مشکل اینه که بازی OWهه ! اگر خطی بود که بحثی نبود در موردش!(و من خودم دلم لک زده برای بازی های خطی، خیلی کم شدن )هر چقدر محدودیت بیشتر بهتر مگه همه بازی ها باید RPG یا محیط باز باشن اتفاقا بازی های کاملا خطی دارای کیفیت بالاتری هستن چون زمان مورد نیاز صرف افزایش کیفیت بزای می شه در حقیقت کیفیت به جای کمیت می شینه
بازی که تایید شده چرخه ی شبانه روز دارهاتفاقا بهتر که مرد هست فکر میکنم له اون حال و هوا خیلی بیشتر میاد و به طور کلی خیلی فعال تر بودن
+اصولا بازی های شمشیر به دست رو ترجیح میدم شخصیت اصلی مرد باشه! خیلی حس بهتری بهم میده
---
ولی یک سوال! بازی چرخه شبانه روز داره؟ تو اطلاعات(یا لیک؟) بود که میگفت یه سری از مراحل رو باید شب رفت و ...
از رو اون به نظر میریه چنین چرخه ای باید باشه!
اما از اونطرف که مثلا اول نمایش نوشت روز Xم از حمله مغول ها، یه حسی میده که شاید محدودیت تعداد روز یا چنین چیزی توی بازی باشه...
شما چی فکر میکنید؟ اون فلان روز صرفا جو و برای نمایش بوده، یا توی بازی هم هست و ممکنه باعث محدودیت هایی بشه؟
به نظر من که اینطور نیست// چون اونطوری باید همه چی عجله ای باشه که منطقی نیست....بازی که تایید شده چرخه ی شبانه روز داره
اون اطلاعاتی که راجع به مراحل شب داشت لیک شده بودن و شاید همش درست نباشه!
اما بازی گویا یسری کوئستهایی داره که اگه سر موقع انجامشون ندی جزیره های کوچیک رو از دست میدی و به مغول ها میبازی.
احتمالا یه همچین ساختاری پیاده سازی شده که شما میتونی یسری روزا یا شبهارو اسکیپ کنی ولی در عوض از دست میدی منطقتو!
خیلی جذابه به نظر من
حالا اگه ویدئو رو نگاه کنین یسری دلایلم میاره که چرا این بازی نمیتونه نسل بعدی باشه و مربوط به همین نسله باشد که ایمان بیاورید.من این چند روز متنهای زیادی میخونم از مردم که میگن بازی ممکنه روی ps5 ران بشه و بازی ps4 نباشه.
این حرفا یکم منو گیج کرده چیزی که من میبینم به هیچ عنوان بازی نیست که روی یه سخت افزار با قدرت خیلی بیشتر از ps4 ران بشه
بله نمایش مربوط به نسخه ی ps4pro هست و ممکنه یسری نقصها روی ps4 ببینید اما این عنوان به هیچ وجه نسل بعدی نیست.
تایید شده که داره. ولی منم مثل خودت وقتی تو دمو نوشت روز فلان، گیج شدم. اگه یه سیستمی مثل Deadrising ها داشته باشه جالب میشه. مثلا هر روز ساید کوئست های مختلفی میده و اگه نرسی بهشون دیگه از دست میره. یا خود دنیای بازی هم هر روز که میگذره بیشتر آسیب میبینه و حس و حال جنگ پیدا میکنه.ولی یک سوال! بازی چرخه شبانه روز داره؟ تو اطلاعات(یا لیک؟) بود که میگفت یه سری از مراحل رو باید شب رفت و ...
از رو اون به نظر میریه چنین چرخه ای باید باشه!
اما از اونطرف که مثلا اول نمایش نوشت روز Xم از حمله مغول ها، یه حسی میده که شاید محدودیت تعداد روز یا چنین چیزی توی بازی باشه...
شما چی فکر میکنید؟ اون فلان روز صرفا جو و برای نمایش بوده، یا توی بازی هم هست و ممکنه باعث محدودیت هایی بشه؟
چطور میتونی به متای زیر نود فکر کنی؟( خودش فکر میکند لول)متا بین 85 تا 88 پیش بینی میشه
بالای 85 باشه کافیه برای منمتا بین 85 تا 88 پیش بینی میشه