Multi Platform Genshin Impact

سازنده
miHoYo
تاریخ انتشار
September 2020
ناشر
miHoYo
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
a487e1344b14e77fd3894b4e43464bd5.png

Genshin Impact یک بازی Open World Action-RPG (نقش آفرینی-اکشن جهان باز) هست که در یک دنیای فانتزی به اسم Tevyat روایت میشه.
Genshin Impact در واقع از روی یک مانهوا(Manhwa ) در حال پخش به همین نام ساخته شده.
همین اول بهتره بدونید که بازی کاملا رایگان هست Free To Play
این هم باید بدونین که بازی MMO نیست، برای همین تو همین بخش PC معرفی میکنم.

genshin-impact-final-closed-beta-trailerLOW.jpg
از ویژگیهای بازی میشه به گرافیک بر پایه انیمه ایِ فوق العاده زیبا که برپایه انجین Unity ساخته شده ، دنیای بزرگ قابل اکتشاف، به همراه مبارزات برپایه جادوهای Elemental و کمبوهای دیدنی نام برد.
به موارد بالا یک داستان جذاب،تعدد شخصیتها و گیم پلی الهام گرفته از The Legend of Zelda: Breath of the Wild اضافه کنید.
همه اینها باعث شده بازی به معجونی عجیب ولی واقعی تبدیل بشه، بازیی که هر طرفدار اهل انیمه ای برای سالها آرزوی ساخت همچین بازی داشته.

بازی شامل مناظر وسیع، شهرهای با تنوع فرهنگی متفاوت و دانجن های متفاوت میشه.

شما تحت نام "The Traveler" در ابتدا باید بدنبال یکی از اعضای خانوادتون که مدتهاست مفقود شده و ازش خبری ندارید بگردید و بعد از پیوستن به هم، به رمزوراز دنیای Tevyat پی ببرید و کشف کنید.

مخصGenshin-Impact-Switch_01-14-20.jpg
در این مسیر شما یک همراه به اسم Paimon دارید که در طی مراحل شمارو راهنمایی میکنه که توسط AI کنترل میشه.
در ادامه شما میتونید با ایجاد پارتیهای 4 نفره بهمراه دوستان که هرکدوم تخصخص در یکی از عناصر المنتال (آب،خاک،آتش و...) دارن به تجربه بازی بپردازید.

سازنده بازی یک کمپانی چینی هست به اسم miHoYo که با ساخت این بازی در واقع کلاس درسی برای کمپانیهای ژاپنی برپاکرده که سالهای زیادی میخواستن به هرآنچه که GI ارائه میده برسن.
پلتفرم هایی که این بازی برای اونها منتشر شده PC-PS4-Nintendo Switch-Android-iOS
تاریخ انتشار پس فردا 28 سپتامبر 2020 هست واز همین الان میتونین پریلود شروع کنین.
حجم بازی حدود 11 گیگ هست.
بروز میشه.....

=====================
اگه تنهایی بازی میکنین و دنبال یک دوست ایرانی میگردین که تو بازی پدرتون دربیاره و رو اعصابتون راه بره، نام کاربری بچه های بازیسنتر Addکنین :D
User ID کاربران بازیسنتر:
@PipBoy3000_v2
UID=700780251
سرور EU
=====
@Rattle.Snake
UID=700140549
سرور EU
=====
@BoxBox
UID=700503323
سرور Eu
=====
@Rohshen
UID=703998496
سرور EU
=====
@batman0
UID=704589664
سرور EU
=====
@ce7en44
UID=701036823
سرور EU
=====
@orginal.prince
UID=805761569
سرور آسیا
=====
@mahdi_1m1
UID=605487934
سرور US
=====
@L.o.s
UID=706729189
سرور EU
=====
@( Layken )
UID=612205993 --- PlayStation 4
سرور US

آخرین ویرایش:
اول اون انمی های جدید حالا هم این...
عملا تو ۲.۵ شیلد رو دارن نابود میکنن. :|

حیف، تبلیغات داشت جواب میداد و میخواستم براش ویش بزنم. :-":(
اولا که باس رایدن مکانیکش اینه باید ساکوراشو شارژکنی وگرنه حتی با ددی هم تک میشی میخوان قدرت اسپلشونشون بدن
دوما بخاطر 4تاانمی جدید الان ددی بی مصرف شد؟🤬🤔
سوما حتی شیلد حاصل از جیوهم باعث این مشکل میشه پس کل جیوها به فنارفتن، مخصوصا ایتو آخرینش؟ 🤔
هیچکدوم اینا اصلا ملاک نیست، تفره رفتنه🙄
الکی خودتونوگول نزنین ارزش ددی خیلی ازاین چیزابیشتره اونایی که ندارن بگیرنش هیچ ضرری نمیکنید مطمین باشید
اسکیل که هم رسیس منفی میده، هم ستون میکاره با ست ملیلیث همیشه بهت اتک پاورمیده هم شیلدت میکنه
برستش که عالیه 6،7ثانیه همروسنگ میکنه
دی پی اس فیزیکالم میشه بستش
دیگه چی میخواین ازیه کرکتر؟ 🤔

اولا که باس رایدن مکانیکش اینه باید ساکوراشو شارژکنی وگرنه حتی با ددی هم تک میشی میخوان قدرت اسپلشونشون بدن
دوما بخاطر 4تاانمی جدید الان ددی بی مصرف شد؟🤬🤔
سوما حتی شیلد حاصل از جیوهم باعث این مشکل میشه پس کل جیوها به فنارفتن، مخصوصا ایتو آخرینش؟ 🤔
هیچکدوم اینا اصلا ملاک نیست، تفره رفتنه🙄
الکی خودتونوگول نزنین ارزش ددی خیلی ازاین چیزابیشتره اونایی که ندارن بگیرنش هیچ ضرری نمیکنید مطمین باشید
اسکیل که هم رسیس منفی میده، هم ستون میکاره با ست ملیلیث همیشه بهت اتک پاورمیده هم شیلدت میکنه
برستش که عالیه 6،7ثانیه همروسنگ میکنه
دی پی اس فیزیکالم میشه بستش
دیگه چی میخواین ازیه کرکتر؟ 🤔
آره میدونم مکانیک باس چطوریه ولی خب در هر صورت شیلد توش بی استفاده هست.

نمی‌دونم چرا ولی حس میکنم از زمان اومدن Rifthound ها دارن مدام تلاش میکنن که به صورت غیر مستقیم ژانگ لی رو نرف کنن.

I'm still going to pull for him :-"

آره میدونم مکانیک باس چطوریه ولی خب در هر صورت شیلد توش بی استفاده هست.

نمی‌دونم چرا ولی حس میکنم از زمان اومدن Rifthound ها دارن مدام تلاش میکنن که به صورت غیر مستقیم ژانگ لی رو نرف کنن.

I'm still going to pull for him :-"
:Excited:

4645bf5cbe7188303f0ec899ea4ff217_9092447910260070335.png

خب دیگه، فرهنگ اونا اینطوریه. بعد فکر کنم معنی اسم براشون مهمتر باشه تا فرضا تلفظش.
به فرض هم که cstjopfsrgjud نوشته بشه، وقتی نشه تلفظش کرد چه فایده؟ اگه زیاد فشار بیاری شاید حتی امیر رو با ساسکه جایگزین کنن :D

چون جئو همیشه پتانسیل شیلد ساختن داره:D

مقصر سان سورها پیدا شد :D

lyzq5l9in0a81.jpg

7ts02pkin0a81.jpg
کلمه نجس اگه ادم بود ، چه موجوداتی پیدا میشن ، طرف حتی گنشین باز هم نبوده
۔۔۔۔۔۔۔۔۔۔۔۔۔۔۔۔۔

دو ماه بود روزانه یه ساعت بازی میکردم این ۴،۵ روز هم کلا بازی نکردم ، از امشب برگردم ببینم چه کردم ، یه کم سر و سامون بدم

آقا من توی این ایونت فکر کردم فقط میشه سه بار از پوشن استفاده کرد و همه اش رو گذاشتم برای فلور آخر و به بدبختی فلورهای قبلی رو تموم کردم :D
ولی جدی سخترین فلورش سه بود، نه به خاطر هایدروها، بلکه به خاطر سه تا فاتویی که آخرش میومدن و شیلد داشتن :D
یه بار دیگه هم دلم کازوها خواست. ترکیب هوتائو، کازوها، جین و توما برده بودم، لامصب غوغا میکرد >:)

هممممم...

r/Genshin_Impact - Gotta love Genshin dialogue choices

کاری به بحث اصلی ندارم ، ولی سومین یا چهارمین زنجیره ی بحث(بلد نیستم چجوری میشه لینک به پست داد:-" )

اینکه در مورد کاراکترها، داستان و دیالوگ میگن...
من به شخصه مخالفم:-" شاید یکی از دلایلی که از ایونت سال نو پارسالم بدم نیمد این بود:دی
دنیای بازی فقط از آدمای ویژن دار تشکیل نشده که بگیم ok فقط اینا مهمن! مردم عادی هم داره، هر کدوم خواسته ها و کاراکترهای خودشون رو دارن، و هر کدوم ممکنه بعدا بهشون بر بخوریم، یا ایونت های جدید، یا ماموریت روزانه های جدید و ...

شاید یکی از دلایلی که گنشین رو دوست دارم، این قضیه ش هست که تا حدی شبیه به وان پیسه:-"
وان پیسم هر آرک جدا از ماجراجویی ها و مناطق جدید (مپ جدید :-" ) همیشه با یه عالمه آدم برخورد میکنیم که شاید نقش خاصی نداشته باشن، قرار نیست داستان رو پیش ببرن، ولی به ما در مورد اوضاع و احوال منطقه میگن:دی

داستان برای من فقط این نیست که وان پیس رو پیدا کنیم، یا اینجا فقط بریم دنبال خواهر/برادرمون ، این وسط هزارتا اتفاق میفته، هزارتا آدم میبینیم و یک دنیای قابل لمس بهمون تحویل میده!
همین میشه که وقتی من میبینم تو درسروزا یه count down ده ثانیه ای یک چپتر طول میکشه مشکل ندارم ، چون پشت اون ده ثانیه زندگیه یه ملتی بود :D ولی خوب آره هیچی از داستانِ "رسیدن به وان پیس" پیش نرفت(خو نره :-" )

همینجا مثلا ایونت Stove God رو داشتیم که جالب بود و به شخصه دوست داشتم حتی نتیجه نهایی چیز دیگه ای میشد:-"
یا همینطور که بالاتر گفتم سال نو پارسال...

یا مثلا همین اکیپ پروانه و جولیان و ... :-" (توی کامیشن جولیان که ساکورا میخواد گزینه ی "مگه خودت نمیتونی بری دنبالش؟" رو انتخاب کنید، جالبه چه جور آدمیه :-" )

البته خوب نظرها متفاوته، بعضیا کلا اسکیپ میکنند ، بعضیا فقط داستان اصلی براشون مهمه ، بعضیا هم همه چیو دنبال میکنند و حتی با تک تک npcها صحبت میکنند:-"

صرفا خواستم بگم زیادی غر میزنند و باهاشون مخالفم:-"

آقا من توی این ایونت فکر کردم فقط میشه سه بار از پوشن استفاده کرد و همه اش رو گذاشتم برای فلور آخر و به بدبختی فلورهای قبلی رو تموم کردم :D
ولی جدی سخترین فلورش سه بود، نه به خاطر هایدروها، بلکه به خاطر سه تا فاتویی که آخرش میومدن و شیلد داشتن :D
یه بار دیگه هم دلم کازوها خواست. ترکیب هوتائو، کازوها، جین و توما برده بودم، لامصب غوغا میکرد >:)
همش آسون بودا چیز سختی توشون ندیدم من :-?
ولی آره بدجور دلم کازوهامیخواد این پچ بی شک همشو اسکیپ میکنم برا کازوها،بااینکه گانیو میخوام =((
ولی اگه یائه و کازوهاباهم بیان چه خاکی بریزم سرم :((:-SS[-o<

همش آسون بودا چیز سختی توشون ندیدم من :-?
ولی آره بدجور دلم کازوهامیخواد این پچ بی شک همشو اسکیپ میکنم برا کازوها،بااینکه گانیو میخوام =((
ولی اگه یائه و کازوهاباهم بیان چه خاکی بریزم سرم :((:-SS[-o<
میدونم، مشکل از اینجا بود که من فکر میکردم فقط 3 تا پوشن میشه استفاده کرد، واسه همینم فلورهای اول رو بدون پوشن رفتم:D بعد تیم بیلدینگم هم بازم اشتباه بود چون اونجا هم فکر کردم که هر کاراکتری استفاده کنی تا آخر نمیشه استفاده اش کرد در حالی اگه میدونستم بازم باز میشن، از بعضی کاراکترهایی بیلد ضعیفتر داشتن استفاده نمیکردم:D

من برای یائه میزنم، اگه نداد کازوها میگیرم :D

من برای یائه میزنم، اگه نداد کازوها میگیرم :D
من بدبختی گارانتیم ولی ویش ندارم پریموهم 5k دارم :-&
اگه یائه وکازوهاتونیمه اول یادوم باهم باشن رسما به فناشدم
اگی یکی اولی یکی دومی یکم فناشدم
اگه کازوهابره پچ بعدش دیگه :Excited:

• Like
Reactions: ce7en44 and NHM

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن