Multi Platform Genshin Impact

سازنده
miHoYo
تاریخ انتشار
September 2020
ناشر
miHoYo
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
a487e1344b14e77fd3894b4e43464bd5.png

Genshin Impact یک بازی Open World Action-RPG (نقش آفرینی-اکشن جهان باز) هست که در یک دنیای فانتزی به اسم Tevyat روایت میشه.
Genshin Impact در واقع از روی یک مانهوا(Manhwa ) در حال پخش به همین نام ساخته شده.
همین اول بهتره بدونید که بازی کاملا رایگان هست Free To Play
این هم باید بدونین که بازی MMO نیست، برای همین تو همین بخش PC معرفی میکنم.

genshin-impact-final-closed-beta-trailerLOW.jpg
از ویژگیهای بازی میشه به گرافیک بر پایه انیمه ایِ فوق العاده زیبا که برپایه انجین Unity ساخته شده ، دنیای بزرگ قابل اکتشاف، به همراه مبارزات برپایه جادوهای Elemental و کمبوهای دیدنی نام برد.
به موارد بالا یک داستان جذاب،تعدد شخصیتها و گیم پلی الهام گرفته از The Legend of Zelda: Breath of the Wild اضافه کنید.
همه اینها باعث شده بازی به معجونی عجیب ولی واقعی تبدیل بشه، بازیی که هر طرفدار اهل انیمه ای برای سالها آرزوی ساخت همچین بازی داشته.

بازی شامل مناظر وسیع، شهرهای با تنوع فرهنگی متفاوت و دانجن های متفاوت میشه.

شما تحت نام "The Traveler" در ابتدا باید بدنبال یکی از اعضای خانوادتون که مدتهاست مفقود شده و ازش خبری ندارید بگردید و بعد از پیوستن به هم، به رمزوراز دنیای Tevyat پی ببرید و کشف کنید.

مخصGenshin-Impact-Switch_01-14-20.jpg
در این مسیر شما یک همراه به اسم Paimon دارید که در طی مراحل شمارو راهنمایی میکنه که توسط AI کنترل میشه.
در ادامه شما میتونید با ایجاد پارتیهای 4 نفره بهمراه دوستان که هرکدوم تخصخص در یکی از عناصر المنتال (آب،خاک،آتش و...) دارن به تجربه بازی بپردازید.

سازنده بازی یک کمپانی چینی هست به اسم miHoYo که با ساخت این بازی در واقع کلاس درسی برای کمپانیهای ژاپنی برپاکرده که سالهای زیادی میخواستن به هرآنچه که GI ارائه میده برسن.
پلتفرم هایی که این بازی برای اونها منتشر شده PC-PS4-Nintendo Switch-Android-iOS
تاریخ انتشار پس فردا 28 سپتامبر 2020 هست واز همین الان میتونین پریلود شروع کنین.
حجم بازی حدود 11 گیگ هست.
بروز میشه.....

=====================
اگه تنهایی بازی میکنین و دنبال یک دوست ایرانی میگردین که تو بازی پدرتون دربیاره و رو اعصابتون راه بره، نام کاربری بچه های بازیسنتر Addکنین :D
User ID کاربران بازیسنتر:
@PipBoy3000_v2
UID=700780251
سرور EU
=====
@Rattle.Snake
UID=700140549
سرور EU
=====
@BoxBox
UID=700503323
سرور Eu
=====
@Rohshen
UID=703998496
سرور EU
=====
@batman0
UID=704589664
سرور EU
=====
@ce7en44
UID=701036823
سرور EU
=====
@orginal.prince
UID=805761569
سرور آسیا
=====
@mahdi_1m1
UID=605487934
سرور US
=====
@L.o.s
UID=706729189
سرور EU
=====
@( Layken )
UID=612205993 --- PlayStation 4
سرور US

آخرین ویرایش:
نگاه من هنوز درک نمیکنم... اسم "آوا" هست! نه حروف! :D
قرار نیست مثلا اگر ما مینویسیم "ز" ، این رفت تو عربی تبدیل بشه به "ت" ! :D (اینکه عربی اون 4تا حرف رو نداره بحث جداییست! که باز تو مکالمات استفاده میشن :-" )

باز من دیدگاهم رو نسبت به زبان میگم :D ، اگر مثلا Amir رو همینجوری میخونیم ، ولی مثلا توی زبانX امیر رو باید اینجوری نوشت " cstjopfsrgjud " که امیر خونده بشه، باید cstjopfsrgjud بنویسندش ! نه مثلا Amir که تو زبونx خونده بشه مسلم :-"
اصولا اینه دیگه؟ خدایی یعنی منطقی نیست این قضیه؟ :D یعنی یکی از چین بره ژاپن و برعکس، اسمشون تغییر میکنه؟ WTF آخه! :|
خب دیگه، فرهنگ اونا اینطوریه. بعد فکر کنم معنی اسم براشون مهمتر باشه تا فرضا تلفظش.
به فرض هم که cstjopfsrgjud نوشته بشه، وقتی نشه تلفظش کرد چه فایده؟ اگه زیاد فشار بیاری شاید حتی امیر رو با ساسکه جایگزین کنن :D
چرا حس میکنم حسابی رو اعصابن؟
چرا حس میکنم ایتو و دوستان قراره جلو اینا زجر بکشن؟ :-"
چون جئو همیشه پتانسیل شیلد ساختن داره:D

مقصر سان سورها پیدا شد :D

lyzq5l9in0a81.jpg

7ts02pkin0a81.jpg

خب دیگه، فرهنگ اونا اینطوریه. بعد فکر کنم معنی اسم براشون مهمتر باشه تا فرضا تلفظش.
به فرض هم که cstjopfsrgjud نوشته بشه، وقتی نشه تلفظش کرد چه فایده؟ اگه زیاد فشار بیاری شاید حتی امیر رو با ساسکه جایگزین کنن :D

چون جئو همیشه پتانسیل شیلد ساختن داره:D

مقصر سان سورها پیدا شد :D

lyzq5l9in0a81.jpg

7ts02pkin0a81.jpg
cstjopfsrgjud تو زبونx تلفظش میشه امیر دیگه :D مشخصه هنوز نتونستم منظورم رو برسونم :D

در مورد اینکه معنی اسم مهمه (یعنی مثلا عبدالله نامی بره اونجا بهش میگن فلان کامی ساما؟ :-" ولی نه بی شوخی) اگر معنی مهمه من باید برم ببینم نینگوانگ و کوکسه دقیقا معنیشون یکی هست یا نه:-"

---

چرا بهت دلیل میدن هی که ژانگ لی نکشی؟ :-"

---

در مورد مقصر دیروز اتفاقا تو ردیت گنشین که گزارشی از برخورد کامیونیتی چین تهیه کرده بودن نوشتن که کار همین فلان فلان شده ها بوده :|

cstjopfsrgjud تو زبونx تلفظش میشه امیر دیگه :D مشخصه هنوز نتونستم منظورم رو برسونم :D

در مورد اینکه معنی اسم مهمه (یعنی مثلا عبدالله نامی بره اونجا بهش میگن فلان کامی ساما؟ :-" ولی نه بی شوخی) اگر معنی مهمه من باید برم ببینم نینگوانگ و کوکسه دقیقا معنیشون یکی هست یا نه:-"

---

چرا بهت دلیل میدن هی که ژانگ لی نکشی؟ :-"

---

در مورد مقصر دیروز اتفاقا تو ردیت گنشین که گزارشی از برخورد کامیونیتی چین تهیه کرده بودن نوشتن که کار همین فلان فلان شده ها بوده :|
خو تو راحت میگی امیر، اونی که به اون زبون صحبت میکنه شاید نتونه بگه :D آره، داری تلاش بیهوده میکنی :D

البته نینگوانگ و کوکسه دو تا شخصیت جدا هستن ولی مثلا Aether در اساطیر یونان میشه "تجسم آسمان درخشان بالا" که داخل ژاپنی اومدن به جاش گذاشتن سورا یا همون آسمان :D

البته من اون موقع هم که هی دلیل میدادن که ژانگلی بگیریم، بازم نیازی نمیدیم که بگیرمش :D الان هم باز نیازی به دلیل برای نگرفتنش ندارم:D بعد طبق تجربه هونکای شیلد و CC بعد از یه مدت از دور خارج میشن و همون ساپورت و هیلر و DPS مهمترن :D
یکی یه نظریه جالب داد که ابیس اوردر این دشمن ها رو برای مقابله با قدرت آرکان ها ساختن :D

یکی نیست بگ تو که خبرت از این چیزها بدت میومد، چیکار داشتی که برای بقیه تصمیم بگیری؟ میرفتی اکانتت رو پاک میکردی:-" حالا اون یکی ناشر میهویو که تازه تاسیس شده این تغییرات رو انجام نداده و میشه امیدوار بود که در آینده گریبان سرورها دیگه رو نمیگیره :D

• Like
Reactions: amiravaz and NHM
خو تو راحت میگی امیر، اونی که به اون زبون صحبت میکنه شاید نتونه بگه :D آره، داری تلاش بیهوده میکنی :D

البته نینگوانگ و کوکسه دو تا شخصیت جدا هستن ولی مثلا Aether در اساطیر یونان میشه "تجسم آسمان درخشان بالا" که داخل ژاپنی اومدن به جاش گذاشتن سورا یا همون آسمان :D

البته من اون موقع هم که هی دلیل میدادن که ژانگلی بگیریم، بازم نیازی نمیدیم که بگیرمش :D الان هم باز نیازی به دلیل برای نگرفتنش ندارم:D بعد طبق تجربه هونکای شیلد و CC بعد از یه مدت از دور خارج میشن و همون ساپورت و هیلر و DPS مهمترن :D
یکی یه نظریه جالب داد که ابیس اوردر این دشمن ها رو برای مقابله با قدرت آرکان ها ساختن :D

یکی نیست بگ تو که خبرت از این چیزها بدت میومد، چیکار داشتی که برای بقیه تصمیم بگیری؟ میرفتی اکانتت رو پاک میکردی:-" حالا اون یکی ناشر میهویو که تازه تاسیس شده این تغییرات رو انجام نداده و میشه امیدوار بود که در آینده گریبان سرورها دیگه رو نمیگیره :D
کوکسه کاچینگ بود؟ :-" حالا همون :-"

اون ژتپنی هم سختشم باشه بالاخره باید یاد بگیره:p از ما یاد بگیره حوصله نداریم بگیم نینگوانگ، حداقل میگیم نین :)) :-"

نگاه...شیلد و فلان و بیسار بهانه ست!
ژانگ لی بچه باحالیه، بگیرش>:) همین :p :)) هی مخالفت کن:-" گانیو نگیر>:) :-" :))
ولی خدایی آیاکا چرا انقدر فروشش به نسبت کم بود؟ فقط تو این تاپیک هایپش دنیا رو ترکونده بود؟ :-"

اون جماعتم مریضن :| انگار بهشون توهین شده! چه توهینی خدا داند :|

---

توی ردیت یکی عکس 100% محیط جدید گذاشته بود ظهری (دهنش سرویس..‌یک روزه؟ )، احیانا خلیل نبوده؟ :-"

کوکسه کاچینگ بود؟ :-" حالا همون :-"

اون ژتپنی هم سختشم باشه بالاخره باید یاد بگیره:p از ما یاد بگیره حوصله نداریم بگیم نینگوانگ، حداقل میگیم نین :)) :-"

نگاه...شیلد و فلان و بیسار بهانه ست!
ژانگ لی بچه باحالیه، بگیرش>:) همین :p :)) هی مخالفت کن:-" گانیو نگیر>:) :-" :))
ولی خدایی آیاکا چرا انقدر فروشش به نسبت کم بود؟ فقط تو این تاپیک هایپش دنیا رو ترکونده بود؟ :-"

اون جماعتم مریضن :| انگار بهشون توهین شده! چه توهینی خدا داند :|

---

توی ردیت یکی عکس 100% محیط جدید گذاشته بود ظهری (دهنش سرویس..‌یک روزه؟ )، احیانا خلیل نبوده؟ :-"
فکر نکنم داخل داستان بتونن با اسم خودمونی نینگ رو صدا بزنن :))

چرا احساس میکنم داری گولم میزنی؟ :))
برای آیاکا سیمپ هاش از یکسال قبل داشتن جمع میکردن، بعد چون با اینازوما منتشر شد یکم طول کشید تا ویدئوهاش بیرون اومدن. دلیل دیگه اش هم این بود که ملت فکر میکردن که برستش دمیجش کمه یا دویدنش دردسر ساز میشه در حالی که هیچکدوم واقعی نبودن. اون قضیه پیشونیش هم بی تقصیر نبود :D

جالب اینجاست که دست داخل لونه زنبور کردن و انتظار دارن که نیششون هم نزنن :))

خدایی؟ من تازه امروز وارد منطقه جدید شدم :)) هنوز 10 قدم پیشروی نکردم :))

فکر نکنم داخل داستان بتونن با اسم خودمونی نینگ رو صدا بزنن :))

چرا احساس میکنم داری گولم میزنی؟ :))
برای آیاکا سیمپ هاش از یکسال قبل داشتن جمع میکردن، بعد چون با اینازوما منتشر شد یکم طول کشید تا ویدئوهاش بیرون اومدن. دلیل دیگه اش هم این بود که ملت فکر میکردن که برستش دمیجش کمه یا دویدنش دردسر ساز میشه در حالی که هیچکدوم واقعی نبودن. اون قضیه پیشونیش هم بی تقصیر نبود :D

جالب اینجاست که دست داخل لونه زنبور کردن و انتظار دارن که نیششون هم نزنن :))

خدایی؟ من تازه امروز وارد منطقه جدید شدم :)) هنوز 10 قدم پیشروی نکردم :))
حداقل لوکالایز میکنند نزدیک لوکالایز کنند:-"

اینکه رکورد بنرها دستش نیست یعنی هایپش اندازه اینجا نیست که رسما همه دارنش:-"

زنبور که هیچ! اژدها باید گازشون بگیره اینا رو :|
طرف ناراحته؟ بسیار بسیار "به درک" :دی والله! مریضی کرم بریزی به بازی بقیه وقتی دوست نداری؟ :|

من هنوز وارد نگشتم:-"

چقدر این دلایل ژانگلی نگرفتن دارن زیاد میشن :D

اول اون انمی های جدید حالا هم این...
عملا تو ۲.۵ شیلد رو دارن نابود میکنن. :|

حیف، تبلیغات داشت جواب میداد و میخواستم براش ویش بزنم. :-":(

حداقل لوکالایز میکنند نزدیک لوکالایز کنند:-"

اینکه رکورد بنرها دستش نیست یعنی هایپش اندازه اینجا نیست که رسما همه دارنش:-"

زنبور که هیچ! اژدها باید گازشون بگیره اینا رو :|
طرف ناراحته؟ بسیار بسیار "به درک" :D والله! مریضی کرم بریزی به بازی بقیه وقتی دوست نداری؟ :|

من هنوز وارد نگشتم:-"
باشه، از این به بعد ایشالا :-"

بزار ریرانش بیاد، رکوردش میزنه بالا :-"
اژدها بدبخت دل درد میگیره:D
این عده داخل سینما و تلویزیون تونستن حرفشون رو به کرسی بشونن، حالا دارن سعی میکنن صنعت بازی هم به گند بکشن. باور کن خیلی هاشون اصلا گیمر نیستن و صرفا فقط میخوان کرم بریزن. حالا کاش دلایل درست و حسابی هم می آوردن، مثلا یکیشون ایراد گرفته بود به گزینه جنسیت داخل نظرسنجی گنشین که چرا فقط سه تا گزینه «مذکر، مونث و ترجیع میدم نگم» داره؟:|

من وارد گشتم و دوستش میدارم :D البته کاش این بتل تم رو میشد خاموش کرد، همون آهنگ پس زمینه حس بهتری میده:D
اول اون انمی های جدید حالا هم این...
عملا تو ۲.۵ شیلد رو دارن نابود میکنن. :|

حیف، تبلیغات داشت جواب میداد و میخواستم براش ویش بزنم. :-":(
البته یه چیزی اینکه اون حرکت در هر صورت طرف رو میکشه و کاری به شیلد و اینا نداره ولی حتما باید الکترو داخل تیمت باشه که گوی رو شارژ کنه و برات حفاظ بسازه.

اون لیکری هم که این ویدئو رو ضبط کرده به خاطر اینکه دوستش منتشرش کرده و UID رو پاک نکرده توسط میهویو شناسایی شد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or