Multi Platform Genshin Impact

سازنده
miHoYo
تاریخ انتشار
September 2020
ناشر
miHoYo
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
a487e1344b14e77fd3894b4e43464bd5.png

Genshin Impact یک بازی Open World Action-RPG (نقش آفرینی-اکشن جهان باز) هست که در یک دنیای فانتزی به اسم Tevyat روایت میشه.
Genshin Impact در واقع از روی یک مانهوا(Manhwa ) در حال پخش به همین نام ساخته شده.
همین اول بهتره بدونید که بازی کاملا رایگان هست Free To Play
این هم باید بدونین که بازی MMO نیست، برای همین تو همین بخش PC معرفی میکنم.

genshin-impact-final-closed-beta-trailerLOW.jpg
از ویژگیهای بازی میشه به گرافیک بر پایه انیمه ایِ فوق العاده زیبا که برپایه انجین Unity ساخته شده ، دنیای بزرگ قابل اکتشاف، به همراه مبارزات برپایه جادوهای Elemental و کمبوهای دیدنی نام برد.
به موارد بالا یک داستان جذاب،تعدد شخصیتها و گیم پلی الهام گرفته از The Legend of Zelda: Breath of the Wild اضافه کنید.
همه اینها باعث شده بازی به معجونی عجیب ولی واقعی تبدیل بشه، بازیی که هر طرفدار اهل انیمه ای برای سالها آرزوی ساخت همچین بازی داشته.

بازی شامل مناظر وسیع، شهرهای با تنوع فرهنگی متفاوت و دانجن های متفاوت میشه.

شما تحت نام "The Traveler" در ابتدا باید بدنبال یکی از اعضای خانوادتون که مدتهاست مفقود شده و ازش خبری ندارید بگردید و بعد از پیوستن به هم، به رمزوراز دنیای Tevyat پی ببرید و کشف کنید.

مخصGenshin-Impact-Switch_01-14-20.jpg
در این مسیر شما یک همراه به اسم Paimon دارید که در طی مراحل شمارو راهنمایی میکنه که توسط AI کنترل میشه.
در ادامه شما میتونید با ایجاد پارتیهای 4 نفره بهمراه دوستان که هرکدوم تخصخص در یکی از عناصر المنتال (آب،خاک،آتش و...) دارن به تجربه بازی بپردازید.

سازنده بازی یک کمپانی چینی هست به اسم miHoYo که با ساخت این بازی در واقع کلاس درسی برای کمپانیهای ژاپنی برپاکرده که سالهای زیادی میخواستن به هرآنچه که GI ارائه میده برسن.
پلتفرم هایی که این بازی برای اونها منتشر شده PC-PS4-Nintendo Switch-Android-iOS
تاریخ انتشار پس فردا 28 سپتامبر 2020 هست واز همین الان میتونین پریلود شروع کنین.
حجم بازی حدود 11 گیگ هست.
بروز میشه.....

=====================
اگه تنهایی بازی میکنین و دنبال یک دوست ایرانی میگردین که تو بازی پدرتون دربیاره و رو اعصابتون راه بره، نام کاربری بچه های بازیسنتر Addکنین :D
User ID کاربران بازیسنتر:
@PipBoy3000_v2
UID=700780251
سرور EU
=====
@Rattle.Snake
UID=700140549
سرور EU
=====
@BoxBox
UID=700503323
سرور Eu
=====
@Rohshen
UID=703998496
سرور EU
=====
@batman0
UID=704589664
سرور EU
=====
@ce7en44
UID=701036823
سرور EU
=====
@orginal.prince
UID=805761569
سرور آسیا
=====
@mahdi_1m1
UID=605487934
سرور US
=====
@L.o.s
UID=706729189
سرور EU
=====
@( Layken )
UID=612205993 --- PlayStation 4
سرور US

آخرین ویرایش:
منم تقریبا 10 روزه بازی رو شروع کردم. چیزی که من میتونم بگم و خودم الان کم آوردم exp materialهات رو واسه هر کرکتری استفاده نکن با دقت lvl up کن, سلاح و آرتیفکت هم همینطور

هم هنرمنده, هم قیافه و استایل خوبی داره, استایل ضرباتش هم خوبه :D
با اینکه نوشته 50% شانس دارم بگیرمش ولی بازم نمیدونم چرا واسش ویش نمیزنم

کد رو چطور باید بزنم نتونستم بزنم

===
من باربارا, کایا, ژانگلینگ رو اِلمنت هاشون رو فعال میکنم بعد با geo traveler به جون دشمن میوفتم! حال میده :D
حالا بازم میده، نگران نباش:D من یه لول 80 دارم، سه تا 70 و یه 60 و سه تا 50 ولی بازم 500 تا xp book hero برام مونده، مساله اینجاست نباید بدون برنامه مصرف کنی:D

گول 50 درصد رو نخور، ممکنه توی پیتی اول بهت ندش، بعد میره برای 90 تا ویش دیگه:))

نمیدونم تا حالا زدی یا نه. اول میری اینجا ورود میکنی:
Genshin Impact – Step Into a Vast Magical World of Adventure
ورود که کنی خودش نام کاربری و سرورت رو بارگزاری میکنه، بعد کد بالا رو میزنی که حرف اولش رو البته باید گزینه جواب سوال باشه:D که میشه گزینه c، پس جواب میشه cuupmbjsvd :D

مگه چند تا کاراکتر داره؟ نمیشه با یه کاراکتر پیش رفت؟
کم اوردیم نمیشه فارم کرد؟؟؟
مثل اینکه کلاً بدون پیش زمینه قبلی اومدی:D فعلا فکر کنم یه 28 تایی شده باشن که 7 تا رایگان هست و بقیه با گاچا باید بگیری. برای 4 ستاره ها هم 10 تا ویش گارانتی یه سلاح یا شخصیت یا هر دو میده (بعضی وقت ها هم نمیده:D). 5 ستاره ها 0.3 شانس در بنر استاندارد دارن و اگه 90 تا ویش بکشی و چیزی نگیری روی ویش 90 یه شخصیت 5 ستاره یا سلاح بهت میده. توی بنرهای دیگه شخصیت ها از سلاح ها جدا هستن و شانس گرفتن کاراکتر 5 ستاره بنر هم 50 درصد بیشتر از 5 ستاره های دیگه اس و اگه با پیتی اول نتونی بگیریش توی پیتی دوم 100 شانس داره که بگیریش.
با یه کاراکتر میشه رفت ولی مکانیزم اصلی بازی در ترکیب المنت هاست و هر شخصیتی یه المنت داره که در نتیجه از همه باید استفاده کنی و هر چی لول دنیا بیشتر بشه این المنت ریکشن ها مهمتر هم میشن.
آره فارم روزانه داره و اصلاً هر کاری کنی بهت xp book میده ولی مشکل از جایی شروع میشه که دیگه کاری برای انجام دادن نیست و روزانه باید جمع کنی که اینجور مواقع بعضی ها متوسل به پول خرج کردن میشن:D میدونم سخته، من خودم از اون آدم هایی هستم که همه پارتی رو باید لول آپ کنم فول (توی کلد استیل 2 تمام شخصیت ها که فکر کنم 17-18 تا بودن رو تا 130-135 لول آپ کردم:D) ولی اینجا باید یه ذره صرفه جویی کنی که به مشکل برنخوری:D حالا جلوتر خودت دستت میاد:D لول آپ با کشتن دشمن ها رو هم اصلاً روش حساب نکن:D
خود بازی اکثر این چیزها رو بهت توضیح میده، اینم یه سری نکات اضافه اس که اگه خواستی برو بخون:-"
15 Genshin Impact tips for new and veteran players

تو بنرای آینده برا کیا میخواید رول بزنید؟

بعدی که Ganyuئه و بعدش هم Xiao ظاهرا بعدشم ریرانه Zhongliئه چون بافش کردن یه ریران میخوان براش بدن
بعد xiao میگن احتمالا هوتائو باشه، همه فایل هاشم که روزانه داره میاد بیرون...

من به شخصه Xiao رو میخواستم، ولی چون جین رو گرفتم ترجیح میدم برم سراغ 5ستاره ای با المنت دیگر...
از اونطرف آتیشی جماعت میخوام، پس هوتائو رو احتمالا برم براش

به شخصه هم نسبت به المنت های باد و سنگ هم خیلی بد بینم و درک نمیکنم به چه درد میخورن:-" (اصولا من به المنتال ری اکشن اعتقاد دارم، و این وسط جز ونتی این دو عنصر مفهوم ری اکشن ندارن برام! جز مثلا همین باف Abyss...و اینجور حرکات بدن که ری اکشن اتفاق بیفته! که بازم مفهوم درستی نداره:-" )

و از همه مهم تر اگر ری ران داریم من واقعا و شدیدا Childe میخوام!!! ضدحال از این بزرگتر وجود نداشت که جم های جمع شده رو براش کارت کشیدم و بهم Keqingی داد که داشتم!!!!!! :|

هم هنرمنده, هم قیافه و استایل خوبی داره, استایل ضرباتش هم خوبه :D
با اینکه نوشته 50% شانس دارم بگیرمش ولی بازم نمیدونم چرا واسش ویش نمیزنم

احسنت :D ضربه هاش خداییش خیلی خوش استیله

من تا قبل بازی کردن ایونتش خیلی ازش خوشم میومد الانم خوشم میاد ولی تو ایونتش خیلیییییی یوبس بود :))

من برای چهار ستاره هاشون میزنم چون فکر نکنم کاراکترهای بنر رو بهم بده:D

احسنت :)) توقعت رو خوب جایی نگه میداری

بعد xiao میگن احتمالا هوتائو باشه، همه فایل هاشم که روزانه داره میاد بیرون...

من به شخصه Xiao رو میخواستم، ولی چون جین رو گرفتم ترجیح میدم برم سراغ 5ستاره ای با المنت دیگر...
از اونطرف آتیشی جماعت میخوام، پس هوتائو رو احتمالا برم براش

به شخصه هم نسبت به المنت های باد و سنگ هم خیلی بد بینم و درک نمیکنم به چه درد میخورن:-" (اصولا من به المنتال ری اکشن اعتقاد دارم، و این وسط جز ونتی این دو عنصر مفهوم ری اکشن ندارن برام! جز مثلا همین باف Abyss...و اینجور حرکات بدن که ری اکشن اتفاق بیفته! که بازم مفهوم درستی نداره:-" )

و از همه مهم تر اگر ری ران داریم من واقعا و شدیدا Childe میخوام!!! ضدحال از این بزرگتر وجود نداشت که جم های جمع شده رو براش کارت کشیدم و بهم Keqingی داد که داشتم!!!!!! :|

آره احتمالا هوتائو هست بعدیش البته گفتن ریران کلیی و ونتی هم در راهه (راستی کلیی چقدر کاواییه :(( )

المنت ری اکشن که حد اعلا DPSئه و باید باشه ولی المان سنگ هم خیلی خوبه حالا من آلبدو دارم برا اینو میگم آلبدو زرت که زمین رو geoیی میکنه هر ضربه المان داری تو اون زمین بزنی بیلبیلک میندازه زمین که اگه اونارو بگیری شیلد میشن برات بعد بعضی ست ها هستن که اتک و این چیزا هم افزایش میدن وقتی شیلد داری (من تازه کارم است خیلی چیزارو هنوز نمیدونم گیر ندین :D )

من هنوز یه وایفو 5 ستاره با طراحی خفن میخوام از هیچ کدوم از وایفو های بازی زیاد خوشم نمیاد غیر کلیی که اون کلا فرق داره :x با فیشل هم حال میکنم ولی کلا طراحی وایفوهاشو خیلی خوشم نمیاد :<

احسنت :D ضربه هاش خداییش خیلی خوش استیله

من تا قبل بازی کردن ایونتش خیلی ازش خوشم میومد الانم خوشم میاد ولی تو ایونتش خیلیییییی یوبس بود :))

احسنت :)) توقعت رو خوب جایی نگه میداری

آره احتمالا هوتائو هست بعدیش البته گفتن ریران کلیی و ونتی هم در راهه (راستی کلیی چقدر کاواییه :(( )

المنت ری اکشن که حد اعلا DPSئه و باید باشه ولی المان سنگ هم خیلی خوبه حالا من آلبدو دارم برا اینو میگم آلبدو زرت که زمین رو geoیی میکنه هر ضربه المان داری تو اون زمین بزنی بیلبیلک میندازه زمین که اگه اونارو بگیری شیلد میشن برات بعد بعضی ست ها هستن که اتک و این چیزا هم افزایش میدن وقتی شیلد داری (من تازه کارم است خیلی چیزارو هنوز نمیدونم گیر ندین :D )

من هنوز یه وایفو 5 ستاره با طراحی خفن میخوام از هیچ کدوم از وایفو های بازی زیاد خوشم نمیاد غیر کلیی که اون کلا فرق داره :x با فیشل هم حال میکنم ولی کلا طراحی وایفوهاشو خیلی خوشم نمیاد :<
آها یادم رفت برای یوزاریا هم که 4*ست حتما کارت خواهم کشید چه بنر Xiao باشه چه هر کس دیگه ای! یعنی ریسک گرفتن Xiao و پریدن هوتائو رو کامل به خاطرش به جون میخرم:دی

اونم آره ست هست شیلد داشته باشی اتک ببره بالا، ولی خوب؟ این ساپورته! نه کاراکتر اصلی:-"
الان من خودم میخوام رو نین سرمایه گذاری کنما (وایفو نامبر وان بازی:دی) ولی واقعا هیچ ایده ای ندارم چجوری بلید بهینه بازی کرد!
احتمالا اگرم mainم بشه، انقدر باهاش مجبورم دشمن رو بزنم تا روش کم بشه و بمیره!
و مثلا به جاش با Keqing هیچ، با کیا هم راحت تر شل و پل میکردم!

Klee قبل اومدنش اصلا بهش دید مثبتی نداشتم! ولی عالیه این بشر! راه رفتن و اخلاقش و ... :)) اما نع... بقیه رو ترجیح میدم:-"

برای Geo هم ژونگلی رو ترجیح میدم...کلا لیستم اینجوریه :

چیلده
دیلاک
ژونگ لی
ژیائو
آلبدو

دیلاک که نمیده، چیلده ریران هم داشته باشه من تحمل صبر کردن ندارم!
ژیائو که گفتم جین کارم رو خراب کرد(تو بیگینر بنر شانس اوردم و در اومد:دی :-" )
کلا دوست دارما...ولی همه چی خرابه!
مثلا به جای سلاح 5*ه اگر دیلاک داده بود، اومده بودم رو برنامه باز و هوتائو خط میخورد و برای ژیائو میکشیدم یا منتظر چیلده میموندم!

کد جدید، فقط باید جواب درست رو پیدا کنین:D

nfra4qsbg8a61.jpg

اگر کسی نتونسته هنوز پیدا کنه جواب c هست میشه : cuupmbjsvd

----------

این ایونت جدید مرحله چهارم special treasure کجا هست ؟

من Qiqi رو به لول 70 رسوندم. امروز داشتم امتحانش می‌کردم. توی برکه‌های Liyue در حال جنگ بودم، بعد گفتم الان وفتشه که روی qiqi سوئیچ کنم تا ملت رو freeze کنه. به محض اینکه سوئیچ کردم، خانوم کوچولو غرق شدن :( من حساب این رو نکرده بودم که این بنده خدا انقدر کوچولوئه، بر خلاف بقیه کاراکترها، یه سری جاها باید شنا کنه:D چقدر سرگذشت غمگینی داره. قشنگ نقطه مقابل Klee ـه. یه نکته جالبی هم در موردش وجود داره. حالت چهره‌اش همیشه توی حالتی هست که موقع مرگ نجاتش دادن و تبدیل به زامبیش کردن. به خاطر همین، وقتی که می‌خوای با دوربین ازش عکس بگیری، تنها کاراکتریه که حالت چهره‌اش رو نمی‌تونی تغییر بدی. مثلا توی حالت چهره‌اش گزینه خوشحال داره، ولی وقتی خوشحال رو انتخاب می‌کنی، همون چهره غمگین رو نشون می‌ده.

در کل کاراکتر خوبیه، ولی متاسفانه خیلی به درد end game نمی‌خوره. برای end game به کاراکترهایی نیاز داری که بتونن damage بالایی بزنن، مثلا Bennet نه تنها می‌تونه heal کنه، بلکه attack boost خیلی زیادی با Ult اش به گروه میده. از اون طرف، qiqi همچین کاراکتری نیست. تنها کاری که به دردش میخوره، heal کردنه، ولی همین کار رو با اختلاف از بقیه بهتر انجام میده. رسما نامیرات می‌کنه. به لطف Qiqi تونستم طبقه 11-1 رو دو ستاره کنم، ولی طبقه 11-2 اصلا قفله. خیلی سخته:D نیمه اولش رو به کمک دختر بادیه که شاگرد آلبدو هست (:D) می‌تونم دووم بیارم و Hp سازه‌ای که باید ازش محافظت کنم تا بالای 60 درصد نگه دارم. ولی نیمه دومش رو کلا هیچ کاری نمی‌شه کرد.

بین کاراکترهایی که در آینده می‌یان، من چشمم Ayaka رو گرفته. خیلی خوب به نظر می‌رسه. از اون سمت دختر آتیشیه هم خیلی خوبه. احتمالا برای یکی از این دو نفر باید Wish بزنم و ترجیحم هم Ayaka هست، چون main dps به غیر از نینگوانگ کسی رو ندارم.

mihoyo خوبه بازی شوتر بسازه ! به رگبار ببندی بعد تیر اول 50 تا دمیج بزنه، تیر دوم 60 تا، تیر سوم 10 تا، تیر چهارم 100 تا، تیر پنجم 50 تا :| کل صنعت شوتر رو ببره زیر سوال :|

نمیدونم با خودشون چی فکر کردن که نین همزمان 2 تا سنگ پرت میکنه چرا یکیش باید 400 تا دمیج بده یکی دیگه 900 تا :| واقعا چرا ؟
-----

@ce7en44 اتفاقا منم دیشب به همین نتیجه رسیدم که از ست پترا اصلا آرتیفکت های دیگه هم داره یا نه ؟ :)) میخوام برم چک کنم ببینم همچین چیزی وجود داره ؟ من الان تونستم two-set نوبل رو بگیرم، یه گل هم از پترا دارم فقط باید 1 پترا درست حسابی بگیرم ولی نمیده اصلا
خوب جوابش ساده است به خاطر کریتیکال ریت و کریتیکال دمیجه،، وگرنه کمترین دمیجی که میدی ،، بیس اتک کارکترته

تیم دومم هم داره شکل میگیره ،، باربارا ۷۰ کردم ،، nigg رو هم۸۰ ،، فیشل و ژیانگ لینگم هم ۵۰ بودن ، ۸۰ میکنم ،، یه مدت به تیم فعلی استراحت بدم ،، یه تنوعی هم تو گیم پلی بشه

من Qiqi رو به لول 70 رسوندم. امروز داشتم امتحانش می‌کردم. توی برکه‌های Liyue در حال جنگ بودم، بعد گفتم الان وفتشه که روی qiqi سوئیچ کنم تا ملت رو freeze کنه. به محض اینکه سوئیچ کردم، خانوم کوچولو غرق شدن :( من حساب این رو نکرده بودم که این بنده خدا انقدر کوچولوئه، بر خلاف بقیه کاراکترها، یه سری جاها باید شنا کنه:D چقدر سرگذشت غمگینی داره. قشنگ نقطه مقابل Klee ـه. یه نکته جالبی هم در موردش وجود داره. حالت چهره‌اش همیشه توی حالتی هست که موقع مرگ نجاتش دادن و تبدیل به زامبیش کردن. به خاطر همین، وقتی که می‌خوای با دوربین ازش عکس بگیری، تنها کاراکتریه که حالت چهره‌اش رو نمی‌تونی تغییر بدی. مثلا توی حالت چهره‌اش گزینه خوشحال داره، ولی وقتی خوشحال رو انتخاب می‌کنی، همون چهره غمگین رو نشون می‌ده.

در کل کاراکتر خوبیه، ولی متاسفانه خیلی به درد end game نمی‌خوره. برای end game به کاراکترهایی نیاز داری که بتونن damage بالایی بزنن، مثلا Bennet نه تنها می‌تونه heal کنه، بلکه attack boost خیلی زیادی با Ult اش به گروه میده. از اون طرف، qiqi همچین کاراکتری نیست. تنها کاری که به دردش میخوره، heal کردنه، ولی همین کار رو با اختلاف از بقیه بهتر انجام میده. رسما نامیرات می‌کنه. به لطف Qiqi تونستم طبقه 11-1 رو دو ستاره کنم، ولی طبقه 11-2 اصلا قفله. خیلی سخته:D نیمه اولش رو به کمک دختر بادیه که شاگرد آلبدو هست (:D) می‌تونم دووم بیارم و Hp سازه‌ای که باید ازش محافظت کنم تا بالای 60 درصد نگه دارم. ولی نیمه دومش رو کلا هیچ کاری نمی‌شه کرد.

بین کاراکترهایی که در آینده می‌یان، من چشمم Ayaka رو گرفته. خیلی خوب به نظر می‌رسه. از اون سمت دختر آتیشیه هم خیلی خوبه. احتمالا برای یکی از این دو نفر باید Wish بزنم و ترجیحم هم Ayaka هست، چون main dps به غیر از نینگوانگ کسی رو ندارم.
هوتائو (دختر آتیشیه) رو بگیر و بزار ور دست qiqi >:) >:) >:) :)) (رابطه داستانیشون رو که میدونی؟ :)) هوتائو به زور میخواسته qiqi رو زنده به گور کنه... بالاخره رئیس کفن و دفنه و زامبی رو قبول نداره:)) )

آها یادم رفت برای یوزاریا هم که 4*ست حتما کارت خواهم کشید چه بنر Xiao باشه چه هر کس دیگه ای! یعنی ریسک گرفتن Xiao و پریدن هوتائو رو کامل به خاطرش به جون میخرم:D

اونم آره ست هست شیلد داشته باشی اتک ببره بالا، ولی خوب؟ این ساپورته! نه کاراکتر اصلی:-"
الان من خودم میخوام رو نین سرمایه گذاری کنما (وایفو نامبر وان بازی:D) ولی واقعا هیچ ایده ای ندارم چجوری بلید بهینه بازی کرد!
احتمالا اگرم mainم بشه، انقدر باهاش مجبورم دشمن رو بزنم تا روش کم بشه و بمیره!
و مثلا به جاش با Keqing هیچ، با کیا هم راحت تر شل و پل میکردم!

Klee قبل اومدنش اصلا بهش دید مثبتی نداشتم! ولی عالیه این بشر! راه رفتن و اخلاقش و ... :)) اما نع... بقیه رو ترجیح میدم:-"

برای Geo هم ژونگلی رو ترجیح میدم...کلا لیستم اینجوریه :

چیلده
دیلاک
ژونگ لی
ژیائو
آلبدو

دیلاک که نمیده، چیلده ریران هم داشته باشه من تحمل صبر کردن ندارم!
ژیائو که گفتم جین کارم رو خراب کرد(تو بیگینر بنر شانس اوردم و در اومد:D:-" )
کلا دوست دارما...ولی همه چی خرابه!
مثلا به جای سلاح 5*ه اگر دیلاک داده بود، اومده بودم رو برنامه باز و هوتائو خط میخورد و برای ژیائو میکشیدم یا منتظر چیلده میموندم!

آره دیگه آلبدو کیتش رو میبینی بیشتر به ساپورت میخوره و دمیج دیلر اصلی نیست فقط باید سوئیچ کنی روش اون بیلبیلک رو بندازی زمین سوئیچ کنی رو یکی دیگه تا burstش پر بشه بعد بزنی و همینو تکرار کنی ولی چون کول داونه burstش کمه و انرژی کمی هم نیاز داره راحت میتونه اسپمش کنه و دمیج زیادی بزنه مثلا خودم حالا اوایل بازیم زیاد وقت رو آرتیفکت اینا نمیزارم ولی چندتا با recharge گذاشتم قبل تموم شدن کول داونش burstش پر میشه هی اسپم میکنم باهاش خیلی حال میده

اتفاقا نین DPS اصلی منه فعلا :D ترکیبش با آلبدو خداست جفتشون زرت و زورت burst اسپم میکنن

دوییدن کلیی خدااااست خیلی کاواییه تازه انیمیشن شیرجه رفتن تو آبشم دیدم از شدت کاواییت غش کردم :x

آخ منم ژونگلی رو میخوام. اگه xiao رو تو رولای اولیه بگیرم و مجبور به پیتی ۱۸۰ نشم برا ریرانش رول میزنم :D هم با اسکیلاش حال میکنم هم لامصب خیلییییی خوش استیله، همون حرکتش که نیزه رو با لگد میزنه به تنهایی ارزش رول زدن داره :))

آره دیگه آلبدو کیتش رو میبینی بیشتر به ساپورت میخوره و دمیج دیلر اصلی نیست فقط باید سوئیچ کنی روش اون بیلبیلک رو بندازی زمین سوئیچ کنی رو یکی دیگه تا burstش پر بشه بعد بزنی و همینو تکرار کنی ولی چون کول داونه burstش کمه و انرژی کمی هم نیاز داره راحت میتونه اسپمش کنه و دمیج زیادی بزنه مثلا خودم حالا اوایل بازیم زیاد وقت رو آرتیفکت اینا نمیزارم ولی چندتا با recharge گذاشتم قبل تموم شدن کول داونش burstش پر میشه هی اسپم میکنم باهاش خیلی حال میده

اتفاقا نین DPS اصلی منه فعلا :D ترکیبش با آلبدو خداست جفتشون زرت و زورت burst اسپم میکنن

دوییدن کلیی خدااااست خیلی کاواییه تازه انیمیشن شیرجه رفتن تو آبشم دیدم از شدت کاواییت غش کردم :x

آخ منم ژونگلی رو میخوام. اگه xiao رو تو رولای اولیه بگیرم و مجبور به پیتی ۱۸۰ نشم برا ریرانش رول میزنم :D هم لبا اسکیلاش حال میکنم هم لامصب خیلییییی خوش استیله، همون حرکتش که نیزه رو با لگد میزنه به تنهایی ارزش رول زدن داره :))
چه خبره:)) میخوای Full Geo Team بری جلو؟ :))

یک روزی کلا باید بهم ثابت بشه Geo > المنتال ری اکشن ، تا بتونم باور کنم:))

بهم ثابت کنید اینو :-"

دیگه شانس منه ۴ تا شخصیت محبوبام ۲ تاشون geoن ۲ تاشونم anemo :))

ولی اگه ژونگلی بگیرم نین رو میزارم کنار

یه ویدئو دیروز دیدم طرف همه weekly boss هارو با نینگ سولو میکرد :|

خب بالاخره موفق شدم طبقه هفت رو ۹ ستاره کنم >:)
@Akiba
بیا برو امتحان کن، lay disorder امروز خیلی خوب بود.

یه بار تا کامل کردنش رفتم و فقط یه ضربه دیگه میخواستم ولی دیلاک مرد و منم با باربارا نتونستم بکشمش:)) ولی سری بعد دیگه درست شد:D

حالا طبقه ۸ رو هم هست ستاره کردم ولی بخش دومش هم وقت کم‌ آوردم و هم تیمم درست انتخاب نکرده بودم چون دو تا روین گارد داشت و منم فقط دو تا کماندار داشتم که هر دو توی تیم دوم بودم و اکه امبر رو میخواستم ببرم توی تیم دیلاک بعد باید بنت رو می آوردم توی تیم فیشل و اونوقت مجبور بودم باربارا رو ببرم توی تیم دیلاک و بعد برای از بین بردن اثر پایرو روی تیم فیشل به مشکل میخوردم و خلاصه مکافاتیه تیم چیدن:)) حالا بازم با همون ترکیب میرم ولی فعلا حسش نیست:D

راستی طبقه نه هم باز شد و اچیومنتش هم گرفتم ولی من که فعلا نمیرم.

آکیبا برای طبقه هشت دیگه واقعا پایرو نیاز داری:D

من برام سواله که انقدر روی المنتال ری اکشن وسواس داری ،،، ولی تا همین چند وقت پیش با جین میونه خوبی نداشتی ،، لازم نیست بگم امنو بالاترین حد المنتال ری اکشن روی حداقل ۴ المنت دیگه رو داره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or