Multi Platform Genshin Impact

سازنده
miHoYo
تاریخ انتشار
September 2020
ناشر
miHoYo
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
a487e1344b14e77fd3894b4e43464bd5.png

Genshin Impact یک بازی Open World Action-RPG (نقش آفرینی-اکشن جهان باز) هست که در یک دنیای فانتزی به اسم Tevyat روایت میشه.
Genshin Impact در واقع از روی یک مانهوا(Manhwa ) در حال پخش به همین نام ساخته شده.
همین اول بهتره بدونید که بازی کاملا رایگان هست Free To Play
این هم باید بدونین که بازی MMO نیست، برای همین تو همین بخش PC معرفی میکنم.

genshin-impact-final-closed-beta-trailerLOW.jpg
از ویژگیهای بازی میشه به گرافیک بر پایه انیمه ایِ فوق العاده زیبا که برپایه انجین Unity ساخته شده ، دنیای بزرگ قابل اکتشاف، به همراه مبارزات برپایه جادوهای Elemental و کمبوهای دیدنی نام برد.
به موارد بالا یک داستان جذاب،تعدد شخصیتها و گیم پلی الهام گرفته از The Legend of Zelda: Breath of the Wild اضافه کنید.
همه اینها باعث شده بازی به معجونی عجیب ولی واقعی تبدیل بشه، بازیی که هر طرفدار اهل انیمه ای برای سالها آرزوی ساخت همچین بازی داشته.

بازی شامل مناظر وسیع، شهرهای با تنوع فرهنگی متفاوت و دانجن های متفاوت میشه.

شما تحت نام "The Traveler" در ابتدا باید بدنبال یکی از اعضای خانوادتون که مدتهاست مفقود شده و ازش خبری ندارید بگردید و بعد از پیوستن به هم، به رمزوراز دنیای Tevyat پی ببرید و کشف کنید.

مخصGenshin-Impact-Switch_01-14-20.jpg
در این مسیر شما یک همراه به اسم Paimon دارید که در طی مراحل شمارو راهنمایی میکنه که توسط AI کنترل میشه.
در ادامه شما میتونید با ایجاد پارتیهای 4 نفره بهمراه دوستان که هرکدوم تخصخص در یکی از عناصر المنتال (آب،خاک،آتش و...) دارن به تجربه بازی بپردازید.

سازنده بازی یک کمپانی چینی هست به اسم miHoYo که با ساخت این بازی در واقع کلاس درسی برای کمپانیهای ژاپنی برپاکرده که سالهای زیادی میخواستن به هرآنچه که GI ارائه میده برسن.
پلتفرم هایی که این بازی برای اونها منتشر شده PC-PS4-Nintendo Switch-Android-iOS
تاریخ انتشار پس فردا 28 سپتامبر 2020 هست واز همین الان میتونین پریلود شروع کنین.
حجم بازی حدود 11 گیگ هست.
بروز میشه.....

=====================
اگه تنهایی بازی میکنین و دنبال یک دوست ایرانی میگردین که تو بازی پدرتون دربیاره و رو اعصابتون راه بره، نام کاربری بچه های بازیسنتر Addکنین :D
User ID کاربران بازیسنتر:
@PipBoy3000_v2
UID=700780251
سرور EU
=====
@Rattle.Snake
UID=700140549
سرور EU
=====
@BoxBox
UID=700503323
سرور Eu
=====
@Rohshen
UID=703998496
سرور EU
=====
@batman0
UID=704589664
سرور EU
=====
@ce7en44
UID=701036823
سرور EU
=====
@orginal.prince
UID=805761569
سرور آسیا
=====
@mahdi_1m1
UID=605487934
سرور US
=====
@L.o.s
UID=706729189
سرور EU
=====
@( Layken )
UID=612205993 --- PlayStation 4
سرور US

آخرین ویرایش:
البته اصلا دنبال نرف کردن کارکترا نیستن ، این چت کردن روی ژانگلی و شیلد ها هم به خاطر کوکومی و باقیه هیلر هاست که یه بالانسی تو استفاده ازشون به وجود بیاد
۔۔۔۔۔

چرا به من ۳۰۰ تا جم داد
۔۔۔۔۔

چه میکنه انکونومیا ، اصلا اولین دروازه که باز شد پشمام ریخت

موسیقی متن حماسی

نرف نمیتونند بکنند!
چون دهنشون سرویس میشه!
ملت پول دادن و بدتر از اون ویش زدن، تا تونستن کاراکتر رو بگیرن!
دست به درصدهای کاراکتر بزنند و بیارنش پایین، فاتحه شون خونده ست:-"

تنها راه نرف(و خدایی درست:-" ) کاراکترها همین دشمن ها و مکانیزم های جدیده!
منم همین رو میخواستم بگم:D

این اونت جدید رو واقعا کسی می‌تونه ۴ تا Gold بگیره!؟ :D
من امروز یعنی خیلی خوب رفتم، ۱۶.۵ گرفتم. بعد رفتم دیدم یکیش ۲۴۰۰ شده :D جایزه اش رو دیدم، ۳ تا xp book بنفش هست که اصلا ارزش ریست کردن کل ایونت رو نداره:D

مشکل اینه که کازوها نداشت، اونم برای همچین ایونتی که پر از دشمن های کوچولو موچولو بود :D

پ.ن: روی easy میشه گلد گرفت :D

دارم از دیدگاه اقتصادی میهویو میگم:D الان هم دقیقا میهویو داره همین کار رو میکنه، دشمن هایی میسازه که کاراکترهای قدیمی دیگه نمیتونن راحت بزننشون یا کاراکترهای جدید که میاره چند برابر قبلی ها قویتر هستن. اگه قرار بود هر محتوایی که میاد با کاراکترهایی که موقع لانچ بازی گرفتی راحت رد کنی که دیگه کسی رغبت نمیکرد برای کاراکترهای جدید ویش بزنه :D

توی هونکای فقط یه بار برای بعضی ها pre-arm اضافه کردن، بعدش دیگه باف اونطوری نداشته :D. الان تاریخچه متاش توی ابیس هم ببینی، همینطوری کاراکترها بعد از یه مدت از ردیف های اول متا میرفتن آخر و دیگه بالا نمیومدن:D اینجا هم مطمئن باش همین برنامه رو دارن :D
الان من داخل هونکای دو تا کاراکتر خوب بیلد کردم. به نظر یه ایونت جدید که میاد چند درصدش رو میتونم با همین دو تا کاراکتر امتیاز کامل بگیرم؟ شاید در حد 20 درصد:D تازه این دو تا کاراکتر جزو اینایی هستن که اواخر اومدن، اونایی که قدیمی ترن که کلا ول معطلن:D برای باقیش باید کاراکترهای دیگه داشته باشی وگرنه خیلی کارت سخت میشه. اینجا هم همینطوری داره میشه :D

منم دوست دارم از اول تا آخر بازی با همون کاراکترهای درست و حسابیم جلو برم ولی واقع بین باشیم که نمیشه :D

همچنان مخالفم از نظر اقتصادی اتفاقا باف کردن قبلیا براش خیلی خوبه فقط باید بدونن کی باف کنن چون نکنن و اینطور که میگی پیش بره ریران دیگه معنیی نداره و کسی برا ریران ها رول نمیزنه و اینکه بازم مخالفم :D همچنان قوی ترین شخصیتا شخصیتای قدیمین حالا پچ بعد بماند ولی همین الان ژونگلی و ژیائو و گانیو و هوتائو و بنت و سینگچو خدایان بازین اتفاقا من اصلا حس زیادی قوی بودن شخصیتای جدید بهم دست نمیده حتی همین یائه که یه سریا میگفتن میخواد متای جدید DPS بشه و الکترو هم کلا تغییر میده اصلا چیز خاصی نیست کیتش

خب اون بحث 2 تا کاراکتر داشتن یه چیز دیگست اون خودتم گفتی جدیدن و نمیتونی چون 2 تا آخه چیزی نیست همین الان تو گنشین 2 تا شخصیت بیلد شده فقط داشته باشی اشکت در میاد به خاطر المانای مختلف دشمنا هر بازیی اینجوریه که بالاخره چندتایی باید شخصیت بیلد شده خوب داشته باشی تا خوب بتونی پیش بری

آقا این یونجین چقدر خوبه ،c2 خیلی خوب میشه،خیلیییییییییییییییی :Thumbsup:
حیف که نمیخوام ویش بزنم باید بگیرمش تو ایونت:sad:
خیلی جوابه برا یولا قشنگ 5-10k میاره رو دمیج میخوامش،با ددی هم مچ کنم به به

آخرین ویرایش:
آقا این یونجین چقدر خوبه ،حیف که نمیخوام ویش بزنم باید بگیرمش تو ایونت
خیلی جوابه برا یولا قشنگ 5-10k میاره رو دمیج میخوامش،با ددی هم مچ کنم به به
c چندش رو داری؟ فکر کنم c4 بود که سرعت ضربه زدن رو هم بیشتر میکرد و استک بیشتری میشد گرفت :D

hsl5wc8q8sa81.png

bwrqoviq8sa81.png

c چندش رو داری؟ فکر کنم c4 بود که سرعت ضربه زدن رو هم بیشتر میکرد و استک بیشتری میشد گرفت :D
اصلا ندارم تو ایونت گذاشتم تو تیم یولا،ددی،رایدن خیلی خوب بود کانس هاشو دیدم عالی بود c2 و c6بهت اتک اسپید میده
خیلی خوبه حتی c0 هم خوبه

اصلا ندارم تو ایونت گذاشتم تو تیم یولا،ددی،رایدن خیلی خوب بود کانس هاشو دیدم عالی بود c2 و c6بهت اتک اسپید میده
خیلی خوبه حتی c0 هم خوبه
من داخل ایونت از شنهی استفاده کردم:D خیلی ساپورت خوبی هست ولی مشکلش همین استک های کمش هست، واسه همین با یولا بهتر جواب میداد :D
آره نقطه قوتش همینه که c0 هم کارایی داره:D حتی برخلاف چیزی که میگفتن من اصلا باهاش مشکل انرژی ندارم و زود به زود برستش پر میشه. توی این تیمم هم با اینکه هیلر نداریم ولی شیلد همیشه آپ تایم هست و به لطف یونجین، الوی شده مین DPS :))

6تا انمی بعد اون بالونه
یونجینم کوفتت ;)
خیلی ممنون، ایشالا بعد که رایگان گرفتی میام از خجالتت در میام :))

آقا داستان این یونجین چیه؟ :D کلا نرمال اتک هارو باف میکنه یعنی رو اسکیل چایلد یا اتک های کاتالیست هم جوابه؟ یا فقط فیزیکال؟

اگه آره که خیلی چیز بروکنی میشه :D
اسم چایلد اوردی دست و دلم لرزید برای ویش زدن! چه کاری بود ای مرد؟ :(

اسم چایلد اوردی دست و دلم لرزید برای ویش زدن! چه کاری بود ای مرد؟ :(
منم ناراحتم تو 5 ستاره ها بعد از دیلوک "فراموش شده ترین" کاراکترمه بدبخت :D

هنوز فانه ها ولی تو ابیس جایی نداره فرندشیپ هم که خیلی وقته 10 شده

اگه با یونجین کار کنه هر هیت مثلا 7k دمیج بده قطعا فلور 12 هم میبرمش :-"

منم ناراحتم تو 5 ستاره ها بعد از دیلوک "فراموش شده ترین" کاراکترمه بدبخت :D

هنوز فانه ها ولی تو ابیس جایی نداره فرندشیپ هم که خیلی وقته 10 شده

اگه با یونجین کار کنه هر هیت مثلا 7k دمیج بده قطعا فلور 12 هم میبرمش :-"
من جایی(بهتر بگم...فقط باس آتیشی تو ابیس:)) ) ببینم درجا فقط میرم سراغ خودش:-"

این روزا بیکارم...حس حتی آرتیفکت برای گورو هم نیست...

بیلد پیشنهادی ژینکیو (همین پسر آبیه) چیست؟ :-"
خیی وقته جهنمه فارم آرتیفکت نرفتم:))

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or