PlayStation Ghost of Tsushima

• Thread starter Thread starter Kainé
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سازنده
Sucker Punch
تاریخ انتشار
July 2020
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 4
  2. PlayStation 5
تاپیک مشکلات بازی
برو به تاپیک مشکلات بازی
بازی همه پسند نیستش! :D
صد در صد یه عده با گیم پلی و کلا واقع گرایانه بودن بازی نمیتونن کنار بیان.
تنها بازی بزرگ سونی هستش که رسانه ها اصلا بازیش نکردن و پیشنمایشی نداشته.
حتی زیر 80 هم جا داره بنظرم :D
منظورت لیکِ نشدن هیچ ریویوی عه؟
یکی اینکه تاریخ عرضه اش خیلی نزدیک به تلوعه و طبیعتا با توجه به هایپی که یه نسل در انتظار انتشار تلو بودن، هنوز که هنوز اخبار رسانه به خاطر کلیک بیت بیشتر حول اخبار و حواشی این بازی میچرخه و تا جا داره به تلو میپردازن
از طرفی فاصله ی برداشتن محدودیت نظرات و استارت بازی توی گوست بر خلاف تلو خیلی کوتاه تره و مثل تمامی بازی های سونی (به غیر گاو و تلو) داره روند طبیعی خودشو طی میکنه
در کل بر خلاف نظرت (نه از سر هایپ:دی) به بازی امید دارم :Smoke::D
پ.ن: اگر زیر +85 نشد تا 1 ماه اواتار کوجیمارو باید بزاری/:)

منظورت لیکِ نشدن هیچ ریویوی عه؟
یکی اینکه تاریخ عرضه اش خیلی نزدیک به تلوعه و طبیعتا با توجه به هایپی که یه نسل در انتظار انتشار تلو بودن، هنوز که هنوز اخبار رسانه به خاطر کلیک بیت بیشتر حول اخبار و حواشی این بازی میچرخه و تا جا داره به تلو میپردازن
از طرفی فاصله ی برداشتن محدودیت نظرات و استارت بازی توی گوست بر خلاف تلو خیلی کوتاه تره و مثل تمامی بازی های سونی (به غیر گاو و تلو) داره روند طبیعی خودشو طی میکنه
در کل بر خلاف نظرت (نه از سر هایپ:D) به بازی امید دارم :Smoke::D
پ.ن: اگر زیر +85 نشد تا 1 ماه اواتار کوجیمارو باید بزاری/:)
نه منظورم پیش‌نمایشه...Preview و Hands On هایی که قبل از عرضه از طرف سایت‌ها منتشر میشه. مثلا نزدیک یه سال قبل کلی پیش‌نمایش از Part II اومد و مرحله‌ی بزرگی از بازی رو رسانه‌ها تجربه کرده بودن و نظرشون رو گفتن. واسه همه بازیهای بزرگ همچین چیزی داریم...مثل سایبرپانک که همین چند روز پیش کلی Preview ازش اومد که سایت‌های مختلف چند ساعت تجربه‌اش کرده بودن.
البته شاید یه بخشی‌اش به کرونا مربوط بشه و اینکه سونی فرصتی نداشته بازیو در اختیار رسانه‌ها بزاره...ولی از اون طرف ممکنه به این هم مربوط بشه که بازی قرار نیست واسه همه جذاب باشه و Preview نداشتن قبل از عرضه به نفع فروش و مارکتینگه.
من که خودم شدیدا هایپم در حدی که این روزا دارم فیلمای سامورایی می‌بینم ولی حس میکنم خیلیا از بازی خوششون نمیاد.
پ.ن: اگه زیر 85 نشد، اون بازی پیاده‌روی که سبک جدیدی از اکشن بود رو امتحان میکنم :D

پ.ن: اگه زیر 85 نشد، اون بازی پیاده‌روی که سبک جدیدی از اکشن بود رو امتحان میکنم :D
h3ld_ibm9ecyshnryp1mqxt.gif

معمولا پیش بینی هات درست از آب درمیاد اینو قبلا هم گفتم ، اما خب‌ همه اشتباه میکنن و سوتی میدن :D فک کنم برا تو وقتش رسیده .
——————
من تو نمرات TLOUPII هیچ پیش بینی نکردم . چون استرس داشتم اما اینو حدسم اینه ۸۴-۸۵ میشه که اگه به این مهم دست پیدا کنه برای من یعنی عالی کار کردن و تو کارشون بسیار موفق ، حالا بالاتر بشه که هیچی تکلیف معلومه ولی معتقدم ۸۰+ هم بشه ارزش تجربه خواهد داشت

لطفا از الفاظ رکیک استفاده ننماید.
به جای چنین واژه ی میتوانید بگید خیلی جذابه .
البته نمیدونم جدی گفتین یا شوخی ولی این کلمه سک*سی دقیقا به همون معنایی که در ادامه گفتین و هیچ بار رکیک و بدیم نداره. حتی تو انگلیسی شما این صفتو برای مبل خونتونم میتونی به کار ببری.
برای اینکه اف تاپیک نشم تریلرش خیلی خوب و هایپ کننده بود. کلا استودیوهای سونی تریلرهای سینمایی خیلی هایپ کننده ایی میسازن و به نظرم به شدت در جذب پلیر کژوال که خیلی پیگیر اخبار نیست موفقن

من در اصل رایم 85~86 هست، خیلی بعید میدونم بالاتر از این مقدار بره(امیدوارم که بره! :-" )
اما چون نبود‌.. 86~87 زدم...یکم دست بالا بگیریم:دی
کلا بازیی نیست که بهش خیلی اعتماد +90 بشه داشت! مخصوصا که به قول دوستان زیاد پیش نمایش و حتی نمایش و اینا هم نداشته...یکم مشکوکه:-"

بنظرم این بازی با نمایش هایی که داشته اینقدر خوب بوده مخصوصا گرافیک بازی که واقعا حیرت انگیز هست که واقعا
این بازی داره رو ps4اجرا میشه؟..

(نحوه مبارزات
هم بسیار زیبا و عام پسند هست)
بنظرم دیدگاه مان نسبت به بازی مثبت باشه .
متا۹۰به بالا برای بازی پیش بینی میکنم .

۸۸ ۸۹ زدم. امیدمم به گیم‌پلی اعتیاد آور و داستان خوب و البته هایپ پایین بازیه. خیلیها هم ممکنه به یکی دو نمره به خاطر ستینگ اضافه بدن. و یه چیزه دیگه که نمیگم LOL. پروداکشنم که معلومه چیزی از بالاترین سطح SIE کم نداره. ۸۵ ۸۴ بشه ناامید نمی‌شم صرفا احتمال اینکه عالی نمره بگیره رو کم نمیدونم و طبق همون پیش بینی کردم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or