Multi Platform Genshin Impact

سازنده
miHoYo
تاریخ انتشار
September 2020
ناشر
miHoYo
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
a487e1344b14e77fd3894b4e43464bd5.png

Genshin Impact یک بازی Open World Action-RPG (نقش آفرینی-اکشن جهان باز) هست که در یک دنیای فانتزی به اسم Tevyat روایت میشه.
Genshin Impact در واقع از روی یک مانهوا(Manhwa ) در حال پخش به همین نام ساخته شده.
همین اول بهتره بدونید که بازی کاملا رایگان هست Free To Play
این هم باید بدونین که بازی MMO نیست، برای همین تو همین بخش PC معرفی میکنم.

genshin-impact-final-closed-beta-trailerLOW.jpg
از ویژگیهای بازی میشه به گرافیک بر پایه انیمه ایِ فوق العاده زیبا که برپایه انجین Unity ساخته شده ، دنیای بزرگ قابل اکتشاف، به همراه مبارزات برپایه جادوهای Elemental و کمبوهای دیدنی نام برد.
به موارد بالا یک داستان جذاب،تعدد شخصیتها و گیم پلی الهام گرفته از The Legend of Zelda: Breath of the Wild اضافه کنید.
همه اینها باعث شده بازی به معجونی عجیب ولی واقعی تبدیل بشه، بازیی که هر طرفدار اهل انیمه ای برای سالها آرزوی ساخت همچین بازی داشته.

بازی شامل مناظر وسیع، شهرهای با تنوع فرهنگی متفاوت و دانجن های متفاوت میشه.

شما تحت نام "The Traveler" در ابتدا باید بدنبال یکی از اعضای خانوادتون که مدتهاست مفقود شده و ازش خبری ندارید بگردید و بعد از پیوستن به هم، به رمزوراز دنیای Tevyat پی ببرید و کشف کنید.

مخصGenshin-Impact-Switch_01-14-20.jpg
در این مسیر شما یک همراه به اسم Paimon دارید که در طی مراحل شمارو راهنمایی میکنه که توسط AI کنترل میشه.
در ادامه شما میتونید با ایجاد پارتیهای 4 نفره بهمراه دوستان که هرکدوم تخصخص در یکی از عناصر المنتال (آب،خاک،آتش و...) دارن به تجربه بازی بپردازید.

سازنده بازی یک کمپانی چینی هست به اسم miHoYo که با ساخت این بازی در واقع کلاس درسی برای کمپانیهای ژاپنی برپاکرده که سالهای زیادی میخواستن به هرآنچه که GI ارائه میده برسن.
پلتفرم هایی که این بازی برای اونها منتشر شده PC-PS4-Nintendo Switch-Android-iOS
تاریخ انتشار پس فردا 28 سپتامبر 2020 هست واز همین الان میتونین پریلود شروع کنین.
حجم بازی حدود 11 گیگ هست.
بروز میشه.....

=====================
اگه تنهایی بازی میکنین و دنبال یک دوست ایرانی میگردین که تو بازی پدرتون دربیاره و رو اعصابتون راه بره، نام کاربری بچه های بازیسنتر Addکنین :D
User ID کاربران بازیسنتر:
@PipBoy3000_v2
UID=700780251
سرور EU
=====
@Rattle.Snake
UID=700140549
سرور EU
=====
@BoxBox
UID=700503323
سرور Eu
=====
@Rohshen
UID=703998496
سرور EU
=====
@batman0
UID=704589664
سرور EU
=====
@ce7en44
UID=701036823
سرور EU
=====
@orginal.prince
UID=805761569
سرور آسیا
=====
@mahdi_1m1
UID=605487934
سرور US
=====
@L.o.s
UID=706729189
سرور EU
=====
@( Layken )
UID=612205993 --- PlayStation 4
سرور US

آخرین ویرایش:
خب بالاخره موفق شدم طبقه هفت رو ۹ ستاره کنم >:)
@Akiba
بیا برو امتحان کن، lay disorder امروز خیلی خوب بود.

یه بار تا کامل کردنش رفتم و فقط یه ضربه دیگه میخواستم ولی دیلاک مرد و منم با باربارا نتونستم بکشمش:)) ولی سری بعد دیگه درست شد:D

حالا طبقه ۸ رو هم هست ستاره کردم ولی بخش دومش هم وقت کم‌ آوردم و هم تیمم درست انتخاب نکرده بودم چون دو تا روین گارد داشت و منم فقط دو تا کماندار داشتم که هر دو توی تیم دوم بودم و اکه امبر رو میخواستم ببرم توی تیم دیلاک بعد باید بنت رو می آوردم توی تیم فیشل و اونوقت مجبور بودم باربارا رو ببرم توی تیم دیلاک و بعد برای از بین بردن اثر پایرو روی تیم فیشل به مشکل میخوردم و خلاصه مکافاتیه تیم چیدن:)) حالا بازم با همون ترکیب میرم ولی فعلا حسش نیست:D

راستی طبقه نه هم باز شد و اچیومنتش هم گرفتم ولی من که فعلا نمیرم.

آکیبا برای طبقه هشت دیگه واقعا پایرو نیاز داری:D
نگاه کن چقدر اسم پایرو جماعت بردی... انتظاری داری ازما!

من برام سواله که انقدر روی المنتال ری اکشن وسواس داری ،،، ولی تا همین چند وقت پیش با جین میونه خوبی نداشتی ،، لازم نیست بگم امنو بالاترین حد المنتال ری اکشن روی حداقل ۴ المنت دیگه رو داره
والا من هنوزم به جین اعتقادی ندارم واقعا! و به نظرم کاملا ترکیبم رو خراب کرده...! صرفا ... چون 5ستاره ست و تو دامین میتونم ساپورت بازی کنم، اوردمش تو تیم

بعد نه.‌‌ شیوه بازیم رو که گفتم، من از ری اکشنه هر 4عنصر با هم استفاده میکنم(و اکثرا با محوریت برق و مرحله دوم یخ)

بعد با جین درست نمیشه المنتال ری اکشن زد! باز تراولر خیلی بهتره!و اینکه کلا به نظرم بهترین کاراکترهایی که میشه تو ترکیب ری اکشن استفاده کرد، ژیانگلینگ، باربارا(احتمالا همه ی آبی ها در کنار ری اکشن اگر برق یا یخ باشه) لیزا و فیسچل باشن

کاراکترهایی که موقعی که سوییچ کنی، هنوز برای مدتی بهت المنت های دیگه بدن که بشه ری اکشن کرد...

View attachment 190184

اصلا انتظارشو نداشتم که نوئل رو توی این بنر ببینم...

من نین رو میخواستم:((

اصن چرا باید همزمان 2 تا کاراکتر فری رو بذارن تو یه بنر :|
کم طرفدارترین 4 ستاره گذاشتن تو بنر[-(
منم منتظر نینگ یا بیدو بودم:((
کدوم دوتا تا کاراکتر فری؟؟ فقط ژیانلینگ فری بود:-?

نوئل هن
کم طرفدارترین 4 ستاره گذاشتن تو بنر[-(
منم منتظر نینگ یا بیدو بودم:((
کدوم دوتا تا کاراکتر فری؟؟ فقط ژیانلینگ فری بود:-?
نوئل هم گارانتی روی بیگینر بنر بود:-"

ولی بهتر! چون من نمیخواستم این بنر بکشم، بهتر که نین نیست>:)

حالا بازم میده، نگران نباش:D من یه لول 80 دارم، سه تا 70 و یه 60 و سه تا 50 ولی بازم 500 تا xp book hero برام مونده، مساله اینجاست نباید بدون برنامه مصرف کنی:D

گول 50 درصد رو نخور، ممکنه توی پیتی اول بهت ندش، بعد میره برای 90 تا ویش دیگه:))

نمیدونم تا حالا زدی یا نه. اول میری اینجا ورود میکنی:
Genshin Impact – Step Into a Vast Magical World of Adventure
ورود که کنی خودش نام کاربری و سرورت رو بارگزاری میکنه، بعد کد بالا رو میزنی که حرف اولش رو البته باید گزینه جواب سوال باشه:D که میشه گزینه c، پس جواب میشه cuupmbjsvd :D

مثل اینکه کلاً بدون پیش زمینه قبلی اومدی:D فعلا فکر کنم یه 28 تایی شده باشن که 7 تا رایگان هست و بقیه با گاچا باید بگیری. برای 4 ستاره ها هم 10 تا ویش گارانتی یه سلاح یا شخصیت یا هر دو میده (بعضی وقت ها هم نمیده:D). 5 ستاره ها 0.3 شانس در بنر استاندارد دارن و اگه 90 تا ویش بکشی و چیزی نگیری روی ویش 90 یه شخصیت 5 ستاره یا سلاح بهت میده. توی بنرهای دیگه شخصیت ها از سلاح ها جدا هستن و شانس گرفتن کاراکتر 5 ستاره بنر هم 50 درصد بیشتر از 5 ستاره های دیگه اس و اگه با پیتی اول نتونی بگیریش توی پیتی دوم 100 شانس داره که بگیریش.
با یه کاراکتر میشه رفت ولی مکانیزم اصلی بازی در ترکیب المنت هاست و هر شخصیتی یه المنت داره که در نتیجه از همه باید استفاده کنی و هر چی لول دنیا بیشتر بشه این المنت ریکشن ها مهمتر هم میشن.
آره فارم روزانه داره و اصلاً هر کاری کنی بهت xp book میده ولی مشکل از جایی شروع میشه که دیگه کاری برای انجام دادن نیست و روزانه باید جمع کنی که اینجور مواقع بعضی ها متوسل به پول خرج کردن میشن:D میدونم سخته، من خودم از اون آدم هایی هستم که همه پارتی رو باید لول آپ کنم فول (توی کلد استیل 2 تمام شخصیت ها که فکر کنم 17-18 تا بودن رو تا 130-135 لول آپ کردم:D) ولی اینجا باید یه ذره صرفه جویی کنی که به مشکل برنخوری:D حالا جلوتر خودت دستت میاد:D لول آپ با کشتن دشمن ها رو هم اصلاً روش حساب نکن:D
خود بازی اکثر این چیزها رو بهت توضیح میده، اینم یه سری نکات اضافه اس که اگه خواستی برو بخون:-"
15 Genshin Impact tips for new and veteran players
آره اصلا نمیدونم بازیش چی به چیه
با یه کاراکتر نمیشه تا آخرش رفت؟؟؟ انگار درآن واحد فقط یه کاراکتر رو میشه کنترل کرد آخه و کنترل پارتی دستمون نیست

نگ
با یه کاراکتر نمیشه تا آخرش رفت؟؟؟ انگار درآن واحد فقط یه کاراکتر رو میشه کنترل کرد آخه و کنترل پارتی دستمون نیست
جذابیت بازی به اینه که کاراکترهای جدید و مختلف بگیری!
و خیر، پارتی های 4نفره میبندی و میتونی بینشون درجا سوییچ کنی(تو صفحه یکی هست ولی سوییچ میکنی، باهاش هرکاری میخوای میکنی و بدون هیچ وقفه ای تو مبارزه میتونی سوییچ کنی به بعدی و ...، مثل سوییچ تفنگ تو بازی آنچارتد فرض کن:دی )

بر اساس باس و مراحل و دانجن و... کاراکتر با عنصر دلخواهت میبری، میتونی هم همیشه یکی رو ببری اصلا! ولی جذابیت بازی به گرفتن کاراکترهای مختلفشه!

با هرکاراکتری هم که بیشتر بلزی کنی به مرور زمان دیالوگ های بیشتری براشون باز میشه و از بک استوری و روابط با بقیه کاراکترها و ... میگن

من برام سواله که انقدر روی المنتال ری اکشن وسواس داری ،،، ولی تا همین چند وقت پیش با جین میونه خوبی نداشتی ،، لازم نیست بگم امنو بالاترین حد المنتال ری اکشن روی حداقل ۴ المنت دیگه رو داره
جین رو نمیدونم ولی معمولاً Ameno قدرت ریکشن ها رو افزایش میده.
بعضی از شخصیت های آمنو هم تلنت های پسیو دارن که تاثیرش رو بیشتر هم میکنه، مثلا اسکیل و برست ساکاروز المنت مستری کل تیم رو بیشتر میکنن و در نتیجه دمیج بیشتر میده.
نگاه کن چقدر اسم پایرو جماعت بردی... انتظاری داری ازما!

والا من هنوزم به جین اعتقادی ندارم واقعا! و به نظرم کاملا ترکیبم رو خراب کرده...! صرفا ... چون 5ستاره ست و تو دامین میتونم ساپورت بازی کنم، اوردمش تو تیم

بعد نه.‌‌ شیوه بازیم رو که گفتم، من از ری اکشنه هر 4عنصر با هم استفاده میکنم(و اکثرا با محوریت برق و مرحله دوم یخ)

بعد با جین درست نمیشه المنتال ری اکشن زد! باز تراولر خیلی بهتره!و اینکه کلا به نظرم بهترین کاراکترهایی که میشه تو ترکیب ری اکشن استفاده کرد، ژیانگلینگ، باربارا(احتمالا همه ی آبی ها در کنار ری اکشن اگر برق یا یخ باشه) لیزا و فیسچل باشن

کاراکترهایی که موقعی که سوییچ کنی، هنوز برای مدتی بهت المنت های دیگه بدن که بشه ری اکشن کرد...
من این پایرو ها رو برای 15 درصد دمیج بیشتر آوردم، تو اگه دیروز میرفتی میتونستی بدون اینا هم 40 درصد دمیج بیشتر بگیری:D
چرا نمیشه؟ اسکیل فیشل و ژیانگلینگ رو میزنی و پشت بندش برست جین. یا برست کایا و اسکیل باربارا و برست جین هم میتونی همه رو منجمد کنی و بعد برست ککینگ رو بزنی:-"
بیا برو اینو ببین، اونجایی که برست میزنه ریکشن میزنه و روی شیلد دو تا میج تاثیر میزاره:

دمیج اسکیلش از تراولر بیشتر و برستش هم دشمن ها رو با خودش نمیبره اون سر دنیا:D

View attachment 190184

اصلا انتظارشو نداشتم که نوئل رو توی این بنر ببینم...

من نین رو میخواستم:((

نوئله میخوام با گانیو. ولی ژینکیو و ژیانگیلینگ دیگه بسمه:-" الان نمیدونم ویش بزنم یا نه. شاید 20 تا زدم:-" ولی ممکنه توی بنرهای بعدی شخصیت های بهتری بیان. من برم استخاره کنم:D

پ.ن: اصلاً ویش نمیکشم و با همین عکسش میسازم:(

4jhffj113aa61.jpg

آره همون 0.6 درصد که توی بنر استاندارد با اسلحه هم قاطیه.

میتونی بینشون سوئیچ کنی و فقط یه تاخیر صدم ثانیه ای داره:D

چند صفحه قبل یکی از بچه ها گفت که چرا این فری ها رو تو بنر نمیذارن :))
باور کنید mihoyo یه جاسوس داره اینجا :)) این حجم از اتفاقات بعید هست، کلید اسراری شده :))

------------

میگم این seelie خریدنشون چه فایده داره؟

سوال من هم هست، گشتم چیزی پیدا نکردم نمیدونم حالا کاری هم میکنه یا نه ولی انگار مثل pet هست و فرقشون هم فقط تو رنگ هست و یدونه میشه خرید

آخرین ویرایش:
چند صفحه قبل یکی از بچه ها گفت که چرا این فری ها رو تو بنر نمیذارن :))
باور کنید mihoyo یه جاسوس داره اینجا :)) این حجم از اتفاقات بعید هست، کلید اسراری شده :))
البته اون برای سه تای اصلی بود:D
آره دقیقا خط فکری ما براشون لو رفته:))
------------------
میگم این seelie خریدنشون چه فایده داره؟

لعنتی چرا نوئل رو انداختن تو این بنر ،، من واقعا نمیخوام ویش بزنم روی این بنر ،، حالا اگه گانیو المنتش cyro نبود باز یه چیزی ، شایدم بیست یا سی تا ویش بزنم ،، پیتی رو هم پیتی رو ببرم بالا ،، هم شاید شانسم گفت داد

اتفاقا من مشکلی ندارم خیلی هم خوب هست اینطوری، چون بنر جدید که میدن همراهش جم اینا هم میدن تا مردم بکشن خب حالا ماها که اینا رو نمیخوایم جم قبلی ها رو که نگه میداریم هیچی جم جدید هم میگیریم :دی>:)
----

من همچنان این سوال رو دارم که این ایونت آلبدو جزو داستان اصلی هست یا نه ؟ اگر داستان اصلی هست چرا ایونت شده ؟ اگر نه داستان فرعی هست چرا پس تموم نمیشه ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or