KAZE یعنی بادبچه ها این اسبه اسمش KAZE گذاشتم اما معنیش یادم رفت کسی یادش هست معنیش چی می شد؟
دقیقا همین مسئله برای من هر سری که میمیرم یا فست تراول که میزنم برای جالب و قابل تاملواقعا اینا در مورد Loading چیکار کردن ؟! سرعت لود شدن برای یک بازی Open World به شکل عجیبی سریعه !
یه نکته ی دیگه اینکه واقعا چه کاریه که بابت هر بار Health Upgrade مجبور باشیم باسن Jin Sakai رو ببینیم ؟باز اگه AC بود حداقل میتونستیم جنسیت کرکتر رو عوض کنیم
![]()
پس خبر نداری! اصل باسن مال ساموراییاستواقعا اینا در مورد Loading چیکار کردن ؟! سرعت لود شدن برای یک بازی Open World به شکل عجیبی سریعه !
یه نکته ی دیگه اینکه واقعا چه کاریه که بابت هر بار Health Upgrade مجبور باشیم باسن Jin Sakai رو ببینیم ؟باز اگه AC بود حداقل میتونستیم جنسیت کرکتر رو عوض کنیم
![]()
بیست دقیقه بازی کنی ارور میاد اون بالا ، از کسی که ظرفیت 1 میگیری حتما زمان بیشتری بگیر که مثل من به درد سر نخوری !شرمنده سوالم خیلی با خود بازی در ارتباط نیست.
اینطور که شنیدم بازی یه مدلی هست که وقتی دانلود تموم شد و رفتیم توش، بعد از یه مدت چند گیگ دیگه هم دانلود میکنه. من چون ظرفیت یک میگیرم، میخواستم ببینم این بخش دوم بعد از یه ساعت از راه میرسه یا زمانبندی دقیقی نداره و ممکنه یهو بعد از سه ساعت بیاد؟بعد این دانلودی که اونجا نیاز داره، توی همون محتوایی هست که قبلاً دانلود کردیم (مثلاً از فلان سایت) و با PSX Download Helper میتونیم منتقلش کنیم یا کلاً جدا از این چیزا هست و از اول باید یه چیز جدیدی رو اونجا دانلود کنیم؟
در نهایت هم چه بازیهایی دیگهای این مدلی هستن که از قبل در جریان باشم!![]()
نیازی نیست حتما بازی کنی وقتی نصب بازی تموم شد که حجمش 34 گیگ هست یه بار بازی رو اجرا کن فورا برگردی به قسمت دانلود ها میبینی که بازی زده 39/9 و دوباره داره دانلود میشه هموم دیتایی که از قبل گرفتی نصب میشه از حجمت کم نمیکنهشرمنده سوالم خیلی با خود بازی در ارتباط نیست.
اینطور که شنیدم بازی یه مدلی هست که وقتی دانلود تموم شد و رفتیم توش، بعد از یه مدت چند گیگ دیگه هم دانلود میکنه. من چون ظرفیت یک میگیرم، میخواستم ببینم این بخش دوم بعد از یه ساعت از راه میرسه یا زمانبندی دقیقی نداره و ممکنه یهو بعد از سه ساعت بیاد؟بعد این دانلودی که اونجا نیاز داره، توی همون محتوایی هست که قبلاً دانلود کردیم (مثلاً از فلان سایت) و با PSX Download Helper میتونیم منتقلش کنیم یا کلاً جدا از این چیزا هست و از اول باید یه چیز جدیدی رو اونجا دانلود کنیم؟
بهتره با پی سی بازی رو دانلود کنی به همراه آپدیت ۱.۴ که می شه حدودا ۴۳ گیگشرمنده سوالم خیلی با خود بازی در ارتباط نیست.
یه روشی وجود داره که با ست کردن DNS می تونید به صورت آنلاین و بدون اینکه بازی قفل بشه آپدیتها رو نصب کنید:بیست دقیقه بازی کنی ارور میاد اون بالا ، از کسی که ظرفیت 1 میگیری حتما زمان بیشتری بگیر که مثل من به درد سر نخوری !
این دی ان اس ها برای ریختن دیتا بصورت افلاین زیاد قابل اعتماد نیستند.اگه از کار افتاده بشن و وصل بشه کامل بازیا ممکنه قفل شن.من یه سایت دیده بودم گذاشته بود خیلیا میگفتن قفل شده بازیاشون با این روش بعد طرف جواب میداد که قدیمیه دی ان اس.بهتره با پی سی بازی رو دانلود کنی به همراه آپدیت ۱.۴ که می شه حدودا ۴۳ گیگ
اول یه بخشی که حدود ۳۴ گیگ هست رو نصب می کنه به محض اینکه بازی رو استارت می کنی می ره مابقی رو هم نصب می کنه.
در مورد سوال آخرت هم اضافه کنم تا حالا مورد مشابه ندیدم
یه روشی وجود داره که با ست کردن DNS می تونید به صورت آنلاین و بدون اینکه بازی قفل بشه آپدیتها رو نصب کنید:
در کادر Primary DNS مقدار 108.61.128.158 را وارد کرده و کادر Secondary DNS را در حالت 0.0.0.0 رها کنید. سپس در بخش Proxy Settings تنظیمات مربوط به PSX Download Helper را انجام دهید.
حالا دیگر محدودیت زمانیای برای نصب دیتای بازیها ندارید و میتوانید به نصب دیتا آفلاین PS4 به وسیله برنامه PSX Download Helper بپردازید. لازم به ذکر است برای انجام این کار، باید دیتای بازی را به صورت کامل بر روی کامپیوتر داشته باشید.
بله ممکنه همینطور که شما می فرمایین بشه البته می شه چک کرد یعنی بعد از ست کردن DNS چک کنید ببینین به PS store وصل می شه یا نه اگر نشه یعنی DNS داره درست کار می کنه.این دی ان اس ها برای ریختن دیتا بصورت افلاین زیاد قابل اعتماد نیستند.اگه از کار افتاده بشن و وصل بشه کامل بازیا ممکنه قفل شن.من یه سایت دیده بودم گذاشته بود خیلیا میگفتن قفل شده بازیاشون با این روش بعد طرف جواب میداد که قدیمیه دی ان اس.
منم میخوام خوش به حالت.