انگار همینه لطفا آپلودش کنفکر کنم اوایل همین ترک هستش
اگه ترکش رو خواستی بگو برات آپلود کنم
1.01 The Way of the Ghost.mp3 - یو آپلودانگار همینه لطفا آپلودش کن
تا اونجا که یادمه اگه تاچ رو به سمت راست بکشی شمشیر رو غلاف میکنهمن تازه بازی رو گرفتم و تا به اینجا بازی خوبی بوده و دارم لذت برم. فقط یه مواردی تو بازی نیست که خیلی عجیبه! مثلا اسب ها فقط دو استیج دارن توی حرکتشون. یا اروم راه میرن یا اینکه با سرعت زیاد میدون و حرکت بینابین نداره که اولش واقعا داشتم از این مورد اذیت میشدم البته الان باز عادت کردم بهتر شده. یه مورد دیگه اینکه خیلی دوست داشتم تو بازی باشه ( شایدم هست من متوجه نشدم ) اینه که دکمه ای نیست شمشر رو غلاف کنه! بنظرم یکی از لذتبخش ترین حرکت نینجا همین غلاف کردن کاتانا هست که متاسفانه توی بازی چنین چیزی تعبیه نشده ولی ازونطرف مثلا دکمه ی ادای احترام تو بازی هست که من هنوز مورد استفاده اش رو پیدا نکردم! یا اینکه روی دشمن ها هم نمیشه تمرکز کرد.
انیمیشن های بازی هم کاش بهتر بودن گاهی تو ذوق میزنه. از اینها که بگذریم کامبت بازی رو خیلی دوست دارم واقعا حال میده. گرافیک هنری بازی عالیه هرچند دوست داشتم رنگ بندی تیره تری بکار میبردن و رئالستیک تر میبود (مثل اولین تریلر بازی). اها یه چیز باحال که تو بازی پیدا کردم یه مکانی بود رفتم نشستم و جین یه حالت عرفانی گرفتو شروع کرد به هایکو گفتن که خیلی خوب بود
داستان بازی هم یکم کم رمقه ولی از طرفی اینجوری هم نبوده که بی اهمیت باشه برام.
درکل بازی خوبیه و حالا جلوتر برم ببینم چجوری میشه.
بازی عالیه ولی چند تا ایراد این چنینی داره، اسب اولش رو مخه، مخصوصا اگه بعد از رد دد 2 بازیش کنی شدیدا تو ذوق میخوره،من تازه بازی رو گرفتم و تا به اینجا بازی خوبی بوده و دارم لذت برم. فقط یه مواردی تو بازی نیست که خیلی عجیبه! مثلا اسب ها فقط دو استیج دارن توی حرکتشون. یا اروم راه میرن یا اینکه با سرعت زیاد میدون و حرکت بینابین نداره که اولش واقعا داشتم از این مورد اذیت میشدم البته الان باز عادت کردم بهتر شده. یه مورد دیگه اینکه خیلی دوست داشتم تو بازی باشه ( شایدم هست من متوجه نشدم ) اینه که دکمه ای نیست شمشر رو غلاف کنه! بنظرم یکی از لذتبخش ترین حرکت نینجا همین غلاف کردن کاتانا هست که متاسفانه توی بازی چنین چیزی تعبیه نشده ولی ازونطرف مثلا دکمه ی ادای احترام تو بازی هست که من هنوز مورد استفاده اش رو پیدا نکردم! یا اینکه روی دشمن ها هم نمیشه تمرکز کرد.
انیمیشن های بازی هم کاش بهتر بودن گاهی تو ذوق میزنه. از اینها که بگذریم کامبت بازی رو خیلی دوست دارم واقعا حال میده. گرافیک هنری بازی عالیه هرچند دوست داشتم رنگ بندی تیره تری بکار میبردن و رئالستیک تر میبود (مثل اولین تریلر بازی). اها یه چیز باحال که تو بازی پیدا کردم یه مکانی بود رفتم نشستم و جین یه حالت عرفانی گرفتو شروع کرد به هایکو گفتن که خیلی خوب بود
فعلا که خبری نیست ولی روی PS5 شصت فریمه.دوستان بازی اپدیت مخصوص ps5 داره یا قراره بهش اضافه بشه؟
کاتانا سلاح مخصوص سامورایی ها بوده ، نینجاها فکر نمیکنممن تازه بازی رو گرفتم و تا به اینجا بازی خوبی بوده و دارم لذت برم. فقط یه مواردی تو بازی نیست که خیلی عجیبه! مثلا اسب ها فقط دو استیج دارن توی حرکتشون. یا اروم راه میرن یا اینکه با سرعت زیاد میدون و حرکت بینابین نداره که اولش واقعا داشتم از این مورد اذیت میشدم البته الان باز عادت کردم بهتر شده. یه مورد دیگه اینکه خیلی دوست داشتم تو بازی باشه ( شایدم هست من متوجه نشدم ) اینه که دکمه ای نیست شمشر رو غلاف کنه! بنظرم یکی از لذتبخش ترین حرکت نینجا همین غلاف کردن کاتانا هست که متاسفانه توی بازی چنین چیزی تعبیه نشده ولی ازونطرف مثلا دکمه ی ادای احترام تو بازی هست که من هنوز مورد استفاده اش رو پیدا نکردم! یا اینکه روی دشمن ها هم نمیشه تمرکز کرد.
اره اشتباهی گفتم منظورم سامورایی بود. یه چیز مسخره اینکه من تا یه مدتی توی این بازی مفهوم سامورایی ها و نینجاها رو باهم قاطی میکردم یعنی فکر میکردم اینایی که میگن سامورایی هستیم درواقع همون نینجاها هستن بعد تعجب میکردم چرا اینا از لحاظ اخلاقی واجب میدونن با دشمن هاشون رودرو بجنگن ( برخلاف نینجاها ) یا چرا لباساشون اینجوریه، بعد تازه دوهزاریم افتاد اینا سامورایینکاتانا سلاح مخصوص سامورایی ها بوده ، نینجاها فکر نمیکنم
کلا بازی رو طوری ساختن که بعد تموم کردن بازی میخوای پاشی بری سامورایی بشیاره اشتباهی گفتم منظورم سامورایی بود. یه چیز مسخره اینکه من تا یه مدتی توی این بازی مفهوم سامورایی ها و نینجاها رو باهم قاطی میکردم یعنی فکر میکردم اینایی که میگن سامورایی هستیم درواقع همون نینجاها هستن بعد تعجب میکردم چرا اینا از لحاظ اخلاقی واجب میدونن با دشمن هاشون رودرو بجنگن ( برخلاف نینجاها ) یا چرا لباساشون اینجوریه، بعد تازه دوهزاریم افتاد اینا سامورایین
.......
بگم که یکی از بهترین کارهای فرعی تو بازی برای من شده هایکو گفتن. این بخش رو عالی تو بازی پیاده سازی کردن، خیلی جالبه که اون حسو حال هایکو و حالت سادگی و عرفانی ای که هایکو سرا با مواجهه با طبیعت و اشیای پیرامونش براش اتفاق میفته بخوبی تو بازی القا میکنه.
نمیدونم چرا من همچین حسی از بازی نگرفتم خیلی حوصله سر بر بودکلا بازی رو طوری ساختن که بعد تموم کردن بازی میخوای پاشی بری سامورایی بشی
جزو بازیهایی هستش که بشدت اهمیت میده به غرق شدن مخاظب توی دنیای بازی بوسیله رسم و رسومات و جزییات فرهنگی منطقه ای که بازی توشه(بر خلاف خیلی از ow ها)، از قرار گرفتن اسلحه تو غلاف بوسیه تاچ پد گرفته تا هایکو خووندن و حموم آب گرم رفتن و مناظر و ادای احترام به فیلم های سامورایی و ........ .
بنظرم شدت ow بازی هم مناسبه و دنیای تهی و شل و ولی نمی بینی تو بازی و دقیقا تا حدی که کانتنت مفید داره بازی ادامه پیدا میکنه و تموم میشه
کلا جزو معدود بازیهای آخرنسلی بود که با وجود اینکه شاید انقلابی نبود و تصمیمات بسیار جسورانه ای توش گرفته نشده بود ولی همه چیزش به اندازه بود و همین باعث لذت بردن از بازی میشه .
.