گویا این لباس ها تا 15 ژانویه در دسترسن!چرا من اینو تازه دیدم؟
بالاخره پس باید بخش آنلاین رو بازی کنم
ولی گاو رو... گاو هم ساختنا
من همرو گرفتم . رو هر دیفیکالتی ای برید باز میشنگویا این لباس ها تا 15 ژانویه در دسترسن!
و برای هر کدوم با هر کلاس باید یک سری مراحل Survival رو رد کنید تا باز بشن!
پس بشتابید
همون نسخه معمولی خوبه .دوستان ارزش داره نسخه دیلاکس اش رو بخرم یا همون نسخه معمولیش کافیه ؟
سپاس
Several Ghost Of Tsushima Players Are Donating To Help Repair Gates On Tsushima Island | Happy Gamer“We have received a great deal of support from the players of the Ghost of Tsushima game set in Tsushima, and I feel that it is God’s guidance.”
ساعاتی پیش در وبسایت رسمی ساکر پانچ یک آگهی شغلی منتشر شد که طبق آن، تیم سازنده به یک طراح مبارزه نیاز دارد. آنها در این باره توضیح دادند که تمرکز اصلی بازی روایت غنی به همراه راههای نوآورانهی مبارزه است. یک طراح مبارزه باید به موارد متعددی از قبیل هماهنگی قدرتها و یک دست بودن روایت توجه داشته باشید. در آگهی شغلی آمده است که فرد مورد نظر مسئولیتهای زیر را بر عهده دارد:
نیازمندیهای شغلی :
- ساخت نمونهی اولیه، پولیش و متعادلسازی دشمنان و همچنین ارائهی شاخهی مهارتها و سیستم پیشروی
- کار کردن با تیم طراحی برای خلق بهترین تجربه در مبارزات
- ایجاد یک ارتباط واضح و با نظم میان سایر افراد تیم طراحی سیستم مبارزه
- بازخورد سریع نسبت به طرحهای مفهومی و پیدا کردن راه حل در قبال انتقادات
- همکاری در طراحی کلی اثر. ما یک گروه هستیم که به صورت مداوم با یکدیگر مراحل توسعه را پیش میبریم و انتظار داریم هر یک از اعضای تیم، بر روی تجربهی نهایی بازی تاثیرگذار باشند.
تواناییهایی که بهتر است داشته باشید :
- برای قبول شدن در این آگهی باید Ghost of Tsushima را بازی کرده و تمامی هستههای اصلی سیستم مبارزه را درک کرده باشید.
- بیش از ۳ سال در صنعت بازیهای ویدیویی فعالیت کرده و در این دوره بر روی بازیهای AAA کار کرده باشید.
- به راحتی نمونهی اولیه ارائه دهید و آن را بازگو کنید.
- در زمینهی برنامهنویسی خبره باشید.
- باید به خوبی با سایر اعضای تیم توسعه ارتباط برقرار کنید و با نظم مراحل ساخت را پیش ببرید.
- در زمینهی طراحی مبارزات مدرن آگاهی داشته باشید.
- باید توانایی کار در آمریکا را داشته باشید و همچنین با نقل مکان به سیاتل مشکلی نداشته باشید.
هنوز چیزی به صورت رسمی مشخص نیست، اما با توجه به آگهی شغلی و مخصوصاََ اولین مورد ذکر شده در نیازمندیهای شغل، به نظر میرسد که تیم ساکر پانچ بر روی ادامهی Ghost of Tsushima کار میکند.
- مهارت کافی در برنامهی Maya، مدلسازی سه بعدی و ساخت انیمیشن
- تجربهی کار بر روی سیستم مبارزات با سلاح سرد
- تجربهی کار کردن بر روی سیستمهای پیشروی و سرمایهگذاری
جدیدا این مورد با آپدیت اضافه نشده؟ فکر کنم شده ها تو لیست موارد آپدیت بود، چند روز پیش فکر کنم چنین چیزی به چشمم خورد تو بازیهمه چی بازی خوبه فقط کاش میشد ، چندتا لیست متفاوت از charmها درست کرد برای شرایط مختلف ، مثلا میخواستی یه ماموریت با کمان بری یه دسته charm مخصوص داشت یا مثلا مخفی کاری یه دسته charm و... شخصا خسته شدم از بس charm و البته مهم تر لباسارو واسه شرایط مختلف عوض کردم میشد واسه لباس ها هم یه میانبر داشته باشیم مجبور نشیم یه ساعت برسم تو منو بچرخیم ، کلا میشد یه ست لباس و charm درست کرد که بشه سریع انتخابش کرد خیلی عالی میشد
البته این مشکل اکثر بازی های این سبکه
همه چی بازی خوبه فقط کاش میشد ، چندتا لیست متفاوت از charmها درست کرد برای شرایط مختلف ، مثلا میخواستی یه ماموریت با کمان بری یه دسته charm مخصوص داشت یا مثلا مخفی کاری یه دسته charm و... شخصا خسته شدم از بس charm و البته مهم تر لباسارو واسه شرایط مختلف عوض کردم میشد واسه لباس ها هم یه میانبر داشته باشیم مجبور نشیم یه ساعت برسم تو منو بچرخیم ، کلا میشد یه ست لباس و charm درست کرد که بشه سریع انتخابش کرد خیلی عالی میشد
البته این مشکل اکثر بازی های این سبکه
جدیدا این مورد با آپدیت اضافه نشده؟ فکر کنم شده ها تو لیست موارد آپدیت بود، چند روز پیش فکر کنم چنین چیزی به چشمم خورد تو بازی
نمیدونم من آخرین اپدیت دان نکردم اگه هست برم تو کارشجدیدا این مورد با آپدیت اضافه نشده؟ فکر کنم شده ها تو لیست موارد آپدیت بود، چند روز پیش فکر کنم چنین چیزی به چشمم خورد تو بازی