Multi Platform Genshin Impact

سازنده
miHoYo
تاریخ انتشار
September 2020
ناشر
miHoYo
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
a487e1344b14e77fd3894b4e43464bd5.png

Genshin Impact یک بازی Open World Action-RPG (نقش آفرینی-اکشن جهان باز) هست که در یک دنیای فانتزی به اسم Tevyat روایت میشه.
Genshin Impact در واقع از روی یک مانهوا(Manhwa ) در حال پخش به همین نام ساخته شده.
همین اول بهتره بدونید که بازی کاملا رایگان هست Free To Play
این هم باید بدونین که بازی MMO نیست، برای همین تو همین بخش PC معرفی میکنم.

genshin-impact-final-closed-beta-trailerLOW.jpg
از ویژگیهای بازی میشه به گرافیک بر پایه انیمه ایِ فوق العاده زیبا که برپایه انجین Unity ساخته شده ، دنیای بزرگ قابل اکتشاف، به همراه مبارزات برپایه جادوهای Elemental و کمبوهای دیدنی نام برد.
به موارد بالا یک داستان جذاب،تعدد شخصیتها و گیم پلی الهام گرفته از The Legend of Zelda: Breath of the Wild اضافه کنید.
همه اینها باعث شده بازی به معجونی عجیب ولی واقعی تبدیل بشه، بازیی که هر طرفدار اهل انیمه ای برای سالها آرزوی ساخت همچین بازی داشته.

بازی شامل مناظر وسیع، شهرهای با تنوع فرهنگی متفاوت و دانجن های متفاوت میشه.

شما تحت نام "The Traveler" در ابتدا باید بدنبال یکی از اعضای خانوادتون که مدتهاست مفقود شده و ازش خبری ندارید بگردید و بعد از پیوستن به هم، به رمزوراز دنیای Tevyat پی ببرید و کشف کنید.

مخصGenshin-Impact-Switch_01-14-20.jpg
در این مسیر شما یک همراه به اسم Paimon دارید که در طی مراحل شمارو راهنمایی میکنه که توسط AI کنترل میشه.
در ادامه شما میتونید با ایجاد پارتیهای 4 نفره بهمراه دوستان که هرکدوم تخصخص در یکی از عناصر المنتال (آب،خاک،آتش و...) دارن به تجربه بازی بپردازید.

سازنده بازی یک کمپانی چینی هست به اسم miHoYo که با ساخت این بازی در واقع کلاس درسی برای کمپانیهای ژاپنی برپاکرده که سالهای زیادی میخواستن به هرآنچه که GI ارائه میده برسن.
پلتفرم هایی که این بازی برای اونها منتشر شده PC-PS4-Nintendo Switch-Android-iOS
تاریخ انتشار پس فردا 28 سپتامبر 2020 هست واز همین الان میتونین پریلود شروع کنین.
حجم بازی حدود 11 گیگ هست.
بروز میشه.....

=====================
اگه تنهایی بازی میکنین و دنبال یک دوست ایرانی میگردین که تو بازی پدرتون دربیاره و رو اعصابتون راه بره، نام کاربری بچه های بازیسنتر Addکنین :D
User ID کاربران بازیسنتر:
@PipBoy3000_v2
UID=700780251
سرور EU
=====
@Rattle.Snake
UID=700140549
سرور EU
=====
@BoxBox
UID=700503323
سرور Eu
=====
@Rohshen
UID=703998496
سرور EU
=====
@batman0
UID=704589664
سرور EU
=====
@ce7en44
UID=701036823
سرور EU
=====
@orginal.prince
UID=805761569
سرور آسیا
=====
@mahdi_1m1
UID=605487934
سرور US
=====
@L.o.s
UID=706729189
سرور EU
=====
@( Layken )
UID=612205993 --- PlayStation 4
سرور US

آخرین ویرایش:
راستش نسخه اندروید رو دارم میگیرم. رو سرور اروپا گذاشتم.شما هم اروپا رفتید؟ فرقی توی پینگ داره؟بعدا میشه change server کرد؟
It is not possible to play with people on different server regions. GAME SERVERS
طبق خود سایت سازنده بازیکن های هر سرور فقط در همون سروری که انتخاب کردند میتونن با بازیکن های دیگه بازی کنند و در انتخاب سرور بازی توی سرعت دانلود بازی تاثیر نداره
در مورد change server هم امتحان نکردم هنوز ببینم میشه یا نه. ( احتمالا region lock داره)

• Like
Reactions: Rohshen and pkarash
به نظرم بهترین حالت اینه که وقتی یه بازی رایگان هست بیان از اسکین شخصیت ها وسایل دکوری یا مینیون ها... کلا از طریق زیبایی پول در بیاری درسته سودش مثل الان که دارن شخصیت ها رو میفروشن نمیشه ولی باعث میشه بازی بلند مدت ادامه داشته باشه و کسی از بازی زده نشه
مطمئن باش مرچندایز هم دارن میفروشن ولی احتمالاً بیشتر توی همون چین باشه و اون ممکنه بعد از یه مدت از مد بیوفته ولی خریدهای درون بازی همیشه طرفدار دارن و به مرور تخفیف هم میزنن.

=============================================
:D

3pcosd6t4zq51.jpg

xc4niwc14xq51.jpg

obibgnj0b3r51.jpg

s8btf8mxs5r51.jpg

soti18j2h6r51.jpg

prur48gba4r51.jpg

9lvd9pfau5r51.png

rxnjt130v6r51.jpg

3ne0mj6d16r51.jpg

98k5ebww54r51.png

من یه پنج ساعتی بازی کردم و خیلی خوشم اومد مخصوصا از گیم پلی و گرافیکش و شدیدا شبیه زلدا botw در اومده مخصوصا اگه اونو بازی نکردید و دوست دارید بدونید گیم پلیش چه شکلیه. اینجوری که فهمیدم همین الان هم سی چهل ساعتی میتونه سرگرم کنه بدون این که حتی ۱ قرون هم نیاز به پول خرج کردن داشته باشید. ولی به هر حال حتما امتحان کنید خودتون ۱۰ گیگ بیشتر نیست :D

• Like
Reactions: Rohshen and pkarash
آقا تضمین شدس که بعد 90 تا wish که میگیریم یدونش یه کاراکتر 5 ستاره س

حالا تصورشو کن اگه بخوای واسه کاراکتر مورد علاقت هر 6 تا Constellation رو بگیری یعنی میشه 480 تا wish اونم اگه بخواد شانس بیاری هر 6 تاش دقیقن همون کاراکتری باشه که میخوای >,>

• Like
Reactions: Z-fan
آقا تضمین شدس که بعد 90 تا wish که میگیریم یدونش یه کاراکتر 5 ستاره س

حالا تصورشو کن اگه بخوای واسه کاراکتر مورد علاقت هر 6 تا Constellation رو بگیری یعنی میشه 480 تا wish اونم اگه بخواد شانس بیاری هر 6 تاش دقیقن همون کاراکتری باشه که میخوای >,>

نه بدتر از این حرفاست. تو 90 تا 50 درصد احتمال داره شخصیت بنر رو بگیری 50 درصد سلاح 5 ستاره رو بگیری برا اینکه حتما حتما بدونی شخصیت رو میگیری باید 180 تا رول بزنی

البته constellation و مکانیزمای مشابهش تو بازیای گاچایی بازار هدفشون whale های وحشیه هرچند تو این بازی اینم بد پیاده سازی شده چون تو بقیه بازیا با داشتن کپی اضافه تر شخصیتارو میتونی یکم قوی تر بکنی اونقدری نیست که خیلی تغییر بکنن ولی اینجا زمین تا آسمون تغییر میکنن

حس میکنم انگار هیچکی جز فرشاد تا حالا گاچا نزده اینجا:D

این بازی ها هم همیشه آپدیت میشن و محتوای جدید میگیرن... روزانه،هفته ای،ماهانه و ... (یکم باید بگذره تا مشخص بشه برنامشون چیه)
محتواها هم کم کم همینطور سخت و سخت تر میشن، و کاراکترهای جدید که میان هم همینطور
اما اصولا جوری نیستن که نشه با کاراکترهای قدیمی تر و غیر 5ستاره ها بازی کرد...
البته نه دیگه مثلا سه سال بعد بخوای با کاراکترهایی که تو بنر فعلی هستن، جدیرترین مراحل رو بری:-' احتمالا تاریخشون میگذره دیگه:D

کلا اگر از بیس کار خوشتون بیاد، معمولا زده نمیشید از بازی...
ولی باطلاق بدی هستن! به قول فرشاد اگر اهل گاچا نیستید نمیشه توصیه کرد! :-"
من خودم متاسفانه معتاد گاچا شدم و دردش رو میفهمم:D ، یکی از بازی هامم به زور ترک کردم تقریبا...(البته اگر موبایلم جا داشت احتمالا در کنارشون صدتا گاچا دیگه میگرفتم:)) )

بازی هم فعلا PvE هست و کاراکتر تاثیر نداره و این حرفا! مطمئنم در آینده حتی اگر PvP هم به صورت مستقیم وارد نکنند(که میکنند:-" ) ایونت و رنکینگ و ... میزارن، و تفاوت یکی که $$$ داره با یکی که F2P هست کامل مشخص میشه:D
با این حال، دعا کنید حداقل آپگرید کردن و مکس کردن کاراکترها زجر آور نباشه! F/GO که به نظرم یکی از زجرآورترین آپگرید کاراکترها رو داره:D (البته باز خوبیش اینه میشه گفت کاراکترها تاریخ مصرفشون نمیگذره:D )

یه مدت بگذره، اگر خوب بود بگید ما هم بیایم:D
fate go دلت میاد؟ من الان دارم ایونت هالوین رو میرم الزابث مکا رو بگیرم?

اوکی، از اونجایی که دانلود کردن از گنشین نیازمند صبر ایوب و عمر نوح هست، تصمیم گرفتم فایل بک آپی که گرفته بودم رو آپلود کنم، شاید یکی نیاز پیدا کرد.
این فایل دانلودی نسخه پی سی هست، روی یه سیستم دیگه امتحان کردم و جواب داد. روش نصبش اینطوریه که باید لانچر رو از این آدرس دانلود و نصب کنین:
Genshin Impact-Step into a Vast Magical World for Adventure

بعد از نصب لانچر بدون اینکه Run رو بزنین برین توی مسیر C:\Program Files\Genshin Impact یا هر مسیر نصب دیگه ای که برای لانچر تعریف کردین و یه پوشه به اسم Genshin Impact Game بسازین و فایلی که دانلود کردین رو داخلش کپی کنین (اکسترکت نکنین). بعد لانچر رو باز میکنین و گزینه Get Game یا Download رو میزنین تا لانچر شروع به Verify و بعد نصب بکنه. توی این دو هفته بازی یه مقدار آپدیت داشته برای همینم ممکنه یکمی دانلود داشته باشه. برای بازی کردن هم حتماً نیازمند ساختن اکانت هستین:
miHoYo account
برای ثبت نام اگه مثل من کد Verify براتون ارسال نشد با سایفون وصل بشین.

فایل دانلودی:
Download files - Filemail

توجه: این فایل ورژن 1.0.0 هست و فعلاً جواب میده، شاید در آینده نسخه جدیدترش منتشر بشه و دیگه این فایل جواب نده، پس بهتره زودتر اقدام کنین چون من مسئولیتی برای هدر رفت حجم شما قبول نمیکنم:D
برای اطمینان قبل از دانلود کردن هم حتماً یه بار داخل لانچر Get Game یا Download رو بزنین و برین داخل مسیر
C:\Program Files\Genshin Impact\Genshin Impact Game
و ورژن فایلی که لانچر میخواد دانلود کنه رو بخونین، اگه چیزی غیر از 1.0.0 بود دیگه این فایل رو دانلود نکنین چون بدردتون نمیخوره.

توجه 2: سروری که روش آپلود شده رایگان هست پس مطمئناً تا ابد این فایل روش نمیمونه و بعد از یه هفته پاک میشه، فرصت را غنیمت بشمارید:D

آخرین ویرایش:
طی تجربه نیم ساعتی از نسخه موبایل نظر میدم.
اول اینکه بازی رو پلتفورم موبایل فوق العاده بالاتر از بقیه بازی های این پلتفورم حساب میشه.به خاطر یه سری نکته های مثبت.یکی این که بازی های موبایل حتی mmo ها و خفنترین هاش کاملا مکانیزم ساده ای دارن.مثلا spell ها و پاور ها بدون پیش زمینه ای و معنایی به بازیکن داده میشه.ولی اینجا داستان پشت هر spell و power هست.مثلا تا این جایی که من رفتم اسپل wind رو از یکی از ۷ خدای جهان در طول یک کوست گرفتم.حالا برسیم به انیمیشن و طراحی بازی که باز رو موبایل فوق العاده.یه open world قشنگ و روئیایی با قابلیت لوت از رو درخت و زمین مثل BOTW.
یه چیزای جالبی هم دیدم مثل اینکه داشتم اتک میدادم وقتی یه demon رو زدم بافت wet شدن انگار گرفتم.
در کل از نظرات دوستان فهمیدیم بازی بعد ۳۰ ۴۰ ساعت روتین میشه و کاری برای انجام نیست.ولی خوب نکته اصلی اینه تو این چند ساعت کامل سرگرم میشیم.

حالا الان اولای بازی هستیم روزای خوشمونه endgame هنوز هیچی ازش نیمیدونم اصن قراره چجوری باشه ولی احتمال میدم بخاطر همین نداشتن 5 ستاره ی فول نتونیم بعضی از باس فایت های قوی رو بریم شاید?

حس میکنم بعدا المنت های بیشتری هم اضافه کنن ? light و dark و void هم المنتن خب!

طی تجربه نیم ساعتی از نسخه موبایل نظر میدم.
اول اینکه بازی رو پلتفورم موبایل فوق العاده بالاتر از بقیه بازی های این پلتفورم حساب میشه.به خاطر یه سری نکته های مثبت.یکی این که بازی های موبایل حتی mmo ها و خفنترین هاش کاملا مکانیزم ساده ای دارن.مثلا spell ها و پاور ها بدون پیش زمینه ای و معنایی به بازیکن داده میشه.ولی اینجا داستان پشت هر spell و power هست.مثلا تا این جایی که من رفتم اسپل wind رو از یکی از ۷ خدای جهان در طول یک کوست گرفتم.حالا برسیم به انیمیشن و طراحی بازی که باز رو موبایل فوق العاده.یه open world قشنگ و روئیایی با قابلیت لوت از رو درخت و زمین مثل BOTW.
یه چیزای جالبی هم دیدم مثل اینکه داشتم اتک میدادم وقتی یه demon رو زدم بافت wet شدن انگار گرفتم.
در کل از نظرات دوستان فهمیدیم بازی بعد ۳۰ ۴۰ ساعت روتین میشه و کاری برای انجام نیست.ولی خوب نکته اصلی اینه تو این چند ساعت کامل سرگرم میشیم.

شما با همون سرعت 200 کیلوبایت دانلود کردی ؟ روش جایگزینی پیدا نکردی ؟ آدم پیر میشه تا این دانلود بشه ...

• Like
Reactions: Z-fan
بازی خیلی خوبیه ، با اینکه مکانیک اصلیش گاچا است ولی من اصلاً نیازی به استفاده از سیستم پرداخت-درون بازی ندیدم ، جمع بندی که ازش تا الان داشتم به اینصورت بوده :

نقاط قوت :

1- موسیقی متن عالی : موسیقی بازی خیلی عالیه ، خیلی زیبا و لایت هست که ترکیبش با محیط بازی تجربه‌ی بازی را دلنشین‌تر میکنه

2- طراحی هنری قوی : طراحی هنری بازی عالیه ، الهام بخشی Breath of The Wild کاملاً مشهوده ولی این امر باعث بهتر و زیباتر شدن گیم شده

3- بهینه‌سازی عالی : بازی بسیار بهینه و پالیش هست ، من روی PC هیچ مشکلی نداشتم تا الان حتی یه باگ کوچیک هم ندیدم

نقاط ضعف :

1- بازی بین سرورها کراس پلی نداره که این امر خیلی آزار دهنده است امیدارم سعی کنن این مشکل را یجوری حل کنند

2- چالش زیادی در نبرد با دشمن‌ها وجود نداره و کامبت در کل average هست

3- سرعت دانلود بازی شدیداً پایین هست

شما با همون سرعت 200 کیلوبایت دانلود کردی ؟ روش جایگزینی پیدا نکردی ؟ آدم پیر میشه تا این دانلود بشه ...
شب با گوشی گذاشتم دانلود بشه صبح بیدار شدم تموم شده بود.احتمال داره اواسط صبح سرعت رفته باشه بالا

• Like
Reactions: XMohsen

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or