خوب حالا با فرض پرفکت بودن (که نیست) ربطش به got چیه ؟؟؟ بگیم سازنده؟؟؟ خوب الان بایوور هم سازنده مس افکت و انتمهلازمه پرفکت بودن; %100 فان بودنه. چیزی که پرفکت نباشه فان هم نیست مثل GTA 3 Halo 3 Mario 64 Zelda BotW Street fighter 3 Bioshock Diablo 2. حتی اگر گرافیک رو از اینها حذف کنی بازم تاثیر روی کلیت ماجرا (فان تمام و کمال) نمیزاره.
پ.ن اسمی از horizen و uncharted و GoW نیاوردم چون درحق بازی های دیگه ظلم میشد .
حقیقتا به من 30 ساعت همچین چیزی تحویل بدن بیشتر برام مثه رویا میمونه...Got هم برای چند ثانیه نمایش گیم پلی جذاب به نظر میاد ولی تصور کنید بیست ، سی ساعت قراره این مبارزات تک ضربه ای رو تکرار کنیم ،
این که چشم انداز و آرت و گرافیکه، گیمپلی توش نمیبینم ،حقیقتا به من 30 ساعت همچین چیزی تحویل بدن بیشتر برام مثه رویا میمونه...
والا حقیقتش عکس دم دستی نداشتم ولی اون دوئل فوق العاده بود! بعدم بنده خدا فقط دو نفرو یه ضرب کشت که اونم یحتمل بخاطر اسکیل و ابلیتی هایی هست که باز شده برای کارکتر (جدا از اون تیکه های مخفی کاری که طبیعیه با یه حمله بکشه).این که چشم انداز و آرت و گرافیکه، گیمپلی توش نمیبینم ،
حقیقتا به من 30 ساعت همچین چیزی تحویل بدن بیشتر برام مثه رویا میمونه...
سسسسسسسسسسسسهمون موقع که این تریلر اومد یه بازیساز توییت زد که این draw distance و موشن بلور مال نسل بعده
موافق و مخالف زیاد داشت ولی نکته اینجاس این بازی قطعا بین نسلی میشه
اگه قرار باشه کیفیت خروجی نهایی این باشه من یکی که شگفت زده میشم.
توی همین صحنه نورپردازی و کیفیت بافت و فیزیک جداگونه هر برگ واقعا تخیلیه
اینم چنتا آرت شوکیس از پنل 2017 که دیدنش خالی از لطف نیست
چقدر خواندن متنی که نوشتی سخته! کاش یه ویرایش بکنییه بازی با این تم باید ساخته میشد.سامورایی ها فیلم و بازی باحالن. گرافیک بازی هم که اعلاس البته بعد دیدنrdr2 بایداینطور باشه.گرافیک این بالاتره یا last part2یا strandingکوجیمانمیشه گفت باس عرضه بشن.چی میشد بازیهای میازاکی این گرافو داشت.تعجب آوره از ساکر پانچ فنهای سونی بت گراف نساختن اینفیمس هم عالی بود :d
چی شد الان ؟یه بازی با این تم باید ساخته میشد.سامورایی ها فیلم و بازی باحالن. گرافیک بازی هم که اعلاس البته بعد دیدنrdr2 بایداینطور باشه.گرافیک این بالاتره یا last part2یا strandingکوجیمانمیشه گفت باس عرضه بشن.چی میشد بازیهای میازاکی این گرافو داشت.تعجب آوره از ساکر پانچ فنهای سونی بت گراف نساختن اینفیمس هم عالی بود :d