Multi Platform Genshin Impact

سازنده
miHoYo
تاریخ انتشار
September 2020
ناشر
miHoYo
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
a487e1344b14e77fd3894b4e43464bd5.png

Genshin Impact یک بازی Open World Action-RPG (نقش آفرینی-اکشن جهان باز) هست که در یک دنیای فانتزی به اسم Tevyat روایت میشه.
Genshin Impact در واقع از روی یک مانهوا(Manhwa ) در حال پخش به همین نام ساخته شده.
همین اول بهتره بدونید که بازی کاملا رایگان هست Free To Play
این هم باید بدونین که بازی MMO نیست، برای همین تو همین بخش PC معرفی میکنم.

genshin-impact-final-closed-beta-trailerLOW.jpg
از ویژگیهای بازی میشه به گرافیک بر پایه انیمه ایِ فوق العاده زیبا که برپایه انجین Unity ساخته شده ، دنیای بزرگ قابل اکتشاف، به همراه مبارزات برپایه جادوهای Elemental و کمبوهای دیدنی نام برد.
به موارد بالا یک داستان جذاب،تعدد شخصیتها و گیم پلی الهام گرفته از The Legend of Zelda: Breath of the Wild اضافه کنید.
همه اینها باعث شده بازی به معجونی عجیب ولی واقعی تبدیل بشه، بازیی که هر طرفدار اهل انیمه ای برای سالها آرزوی ساخت همچین بازی داشته.

بازی شامل مناظر وسیع، شهرهای با تنوع فرهنگی متفاوت و دانجن های متفاوت میشه.

شما تحت نام "The Traveler" در ابتدا باید بدنبال یکی از اعضای خانوادتون که مدتهاست مفقود شده و ازش خبری ندارید بگردید و بعد از پیوستن به هم، به رمزوراز دنیای Tevyat پی ببرید و کشف کنید.

مخصGenshin-Impact-Switch_01-14-20.jpg
در این مسیر شما یک همراه به اسم Paimon دارید که در طی مراحل شمارو راهنمایی میکنه که توسط AI کنترل میشه.
در ادامه شما میتونید با ایجاد پارتیهای 4 نفره بهمراه دوستان که هرکدوم تخصخص در یکی از عناصر المنتال (آب،خاک،آتش و...) دارن به تجربه بازی بپردازید.

سازنده بازی یک کمپانی چینی هست به اسم miHoYo که با ساخت این بازی در واقع کلاس درسی برای کمپانیهای ژاپنی برپاکرده که سالهای زیادی میخواستن به هرآنچه که GI ارائه میده برسن.
پلتفرم هایی که این بازی برای اونها منتشر شده PC-PS4-Nintendo Switch-Android-iOS
تاریخ انتشار پس فردا 28 سپتامبر 2020 هست واز همین الان میتونین پریلود شروع کنین.
حجم بازی حدود 11 گیگ هست.
بروز میشه.....

=====================
اگه تنهایی بازی میکنین و دنبال یک دوست ایرانی میگردین که تو بازی پدرتون دربیاره و رو اعصابتون راه بره، نام کاربری بچه های بازیسنتر Addکنین :D
User ID کاربران بازیسنتر:
@PipBoy3000_v2
UID=700780251
سرور EU
=====
@Rattle.Snake
UID=700140549
سرور EU
=====
@BoxBox
UID=700503323
سرور Eu
=====
@Rohshen
UID=703998496
سرور EU
=====
@batman0
UID=704589664
سرور EU
=====
@ce7en44
UID=701036823
سرور EU
=====
@orginal.prince
UID=805761569
سرور آسیا
=====
@mahdi_1m1
UID=605487934
سرور US
=====
@L.o.s
UID=706729189
سرور EU
=====
@( Layken )
UID=612205993 --- PlayStation 4
سرور US

آخرین ویرایش:
درجه‌ی سختی باید با pace و progression در بازی به تعادل برسه ، البته این مشکلی نیست که نشه رفعش کرد
خب فکر کنم متوجه منظورم نشدی، کمی بیشتر بازی کنی دستت میاد.

بازی دقیقا همینطوری که میگی با پیشرفت شما درجه سختیش هم افزایش میکنه.
شما برای اینکه با دشمنان سخت تر روبرو بشی باید World level افزایش بدی.
Adventure Rank شما وقتی میرسه به 20 ، World level میشه 1 ، در مقابل دشمنها هم نوار سلامتی بیشتری پیدا میکنن و هم دمیج بیشتری میدن.
بعلاوه اینکه آیتم ها و لوت بهتری هم به دست میاری.
حالا دوباره یکسری مرحله انجام میدی و... World level میرسه به 2، باز همه چی سخت تر میشه و الی آخر...

من رو گوشی تست کردم رسما دانگرید بود بازی.
روی PS4 ده گیگ بود 1 ساعته دان شد و خوب موسیقی عالی‌ای داشت، صدا رو گذاشتم رو ژاپن و گرافیک هنری بازی هم چشم نوازه فعلا اوایل بازیم...

• Like
Reactions: Z-fan and pkarash
خب فکر کنم متوجه منظورم نشدی، کمی بیشتر بازی کنی دستت میاد.

بازی دقیقا همینطوری که میگی با پیشرفت شما درجه سختیش هم افزایش میکنه.
شما برای اینکه با دشمنان سخت تر روبرو بشی باید World level افزایش بدی.
Adventure Rank شما وقتی میرسه به 20 ، World level میشه 1 ، در مقابل دشمنها هم نوار سلامتی بیشتری پیدا میکنن و هم دمیج بیشتری میدن.
بعلاوه اینکه آیتم ها و لوت بهتری هم به دست میاری.
حالا دوباره یکسری مرحله انجام میدی و... World level میرسه به 2، باز همه چی سخت تر میشه و الی آخر...

نه متوجه‌ام چی می‌گی مشکل اینجاست که این پروسه نسبت به بخش‌های دیگه طولانی‌تر و زمان بره ، بازی درجه سختیش افزایش پیدا میکنه ولی حسابی باید بشینی بازی کنی

• Like
Reactions: pkarash
نه متوجه‌ام چی می‌گی مشکل اینجاست که این پروسه نسبت به بخش‌های دیگه طولانی‌تر و زمان بره ، بازی درجه سختیش افزایش پیدا میکنه ولی حسابی باید بشینی بازی کنی
دقیقا همینه.
کلا هدف بازی اینه که باهاش رل بزنیم و به پای هم پیر بشیم :))

آخرین ویرایش:
دقیقا همینه.
کلا هدف بازی اینه که باهاش رل یزنیم و به پای هم پیر بشیم :))

باز این بازی بهت لوت میده ، 100 ساعت تو AC Creed **** 'گرایند کنی به این سطح نمیرسی تف تو ذات **** یوبی سافت **** ********

Genshin Impact Free Primogems Codes

Claim your free codes for Genshin Impact and receive Primogems and EXP at no cost! Each code unlocks 30 Primogems and 5x Adventure EXP! Redeem your code now before expires!

Codes:
GENSHIN1006U (Europe Only)
GENSHIN1006A (North America Only)
GENSHIN1006S (Asia Only)
Instructions:

1. Click the "Get loot button" and create your Genshin Impact account.
2. Start the game and reach adventure Rank 10 before using these codes.
3. Then go to the Genshin Impact website and click the "Redeem Code" at the top menu and insert your code.

*Please note this codes will expire soon, and will only work on the PC and mobile versions.

یه چیزی که من رو ممکنه از بازی online منصرف کنه اینه که مشکلات نت ما چقدر رو انجام اون بازی تاثیر داره.نمونش تو این بازی دوست داشتی اینه که اگه نت یا فیلتر شکن وسط ادونچر (یا دانجن مانند ) قطع بشه حتی اگه 99 درصد مسیر رو رفته باشیم شیلتر شکن قطع بشه دم gate ورودی بر میگردیم.امیدوارم با یه VPN خوب این مشکل ها نباشه چون فعلا بازی لذت بخشیه.

یه چیزی که من رو ممکنه از بازی online منصرف کنه اینه که مشکلات نت ما چقدر رو انجام اون بازی تاثیر داره.نمونش تو این بازی دوست داشتی اینه که اگه نت یا فیلتر شکن وسط ادونچر (یا دانجن مانند ) قطع بشه حتی اگه 99 درصد مسیر رو رفته باشیم شیلتر شکن قطع بشه دم gate ورودی بر میگردیم.امیدوارم با یه VPN خوب این مشکل ها نباشه چون فعلا بازی لذت بخشیه.
اتفاقاً امروز من همچین مشکلی داشتم و بعد از یه ساعت ور رفتن آخرش نتونستم یه دانجن رو تموم کنم چون مدام بازی به خاطر نت خروج میکرد:(

بازی رو مخابرات و شاتل فیلتر نیست. پینگ منم توش با شاتل 73 هم میرسه. کلاً بین 73-109
خود ایران کرم نریزه چین با ما کاری نداره!

• Like
Reactions: Rohshen and pkarash

pc و موبایل رو نمیدونم ولی روی ps4 اصلا نیاز به فیلترشکن نداره. پینگ منم تو بازی ۱۸۰ نشون میده ولی هیچ مشکلی نداشتم تاحالا.

• Like
Reactions: Rohshen and pkarash

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or