گاو رو یه ماه جابجا گفت. ولی اینکه تلو و دث استرندینگ رو نذاشته رو لیستش شاید یه معنی بده. من فقط میخوام سونی بعدِ کنسل کردن E3 برنامه هاش رو مشخص کنه ببینیم واقعا تو این یکی دو ماه ایونتی چیزی دارن یا نه.
اگه اشتباه نکنم تاریخ انتشار گاد او وارم قبل از اعلام رسمی لیک کرده بود
گاو رو یه ماه جابجا گفت. ولی اینکه تلو و دث استرندینگ رو نذاشته رو لیستش شاید یه معنی بده. من فقط میخوام سونی بعدِ کنسل کردن E3 برنامه هاش رو مشخص کنه ببینیم واقعا تو این یکی دو ماه ایونتی چیزی دارن یا نه.
باید اول PS5 معرفی بشه بعد از این بازی هم خبری میشهچرا هیچی از این بازی نمیگن....همه بازی ها 4 تا خبری مصاحبه ای عکسی چیزی دارن این کلا هیچی نمیگن....
نمیدونستم ps5 سه سال پیش معرفی شده که از این بازی و باقیه گفتن . حرفت حق هم باشه وقتی پیاپی و اسپم وار ارسالش میکنی تو ذوق میزنه.باید اول PS5 معرفی بشه بعد از این بازی هم خبری میشه
SP اگر یه چیز درمورد بازیسازی بدونه اون ساختن گیم پلی فان و جذابه حداقل تا الان که اینطور بوده.من یه کم درمورد گیم پلی بازی نگرانم ، خیلی خشک و ابتداییه ، این سبک شاید برای تماشا خیلی کول باشه ،
SP اگر یه چیز درمورد بازیسازی بدونه اون ساختن گیم پلی فان و جذابه حداقل تا الان که اینطور بوده.
لازمه پرفکت بودن; %100 فان بودنه. چیزی که پرفکت نباشه فان هم نیست مثل GTA 3 Halo 3 Mario 64 Zelda BotW Street fighter 3 Bioshock Diablo 2. حتی اگر گرافیک رو از اینها حذف کنی بازم تاثیر روی کلیت ماجرا (فان تمام و کمال) نمیزاره.بله صد در صد فان بودن ، ولی نه پرفکت !