنی یا همان Pagoda و کشتی های مغول در این مورد ازادی کامل را دارید
استفاده از طناب و بالارفتن یکی از ویژگی های سامورایی جین نیست در واقع اون یاد گرفته چجوری ازش استفاده کنه
رهبر مغول ها سعی در ترساندن جین داره.
تم مبارزات را میتوان این طور توصیف کرد: خون،محیط های گل الود و فولاد
در بازی داستان های زیادی وجود دارند که ممکنه دوست نداشته باشید اون هارو پیدا کنید
جین با تمرین کردن و یادگرفتن قابلیت های جدید یادمیگیره
تمرکز زیادی روی مینیمالیسم برای جلوه های ویژه است
سلاح های دیگه ای وجود داره اما تیم فعلا فقط کاتانا رو نشون داده.
بازی رو با زبان ژاپنی میشه بازی کرد
جین چیزی که عجیب به نظر برسه رو تغییر میده مثلا در بخشی از بازی که بارون میباره خودش ارموری به اسم Mino میسازه که در مقابل بارون اذیت نشه.
یکی از چیزهای خوفناک این لعنتی اینه که جین تمام کمال ارومه تو مبارزات و تمرکز خیلی عالی ای داره قشنگ داره حس یه سامورایی رو منتقل میکنه البته باید یادبگیره از توانایی سامورایی ها چجوری استفاده کنه فکرکنم با هربار عوض شدن محیط ممکنه بتونه لباسش رو عوض کنه یه دستکش اهنی هم دستشه که فکرکنم اینم یکی از اون قابلیت هایی که باید یادبگیره
فک کنم توی تاپیک e3 نظرسنجیش هستابه به
آقا یه تاپیک بزنید بهترین بازیه e3 من به Ghost of Tsushima رای بدم دارم میترکم
Genji : Dawn Of the Samurai نبود؟همیشه ارزو داشتم بعد از مرحوم تنچو یه بازی شمشیر زنی به سبک سامورایی قوی بسازن که بالاخره به ارزوم رسیدم و از قضا شاهکار هم قراره بشه
البته یه بازی دیگه هم بود توی ps2 بازیش میکردم(اسمش یادم نمیاد) اونم سامورایی بود مبارزاتش با حال بود
مرحوم گنجی HnS بود یادش بخیر واقعاً داغ دلمونو تازه کردین ، باز نسل پیش یه گنجی داشتیمGenji : Dawn Of the Samurai نبود؟
خود خودشه چقدرم قشنگ بودGenji : Dawn Of the Samurai نبود؟
البته فکر کنم سایت کوئست در حد Loyalty Missionهای ME2 بوده باشه بعیده یه ساید کوئست عادی باشه یا انتظار بره از ساید کوئست های زیادی چنین کیفیتی ببینیمنمایش بازی تو E3 مربوط به یه ساید کوئست بوده. ساید کوئستاش اینه مین کوئست ها چی خواهند بود.
اگه به جای پر کردن بازی به یه سری فچ کوئست و کوئست های آبکی(چه از نظر داستان چه گیم پلی) توی بازی از اینجور ماموریت ها بذارن حتی اگه کم هم باشه به نظر من ارزشش بیشترهالبته فکر کنم سایت کوئست در حد Loyalty Missionهای ME2 بوده باشه بعیده یه ساید کوئست عادی باشه یا انتظار بره از ساید کوئست های زیادی چنین کیفیتی ببینیم