Multi Platform Genshin Impact

سازنده
miHoYo
تاریخ انتشار
September 2020
ناشر
miHoYo
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
a487e1344b14e77fd3894b4e43464bd5.png

Genshin Impact یک بازی Open World Action-RPG (نقش آفرینی-اکشن جهان باز) هست که در یک دنیای فانتزی به اسم Tevyat روایت میشه.
Genshin Impact در واقع از روی یک مانهوا(Manhwa ) در حال پخش به همین نام ساخته شده.
همین اول بهتره بدونید که بازی کاملا رایگان هست Free To Play
این هم باید بدونین که بازی MMO نیست، برای همین تو همین بخش PC معرفی میکنم.

genshin-impact-final-closed-beta-trailerLOW.jpg
از ویژگیهای بازی میشه به گرافیک بر پایه انیمه ایِ فوق العاده زیبا که برپایه انجین Unity ساخته شده ، دنیای بزرگ قابل اکتشاف، به همراه مبارزات برپایه جادوهای Elemental و کمبوهای دیدنی نام برد.
به موارد بالا یک داستان جذاب،تعدد شخصیتها و گیم پلی الهام گرفته از The Legend of Zelda: Breath of the Wild اضافه کنید.
همه اینها باعث شده بازی به معجونی عجیب ولی واقعی تبدیل بشه، بازیی که هر طرفدار اهل انیمه ای برای سالها آرزوی ساخت همچین بازی داشته.

بازی شامل مناظر وسیع، شهرهای با تنوع فرهنگی متفاوت و دانجن های متفاوت میشه.

شما تحت نام "The Traveler" در ابتدا باید بدنبال یکی از اعضای خانوادتون که مدتهاست مفقود شده و ازش خبری ندارید بگردید و بعد از پیوستن به هم، به رمزوراز دنیای Tevyat پی ببرید و کشف کنید.

مخصGenshin-Impact-Switch_01-14-20.jpg
در این مسیر شما یک همراه به اسم Paimon دارید که در طی مراحل شمارو راهنمایی میکنه که توسط AI کنترل میشه.
در ادامه شما میتونید با ایجاد پارتیهای 4 نفره بهمراه دوستان که هرکدوم تخصخص در یکی از عناصر المنتال (آب،خاک،آتش و...) دارن به تجربه بازی بپردازید.

سازنده بازی یک کمپانی چینی هست به اسم miHoYo که با ساخت این بازی در واقع کلاس درسی برای کمپانیهای ژاپنی برپاکرده که سالهای زیادی میخواستن به هرآنچه که GI ارائه میده برسن.
پلتفرم هایی که این بازی برای اونها منتشر شده PC-PS4-Nintendo Switch-Android-iOS
تاریخ انتشار پس فردا 28 سپتامبر 2020 هست واز همین الان میتونین پریلود شروع کنین.
حجم بازی حدود 11 گیگ هست.
بروز میشه.....

=====================
اگه تنهایی بازی میکنین و دنبال یک دوست ایرانی میگردین که تو بازی پدرتون دربیاره و رو اعصابتون راه بره، نام کاربری بچه های بازیسنتر Addکنین :D
User ID کاربران بازیسنتر:
@PipBoy3000_v2
UID=700780251
سرور EU
=====
@Rattle.Snake
UID=700140549
سرور EU
=====
@BoxBox
UID=700503323
سرور Eu
=====
@Rohshen
UID=703998496
سرور EU
=====
@batman0
UID=704589664
سرور EU
=====
@ce7en44
UID=701036823
سرور EU
=====
@orginal.prince
UID=805761569
سرور آسیا
=====
@mahdi_1m1
UID=605487934
سرور US
=====
@L.o.s
UID=706729189
سرور EU
=====
@( Layken )
UID=612205993 --- PlayStation 4
سرور US

آخرین ویرایش:
برای nin ، بین این دوتا گل کدوم رو پیشنهاد میدید؟(الان میگن هنوز برو فارم کن:(( )

View attachment 190349 View attachment 190350

و این جام چی؟
View attachment 190351

میمرد آخه اون آخری رو def نمیداد؟ :((
اوه اون جام چقد آلبدو پسنده >____>

بنظرم با این جام بیا ویش بزن آلبدو رو بگیر :D

گل نوبلس دراپ های بهتر از اینام میتونی بدست بیاریا
بازم برو فارم کن معمولا آرتیفکت گل ساب استت های بهتر ازین هم میتونی بدست بیاری

@XMohsen
آره اصلا بعضی ها معلوم نیست فازشون چیه،هیچ به قواعد دامین دقت نمیکنن و کسایی رو میارن که اصلا توی دامین به کار نمیان. خودشون هم معمولا زودتر از همه میمیرن.

فردا بیا یه بار امتحانی با همدیگه دامین بریم و ببینیم این آپدیت آرتیفکت ها و تلنت ها تاثیری داشته توی کمبو نین و البدو یا نه، نسبت به سری قبل. بالاخره من ۶۰۰ تا آرتیفکت و کلیا متریال تلنت و یک میلیون مورا مصرف کردم، باید یه نتیجه ای داشته باشه:))

آره دراپ دامین ها خیلی بیخودتر شده، قشنگ مشخصه اون آرتیفکت های محبوبتر با ساب استیت های بهتر کمتر شدن. حالا به غیر از این، مین استیت ها رو هم جابجا میده، یعنی اونجایی که اتک مهمه فقط دفاع میده و برعکس. این تازه شامل اون مین استیت هایی هم نمیشه که اصلا چرت و پرتن، مثلا پایرو دمیج روی آرتیفکت هایدرو.

نین تو که قدرتش خوبه که؟

اینا خوبن باز ! دیشب یکی هاست بود بعد صبر میکرد پلیر جوین بده بعد که همه میومدن 3 نفره میرفت تو دامین :)) دفعه اول فکر کردم حواسش نبوده تموم شد دست بعدی دوباره وایساد 4 نفر شدیم این بار با خودم و خودش رفت تو دامین =)) گفتم بقیه چی گفت نمیدونم :))
بریم

دقیقا، باز سر بنر ها تکلیفمون مشخص هست میگی هر 10 تا ویش یه 4 ستاره هر 180 تا یه 5 ستاره. مشخص هم هست ممکن اسلحه بگیری، کاراکتر بگیری، چی ممکن هست بگیری ولی اینجا اون سیستم رو بخوان پیاده کن باید 100 بار بری تا شاید یه آرتیفکتی که فکر میکنی بگیری حالا این همه دامین هست. (من دامین های متریال رو خیلی نرفتم ولی اونم 2 هفته قبل 4-5 بار رفتم کانسید رزین زدم کلا 3 تا متریال 5 ستاره داد)

نین والا یه پترا باید بگیرم تا 15% دمیج two-set رو بگیرم ولی فعلا با توجه به اینکه اسلحه ام کدوم ساز رو بزنه :D اسکرین تا 18k هم دمیج میده. گاهی ماموریت روزانه ها رو یه اسکرین میزنم تموم میشه :)) ولی میگم بستگی داره اسلحه چه سازی بزنه و شانس کریت چقدر باشه گاهی اتک معمولی ها هم 9k میزنه گاهی هم 5k میزنه ...

-----------
@NoctisSasuke
ممنون از توضیحات
تقصیره خود mihoyo هست ! هل دادن پلیر ها سمت آبیس و باس و دامین های لول بالاتر برای جوایز بهتر و ... نمیدونم ar چند هستی ولی یه جا به بعد سخت میشه و اونجاست که دنبال یکی میگردی تا سریع اینا رو رد کنی. وگرنه پلیرها با همین klee و rosaria و کیا و .. سرشون رو گرم میکنن.
اتفاقا من از اول با این بشر حال نکردم :)) سر همین ازش خیلی توقع خاصی هم نداشتم ولی خب رو حساب حرف بچه ها انتظارم رفت بالا که شاید خیلی خوب باشه حتی میخواستم ویش براش بزنم تا با نین کمبو بزنم :-" ولی خدارو شکر نزدم و ذخیره شد برای بعد.

tier list ها که افتضاح بود (و شاید هست) همین نین و بنت جزو رنک های پایین بودن (یکی از ایرادهایی که به بنت میگرفتن این بود که اسکیلش آخر سر پرتت میکنه عقب :|). به نظر من که شخصیت بدی وجود نداره (به جز آلبدو و جین :D) بستگی داره با چه ترکیب و چه کمبویی بری نهایتا هم خوب در نیاد با قیافه و گیم پلیش ادامه میدی

آخرین ویرایش:
اوه اون جام چقد آلبدو پسنده >____>

بنظرم با این جام بیا ویش بزن آلبدو رو بگیر :D

گل نوبلس دراپ های بهتر از اینام میتونی بدست بیاریا
بازم برو فارم کن معمولا آرتیفکت گل ساب استت های بهتر ازین هم میتونی بدست بیاری
اتفاقا میگفتم این جماعت آلبدویی هی دنبال Def میگردن، جیز خوبیه براشون احتمالا:))
به مزایده میزارمش>:) ایندفعه من میخوام دست بالا رو داشته باشم:)) برعکس قضیه ی جین:-"

فارم میکنیم پس باز هم...مندوکسه:(

من امشب به یه نتیجه ای رسیدم؛
شاید هم اشتباه میکنم ولی تصویری که هنوز تو ذهنمه این بود که تا قبل اومدن آپدیت ایونت آلبدو و این سیستم جدید جوایز دامین ها، دامین های لول 80 که کانسید رزین مصرف میکردم 2 یا 3 تا آرتیفکت لجندری میداد بعد که رفتم دامین لول 90 هر کانسید رزین حداقل 3 تا لجندری میداد (البته گاهی هم فقط یکی میداد ولی تعدادش بالا پایین میشد). اما از بعد این آپدیت و سیستم جدید دامین لول 90 با کانسید رزین فقط 2 تا، نهایتا 3 تا آرتیفکت لجندری میگیرم !!! (شاید من اشتباه میکنم اما چیزی که یادم مونده این هست)

حالا 2 تا احتمال میدم، یکی اینکه تعداد دراپ ها رو تغییر دادن یکی هم اینکه فقط دامین جئو اینطوری شده باشه ! چون من الان چند روزه فقط جئو دارم میرم و همش 2 تا میده و 70% ـشون هم پترا نیست و اون یکی هست ! من حدس میزنم که شاید میزارن دراپ و کیفیت ـشون رو آوردن پایین تا پلیرها نتونن کاراکتر جئو خوب بسازن. حالا یا به خاطر آپدیتی هست که قرار برای geo بیاد یا اینکه دیدن نین خیلی قوی شده دیگه.
تاحالا شده بخوای آرتیفکت anemo رو فارم کنی؟
همشون از دم زبالن
کلا که 70% مواقع فقط آرتیفکت هیلر رو میده بعد اگه شانس بیاری و anemo دراپ بشه انقد دراپ های بد با ساب استت های بد بهت میده اصن بیخیال کاراکتر بادت میشی

فکر میکنم چون ونتی همینجوریش op هست اگه آرتیفکتا هم میخواست خوب دراپ بشن دیگه خیلی بیش از حد قوی میشد
من حسم اینه که از قصد اینجوری دستکاری میکنن مخصوصا واسه کاراکترایی که 100% فقط به یه آرتیفکت خاص نیاز دارن

پس همونه:))

آخه اینا رو نگه کن تو رو خدا، اینا به درد کی میخورن؟

View attachment 190372

دیفنس و اتک خالی بدون درصد

View attachment 190371

انرژی ریشارژ که اصلا بدرد البدو نمیخوره (شاید برای نین نگهش داشتم)

View attachment 190370

المنت مستری... روی geo...
give me a break

View attachment 190368

بازم المنت مستری با یه بار دیفنس و کریت ریت

View attachment 190369

فقط از این راضیم

من اگه بخوام اینجوری فکر کنم که خیلی زود مورالس میشم:))
فقط اون ساب استت المنتال مستری :))

اون گله که انرژی ریچارج میده چقد مونا پسنده >___> همون خودش 5% hydro bonus میشه >__> نگرش دار واسه مونا

برای nin ، بین این دوتا گل کدوم رو پیشنهاد میدید؟(الان میگن هنوز برو فارم کن:(( )

View attachment 190349 View attachment 190350

و این جام چی؟
View attachment 190351

میمرد آخه اون آخری رو def نمیداد؟ :((
تقریبا همه ـشون خوب هستن :D
ببین کدوم رو بیشتر نیازی داری همون رو ببند ادامه بده تا سر فرصت یه آرتیفکت خوب گیر آوردی جایگزین کن (منم تا چند هفته وضعیتم همین بود) مطمئناً چون کریت نداره بدرد نمیخوره :D ولی میگم از هیچی بهتر هست تا بعدا یه آرتیفکت خوب بگیری.

درمورد جام هم ساب استیت هاش جالب نیست ولی یه نگاه بنداز اگر نوبل خوب دیگه ای داری این رو ببند تا هم دمیج geo ـه این رو بگیری و هم two set bonus نوبل رو بگیری

تاحالا شده بخوای آرتیفکت anemo رو فارم کنی؟
همشون از دم زبالن
کلا که 70% مواقع فقط آرتیفکت هیلر رو میده بعد اگه شانس بیاری و anemo دراپ بشه انقد دراپ های بد با ساب استت های بد بهت میده اصن بیخیال کاراکتر بادت میشی

فکر میکنم چون ونتی همینجوریش op هست اگه آرتیفکتا هم میخواست خوب دراپ بشن دیگه خیلی بیش از حد قوی میشد
من حسم اینه که از قصد اینجوری دستکاری میکنن مخصوصا واسه کاراکترایی که 100% فقط به یه آرتیفکت خاص نیاز دارن

نه ولی شنیدم :(

یکی 2-3 شب پیش اومد واسه xiao یه نوبل anemo بگیره گفتم من اصلا تا حالا ندیدم .. 2 بار کلا رفتیم بار دوم بهش نوبل anemo داد :| ساب استیت هاش خیلی جالب نبود ولی اینقدر کمیاب هست راضی بود :D

دقیقا حرف من هم همین هست، الان کم شدن آرتیفکت Anemo هم احتمالا به خاطر op بودن ونتی اینطوری شده مثل اتفاقی که برای نین افتاد. فقط بدبختی اینجاست جئو اوضاعش داغون هست حالا اینطوری هم کنن هیچی دیگه :| خداکنه فقط نین رو تغییر ندن :|:(

به نظرم اگه گانیو رو نمیخوای ریسکش زیاده سی تا ویش زدن:-" بنر استاندارد هم براش جم هدر نده:-"

آره خیلی حرف میزنه ولی تیکه های جالبی هم بینشون هست:D

هنوز برو فارم کن :))

فکر کنم نین atk% و کریتیکال ریت و دمیج براش مهم باشه، پس حداقل بهتره دو تا از اینا ساب استیتش باشه:-"
مگه دیوونه ام برای بنر استاندارد جم بدم ،،فیت هاییه که از ad و چلنج و ارتقا کارکترا گرفتم

باربارام c3 شد ،، برای برای اولین بار هم یه فری تو پلی بهم داد ، هر چند به درد نخور ترینشون کیا

پیتیم ۱۵ تو اون بنر ، با شانس فوق العاده من احتمالا ۳ تا پنج ستاره بهم بده ، لول ،

یه نوئل از این سی تا ویش بگیرم راضیم

این کریت% اصلا گیر نمیاد! حتی تو ساب استت ها هم به سختی گیر میاد، خدایی شما چطوری انقدر میبرید بالا:))
برای من برسه 20 هنر کردم:)):-"
کریت ریت میخواید ست گلادیاتور ، کلاه خودش تند تند به من کریت ریت میده

اینا خوبن باز ! دیشب یکی هاست بود بعد صبر میکرد پلیر جوین بده بعد که همه میومدن 3 نفره میرفت تو دامین :)) دفعه اول فکر کردم حواسش نبوده تموم شد دست بعدی دوباره وایساد 4 نفر شدیم این بار با خودم و خودش رفت تو دامین =)) گفتم بقیه چی گفت نمیدونم :))
بریم

دقیقا، باز سر بنر ها تکلیفمون مشخص هست میگی هر 10 تا ویش یه 4 ستاره هر 180 تا یه 5 ستاره. مشخص هم هست ممکن اسلحه بگیری، کاراکتر بگیری، چی ممکن هست بگیری ولی اینجا اون سیستم رو بخوان پیاده کن باید 100 بار بری تا شاید یه آرتیفکتی که فکر میکنی بگیری حالا این همه دامین هست. (من دامین های متریال رو خیلی نرفتم ولی اونم 2 هفته قبل 4-5 بار رفتم کانسید رزین زدم کلا 3 تا متریال 5 ستاره داد)

نین والا یه پترا باید بگیرم تا 15% دمیج two-set رو بگیرم ولی فعلا با توجه به اینکه اسلحه ام کدوم ساز رو بزنه :D اسکرین تا 18k هم دمیج میده. گاهی ماموریت روزانه ها رو یه اسکرین میزنم تموم میشه :)) ولی میگم بستگی داره اسلحه چه سازی بزنه و شانس کریت چقدر باشه گاهی اتک معمولی ها هم 9k میزنه گاهی هم 5k میزنه ...

-----------
@NoctisSasuke
ممنون از توضیحات
تقصیره خود mihoyo هست ! هل دادن پلیر ها سمت آبیس و باس و دامین های لول بالاتر برای جوایز بهتر و ... نمیدونم ar چند هستی ولی یه جا به بعد سخت میشه و اونجاست که دنبال یکی میگردی تا سریع اینا رو رد کنی. وگرنه پلیرها با همین klee و rosaria و کیا و .. سرشون رو گرم میکنن.
اتفاقا من از اول با این بشر حال نکردم :)) سر همین ازش خیلی توقع خاصی هم نداشتم ولی خب رو حساب حرف بچه ها انتظارم رفت بالا که شاید خیلی خوب باشه حتی میخواستم ویش براش بزنم تا با نین کمبو بزنم :-" ولی خدارو شکر نزدم و ذخیره شد برای بعد.

tier list ها که افتضاح بود (و شاید هست) همین نین و بنت جزو رنک های پایین بودن (یکی از ایرادهایی که به بنت میگرفتن این بود که اسکیلش آخر سر پرتت میکنه عقب :|). به نظر من که شخصیت بدی وجود نداره (به جز آلبدو و جین :D) بستگی داره با چه ترکیب و چه کمبویی بری نهایتا هم خوب در نیاد با قیافه و گیم پلیش ادامه میدی

برو خدا روزیتو یه جا دیگه بده مردک آلبدو هیتر :D همش میخوای هیت بر افکنی بر سر بچم :D بچم یوپسه و رابطه اجتماعیش کمه ولی بد نیست :D

من که خودم تو گاچاها تیر لیست و قوی بودن و این چیزا رو میزارم کنار چون این سوسول بازیا به مایی که تو ایرانیم و f2p هستیم نیومده :( همون برا وایفو و هازبندو جمع میکنم میزنم به زور سعی میکنم یه تیمی از توشون در بیارم که در اکثر مواقع تو end game پشیمون میشن که چرا فلانی رو نگرفتم به درد تیمم میخورد :D

@Akiba
کلا کریت ریت و دمیج باید همیشه نسبت یک به دو داشته باشن و کریت ریت هم بالای ۵۰ باشه ولی خیلی کم پیش میاد یکی بتونه درست اجرا کنه.

@XMohsen
دقیقا منم یه بار جا گذاشتن:))

دامین تلنت که من همون طبقه سه میرم به خودم هم دردسر الکی نمیدم. برای متریال تلنت بالای هفت هم بیشتر از آیتم باس ها کمبود دارم.:D

تایر لیست های اولیه براساس c0 کاراکترها بود، واسه همینم همه ته لیست بودن.

@BoxBox
برای مونا یه گلادیتور ۵ ستاره هایدرو دمیج با ساب atk% و کریت ریت و کریت دمیج دارم، فقط موناش رو ندارم.
ویرایش: اشتباه شد، به جای اتک%، دیفنس% درصد بود، من با مال کریو اشتباه گرفته بودم، اونم atk خالی بود نه اتک%:D

نه والا بنر همون بیست روز بود، خیلی هم دیر تموم شد:))

@vaan 2
کلاه گلادیاتور همش به من hp و چیزهای بیخود میده. ولی اون یکی که از باس ها میگیریم امروز یه کلاه کریت ریت داد و ساب هاش خوب نیست. حالا شاید دادمش به دیلاک و ساعت دیلاک رو یه ویچ چهار ستاره با اتک درصد بستم.

آخرین ویرایش:
خبرهای خوبی از گانیو به گوش میرسه، مثل اینکه شارژ اتکش وقتی بار دوم شارژ میشه دوبرابر دمیج‌ میزنه و سرعت شارژ شدنش هم خیلی زیاده. دقیقا خوراک دامین های پایرو و مات کردن هست>:)

آخرین ویرایش:
تصمیم گرفتم سی تا براش بکشم:-" این ست تروپ هم این همه مدت بی استفاده بود بالاخره به یه کار اومد:D فیشل هم دیگه اسکای هارپ رو ازش میگیرم (بسشه هر چی باهاش بازی کرده) و stringless رو میدم بهش، برای اسکیلش هم بهتره. :D

• Like
Reactions: cloud _ strife

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or