منظورت لیکِ نشدن هیچ ریویوی عه؟بازی همه پسند نیستش!
صد در صد یه عده با گیم پلی و کلا واقع گرایانه بودن بازی نمیتونن کنار بیان.
تنها بازی بزرگ سونی هستش که رسانه ها اصلا بازیش نکردن و پیشنمایشی نداشته.
حتی زیر 80 هم جا داره بنظرم
لطفا از الفاظ رکیک استفاده ننماید.تم پیش خرید هم شدید سک*سیه
نه منظورم پیشنمایشه...Preview و Hands On هایی که قبل از عرضه از طرف سایتها منتشر میشه. مثلا نزدیک یه سال قبل کلی پیشنمایش از Part II اومد و مرحلهی بزرگی از بازی رو رسانهها تجربه کرده بودن و نظرشون رو گفتن. واسه همه بازیهای بزرگ همچین چیزی داریم...مثل سایبرپانک که همین چند روز پیش کلی Preview ازش اومد که سایتهای مختلف چند ساعت تجربهاش کرده بودن.منظورت لیکِ نشدن هیچ ریویوی عه؟
یکی اینکه تاریخ عرضه اش خیلی نزدیک به تلوعه و طبیعتا با توجه به هایپی که یه نسل در انتظار انتشار تلو بودن، هنوز که هنوز اخبار رسانه به خاطر کلیک بیت بیشتر حول اخبار و حواشی این بازی میچرخه و تا جا داره به تلو میپردازن
از طرفی فاصله ی برداشتن محدودیت نظرات و استارت بازی توی گوست بر خلاف تلو خیلی کوتاه تره و مثل تمامی بازی های سونی (به غیر گاو و تلو) داره روند طبیعی خودشو طی میکنه
در کل بر خلاف نظرت (نه از سر هایپ) به بازی امید دارم
پ.ن: اگر زیر +85 نشد تا 1 ماه اواتار کوجیمارو باید بزاری
Ooooh f*uk deal!پ.ن: اگه زیر 85 نشد، اون بازی پیادهروی که سبک جدیدی از اکشن بود رو امتحان میکنم
پ.ن: اگه زیر 85 نشد، اون بازی پیادهروی که سبک جدیدی از اکشن بود رو امتحان میکنم
البته نمیدونم جدی گفتین یا شوخی ولی این کلمه سک*سی دقیقا به همون معنایی که در ادامه گفتین و هیچ بار رکیک و بدیم نداره. حتی تو انگلیسی شما این صفتو برای مبل خونتونم میتونی به کار ببری.لطفا از الفاظ رکیک استفاده ننماید.
به جای چنین واژه ی میتوانید بگید خیلی جذابه .