Multi Platform Genshin Impact

سازنده
miHoYo
تاریخ انتشار
September 2020
ناشر
miHoYo
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
a487e1344b14e77fd3894b4e43464bd5.png

Genshin Impact یک بازی Open World Action-RPG (نقش آفرینی-اکشن جهان باز) هست که در یک دنیای فانتزی به اسم Tevyat روایت میشه.
Genshin Impact در واقع از روی یک مانهوا(Manhwa ) در حال پخش به همین نام ساخته شده.
همین اول بهتره بدونید که بازی کاملا رایگان هست Free To Play
این هم باید بدونین که بازی MMO نیست، برای همین تو همین بخش PC معرفی میکنم.

genshin-impact-final-closed-beta-trailerLOW.jpg
از ویژگیهای بازی میشه به گرافیک بر پایه انیمه ایِ فوق العاده زیبا که برپایه انجین Unity ساخته شده ، دنیای بزرگ قابل اکتشاف، به همراه مبارزات برپایه جادوهای Elemental و کمبوهای دیدنی نام برد.
به موارد بالا یک داستان جذاب،تعدد شخصیتها و گیم پلی الهام گرفته از The Legend of Zelda: Breath of the Wild اضافه کنید.
همه اینها باعث شده بازی به معجونی عجیب ولی واقعی تبدیل بشه، بازیی که هر طرفدار اهل انیمه ای برای سالها آرزوی ساخت همچین بازی داشته.

بازی شامل مناظر وسیع، شهرهای با تنوع فرهنگی متفاوت و دانجن های متفاوت میشه.

شما تحت نام "The Traveler" در ابتدا باید بدنبال یکی از اعضای خانوادتون که مدتهاست مفقود شده و ازش خبری ندارید بگردید و بعد از پیوستن به هم، به رمزوراز دنیای Tevyat پی ببرید و کشف کنید.

مخصGenshin-Impact-Switch_01-14-20.jpg
در این مسیر شما یک همراه به اسم Paimon دارید که در طی مراحل شمارو راهنمایی میکنه که توسط AI کنترل میشه.
در ادامه شما میتونید با ایجاد پارتیهای 4 نفره بهمراه دوستان که هرکدوم تخصخص در یکی از عناصر المنتال (آب،خاک،آتش و...) دارن به تجربه بازی بپردازید.

سازنده بازی یک کمپانی چینی هست به اسم miHoYo که با ساخت این بازی در واقع کلاس درسی برای کمپانیهای ژاپنی برپاکرده که سالهای زیادی میخواستن به هرآنچه که GI ارائه میده برسن.
پلتفرم هایی که این بازی برای اونها منتشر شده PC-PS4-Nintendo Switch-Android-iOS
تاریخ انتشار پس فردا 28 سپتامبر 2020 هست واز همین الان میتونین پریلود شروع کنین.
حجم بازی حدود 11 گیگ هست.
بروز میشه.....

=====================
اگه تنهایی بازی میکنین و دنبال یک دوست ایرانی میگردین که تو بازی پدرتون دربیاره و رو اعصابتون راه بره، نام کاربری بچه های بازیسنتر Addکنین :D
User ID کاربران بازیسنتر:
@PipBoy3000_v2
UID=700780251
سرور EU
=====
@Rattle.Snake
UID=700140549
سرور EU
=====
@BoxBox
UID=700503323
سرور Eu
=====
@Rohshen
UID=703998496
سرور EU
=====
@batman0
UID=704589664
سرور EU
=====
@ce7en44
UID=701036823
سرور EU
=====
@orginal.prince
UID=805761569
سرور آسیا
=====
@mahdi_1m1
UID=605487934
سرور US
=====
@L.o.s
UID=706729189
سرور EU
=====
@( Layken )
UID=612205993 --- PlayStation 4
سرور US

آخرین ویرایش:
میدونم، مشکل از اینجا بود که من فکر میکردم فقط 3 تا پوشن میشه استفاده کرد، واسه همینم فلورهای اول رو بدون پوشن رفتم:D بعد تیم بیلدینگم هم بازم اشتباه بود چون اونجا هم فکر کردم که هر کاراکتری استفاده کنی تا آخر نمیشه استفاده اش کرد در حالی اگه میدونستم بازم باز میشن، از بعضی کاراکترهایی بیلد ضعیفتر داشتن استفاده نمیکردم:D

من برای یائه میزنم، اگه نداد کازوها میگیرم :D

من بدبختی گارانتیم ولی ویش ندارم پریموهم 5k دارم :-&
اگه یائه وکازوهاتونیمه اول یادوم باهم باشن رسما به فناشدم
اگی یکی اولی یکی دومی یکم فناشدم
اگه کازوهابره پچ بعدش دیگه :Excited:
منم برنامه م همینه!
یعنی یائه که اول...
ولی از اونطرف آیاتو هم داره میاد! یعنی رقیب اصلیه کازوها برام آیاتوهه :( گیری کردیما :|

حالا ببینم اصلا یائه میگیرم یا نه... :-"

منم برنامه م همینه!
یعنی یائه که اول...
ولی از اونطرف آیاتو هم داره میاد! یعنی رقیب اصلیه کازوها برام آیاتوهه :( گیری کردیما :|

حالا ببینم اصلا یائه میگیرم یا نه... :-"
گارانتیم من،کاش حداقل برایه بار مردباشه زیر 70تابهم بده یائه رو
بعدیم هم کازوهاباشه 5050 برااولین بارببرم اونم زیر70
یعنی میشه[-o<[-o<

یائه اونقدر که انتظار داشتم جذبم نکرده. کیتش خیلی معمولی به نظر میاد. با توجه به لیک ها مشکل انرژی ریشارژ هم داره! :-"
الان که خیلی زوده تا روز ریلیز کلی باهاش ور میرن :D

ولی آره منم انتظاراتم بالاتر از اینا بود.
تو هونکای هم قبلا گفتم ازش خیری ندیدم، خیلی واسه "شرایط خاص" بود و همون Flame Sakitama که کلی واسش خرج کردم هم دمیج جالبی نمیداد :D فکر کردم شاید تو گنشین جبران کنه xD

دارم رو Xiao ویش میزنم برای نینگ اما تاحالا فقط یدونه 4* داده که Lion's Roar بوده(R7) :|

دارم رو Xiao ویش میزنم برای نینگ اما تاحالا فقط یدونه 4* داده که Lion's Roar بوده(R7) :|
منم ۴۰ تا ویش زدم نداد که نداد. :(
به نظر میاد باید صبر کنم کانس آخر رو از استور بگیرم. :(

@ce7en44
میگن آرتیفکت ست ژیائو گویا اشتباه شده و خبری ازش نیست:(
هعییییی:(
منو بگو که میگفتم تا قبل تموم شدن بنر یه اطلاعاتی ازش میدن:-" :(
آره شنیدم، البته طرف گفته بود که مطمئن نیست و ممکنه نظر میهویو عوض بشه. به هر حال کارکترهای قدیمی رو باید از متا بیرون کنن ولی ژیائو از اول هم میهویو براش سنگ تموم نذاشته بود :D

لومینه رو از تیم بیرون گذاشتم که یونجین رو جاش بیارم داخل، دمیج تیم ۹۰ درصد کم شد :D عملا بقیه فقط نخودی بودن :D حالا نمیدونم یونجین رو بزارم برای تیم گانیو یا گورو یا همینطوری کجدار و مریض ادامه بدم؟:D

• Like
Reactions: NHM and amiravaz
آره شنیدم، البته طرف گفته بود که مطمئن نیست و ممکنه نظر میهویو عوض بشه. به هر حال کارکترهای قدیمی رو باید از متا بیرون کنن ولی ژیائو از اول هم میهویو براش سنگ تموم نذاشته بود :D

لومینه رو از تیم بیرون گذاشتم که یونجین رو جاش بیارم داخل، دمیج تیم ۹۰ درصد کم شد :D عملا بقیه فقط نخودی بودن :D حالا نمیدونم یونجین رو بزارم برای تیم گانیو یا گورو یا همینطوری کجدار و مریض ادامه بدم؟:D
کجدار و مریض فرندشیپ 10 کن:-"
کار خاصی که نداریم، نهایت یه باس هفتگی هاست که نیاز بشه سوییچ کرد تیم رو:-"

پ.ن: البته من الان ایتو و گورو و ژانگ لی و یانفی چپوندم تو تیم:-"
دیدم زیاد نیازی به هیلر نیست ، منم هیلر جز سایو ندارم ... که حیفه بیاد با چنین تیمی

کی به کیه بزن بره:p زودتر همه رو ده کنیم، بعد تازه فکر کنیم چجوری تیم بیلدینگ کنیم:))

کجدار و مریض فرندشیپ 10 کن:-"
کار خاصی که نداریم، نهایت یه باس هفتگی هاست که نیاز بشه سوییچ کرد تیم رو:-"

پ.ن: البته من الان ایتو و گورو و ژانگ لی و یانفی چپوندم تو تیم:-"
دیدم زیاد نیازی به هیلر نیست ، منم هیلر جز سایو ندارم ... که حیفه بیاد با چنین تیمی

کی به کیه بزن بره:p زودتر همه رو ده کنیم، بعد تازه فکر کنیم چجوری تیم بیلدینگ کنیم:))
والا، باس هفتگی هم که دوستم برام میزنه :-"

آحه یه ذره زورشون کمه، ولی باشه سعی میکنم همینجوری تموم کنم :)) (شاید هم گورو رو گذاشتم بیرون چون بازی کردن با لومینه حال میداد:-" :D )

استغفرالله آدم چه چیزایی اینجا میشنوه خود زنی داری؟ :-< دوست داری شخصیتایی که داری بعد یه مدت به درد نخور باشن؟

تو هونکای که شخصیتای قدیمی رو بعد یه مدت همرو باف میکردن درستشم همینه بازیای درست و حسابی گاچا مجبور میشن بعد یه مدت شخصیتای جدیدی که میدن خیلی قوی تر از قبلیا باشن و بعد یه مدت قدیمیا رو هم باف میکنن که به جدیدا برسن

استغفرالله آدم چه چیزایی اینجا میشنوه خود زنی داری؟ :-< دوست داری شخصیتایی که داری بعد یه مدت به درد نخور باشن؟

تو هونکای که شخصیتای قدیمی رو بعد یه مدت همرو باف میکردن درستشم همینه بازیای درست و حسابی گاچا مجبور میشن بعد یه مدت شخصیتای جدیدی که میدن خیلی قوی تر از قبلیا باشن و بعد یه مدت قدیمیا رو هم باف میکنن که به جدیدا برسن
دارم از دیدگاه اقتصادی میهویو میگم:D الان هم دقیقا میهویو داره همین کار رو میکنه، دشمن هایی میسازه که کاراکترهای قدیمی دیگه نمیتونن راحت بزننشون یا کاراکترهای جدید که میاره چند برابر قبلی ها قویتر هستن. اگه قرار بود هر محتوایی که میاد با کاراکترهایی که موقع لانچ بازی گرفتی راحت رد کنی که دیگه کسی رغبت نمیکرد برای کاراکترهای جدید ویش بزنه :D

توی هونکای فقط یه بار برای بعضی ها pre-arm اضافه کردن، بعدش دیگه باف اونطوری نداشته :D. الان تاریخچه متاش توی ابیس هم ببینی، همینطوری کاراکترها بعد از یه مدت از ردیف های اول متا میرفتن آخر و دیگه بالا نمیومدن:D اینجا هم مطمئن باش همین برنامه رو دارن :D
الان من داخل هونکای دو تا کاراکتر خوب بیلد کردم. به نظر یه ایونت جدید که میاد چند درصدش رو میتونم با همین دو تا کاراکتر امتیاز کامل بگیرم؟ شاید در حد 20 درصد:D تازه این دو تا کاراکتر جزو اینایی هستن که اواخر اومدن، اونایی که قدیمی ترن که کلا ول معطلن:D برای باقیش باید کاراکترهای دیگه داشته باشی وگرنه خیلی کارت سخت میشه. اینجا هم همینطوری داره میشه :D

منم دوست دارم از اول تا آخر بازی با همون کاراکترهای درست و حسابیم جلو برم ولی واقع بین باشیم که نمیشه :D

آخرین ویرایش:

البته اصلا دنبال نرف کردن کارکترا نیستن ، این چت کردن روی ژانگلی و شیلد ها هم به خاطر کوکومی و باقیه هیلر هاست که یه بالانسی تو استفاده ازشون به وجود بیاد
۔۔۔۔۔

چرا به من ۳۰۰ تا جم داد
۔۔۔۔۔

چه میکنه انکونومیا ، اصلا اولین دروازه که باز شد پشمام ریخت

موسیقی متن حماسی

البته اصلا دنبال نرف کردن کارکترا نیستن ، این چت کردن روی ژانگلی و شیلد ها هم به خاطر کوکومی و باقیه هیلر هاست که یه بالانسی تو استفاده ازشون به وجود بیاد
۔۔۔۔۔

چرا به من ۳۰۰ تا جم داد
۔۔۔۔۔

چه میکنه انکونومیا ، اصلا اولین دروازه که باز شد پشمام ریخت

موسیقی متن حماسی
نرف نمیتونند بکنند!
چون دهنشون سرویس میشه!
ملت پول دادن و بدتر از اون ویش زدن، تا تونستن کاراکتر رو بگیرن!
دست به درصدهای کاراکتر بزنند و بیارنش پایین، فاتحه شون خونده ست:-"

تنها راه نرف(و خدایی درست:-" ) کاراکترها همین دشمن ها و مکانیزم های جدیده!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or