Multi Platform Genshin Impact

سازنده
miHoYo
تاریخ انتشار
September 2020
ناشر
miHoYo
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
a487e1344b14e77fd3894b4e43464bd5.png

Genshin Impact یک بازی Open World Action-RPG (نقش آفرینی-اکشن جهان باز) هست که در یک دنیای فانتزی به اسم Tevyat روایت میشه.
Genshin Impact در واقع از روی یک مانهوا(Manhwa ) در حال پخش به همین نام ساخته شده.
همین اول بهتره بدونید که بازی کاملا رایگان هست Free To Play
این هم باید بدونین که بازی MMO نیست، برای همین تو همین بخش PC معرفی میکنم.

genshin-impact-final-closed-beta-trailerLOW.jpg
از ویژگیهای بازی میشه به گرافیک بر پایه انیمه ایِ فوق العاده زیبا که برپایه انجین Unity ساخته شده ، دنیای بزرگ قابل اکتشاف، به همراه مبارزات برپایه جادوهای Elemental و کمبوهای دیدنی نام برد.
به موارد بالا یک داستان جذاب،تعدد شخصیتها و گیم پلی الهام گرفته از The Legend of Zelda: Breath of the Wild اضافه کنید.
همه اینها باعث شده بازی به معجونی عجیب ولی واقعی تبدیل بشه، بازیی که هر طرفدار اهل انیمه ای برای سالها آرزوی ساخت همچین بازی داشته.

بازی شامل مناظر وسیع، شهرهای با تنوع فرهنگی متفاوت و دانجن های متفاوت میشه.

شما تحت نام "The Traveler" در ابتدا باید بدنبال یکی از اعضای خانوادتون که مدتهاست مفقود شده و ازش خبری ندارید بگردید و بعد از پیوستن به هم، به رمزوراز دنیای Tevyat پی ببرید و کشف کنید.

مخصGenshin-Impact-Switch_01-14-20.jpg
در این مسیر شما یک همراه به اسم Paimon دارید که در طی مراحل شمارو راهنمایی میکنه که توسط AI کنترل میشه.
در ادامه شما میتونید با ایجاد پارتیهای 4 نفره بهمراه دوستان که هرکدوم تخصخص در یکی از عناصر المنتال (آب،خاک،آتش و...) دارن به تجربه بازی بپردازید.

سازنده بازی یک کمپانی چینی هست به اسم miHoYo که با ساخت این بازی در واقع کلاس درسی برای کمپانیهای ژاپنی برپاکرده که سالهای زیادی میخواستن به هرآنچه که GI ارائه میده برسن.
پلتفرم هایی که این بازی برای اونها منتشر شده PC-PS4-Nintendo Switch-Android-iOS
تاریخ انتشار پس فردا 28 سپتامبر 2020 هست واز همین الان میتونین پریلود شروع کنین.
حجم بازی حدود 11 گیگ هست.
بروز میشه.....

=====================
اگه تنهایی بازی میکنین و دنبال یک دوست ایرانی میگردین که تو بازی پدرتون دربیاره و رو اعصابتون راه بره، نام کاربری بچه های بازیسنتر Addکنین :D
User ID کاربران بازیسنتر:
@PipBoy3000_v2
UID=700780251
سرور EU
=====
@Rattle.Snake
UID=700140549
سرور EU
=====
@BoxBox
UID=700503323
سرور Eu
=====
@Rohshen
UID=703998496
سرور EU
=====
@batman0
UID=704589664
سرور EU
=====
@ce7en44
UID=701036823
سرور EU
=====
@orginal.prince
UID=805761569
سرور آسیا
=====
@mahdi_1m1
UID=605487934
سرور US
=====
@L.o.s
UID=706729189
سرور EU
=====
@( Layken )
UID=612205993 --- PlayStation 4
سرور US

آخرین ویرایش:
دامین جئو (پترا) به خاطر اومدن آلبدو پلیر زیاد پیدا کرده قبلا تعداد کم بود ولی هرکی میومد حسابی قوی بود سر همین من خیلی پلیر آلبدو دیدم (خیلی) یارو حتی با لول 50 آلبدوش هم باز میومد ولی هیچکدوم اصلا قوی نبودن !! شاید قوی ترین ـشون یه یارو بود که امروز دیدم لول 90 بود اونم باز دمیجش چیزه خاصی نبود ولی نسبت به بقیه خیلی بهتر بود و بلد هم بود چطوری بازی کنه.

اینا رو گفتم که بگم اونطور که میگفتید آلبدو اصلا چیز خاصی نداشت و کمبو خاصی هم با نین نمیزنه ! نمیدونم، باز شماها لول آپ کنید شاید قوی از آب در اومد

قشنگ مثل دوران اومدن ژونگلی داره میشه ملت توقعی که از شخصیتا دارن broken بودن و killing machineئه

این بازی کلا سبکش اینه که شما بیشتر فقط با یه کاراکتر داری کومبوی اتکی میزنی بقیه ساپورتن حالا ساپورت باف و هیل میتونه باشه یا دمیج ساپورتر که خودشم دمیج میزنه

هیچ کسی آلبدو رو به عنوان main damage dealer استفاده نمیکنه اگه کسی کرد بدون داره اشتباه بازی میکنه

آلبدو یه دمیج ساپورتره کارش اینه که سوئیچ کنی روش E بزنی بعد Q بعد سوئیچ کنی رو دمیج دیلر اصلیت یا بقیه شخصیتا اسکیل بزنی تا Qئه آلبدو پر بشه و سوئیچ کنی روش و دوباره از اول شروع کنی

آلبدو چون هم کول دان Qش کمه هم انرژی کمی میخواد برا پر شدنش خیلی راحت میتونه اسپمش کنه برا همینه که هی ملت باهاش میتونن سریع Q بزنن

و خوبیش اینه وقتی E میزنی زمینی که میسازه توش هر شخصیتی اتک معمولی یا اسکیل بزنه باز برا آلبدو کلی انرژی پر میشه

اون زمین هم هر ۲ ثانیه دشمنا اتک بخورن خیلی از جونشون میره یهو میبینی یه اتک گولاخ میزنی یه شکل گل هم میاد اون برا اسکیل آلبدوئه

از طرف دیگه ترکیبش با نین برا این خوبه که وقتی تو مثلا ۲ شخصیت از المان های مختلف داری وقتی یکیشون اسکیل میزنه اون یکی هم انرژی دریافت میکنه ولی وقتی ۲ المان مشابه باشه انرژی بیشتری دریافت میکنه که بازم به پر شدن burst کمک میکنه به علاوه بافی که استفاده از ۲ المان geo میگیری به علاوه باف رد شدن از دروازه نین اینارو ترکیب کنی این ۲ تا عالین

میگم هر شخصیتی اصلا قرار نیست دمیج گولاخ تو همه جاش بده یادمه چقدر ملت اول بازی tier list داده بودن بعد معلوم شد تیر لیستشون به درد آقا ناصر سوپری سر کوچمونم نمیخوره مثلا bennett تو تیر لیستای اول ریلیز بازی جز آخرا بود ولی جدیدا ملت فهمیدن یکی از بهترینا یا بهترین شخصیت ۴ ستارست

یا xingqiu اینم تو تیر لیستا آخریا بود ولی ساپورت معرکه ایه

کلا به همه شخصیتا به دمیج خالص نگاه نکنید

باید یکم King's raid بازی کنید قدر ساپورتارو بدونید :D اونجا یهو ۷ تا ساپورت برمیداری فقط یه dps و همه ساپورتا فقط باف هاشونو به dps میدن :))

فردا میخوام ۴۰ تا ویش بزنم ،، ده تا استاندارد ، ۳۰ تا هم بنر گانیو ،،، فقط امیدوارم خود گانیو رو نده ،،، و پیتیم بسوزه

تو داستان لیو چه قدر پر حرفی میکنن خصوصا ژانگلی ،دیگه موقع خرید ابریشم خسته شدم تند تند ضربدر زدم
به نظرم اگه گانیو رو نمیخوای ریسکش زیاده سی تا ویش زدن:-" بنر استاندارد هم براش جم هدر نده:-"

آره خیلی حرف میزنه ولی تیکه های جالبی هم بینشون هست:D
برای nin ، بین این دوتا گل کدوم رو پیشنهاد میدید؟(الان میگن هنوز برو فارم کن:(( )

View attachment 190349 View attachment 190350

و این جام چی؟
View attachment 190351

میمرد آخه اون آخری رو def نمیداد؟ :((
هنوز برو فارم کن :))

فکر کنم نین atk% و کریتیکال ریت و دمیج براش مهم باشه، پس حداقل بهتره دو تا از اینا ساب استیتش باشه:-"

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: cloud _ strife
به نظرم اگه گانیو رو نمیخوای ریسکش زیاده سی تا ویش زدن:-" بنر استاندارد هم براش جم هدر نده:-"

فکر کنم نین atk% و کریتیکال ریت و دمیج براش مهم باشه، پس حداقل بهتره دو تا از اینا ساب استیتش باشه:-"

من انرژی ریشارژ هم خوب زیاد بالا نیست الان:دی اینم لازم دارم:دی

خودم به طور کلی
اتک
اتک%
کریتیکال%
کریتیکال دمیج
انرژی ریشارژ
(و برای بقیه عنصرها المنتال مستری) رو داشته باشه okم، یعنی از این موارد حداقل سه تا:-"

الانم گل ها به نظرم خوبن فقط نمیدونم کدوم بهتره ...جام ولی شک دارم!( اون Geoه خیلی عشقولی میزد:)) دوتا def اما به فنام داد:| )
اما اگر به نطرتون جام خوب نیست پس رو گل ها هم کار نمیکنم، شاید این وسط گل بهتری یافت شد!

البته من اون دامینی که آرتیفکت های geo هم میده باید برم هنوز! فقط یه پر خوب ازش گیر اوردم...

من انرژی ریشارژ هم خوب زیاد بالا نیست الان:D اینم لازم دارم:D

خودم به طور کلی
اتک
اتک%
کریتیکال%
کریتیکال دمیج
انرژی ریشارژ
(و برای بقیه عنصرها المنتال مستری) رو داشته باشه okم، یعنی از این موارد حداقل سه تا:-"

الانم گل ها به نظرم خوبن فقط نمیدونم کدوم بهتره ...جام ولی شک دارم!( اون Geoه خیلی عشقولی میزد:)) دوتا def اما به فنام داد:| )
اما اگر به نطرتون جام خوب نیست پس رو گل ها هم کار نمیکنم، شاید این وسط گل بهتری یافت شد!

البته من اون دامینی که آرتیفکت های geo هم میده باید برم هنوز! فقط یه پر خوب ازش گیر اوردم...
آهان
خو من چون تا حالا با انرژی ریشارژ مشکل نداشتم زیاد برام مهم نیست و اکثر شخصیت هام هم بالای ۱۲۰٪ هستن:D اون رو با اسلحه یا شخصیت های دیگه هم میتونی درست کنی، مثلا favonius codex بزاری.

اون جام رو میتونی برای یکی استفاده کنی که دیفنس بدردش بخوره مثل نوئله. برای جام هم به نظرم سخترین چیز برای ست چند تایی بستنه و خودم از ست های دیگه استفاده میکنم و بقیه رو چهار تایی یا دو تایی میکنم.

تو که همچنان میخوای فارم کنی صبر کن شاید چیز بهتری هم گیرت اومد

• Like
آهان
خو من چون تا حالا با انرژی ریشارژ مشکل نداشتم زیاد برام مهم نیست و اکثر شخصیت هام هم بالای ۱۲۰٪ هستن:D اون رو با اسلحه یا شخصیت های دیگه هم میتونی درست کنی، مثلا favonius codex بزاری.

اون جام رو میتونی برای یکی استفاده کنی که دیفنس بدردش بخوره مثل نوئله. برای جام هم به نظرم سخترین چیز برای ست چند تایی بستنه و خودم از ست های دیگه استفاده میکنم و بقیه رو چهار تایی یا دو تایی میکنم.

تو که همچنان میخوای فارم کنی صبر کن شاید چیز بهتری هم گیرت اومد
آخه یک دردی که هست، اگر تصمیمم رو نگیرم و تا Xقرن دیگه هی فارم کنم و فارم کنم، نمیتونم به این زودیا از اون کاراکتر واقعا استفاده کنم:-"
آخه مگه میشه تو AR50 ، زد دشمنا رو! :| نیم ساعا فرسایشی با اتک 200~300تایی باید اتک بزنم:)) (میخوام قویش کنم:(( )

البته خوب سلاح و خود کاراکتر هنوز باید برن Phaseهای بالاتر:-"

آخه یک دردی که هست، اگر تصمیمم رو نگیرم و تا Xقرن دیگه هی فارم کنم و فارم کنم، نمیتونم به این زودیا از اون کاراکتر واقعا استفاده کنم:-"
آخه مگه میشه تو AR50 ، زد دشمنا رو! :| نیم ساعا فرسایشی با اتک 200~300تایی باید اتک بزنم:)) (میخوام قویش کنم:(( )

البته خوب سلاح و خود کاراکتر هنوز باید برن Phaseهای بالاتر:-"
خو استفاده کن ولی بعد که چیز بهتری پیدا کردی جایگزین کن. اگه از همینا هم استفاده کنی ۸۰ درصد لول آپ رو بهت برمیگردونه.

۲۰۰-۳۰۰ که خیلی کمه، تلنت هاش رو آپدیت کردی؟ لول چنده؟

خو استفاده کن ولی بعد که چیز بهتری پیدا کردی جایگزین کن. اگه از همینا هم استفاده کنی ۸۰ درصد لول آپ رو بهت برمیگردونه.

۲۰۰-۳۰۰ که خیلی کمه، تلنت هاش رو آپدیت کردی؟ لول چنده؟
خودش LVL70ه ، تلنت ها فکر کنم 6 ، اما خوب آرتیفکت غیر از پر که 20ه، بقیه 1:)) حالا این 5ها رو میزارم فعلا...
و نه، 5ستاره ای که حتی یکم LVL UP شده باشه، خرج آپدیت نمیکنم دیگه! تا 20 برسونم که دیگه اصلا! یه روزی به درد یکی دیگه شاید بخوره:-"

خودش LVL70ه ، تلنت ها فکر کنم 6 ، اما خوب آرتیفکت غیر از پر که 20ه، بقیه 1:)) حالا این 5ها رو میزارم فعلا...
و نه، 5ستاره ای که حتی یکم LVL UP شده باشه، خرج آپدیت نمیکنم دیگه! تا 20 برسونم که دیگه اصلا! یه روزی به درد یکی دیگه شاید بخوره:-"
پس همونه:))

آخه اینا رو نگه کن تو رو خدا، اینا به درد کی میخورن؟

Screenshot_۲۰۲۱۰۱۱۲-۱۲۰۹۱۶.png

دیفنس و اتک خالی بدون درصد

Screenshot_۲۰۲۱۰۱۱۲-۱۲۱۰۰۴.png

انرژی ریشارژ که اصلا بدرد البدو نمیخوره (شاید برای نین نگهش داشتم)

Screenshot_۲۰۲۱۰۱۱۲-۱۲۱۰۲۰.png

المنت مستری... روی geo...
give me a break

Screenshot_۲۰۲۱۰۱۱۲-۱۲۱۰۵۹.png

بازم المنت مستری با یه بار دیفنس و کریت ریت

Screenshot_۲۰۲۱۰۱۱۲-۱۲۱۰۳۹.png

فقط از این راضیم

من اگه بخوام اینجوری فکر کنم که خیلی زود مورالس میشم:))

پس همونه:))

آخه اینا رو نگه کن تو رو خدا، اینا به درد کی میخورن؟

View attachment 190372

دیفنس و اتک خالی بدون درصد

View attachment 190371

انرژی ریشارژ که اصلا بدرد البدو نمیخوره (شاید برای نین نگهش داشتم)

View attachment 190370

المنت مستری... روی geo...
give me a break

View attachment 190368

بازم المنت مستری با یه بار دیفنس و کریت ریت

View attachment 190369

فقط از این راضیم

من اگه بخوام اینجوری فکر کنم که خیلی زود مورالس میشم:))
خوب شما خیلی پولداری که چیزی که به دردت نمیخوره رو تا LVL20 میبری بالا:))
من دوتا آرتیفکت ببرم بالا بی پول و بی آرتیفکت میشم:)):-"نهایت دیدم چیزی جالبه(مثل جام یا همین گل ها) تا LVL4میبرم، ببینم به دردم میخوره یا نه:D بعد تصمیم میگیرم ادامه بدم این آرتیفکت رو یا نه:-"
اصولا هم آرتیفکت ها 3تا از مواردی که گفتم رو باید داشته باشن :-" (زیاد روی اتک یا اتک% بودنش وسواس ندارم، با اینکه خیلی فرق میکنه:-" )

خوب شما خیلی پولداری که چیزی که به دردت نمیخوره رو تا LVL20 میبری بالا:))
من دوتا آرتیفکت ببرم بالا بی پول و بی آرتیفکت میشم:)):-"نهایت دیدم چیزی جالبه(مثل جام یا همین گل ها) تا LVL4میبرم، ببینم به دردم میخوره یا نه:D بعد تصمیم میگیرم ادامه بدم این آرتیفکت رو یا نه:-"
اصولا هم آرتیفکت ها 3تا از مواردی که گفتم رو باید داشته باشن :-" (زیاد روی اتک یا اتک% بودنش وسواس ندارم، با اینکه خیلی فرق میکنه:-" )

نه بابا چه پولداری؟:)) اینا بدردم میخوردن، لول آپ کردم که یعنی اون ساب های خوبش آپدیت بشه که هیچکدوم نشد. هدف این بود که حداقل کریت ریت ۴۰ بشه و کریت دمیج ۱۲۰ و در کنارش اتک و دیفنس هم افزایش پیدا کنه.

آرتیفکت هم تا ۱۰۰۰ تا بیشتر نمیتونی نگه داری، به علاوه استفاده از آرتیفکت های قبلی مورا کمتری نیاز داره.

مال منم اولش موارد دلخواه داشتن و بعد بیخودی ها اضافه شد.

این کریت% اصلا گیر نمیاد! حتی تو ساب استت ها هم به سختی گیر میاد، خدایی شما چطوری انقدر میبرید بالا:))
برای من برسه 20 هنر کردم:)):-"
اتفاقا توی ساب ها راحتر گیر میاد ولی مشکل اینجاست مین شون چیز خوبی نیست و یا موقع آپدیت اینا بیشتر نمیشن.
بیست رو که پیشفرض همه دارن:D

این لعنتی crit rate تو همه بازیا سرطانه :D
ها والا :D حالا توی بازی میشه با غذا هم یه جوری جبرانش کرد ولی داخل ابیس همین درصدها خیلی مهمن.

• Like
اتفاقا توی ساب ها راحتر گیر میاد ولی مشکل اینجاست مین شون چیز خوبی نیست و یا موقع آپدیت اینا بیشتر نمیشن.
بیست رو که پیشفرض همه دارن:D

ها والا :D حالا توی بازی میشه با غذا هم یه جوری جبرانش کرد ولی داخل ابیس همین درصدها خیلی مهمن.
همینه که Keqingم زیر 20% بود دیگه:p :))
نین هم هنوز البته نمیشه گفت اصلا آرتیفکت بستم، ولی 18% ایناست فکر کنم که کمتر میشه که بیشتر نشه! :))

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or