PlayStation Ghost of Tsushima

• Thread starter Thread starter Kainé
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سازنده
Sucker Punch
تاریخ انتشار
July 2020
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 4
  2. PlayStation 5
تاپیک مشکلات بازی
برو به تاپیک مشکلات بازی
این اخر نسلی یه هایپی به جون ما انداختن که با تجربشون تازه فهمیدم تمام گیم هایی که پلی میدادم قبلش سو تفاهم بوده?ولی به جای اینکه لذت ببرم از این ناراحتم که دیگه بعیده با این وضعیت دلار بتونم نسل بعدیو تجربه کنم...
ولی اگه این ماه های اخره گیمریم باشه بازم قدردان سونی هستم که تمام این سالها بهترین خاطره ها رو واسم ساخت و تو این جهنمی که توش زندگی میکنم ساعتی از شبانه روزو فارغ از تمام مشکلات زندگی منو با افسانه ها و داستان های زیباش همراه کرد❤❤❤

یه تریلر نشون نمیده که جین از دو کاتانا استفاده کنه تنها چیزی که از بازی انتظار دارم
ببینید بازی واقعه گرایانه ساخته شده و چرخوندن همون یک کاتانا هم کار اسونی نیست
بلاشک همچین ابلیتی رو نخواهیم داشت و بهتره که در این زمینه از بازی چنین انتظاری نداشته باشین:دی

توضیح دادن که جین یه سامورایی کاملا سنتی هستش و اصن امکان قرار دادن ۲تا کاتانا تو بازی وجود نداشته :D همون یه کاتانا کارتو راه میندازه نگران نباش :D

• Like
Reactions: Kainé
یاد هورایزن افتادم
بو 88 میاد شایدم بیشتر:D
حقیقتا امیدم رو +88عه
منتقدین فکر نکنم به کمبت و گیم پلی بازی گیر بدن چون هر انچه از مبارزات دیدم، جذاب ، نفس گیر و رئال بود
الخصوص اخرین تریلر کوتاهی که چند روز پیش بیرون دادن
طراحی محیط ها و روستاها و مناظر و در کل رنگ و لعاب بازی هم عین یه قاب عکس میمونه و همه رو مات و مبهوت خودش کرده
تو بخش موسیقی هم که واویلا اصلا جای هیچ ایرادی بهش وارد نیست
تنها مورد از نظر من طراحی کویست های اصلی و فرعیه که بازی رو بین 85 الی 92 میتونه بالا پایین کنه
در کل ماها حتی اگر زرد بشه دی وان استارت میکنیم:دی

آقا جان الکی سر نمرات هایپ نکنید دو روز دیگه باز داستان بشه :D SP اومده یه ریسک تپل کرده یه New IP ساخته (متای آخرین بازیشون هم با اینکه هم اسپین آف بود هم با کیفیت80 شد ) متای این بازی +80 هم بشه یعنی موفقیت
گرچه اگه متاش +85 بشه خیلیهارو زخمی میکنم :-"

حقیقتش زیاد حس خوبی ب این بازی ندارم، دلم میخواست توش المان های ماورایی هم باشه مث نینجا گایدن ولی خب نمایش هایی هم ازش دیدم بنظرم متا
توی بازه 80 85 قرار میگیره.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or