Multi Platform Genshin Impact

سازنده
miHoYo
تاریخ انتشار
September 2020
ناشر
miHoYo
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
a487e1344b14e77fd3894b4e43464bd5.png

Genshin Impact یک بازی Open World Action-RPG (نقش آفرینی-اکشن جهان باز) هست که در یک دنیای فانتزی به اسم Tevyat روایت میشه.
Genshin Impact در واقع از روی یک مانهوا(Manhwa ) در حال پخش به همین نام ساخته شده.
همین اول بهتره بدونید که بازی کاملا رایگان هست Free To Play
این هم باید بدونین که بازی MMO نیست، برای همین تو همین بخش PC معرفی میکنم.

genshin-impact-final-closed-beta-trailerLOW.jpg
از ویژگیهای بازی میشه به گرافیک بر پایه انیمه ایِ فوق العاده زیبا که برپایه انجین Unity ساخته شده ، دنیای بزرگ قابل اکتشاف، به همراه مبارزات برپایه جادوهای Elemental و کمبوهای دیدنی نام برد.
به موارد بالا یک داستان جذاب،تعدد شخصیتها و گیم پلی الهام گرفته از The Legend of Zelda: Breath of the Wild اضافه کنید.
همه اینها باعث شده بازی به معجونی عجیب ولی واقعی تبدیل بشه، بازیی که هر طرفدار اهل انیمه ای برای سالها آرزوی ساخت همچین بازی داشته.

بازی شامل مناظر وسیع، شهرهای با تنوع فرهنگی متفاوت و دانجن های متفاوت میشه.

شما تحت نام "The Traveler" در ابتدا باید بدنبال یکی از اعضای خانوادتون که مدتهاست مفقود شده و ازش خبری ندارید بگردید و بعد از پیوستن به هم، به رمزوراز دنیای Tevyat پی ببرید و کشف کنید.

مخصGenshin-Impact-Switch_01-14-20.jpg
در این مسیر شما یک همراه به اسم Paimon دارید که در طی مراحل شمارو راهنمایی میکنه که توسط AI کنترل میشه.
در ادامه شما میتونید با ایجاد پارتیهای 4 نفره بهمراه دوستان که هرکدوم تخصخص در یکی از عناصر المنتال (آب،خاک،آتش و...) دارن به تجربه بازی بپردازید.

سازنده بازی یک کمپانی چینی هست به اسم miHoYo که با ساخت این بازی در واقع کلاس درسی برای کمپانیهای ژاپنی برپاکرده که سالهای زیادی میخواستن به هرآنچه که GI ارائه میده برسن.
پلتفرم هایی که این بازی برای اونها منتشر شده PC-PS4-Nintendo Switch-Android-iOS
تاریخ انتشار پس فردا 28 سپتامبر 2020 هست واز همین الان میتونین پریلود شروع کنین.
حجم بازی حدود 11 گیگ هست.
بروز میشه.....

=====================
اگه تنهایی بازی میکنین و دنبال یک دوست ایرانی میگردین که تو بازی پدرتون دربیاره و رو اعصابتون راه بره، نام کاربری بچه های بازیسنتر Addکنین :D
User ID کاربران بازیسنتر:
@PipBoy3000_v2
UID=700780251
سرور EU
=====
@Rattle.Snake
UID=700140549
سرور EU
=====
@BoxBox
UID=700503323
سرور Eu
=====
@Rohshen
UID=703998496
سرور EU
=====
@batman0
UID=704589664
سرور EU
=====
@ce7en44
UID=701036823
سرور EU
=====
@orginal.prince
UID=805761569
سرور آسیا
=====
@mahdi_1m1
UID=605487934
سرور US
=====
@L.o.s
UID=706729189
سرور EU
=====
@( Layken )
UID=612205993 --- PlayStation 4
سرور US

آخرین ویرایش:
لعنتی چرا نوئل رو انداختن تو این بنر ،، من واقعا نمیخوام ویش بزنم روی این بنر ،، حالا اگه گانیو المنتش cyro نبود باز یه چیزی ، شایدم بیست یا سی تا ویش بزنم ،، پیتی رو هم پیتی رو ببرم بالا ،، هم شاید شانسم گفت داد

اتفاقاً دلیل اصلی من برای ویش زدن همین cryo بودن گانیو هست:D
پ.ن: چرا برای ژیانگلینگ و نوِل تست ران نزاشتن؟
99% پلیرا دوست دارن Xiao و Ayaka رو داشته باشن
بهترین موقعس که میهویو باید بیاد امبر و لیزا و کیا کلا همه ی کاراکتر فری ها رو تقسیم کنه بندازه تو اون بنرا :D
بازم اتفاقاً این سه تا شخصیت با کانستیلیشن هاشون خیلی قوی میشن:D کایا که مطمئناً توی بنر آیاکا نمیاد ولی اون دو تا اگه توی بنر آیاکا باشن ارزشش بیشتر هم میشه:D نمیدونم چرا سیستم بازی اینجوریه که گرفتن این سه نفر از گرفتن پنج ستاره ها هم سختره:D

در کل بنر گانیو بنر خوبی میتونست باشه اگه ژانگلینگ توش نبود >:P
واسه من که کاراکتر 5* پایرو خوبی ندارم C هاش اصلا بدردم نمیخورن همشم یجورایی بوست و رسیست تو پایرو دمیجن

____
گانیو هم ازون کاراکتراس که من از گیم پلیش خوشم نمیاد واسه من ساخته نشده اصلا ولی دلم میخواد همینجوری دست نخورده لول 1 داشته باشمش :|
شکل و شاخاش خیلی کیوتن :love::Lovestruck:
تصورشو کن اگه میخواست لولی باشه >__>

اتفاقا من مشکلی ندارم خیلی هم خوب هست اینطوری، چون بنر جدید که میدن همراهش جم اینا هم میدن تا مردم بکشن خب حالا ماها که اینا رو نمیخوایم جم قبلی ها رو که نگه میداریم هیچی جم جدید هم میگیریم :D>:)
----

من همچنان این سوال رو دارم که این ایونت آلبدو جزو داستان اصلی هست یا نه ؟ اگر داستان اصلی هست چرا ایونت شده ؟ اگر نه داستان فرعی هست چرا پس تموم نمیشه ؟
من یکی از فانتزی هام اینه که توی هر بنر حداقل 20 تا ویش بکشم ولی میدونم که از این خبرها نیست:D البته برای ژیائو و هو تائو احتمالاً این کار رو نکنم مگه اینکه یه کاراکتر چهار ستاره خیلی خوب توشون باشه. آیاکا هم با منطقه جدید میاد پس مطمئناً با خودش جم زیادی هم به همراه میاره:D
البدو احتمالاً یکی از شخصیت های داستانی اصلی بوده ولی این ایونت فقط در حد معرفیش بودهف چون داستان هم هنوز در چپتر یک هست و ممکنه در چپترهای بعدی به همراه بقیه شخصیت ها بیشتر ازش بشنویم:-"

• Like
Reactions: cloud _ strife
در کل بنر گانیو بنر خوبی میتونست باشه اگه ژانگلینگ توش نبود >:P
واسه من که کاراکتر 5* پایرو خوبی ندارم C هاش اصلا بدردم نمیخورن همشم یجورایی بوست و رسیست تو پایرو دمیجن

____
گانیو هم ازون کاراکتراس که من از گیم پلیش خوشم نمیاد واسه من ساخته نشده اصلا ولی دلم میخواد همینجوری دست نخورده لول 1 داشته باشمش :|
شکل و شاخاش خیلی کیوتن :love::Lovestruck:
تصورشو کن اگه میخواست لولی باشه >__>
بهش میگن waifu taxing :))
البدو رو قبل از اومدنش هیشکی براش هایپ نبود برای همینم توی بنرش بهترین ساپورت های بازی رو گذاشتن ولی گانیو که ملت هر شب خوابش میدیدن و صبح ها با عکسش بیدار میشدن رو چهار ستاره هایی براش گذاشتن که میدونستن بقیه زیاد بهشون علاقه ندارن:D

آگه میشد ماد براش ساخت، ملت ورژن لولیش رو حتماً میدادن بیرون:D

امبر واقعا ult خیییلی قدرتمندی داره >_>

من تو اکانت دومم ازش استفاده میکنم پایه ثابت ترکیبم

فقط مونده 2 ست کریمسون ویچ و نوبلس ببندم یه مقدار کریت دمیجم ببندم واسش

انرژی ای که واسه ultش استفاده میکنه هم 40 تاس خیلی زود زود پر میشه
فقط یه کیا میخواد تو ترکیب و melt <_<
>_> که دیگه میدونین چه اتفاقی میافته

خیلی خوبه لعنتی

جین رو نمیدونم ولی معمولاً Ameno قدرت ریکشن ها رو افزایش میده.
بعضی از شخصیت های آمنو هم تلنت های پسیو دارن که تاثیرش رو بیشتر هم میکنه، مثلا اسکیل و برست ساکاروز المنت مستری کل تیم رو بیشتر میکنن و در نتیجه دمیج بیشتر میده.

من این پایرو ها رو برای 15 درصد دمیج بیشتر آوردم، تو اگه دیروز میرفتی میتونستی بدون اینا هم 40 درصد دمیج بیشتر بگیری:D
چرا نمیشه؟ اسکیل فیشل و ژیانگلینگ رو میزنی و پشت بندش برست جین. یا برست کایا و اسکیل باربارا و برست جین هم میتونی همه رو منجمد کنی و بعد برست ککینگ رو بزنی:-"
بیا برو اینو ببین، اونجایی که برست میزنه ریکشن میزنه و روی شیلد دو تا میج تاثیر میزاره:

دمیج اسکیلش از تراولر بیشتر و برستش هم دشمن ها رو با خودش نمیبره اون سر دنیا:D
ویدیو رو هنوز ندیدم، فیلتر شکنم جوابگو نیست... ولی ult جین جز هیل من هیچی ازش ندیدما! هیچ غلطی نمیکنه:|

---

به سلامتی دو بنر بعدی هم کاراکتر 4* جدید نخواهیم داشت!
عکس تم های پروفایل آپدیت بعدی هم اومد، فقط ژیائو و هوتائو کاراکتر بودن، و دوتا دیگه برای ایونت و ... بود
اصولا اگر روزاریا یا هرکس دیگه ای قرار بود باشه، باید تم اون ها هم میومد:(
خیلی چیزن:(

• Like
Reactions: ce7en44
ویدیو رو هنوز ندیدم، فیلتر شکنم جوابگو نیست... ولی ult جین جز هیل من هیچی ازش ندیدما! هیچ غلطی نمیکنه:|

---

به سلامتی دو بنر بعدی هم کاراکتر 4* جدید نخواهیم داشت!
عکس تم های پروفایل آپدیت بعدی هم اومد، فقط ژیائو و هوتائو کاراکتر بودن، و دوتا دیگه برای ایونت و ... بود
اصولا اگر روزاریا یا هرکس دیگه ای قرار بود باشه، باید تم اون ها هم میومد:(
خیلی چیزن:(
المنت مستری هم تاثیر داره چون المنت این هست که ریکشن ایجاد میکنه.

بهتر، من که برای این دو تا قرار نبود بکشم، جمع میکنم برای روزاریا:D

-----------------
طبقه هشت هم ۹ ستاره کردم و دیگه ابیس برای من نموم شد، باقیش هم به نظر خیلی سخت میاد پس بی خیال:))

۳۰۰۰ تا جم هم جمع کردم، یه دویست تا دیگه میخوام برای بیست تایی کشیدن که تا سه روز آینده جور شده:D

دیگه فکر نکنم توی دامین پترا از این بهتر گیرم بیاد، با همین میسازم.
Screenshot_۲۰۲۱۰۱۱۰-۲۳۵۲۰۸.png

جام هم نمیدونم geo% بزارم یا atk%. دومی کریت دمیج هم داره که البدو توش کم داره.

--------؛؛:؛::::::؛::::؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛
راستی اون شش تا بشکه هم امروز ظاهر شدن، دیگه تنهایی مجبور شدم بزنم:D

99% پلیرا دوست دارن Xiao و Ayaka رو داشته باشن
بهترین موقعس که میهویو باید بیاد امبر و لیزا و کیا کلا همه ی کاراکتر فری ها رو تقسیم کنه بندازه تو اون بنرا :D

به خدا این اتفاق بیوفته با بچه ها جمع میشیم تیکه پارت میکنیم :|

من از هیچ کدوم از شخصیتای فری خوشم نمیاد :|

راستی seelie هم فقط یه پته برا خوشگلیه کاری نمیکنه

دیگه فکر نکنم توی دامین پترا از این بهتر گیرم بیاد، با همین میسازم.
View attachment 190241

جام هم نمیدونم geo% بزارم یا atk%. دومی کریت دمیج هم داره که البدو توش کم داره.

--------؛؛:؛::::::؛::::؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛
راستی اون شش تا بشکه هم امروز ظاهر شدن، دیگه تنهایی مجبور شدم بزنم:D
اون بشکه ها رو منم زدم ولی جایزش مورا بود فقط :|

من انقد گویون رو فارم میکنم تا یه آرتیفکت بگیرم مین استتش def باشه ساب استتاشم atk, atk%, crit rate, crit dmg باشه:D

توجه کردین که آرتیست های وایفوها با استعداد تر هستن؟:D

oz06cenwzka61.png

توجه کردین که آرتیست های وایفوها با استعداد تر هستن؟:D

oz06cenwzka61.png
دستشون برای فانتزی زدن و زوایای مختلف گرفتن راحت تره:-"
+ پول و مخاطب تو وایفو بیشتر از هازبندو هست:D
البته این طرح گانیو، حالت چهره و نگاهش به هرچیزی شبیه جز گانیو! :-"

مثلا تو وان پیس میبینی زورو ساما رتبه دوم محبوب ترین ها رو داره، بعد نامی چند پله پایین تر، 50هزارتا آرت بیشتر داره:-"

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or