دیگه اگه کاراکتر اصلی بانو بود خیلی رویایی میشد براما ، میدونستن تا موقع انتشار دیوانه میشیم خودشون بمون رحم کردن . حالا امیدوارم حداقل یه بانوی سامورایی خفن تو بازی باشهمتاسفانه بازیش نکردم
ولی برای دل منم که شده بیان یه دوتا چیز سریع و خفن توی GOT هم بذارن دلِ ما راضی بشه حتی همینی که میگی هم یه بانو داشته واسه ورژن سریع
پ.ن : عاقا چرا بانو نذاشتن کرکتر بازی رو راستی من بانو میخوام این زنه هم توی تریلر پیر بود راضی نکرد
تو فک کن اون مرد زنه خیال خودت رو هم راحت کناقا من اعتراض دارم چرا باید شخصیت اصلی مرد باشه؟
اصلا کارکتر سامورایی زن خوراک این بازیه تصور کنید تو این تریلر بجا مرد زن بود باد میخورد تو موهاش با اون گرافیک یا موقع اسب سواری حتی مبارزات هم یه حال دیگه ای داشت
مردیم دیگه همش تو بازیا اپن ورد کارکترا مردن تبعیض جنسیت تا چه حد اخه
اقا من اعتراض دارم چرا باید شخصیت اصلی مرد باشه؟
اصلا کارکتر سامورایی زن خوراک این بازیه تصور کنید تو این تریلر بجا مرد زن بود باد میخورد تو موهاش با اون گرافیک یا موقع اسب سواری حتی مبارزات هم یه حال دیگه ای داشت
تا اون حد که جنگ جهانیه دوم خط مقدمش همه زن به روایت دایس لولاقا من اعتراض دارم چرا باید شخصیت اصلی مرد باشه؟
اتفاقا بهتر که مرد هست فکر میکنم له اون حال و هوا خیلی بیشتر میاد و به طور کلی خیلی فعال تر بودن
+اصولا بازی های شمشیر به دست رو ترجیح میدم شخصیت اصلی مرد باشه! خیلی حس بهتری بهم میده
---
ولی یک سوال! بازی چرخه شبانه روز داره؟ تو اطلاعات(یا لیک؟) بود که میگفت یه سری از مراحل رو باید شب رفت و ...
از رو اون به نظر میریه چنین چرخه ای باید باشه!
اما از اونطرف که مثلا اول نمایش نوشت روز Xم از حمله مغول ها، یه حسی میده که شاید محدودیت تعداد روز یا چنین چیزی توی بازی باشه...
شما چی فکر میکنید؟ اون فلان روز صرفا جو و برای نمایش بوده، یا توی بازی هم هست و ممکنه باعث محدودیت هایی بشه؟
خب مشکل اینه که بازی یه rpg با محیط باز هست و کاملا خطی نیست. اگه کاملا خطی بود میشد اینو قبول کرد ولی توی تریلر مشخص بود بازی ow هست.هر چقدر محدودیت بیشتر بهتر مگه همه بازی ها باید RPG یا محیط باز باشن اتفاقا بازی های کاملا خطی دارای کیفیت بالاتری هستن چون زمان مورد نیاز صرف افزایش کیفیت بزای می شه در حقیقت کیفیت به جای کمیت می شینه
بعله که داره تو پنلی که بعده E3 داشتن تایید شد، حتما ببینیدش یه سری تصاویر متحرک طور از بازی نشون دادن به معنی واقعی برگ ریزون بود.ولی یک سوال! بازی چرخه شبانه روز داره؟ تو اطلاعات(یا لیک؟) بود که میگفت یه سری از مراحل رو باید شب رفت و