Multi Platform Genshin Impact

سازنده
miHoYo
تاریخ انتشار
September 2020
ناشر
miHoYo
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
a487e1344b14e77fd3894b4e43464bd5.png

Genshin Impact یک بازی Open World Action-RPG (نقش آفرینی-اکشن جهان باز) هست که در یک دنیای فانتزی به اسم Tevyat روایت میشه.
Genshin Impact در واقع از روی یک مانهوا(Manhwa ) در حال پخش به همین نام ساخته شده.
همین اول بهتره بدونید که بازی کاملا رایگان هست Free To Play
این هم باید بدونین که بازی MMO نیست، برای همین تو همین بخش PC معرفی میکنم.

genshin-impact-final-closed-beta-trailerLOW.jpg
از ویژگیهای بازی میشه به گرافیک بر پایه انیمه ایِ فوق العاده زیبا که برپایه انجین Unity ساخته شده ، دنیای بزرگ قابل اکتشاف، به همراه مبارزات برپایه جادوهای Elemental و کمبوهای دیدنی نام برد.
به موارد بالا یک داستان جذاب،تعدد شخصیتها و گیم پلی الهام گرفته از The Legend of Zelda: Breath of the Wild اضافه کنید.
همه اینها باعث شده بازی به معجونی عجیب ولی واقعی تبدیل بشه، بازیی که هر طرفدار اهل انیمه ای برای سالها آرزوی ساخت همچین بازی داشته.

بازی شامل مناظر وسیع، شهرهای با تنوع فرهنگی متفاوت و دانجن های متفاوت میشه.

شما تحت نام "The Traveler" در ابتدا باید بدنبال یکی از اعضای خانوادتون که مدتهاست مفقود شده و ازش خبری ندارید بگردید و بعد از پیوستن به هم، به رمزوراز دنیای Tevyat پی ببرید و کشف کنید.

مخصGenshin-Impact-Switch_01-14-20.jpg
در این مسیر شما یک همراه به اسم Paimon دارید که در طی مراحل شمارو راهنمایی میکنه که توسط AI کنترل میشه.
در ادامه شما میتونید با ایجاد پارتیهای 4 نفره بهمراه دوستان که هرکدوم تخصخص در یکی از عناصر المنتال (آب،خاک،آتش و...) دارن به تجربه بازی بپردازید.

سازنده بازی یک کمپانی چینی هست به اسم miHoYo که با ساخت این بازی در واقع کلاس درسی برای کمپانیهای ژاپنی برپاکرده که سالهای زیادی میخواستن به هرآنچه که GI ارائه میده برسن.
پلتفرم هایی که این بازی برای اونها منتشر شده PC-PS4-Nintendo Switch-Android-iOS
تاریخ انتشار پس فردا 28 سپتامبر 2020 هست واز همین الان میتونین پریلود شروع کنین.
حجم بازی حدود 11 گیگ هست.
بروز میشه.....

=====================
اگه تنهایی بازی میکنین و دنبال یک دوست ایرانی میگردین که تو بازی پدرتون دربیاره و رو اعصابتون راه بره، نام کاربری بچه های بازیسنتر Addکنین :D
User ID کاربران بازیسنتر:
@PipBoy3000_v2
UID=700780251
سرور EU
=====
@Rattle.Snake
UID=700140549
سرور EU
=====
@BoxBox
UID=700503323
سرور Eu
=====
@Rohshen
UID=703998496
سرور EU
=====
@batman0
UID=704589664
سرور EU
=====
@ce7en44
UID=701036823
سرور EU
=====
@orginal.prince
UID=805761569
سرور آسیا
=====
@mahdi_1m1
UID=605487934
سرور US
=====
@L.o.s
UID=706729189
سرور EU
=====
@( Layken )
UID=612205993 --- PlayStation 4
سرور US

آخرین ویرایش:
تاحالا بهش توجه نکرده بودم
کیا چقد کاراکتر سرطانی ای هستش >__>
باربارا و کیا کنار هم چقدر همه چیز رو راحت تر میکنن

حساب کردم اگه ult کیا رو لول 6 کنی که 108% میکنه دمیجش رو و 8 ثانیه هم فعال میمونه
کل زمانش رو بخوای دمیجیش رو حساب کنی میشه چیزی نزدیک به 850% دمیج >_>
مونا ultـش لول 11 تازه میشه 840%

آخرین ویرایش:
باز نمیشه (حوصله قند شکن ندارم) :D ولی اگر این هست همه رو میخوام :D
Eight New ‘Genshin Impact’ Heroes Leak With Weapons And Elements

به نظر میاد باید تجدید نظر کنم تو استفاده از جم ها :-"
------------
پترا سرکاری زیاد داره چون المنت کم کاربردی هم هست سرکاری بودنش دوبرابر میشه :D به خصوص شماها که کاراکترهای 5 ستاره خوبی دارید :-"
------------

@xsoheilx
دوستمون کامل توضیح داد فقط اینکه سرور خواستی بسازی سعی کن اروپا باشه که هم پینگ بهتره هم همه اونجا هستیم
آره همون عکس اولی پایین سمت راست:D

کاش یکیش توی بنر گانیو باشه:-"

اصلاً به غیر از سرکاری بودنش، بیشتر از اون یکی آرتیفکت هم میده تا پترا، من تا حالا ساعت و تاجش رو ندیدم ولی دامین های دیگه اینطوری نیستن:D والا اونجوری که تو اون روز با نین توی دامین قتل عام میکردی، ما با چهار تا کاراکتر پنج ستاره هم نمیتونستیم انجام بدیم:))
22گیگ زده فعلا رو PS4 :-"
خرید درون برنامه ای نه، همه ی بچه های اینجا فکر کنم F2P هستن:D

بقیه ی موارد هم گفتن، فقط اینکه ریجن 2 (اروپا) هستن همه ی بچه ها
ریجن سرورت هم فکر کنم اینکه بازی رو از کجا بگیری(روی PS4) انتخاب میشه و نه اینکه یوزری که باهاش بازی میکنی چه ریجنی هست

درد منم همینه دیگه! آتیش برا اینا میخوام! دیلاک لازمم:| یا حتی بنت! اون دختر گیتاریه واقعا بهم جواب نداد! آتیشش با کول داون خیلیییییی بالا! آخرشم با یه عالمه لول آپ کردنش بی خیال شدم و دست به دامن امبر شدم برا اون یکی تیمم! ولی المنتال ری اکشنه لازنگمه رو برای Keqing دیگه نداشتم و مجبور بودم زور بیخود بزنم:(

برای فاتویی الکتریکی هم دوتا R2ه کیا، نفله ش میکنه، کول داون کیا هم عالیه:x
جدا از اینکه هم هیل میکنه و هم المنتال اورب میده:D
والا منم مشکل مشابه دارم:D
والا این کریوها نسبت به فاتویی های دنیای بیرون شیلد قویتری دارن، من سه تا اسکیل دیلاک میزنم و یه برست و بازم شیلدشون کامل از بین نمیره. در عوض اسکیل و برست ژیانگلینگ و بنت و امبر (مخصوصا این) خیلی بهتر شیلدشون رو از بین میبره. حالا مشکل اینجاست که چهار تا هستن و توی هر نیمه دو تا، و منم توی دو تا تیم هم هیلر نیاز دارم، هم دو تا پایرو که دمیجم بیشتر بشه. دیلاک و فیشل هم هر کدوم توی یه تیم هستن (اگه دو تا توی یه تیم بودن بازم مشکلی نبود) و کایا و فیشل هم حتماً باید توی تیم اول باشن برای شکستن شیلد فاتویی هایدروها و الکتروها. حالا چون قدرت فیشل بیشتر توی المنت ریکشن هست، مجبورم فیشل و کایا و بنت و ژیانگلینگ رو بذارم توی تیم اول و دیلاک و باربارا و امبر و ژینکیو رو بزارم تیم دوم و برای همینم دیلاک توی المنت ریکشن کم میاره و نمیتونه مثل فیشل دمیج بزنه و همیشه وقت کم میارم، مخصوصاً سر فاتویی کریوها چون زود وارد شیلدشون میشن و مثل تانک میمونن. اگه فاتویی هایدروها هیل نمیکردن اول کریوها رو میکشتم ولی اونا هم خیلی روی مخ هستن و باید زود بکشمشون:-" طرف دیلاک هم یه مشکل دیگه دارم که اول باید فاتویی آمنوها رو بکشم چون بقیه رو از استان در میارن، کلاً اوضاع قاراشمیشی هست:)) بهترین زمانی که من تموم کردم سه دقیقه و ده ثانیه بوده ولی بهتر از اون حداقل با این ترکیب غیرممکنه مگه اینکه چند تا کریتیکال دمیج پشت سر هم بزنم. فکر کنم باید امبر و ژینکیو و ژیانگلینگ رو حداقل تا 50 آپدیت کنم که دمیج اسکیلشون بیشتر بشه یا اینکه ترکیب رو یه جور دیگه بچینم:-" این 20 درصد شارژ بیشتر برست هم الکی هست و من نهایت یه بار بیشتر برست بقیه تیم رو نمیتونم بزنم:-"

اتفاقاً اولش فکر میکردم که الکترو بیشتر دردسر ایجاد کنن برام مخصوصاً توی تیمی که بدون کریو بود ولی فیشل خیلی راحت با المنت ریکشن میکششون:D کایا هم لول 50 هست ولی چون آرتیفکت نداره وقتی درش میارم و ضربه میخوره وان شات میشه:D

کد جدید، فقط باید جواب درست رو پیدا کنین:D

nfra4qsbg8a61.jpg

آیا میدانستید که شیلد فاتویی ها رو با ترولر باد هم میتونید از بین ببرید میدانستید که اینجوری چقد در مصرف وقت صرفه جویی میشه؟
نه واقعا آیا میدانستید؟

من خودم ازین تکنیک استفاده کردم فقط اون آبیه رو از بین میبردم که هیل نکنه حتما باید هیدرو رو اول از همه بکشید
بعد r2 ژانگلینگ رو مینداختم رو زمین بعد که کنار هم بودن با ترولر r2 میزدم swirl که اتفاق میافتاد همزمان هم شیلد الکترو از بین میرفت هم کرایو :3
اون فاتویی سنگیه رو هم من چون کلایمور استفاده نمیکردم با overload شیلدشو میشکستم

____
آقاااا چرا هنوز درگیر قسمت اول ابیسید اونقدرا که تمرکز کردید سخت نیستا پس اگه برسید به طبقه 11 چی میگید #-o

اونقدری که طبقه 11 سخته طبقه 12 سخت نیست :|:|

طبقه 11 واسه همه ی اونایی که ونتی دارن مثه آب خوردنه :-s

آیا میدانستید که شیلد فاتویی ها رو با ترولر باد هم میتونید از بین ببرید میدانستید که اینجوری چقد در مصرف وقت صرفه جویی میشه؟
نه واقعا آیا میدانستید؟

من خودم ازین تکنیک استفاده کردم فقط اون آبیه رو از بین میبردم که هیل نکنه حتما باید هیدرو رو اول از همه بکشید
بعد r2 ژانگلینگ رو مینداختم رو زمین بعد که کنار هم بودن با ترولر r2 میزدم swirl که اتفاق میافتاد همزمان هم شیلد الکترو از بین میرفت هم کرایو :3
اون فاتویی سنگیه رو هم من چون کلایمور استفاده نمیکردم با overload شیلدشو میشکستم

____
آقاااا چرا هنوز درگیر قسمت اول ابیسید اونقدرا که تمرکز کردید سخت نیستا پس اگه برسید به طبقه 11 چی میگید #-o

اونقدری که طبقه 11 سخته طبقه 12 سخت نیست :|:|

طبقه 11 واسه همه ی اونایی که ونتی دارن مثه آب خوردنه :-s
نه واقعاً نمیدونستم:D قبلاً با تراولر شیلد موب های معمولی رو از بین برده بودم ولی فاتویی ها رو تا حالا امتحان نکرده بودم، حالا بهتر یه دلیل دیگه برای برگردوندن لومینه به میدان:x طبیعتاً میزارمش توی تیم دیلاک به جای ژینکیو:-"

اون فاتویی سنگی ها رو من همیشه اول میکشم، قبل از اینکه به خودشون و بقیه شیلد بدن:-"

من همینم به خاطر اون 12 تا ستاره بتل پس رفتم وگرنه اصلاً حوصله ابیس رو ندارم:)) اصلاً از ورلد سه دیگه سراغش نرفته بودم، دیروز تازه رفتم که یکمی برای گانیو جم جمع کنم:-"

با ساکاروز هم نمیشه یعنی؟:-" یه ساکاروز c2 دارم، اصلاً استفاده نشده، فقط یه دو تا swirl توی پازل ها باهاش زدم و اکبند آکبنده:-"

• Like
Reactions: cloud _ strife
تاحالا بهش توجه نکرده بودم
کیا چقد کاراکتر سرطانی ای هستش >__>
باربارا و کیا کنار هم چقدر همه چیز رو راحت تر میکنن

حساب کردم اگه ult کیا رو لول 6 کنی که 108% میکنه دمیجش رو و 8 ثانیه هم فعال میمونه
کل زمانش رو بخوای دمیجیش رو حساب کنی میشه چیزی نزدیک به 850% دمیج >_>
مونا ultـش لول 11 تازه میشه 840%
من که میگم ترکیب اینا خیلی خوبه! با باربارا هم ملت رو خیس میکنم و هم R2 میزنم که دور بچرخه با کیا راحت یخ میزنم، Ult هم بزنم که کلا دشمن جلوم یخ زده حساب میشه، و با Keqing دهنشون سرویسه:))
یعنی اون ربات پرنده ها، بیان روی زمین دیگه بالا نمیرن:))

ولی از وقتی باربارا رفته کنار و جین اومده تو تیم، کیام هم نابود شده:((
ولی اون 850% دمیج دیگه نمیدونم...اکنقدر خفن نیستا، هست؟ :))

---

@ce7en44

من تیم اصلیم شد امبر و جین و keqing و اون پسر کلیمور داره یخی(اینو باید شانس بیارم یهو نفله نکنند! lvl 20 ایناست:-" )

تیم دومم کیا و باربارا و نین(نخودی بود اون موقع) و امبر
البته نین رو فکر کنم با لیزا و فیسچل هم عوض کردم نمیدونم دور آخر چی شد نتیجه م تهش:|
بعد درد اینه که برای شکوندن آرمور فاتویی ها اصلا lvl مهم نیست! تعداد اتک با اون المنت و کاراکتر مهمه
یعنی چه یک و چه 90 که باشی با کیا، دقیقا همون دو ضربه رو لازم داری برای ترکوندن آرمور!
به قول تو هم هم امبر خیلی خوب خراب میکنه، ولی امیر به درد المنتال ری اکشن اصلا و ابدا نمیخوره:(

mihoyo خوبه بازی شوتر بسازه ! به رگبار ببندی بعد تیر اول 50 تا دمیج بزنه، تیر دوم 60 تا، تیر سوم 10 تا، تیر چهارم 100 تا، تیر پنجم 50 تا :| کل صنعت شوتر رو ببره زیر سوال :|

نمیدونم با خودشون چی فکر کردن که نین همزمان 2 تا سنگ پرت میکنه چرا یکیش باید 400 تا دمیج بده یکی دیگه 900 تا :| واقعا چرا ؟
-----

@ce7en44 اتفاقا منم دیشب به همین نتیجه رسیدم که از ست پترا اصلا آرتیفکت های دیگه هم داره یا نه ؟ :)) میخوام برم چک کنم ببینم همچین چیزی وجود داره ؟ من الان تونستم two-set نوبل رو بگیرم، یه گل هم از پترا دارم فقط باید 1 پترا درست حسابی بگیرم ولی نمیده اصلا

من که میگم ترکیب اینا خیلی خوبه! با باربارا هم ملت رو خیس میکنم و هم R2 میزنم که دور بچرخه با کیا راحت یخ میزنم، Ult هم بزنم که کلا دشمن جلوم یخ زده حساب میشه، و با Keqing دهنشون سرویسه:))
یعنی اون ربات پرنده ها، بیان روی زمین دیگه بالا نمیرن:))

ولی از وقتی باربارا رفته کنار و جین اومده تو تیم، کیام هم نابود شده:((
ولی اون 850% دمیج دیگه نمیدونم...اکنقدر خفن نیستا، هست؟ :))

---

@ce7en44

من تیم اصلیم شد امبر و جین و keqing و اون پسر کلیمور داره یخی(اینو باید شانس بیارم یهو نفله نکنند! lvl 20 ایناست:-" )

تیم دومم کیا و باربارا و نین(نخودی بود اون موقع) و امبر
البته نین رو فکر کنم با لیزا و فیسچل هم عوض کردم نمیدونم دور آخر چی شد نتیجه م تهش:|
بعد درد اینه که برای شکوندن آرمور فاتویی ها اصلا lvl مهم نیست! تعداد اتک با اون المنت و کاراکتر مهمه
یعنی چه یک و چه 90 که باشی با کیا، دقیقا همون دو ضربه رو لازم داری برای ترکوندن آرمور!
به قول تو هم هم امبر خیلی خوب خراب میکنه، ولی امیر به درد المنتال ری اکشن اصلا و ابدا نمیخوره:(
به جای جین یه پایرو دیگه بیار چون وقت کمه و نمیشه هیل کرد و اگه بمیری هم بهتره دوباره ریست کنی، البته این برای خودم صدق میکنه که فقط چمبر اول رو میخوام برم و ترکیب های مختلف رو امتحان میکنم، تو رو نمیدونم. اون پایرو دوم هم ۱۵ درصد دمیج بیشتر میده که اینجا واقعا به کار میاد. ترکیب اسکیل های ژیانگلینگ و فیشل هم خیلی خوبه.

دو تا امبر داری؟:))

این هفته ترکیب geo با کریو 75 درصد aoe دمیج میده، میخوای با نین یه امتحان دیگه هم بکن.

حالا میخوام یه روش جدید امتحان کنم و اصلا نذارم هیچکدوم شیلد بسازن، اگه موفق بشم خیلی راحتر میتونم بکشمشون:D

-------------------------
اون چلنجی که با تیر کمون باید شش تا بشکه رو بزنیم، کی میاد کواپ بریم؟:D
۵۰ تا جم داره ها:-"

آخرین ویرایش:
mihoyo خوبه بازی شوتر بسازه ! به رگبار ببندی بعد تیر اول 50 تا دمیج بزنه، تیر دوم 60 تا، تیر سوم 10 تا، تیر چهارم 100 تا، تیر پنجم 50 تا :| کل صنعت شوتر رو ببره زیر سوال :|

نمیدونم با خودشون چی فکر کردن که نین همزمان 2 تا سنگ پرت میکنه چرا یکیش باید 400 تا دمیج بده یکی دیگه 900 تا :| واقعا چرا ؟
-----

@ce7en44
اتفاقا منم دیشب به همین نتیجه رسیدم که از ست پترا اصلا آرتیفکت های دیگه هم داره یا نه ؟ :)) میخوام برم چک کنم ببینم همچین چیزی وجود داره ؟ من الان تونستم two-set نوبل رو بگیرم، یه گل هم از پترا دارم فقط باید 1 پترا درست حسابی بگیرم ولی نمیده اصلا
دقیقا تیر زدن فیشل همینجوریه، از ۴۰۰ تا ۴۰۰۰ دمیج متفاوت میده:))
اتفاقا منم اگه فقط بتونم یه گل و پر خوب هم بگیرم بسمه و باقیش رو نوبلس میبندم ولی همونم چیز بدردبخوری نداره:D

یه geo ۵ ستاره دیگه گرفتم ولی اینو احتمالا بزارم روی نوئل.

راستی بنر گانیو پس کی قراره رونمایی بشه؟

به جای جین یه پایرو دیگه بیار چون وقت کمه و نمیشه هیل کرد و اگه بمیری هم بهتره دوباره ریست کنی، البته این برای خودم صدق میکنه که فقط چمبر اول رو میخوام برم و ترکیب های مختلف رو امتحان میکنم، تو رو نمیدونم. اون پایرو دوم هم ۱۵ درصد دمیج بیشتر میده که اینجا واقعا به کار میاد. ترکیب اسکیل های ژیانگلینگ و فیشل هم خیلی خوبه.

دو تا امبر داری؟:))

این هفته ترکیب geo با کریو 75 درصد aoe دمیج میده، میخوای با نین یه امتحان دیگه هم بکن.

حالا میخوام یه روش جدید امتحان کنم و اصلا نذارم هیچکدوم شیلد بسازن، اگه موفق بشم خیلی راحتر میتونم بکشمشون:D

-------------------------
اون چلنجی که با تیر کمون باید شش تا بشکه رو بزنیم، کی میاد کواپ بریم؟:D
۵۰ تا جم داره ها:-"
هیل لازمم... من مثل چیز سرم رو میندازم میرم تو دل دشمن، یهو میبینم به F رفتم:)) بنت میخوام:(
بعد درد ماندگاریه آتیشه، با ژیانگ لینگ قشنگ برای چندین ثانیه آتیشت به راهه، با امبر هی باید شارژ کنی:(

آها اشتب شد، تیم دوم ژیانگلینگ :دی

کلا تا وقتی geo بوست باشه، کارم نمیشه! نین هنوز در حدی نیست بشه اسمش رو dps گذاشت:-"

---
کدامین چلنج؟ منم ببرید:دی

هیل لازمم... من مثل چیز سرم رو میندازم میرم تو دل دشمن، یهو میبینم به F رفتم:)) بنت میخوام:(
بعد درد ماندگاریه آتیشه، با ژیانگ لینگ قشنگ برای چندین ثانیه آتیشت به راهه، با امبر هی باید شارژ کنی:(

آها اشتب شد، تیم دوم ژیانگلینگ :D

کلا تا وقتی geo بوست باشه، کارم نمیشه! نین هنوز در حدی نیست بشه اسمش رو dps گذاشت:-"

---
کدامین چلنج؟ منم ببرید:D
خو یه دو تا بنت میکشیدی توی این بنر:-"
شارژ امبر هم نمیدونم چرا از فیشل وقت گیرتره؟:-"
تازه من یه دو تا ویدئو دیدم که lay line ملت 40 درصد اتک بیشتر بود ولی مال من اصلاً اینطوری نیست:|

مثل من، نینم رو هنوز بیلد نبستم اصلاً:-"

همین که امروز پیدا کردن دیگه:D
e1765cc70c8cf2c8c861262a5839946e.jpg

خجالت بکشید هیتتون نسبت به آلبدو رو بزارید کنار :D 2 تا بوینگ بوینگ نداره ولی عالیه شخصیتش هم دمیج گولاخی میده هم ساپورت خوبیه
هیت نداریم ولی بیلد بستن براش مکافاته:D
==================================
راستی یادم باشه امروز براش یکم تلنت بوک بگیرم:-"

تو بنرای آینده برا کیا میخواید رول بزنید؟

بعدی که Ganyuئه و بعدش هم Xiao ظاهرا بعدشم ریرانه Zhongliئه چون بافش کردن یه ریران میخوان براش بدن
من برای چهار ستاره هاشون میزنم چون فکر نکنم کاراکترهای بنر رو بهم بده:D

منم تقریبا 10 روزه بازی رو شروع کردم. چیزی که من میتونم بگم و خودم الان کم آوردم exp materialهات رو واسه هر کرکتری استفاده نکن با دقت lvl up کن, سلاح و آرتیفکت هم همینطور

هم هنرمنده, هم قیافه و استایل خوبی داره, استایل ضرباتش هم خوبه :D
با اینکه نوشته 50% شانس دارم بگیرمش ولی بازم نمیدونم چرا واسش ویش نمیزنم

کد رو چطور باید بزنم نتونستم بزنم

===
من باربارا, کایا, ژانگلینگ رو اِلمنت هاشون رو فعال میکنم بعد با geo traveler به جون دشمن میوفتم! حال میده :D
مگه چند تا کاراکتر داره؟ نمیشه با یه کاراکتر پیش رفت؟
کم اوردیم نمیشه فارم کرد؟؟؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or