حالا تو از کجا فهمیدی اسب سواریش خوبه شاید مثل بازی های یوبی سافت باشهمرد میخواد صبر کنه بازی روی ps5 بیاد هر کی صبر کنه پلانتینیوم من فکر میکردم فقط rockstarتو طراحی اسب بهترین اینا دیگه ترکوندن فقط یه مدل اسب داره فکر کنم
دقت کنی بالا تو توضیحات نوشته که ماورایی نیست پس جک و جونور ندارهاگه بتونن باس هاشو ترکیبی از سولز و نیوه بزنن ماموریت هاشم ببینیم چی میشه بازیش عین هندونه در بسته اس معلوم نیست اصلا جک و جونیور داره توش یا نه چون فقط انسان باشه ممکنه تکراری بشه
نه توجه نکرده بودم ولی اینجوری کارشون خیلی سخته اونم برای یک بازی OW تنوع خوبی میتونید بده موجودات به بازی باید دید در آخر نتیجه چی میشه هر چند به نظرم بعبده تا تابستون ۲۰۲۰ هم ریلیز بشهدقت کنی بالا تو توضیحات نوشته که ماورایی نیست پس جک و جونور نداره
پ.ن2: آخر تریلر Jin اسم یکیو فریاد میزنه، طرف هم درو باز میکنه و میاد تا یه دوئلی داشته باشن باهم، ولی قبل از اینکه ببینیم طرف کیه و چیه تریلر تموم میشه. با توجه به اینکه بنظر میرسه خبری از المان های ماورایی نیست من شدیدا کنجکاوم ببینم باس فایتای بازی به چه شکل هستن. شایدم اصن یه حیوونی چیزی بیاد بیرون از در!