Multi Platform Genshin Impact

سازنده
miHoYo
تاریخ انتشار
September 2020
ناشر
miHoYo
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
a487e1344b14e77fd3894b4e43464bd5.png

Genshin Impact یک بازی Open World Action-RPG (نقش آفرینی-اکشن جهان باز) هست که در یک دنیای فانتزی به اسم Tevyat روایت میشه.
Genshin Impact در واقع از روی یک مانهوا(Manhwa ) در حال پخش به همین نام ساخته شده.
همین اول بهتره بدونید که بازی کاملا رایگان هست Free To Play
این هم باید بدونین که بازی MMO نیست، برای همین تو همین بخش PC معرفی میکنم.

genshin-impact-final-closed-beta-trailerLOW.jpg
از ویژگیهای بازی میشه به گرافیک بر پایه انیمه ایِ فوق العاده زیبا که برپایه انجین Unity ساخته شده ، دنیای بزرگ قابل اکتشاف، به همراه مبارزات برپایه جادوهای Elemental و کمبوهای دیدنی نام برد.
به موارد بالا یک داستان جذاب،تعدد شخصیتها و گیم پلی الهام گرفته از The Legend of Zelda: Breath of the Wild اضافه کنید.
همه اینها باعث شده بازی به معجونی عجیب ولی واقعی تبدیل بشه، بازیی که هر طرفدار اهل انیمه ای برای سالها آرزوی ساخت همچین بازی داشته.

بازی شامل مناظر وسیع، شهرهای با تنوع فرهنگی متفاوت و دانجن های متفاوت میشه.

شما تحت نام "The Traveler" در ابتدا باید بدنبال یکی از اعضای خانوادتون که مدتهاست مفقود شده و ازش خبری ندارید بگردید و بعد از پیوستن به هم، به رمزوراز دنیای Tevyat پی ببرید و کشف کنید.

مخصGenshin-Impact-Switch_01-14-20.jpg
در این مسیر شما یک همراه به اسم Paimon دارید که در طی مراحل شمارو راهنمایی میکنه که توسط AI کنترل میشه.
در ادامه شما میتونید با ایجاد پارتیهای 4 نفره بهمراه دوستان که هرکدوم تخصخص در یکی از عناصر المنتال (آب،خاک،آتش و...) دارن به تجربه بازی بپردازید.

سازنده بازی یک کمپانی چینی هست به اسم miHoYo که با ساخت این بازی در واقع کلاس درسی برای کمپانیهای ژاپنی برپاکرده که سالهای زیادی میخواستن به هرآنچه که GI ارائه میده برسن.
پلتفرم هایی که این بازی برای اونها منتشر شده PC-PS4-Nintendo Switch-Android-iOS
تاریخ انتشار پس فردا 28 سپتامبر 2020 هست واز همین الان میتونین پریلود شروع کنین.
حجم بازی حدود 11 گیگ هست.
بروز میشه.....

=====================
اگه تنهایی بازی میکنین و دنبال یک دوست ایرانی میگردین که تو بازی پدرتون دربیاره و رو اعصابتون راه بره، نام کاربری بچه های بازیسنتر Addکنین :D
User ID کاربران بازیسنتر:
@PipBoy3000_v2
UID=700780251
سرور EU
=====
@Rattle.Snake
UID=700140549
سرور EU
=====
@BoxBox
UID=700503323
سرور Eu
=====
@Rohshen
UID=703998496
سرور EU
=====
@batman0
UID=704589664
سرور EU
=====
@ce7en44
UID=701036823
سرور EU
=====
@orginal.prince
UID=805761569
سرور آسیا
=====
@mahdi_1m1
UID=605487934
سرور US
=====
@L.o.s
UID=706729189
سرور EU
=====
@( Layken )
UID=612205993 --- PlayStation 4
سرور US

آخرین ویرایش:
اشکال نداره حالا اینجوریم نیست که exp کافی برای لول آپش داشته باشم:Dسایرو رو من اصلا شک دارم صاحبش بهمون بده:D
شاید هم یه شخصیت پنج ستاره با کانستیلیشن کامل :> یا یه ست کامل از سلاح های پنج ستاره:))

خدایی امبر واقعا بدرد نخوره، بازم کایا و نوئل بعضی وقت ها به کار میان.

==================
بالاخره اوشین رو با کمک فیشل زدم \:D/:-bdB-):)>-
اتفاقا خیلی هم آسون بود:D
یکم بحث داستانی میشه...ولی سایرو فکر نمیکنم اصلا و ابدا به اون بدیی باشه که حس میشه!
از اوناست که یک هدف والای انسانی خواهد داشت...ولی راهی که میره ناجوره:-" تیپیکال بدمن ناروتویی:-"

این کابوس رو یادم ننداز:((
خدایی من که هر روز تا از کار برمیگشام مینشستم پای بازی، امروز هنوز نرفتم سراغش:-"

• Like
Reactions: ce7en44
میگم محتوای صندوق ها با بالاتر رفتن ورلد لول تغییر میکنه؟ اگه آره، پس من تا داخل ورلد لول 2 هستم برم چلنج ها رو انجام بدم که بعد که ورلد لولم بالاتر رفتم صندوق هاشون رو باز کنم:>

من اومدم بگم خب به نظر میاد این چلنج جدید یکم سخت باشه بیاید دست به دست هم بدیم باهم بزنیمشون :D بعد رفتم co-op دیدم عین آب خوردن بود گفتم نگم دیگه، بعد یکی دیگه رفتم یارو 2-3 دقیقه afk بود گفتم بیام دوباره پیشنهاد بدم :D بعد یکی دیگه رفتم دوباره پوست کندیم البته منم تا حالا co-op نرفته بودم شاید کلا خوبه. 4 نفره خیلی سادس ولی 2 نفره یکم سخته.
حالا اگر خواستید بگید 4 نفره یا نشد 3-2 نفره بریم ولی چند نفره چقدر خوبه .. یعنی تیکه تیکه میکنی به خصوص المنت باد خیلی خودشو نشون میده (:-")

این شخصیت جدیده قیافش جالبه حالا نمیدونم قدرت هاش چطوره. پایان بازی احتمالا mon با این iza هست چیه میجنگن (چقدر بلدم اسما رو :))) liyu هم میاد کمک یا به liyu حمله کنن mond از آسمون میاد نجات میده، آخرش هم شاید سه تایی باهم برن سراغ خدای اول بازی :> (چقدر انیمه ای شد :-")

ویرایش یکی دیگه باختم ! از اونجایی که 40 تا رزین باید بدی ریسک هست رفتن co-op.

ویرایش 2 : یکی دیگه بردم :دی بیاید چندتایی بریم هرکی یه عنصر ! 6 روز مونده، من ظرفیت رزین هام 160 تا هست، اینم 40 تا رزین مصرف میکنه، میشه 24 بار رفت، با هر برد 32 تا سنگ میده، 18 بار هم ببریم میشه 576 تا سنگ :-" یعنی کلی متریال جم و تلنت و .. بدون هیچ زحمت و کرفتی :>

آخرین ویرایش:
  • Like
خببببببب پس این هازبندو ششمین نفرشونه?

182325

childe که نفر 11 ام هاربینجر بود اینهمه سخت بود و چقدم قدرتمند بود وای بحال ما با این که نفر 6 امه 8->

از الان واسش جم جمع کنیم یا نه زوده ؟ :-?

1.2 و 1.3 که میدونیم خبری ازین نیست 1.4 شاید

آخرین ویرایش:
  • Like
یعنی چیلده اینقدر سخته؟
Should I bring my swimsuit? :-"
====================================
دوستان مسائل داستانی رو توی اسپویل بزارین، من هنوز بخش داستانی رو تموم نکردم:((

• Like
Reactions: XMohsen
میگم محتوای صندوق ها با بالاتر رفتن ورلد لول تغییر میکنه؟ اگه آره، پس من تا داخل ورلد لول 2 هستم برم چلنج ها رو انجام بدم که بعد که ورلد لولم بالاتر رفتم صندوق هاشون رو باز کنم:>
نه تغییری نمیکنه:-"

من اومدم بگم خب به نظر میاد این چلنج جدید یکم سخت باشه بیاید دست به دست هم بدیم باهم بزنیمشون :D بعد رفتم co-op دیدم عین آب خوردن بود گفتم نگم دیگه، بعد یکی دیگه رفتم یارو 2-3 دقیقه afk بود گفتم بیام دوباره پیشنهاد بدم :D بعد یکی دیگه رفتم دوباره پوست کندیم البته منم تا حالا co-op نرفته بودم شاید کلا خوبه. 4 نفره خیلی سادس ولی 2 نفره یکم سخته.
حالا اگر خواستید بگید 4 نفره یا نشد 3-2 نفره بریم ولی چند نفره چقدر خوبه .. یعنی تیکه تیکه میکنی به خصوص المنت باد خیلی خودشو نشون میده (:-")

این شخصیت جدیده قیافش جالبه حالا نمیدونم قدرت هاش چطوره. پایان بازی احتمالا mon با این iza هست چیه میجنگن (چقدر بلدم اسما رو :))) liyu هم میاد کمک یا به liyu حمله کنن mond از آسمون میاد نجات میده، آخرش هم شاید سه تایی باهم برن سراغ خدای اول بازی :> (چقدر انیمه ای شد :-")

ویرایش یکی دیگه باختم ! از اونجایی که 40 تا رزین باید بدی ریسک هست رفتن co-op.

ویرایش 2 : یکی دیگه بردم :D بیاید چندتایی بریم هرکی یه عنصر ! 6 روز مونده، من ظرفیت رزین هام 160 تا هست، اینم 40 تا رزین مصرف میکنه، میشه 24 بار رفت، با هر برد 32 تا سنگ میده، 18 بار هم ببریم میشه 576 تا سنگ :-" یعنی کلی متریال جم و تلنت و .. بدون هیچ زحمت و کرفتی :>
کلا این ایونت فکر کنم رو هوا میمونه داستان، و ادامه ی داستان نیره آپدیت 1.3 ، با توحه به لیک ها و توصیفات ملت تو ایونت فعلی، خیلی به هم میان:-"
خوبه...دوست دارم ایونت ها اینجوری دنباله دار باشن:دی

این بشرم فکر میکنم برق باشه! :-" احتمالا از گولاخ ترین مردم کشورشه و به خاطر اون دلایل، پیوسته به هاربرینگرها (برای همین میگم اینا شبیه آکاتسوکی هستن...خارجی هم دارن:-" )

خود ایونت هم دو دفعه ی اول هشت دقیقه و خورده ای شد، دفعه سوم نه دقیقه و نیم:| داشتن تخته میکردن در رو دیگه:|
البته رزیت رو بعد از تموم کردن مرحله مصرف میکنه؛ نه شروع مرحله! ببازی هم خبری نیست:دی

کو آپم درسته میشد بازی کرد، ولی یکم لگ داشت برام ایونت قبلی... فکر نکنم چندان جالب بشه برام این ایونت...یه ضربه هم بخوری حین آفر کردن ترکیدی(البته میتونند بقیه دفاع کنند ازت...اگر بکنند:-"

یعنی چیلده اینقدر سخته؟
Should I bring my swimsuit? :-"
====================================
دوستان مسائل داستانی رو توی اسپویل بزارین، من هنوز بخش داستانی رو تموم نکردم:((
الان فکر کنم سه بار باهاش جنگیدم...بار اول سرویس شدم! بار دوم هم باز تا خد زیادی سرویس شدم...
بار سوم نمیدونم چرا انقدر راحت له شد بنده خدا:)) فکر کنم از دست Keqing دومی که در اورده بودم عصبانی بودم، خالی کردم رو سر این بدبخت:))

پ.ن: با خودت پوشن مقاومت برق داشته باش، به کارت میاد وقتی بهش رسیدی:-"
پ.ن: یعنی قبول کنم Childe پر؟ :(( میخوااااام:((

• Like
Reactions: ce7en44 and XMohsen
نه تغییری نمیکنه:-"

کلا این ایونت فکر کنم رو هوا میمونه داستان، و ادامه ی داستان نیره آپدیت 1.3 ، با توحه به لیک ها و توصیفات ملت تو ایونت فعلی، خیلی به هم میان:-"
خوبه...دوست دارم ایونت ها اینجوری دنباله دار باشن:D

این بشرم فکر میکنم برق باشه! :-" احتمالا از گولاخ ترین مردم کشورشه و به خاطر اون دلایل، پیوسته به هاربرینگرها (برای همین میگم اینا شبیه آکاتسوکی هستن...خارجی هم دارن:-" )

خود ایونت هم دو دفعه ی اول هشت دقیقه و خورده ای شد، دفعه سوم نه دقیقه و نیم:| داشتن تخته میکردن در رو دیگه:|
البته رزیت رو بعد از تموم کردن مرحله مصرف میکنه؛ نه شروع مرحله! ببازی هم خبری نیست:D

کو آپم درسته میشد بازی کرد، ولی یکم لگ داشت برام ایونت قبلی... فکر نکنم چندان جالب بشه برام این ایونت...یه ضربه هم بخوری حین آفر کردن ترکیدی(البته میتونند بقیه دفاع کنند ازت...اگر بکنند:-"

الان فکر کنم سه بار باهاش جنگیدم...بار اول سرویس شدم! بار دوم هم باز تا خد زیادی سرویس شدم...
بار سوم نمیدونم چرا انقدر راحت له شد بنده خدا:)) فکر کنم از دست Keqing دومی که در اورده بودم عصبانی بودم، خالی کردم رو سر این بدبخت:))

پ.ن: با خودت پوشن مقاومت برق داشته باش، به کارت میاد وقتی بهش رسیدی:-"
پ.ن: یعنی قبول کنم Childe پر؟ :(( میخوااااام:((
ای بابا، پس زیاد شدن ورلد لول به چه درد میخوره؟ آهنگر و فروشنده ها هم که هنوز همون اجناس بنجلشون رو میفروشن:D

آره منم یه ذره توی ذوقم خورد وقتی فهمیدم تموم نمیشه ولی از طرفی بهش میخوره داستان پدر مادر داری داشته باشه و تازه هم شروع شده و حیفه همینجوری الکی تموم بشه:D
یکی از خوبی هاش هم همین استفاده از فرهنگ انیمه ایه:D ترکیب جوجو (فیشل) با آکاتسوکی (فاتویی):D

ایونت فالینگ استار رو میگین؟ واقعاً اینقدر سخته؟ من دیشب چهار بار سینگل تمومش کردم، هر چهار بار هم کمتر از 5 دقیقه طول کشید:-" البته شایدم واسه اینه که هنوز توی ورلد لول 2 هستم:p

بار اول و دوم امید داشتی یه روزی یارت بشه ولی بار سوم که دیگه فهمیدی خبری نیست زدی دهنشو سرویس کردی:))

پ.ن: همچین چیزایی هم مگه داریم؟:|
پ.ن2: امید داشته باش پسرم، هنوز 6 روز دیگه مونده، تکی بکش:> ولی آخه چطوری از توی بنر ککینگ کشیدی؟ منم هزار تا جم جمع کردم، یکی دو تا باگ دیگه فیکس کنن به 600 تا رسیدم:>

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: XMohsen
خوبه...دوست دارم ایونت ها اینجوری دنباله دار باشن:D

البته رزیت رو بعد از تموم کردن مرحله مصرف میکنه؛ نه شروع مرحله! ببازی هم خبری نیست:D

شخصا انتظار نداشتم اصلا بخوان یکی از اون 11 تا رو نشون بدن تو ایونت فرعی، احتمالا باید از این به بعد اینا رو هم حتما دنبال کنیم این ایونت هم فیشل رو معرفی کرد هم مونا و این یارو. میتونن یکم صحنه سینماتیک هم بزارن :D بازی هم کامل نیست آدم بخواد حدس بزنه تا هرموقع که بخوان هرجوری بخوان در میارن، فعلا حدسم همون هست که این 2-3 تا باهم دعواشون میشه یا آخر باهم متحد میشن.
آره خیلی شبیه آکاتسوکی در آوردن فعلا انگار میخوان دونه دونه نشون بدن، فقط ای کاش یه جنگی باهاشون میکردیم بعد اصلاح میشدن بعد بنرشون میومد میکشیدیم :-" اینطوری هم به عنوان شخصیت بد گنده بودنشون سرجاش باقی می موند هم آدم می موند تو حسرت بازی باهاشون :-"

من تکی نتونستم دوبار دیگه باید اهدا میکردم نشد، بی خیال شدم فعلا همون coop میرم.
آهان یادم اومد آره درست میگی دیروز من قبل از این باید 2 تا از اون سنگ ها انجام میدادم سر همون 40 تا رزینم رفته بود بعد که رسیدم به این بار اول باختم نگاه کردم 120 تا بود فکر کردم این ازم کم کرده :D همه چی هم با هم جور در اومده :))

قبلی چی بود ؟ تو این که خیلی خوب جواب میده پینگمم بد نیست (مخابرات) گاهی اینور اونور میشن ولی اونقدری نیست خراب کنه کارم رو. تا الان همه هماهنگ بودن هرکی پر شد میره دورترین نقطه کارشو انجام میده دوباره برمیگرده 2-3 دفعه ای که تموم کردیم 4 دقیقه مونده بود هنوز :>

ای بابا، پس زیاد شدن ورلد لول به چه درد میخوره؟ آهنگر و فروشنده ها هم که هنوز همون اجناس بنجلشون رو میفروشن:D

ایونت فالینگ استار رو میگین؟ واقعاً اینقدر سخته؟ من دیشب چهار بار سینگل تمومش کردم، هر چهار بار هم کمتر از 5 دقیقه طول کشید:-" البته شایدم واسه اینه که هنوز توی ورلد لول 2 هستم:p

دقیقا به درد هیچی :D برای همین هم پریروز پرسیدم چون عملا هیچ اتفاق خاصی نمیوفته، درباره آهنگری و اینا مفصل اون هفته تو یه پست توضیح دادم فرقی نمیکنه چه لولی باشی همچنان بهت شمشیر 2 ستاره میفروشن ! من نمیخواستم وارد لول 4 بشم به 2 دلیل :
1. هیچ تغییری ایجاد نمیشه، من از اول بازی کلی کلید shrine جمع کردم به هوای اینکه لول دنیا رو بردم بالا استفاده کنم ایتم های خوب بگیرم ولی هیچی نداد فقط یکم دراپ دشمن ها بهتر شده.
2. چلنج ها، دشمن ها و .. سخت تر میشه، مشکلش این هست که مثلا لول 10 تا 40 راحت میتونی لول آپ کنی به خاطر همین لول دنیا هرچقدر هم باشه تو خیلی راحت میتونی 10-20 لول بالاتر باشی. ولی از لول 50 به بعد متریال و چیزایی که میخواد سخت تر پیدا میشه و گرون تر میشه سر همین دیگه نمیتونی 10 لول بالاتر باشی و هم سطح دشمن ها میشی که سخت میشه برات. من الان پشیمونم چرا همون موقع که لولم بالاتر بود این چلنج ها رو کامل نکردم ! الان باید تو 40 ثانیه یه دونه از این گنده ها رو بزنم .. تازه دارم برای traveler رو میگم که متریال و همه چی رو خود بازی میده و راحت میشه پیدا کرد بقیه که جای خود داره.
با این حال دیروز دیگه چون exp ـم رسیده بود آخر مجبوری رفتم لول 4، چون نمیدونم exp سیو میشه یا هدر میره ؟

ایونتش آسون هست این آخری یکم سخته چیزه خاصی هم نداره فقط باید از هر المنتی یه کاراکتر خوب داشته باشی که بتونی سریع بزنی وگرنه طول میکشه (فقط تنها چیزی که درک نمیکنم این هست که چرا وسط مبارزه نمیشه شخصیت عوض کرد ؟) تو این آخریه سریع باید همه رو بزنی بعد باید بری هرچی جمع کردی آفر کنی تا قبل اینکه بیان سراغت ولی تو co-op بقیه سرشون رو گرم میکنن یا ازت دفاع میکنن میتونی کارت رو بکنی ضمن اینکه هر المنتی بخوای هست.ولی از همه اینا بهتر پینگ و لگ بازی هست یهو غیب میشن اینور اونور >:) دیروز چهارتایی داشتیم اهدا میکردیم من وسط بودم بعد یدونه از این سنگی های گنده اومد بالاسرمون کوبید زمین همه پرت شدن ولی من همچنان مونده بودم بعد رفت سراغ اونا منم ادامه دادم :))>:)

• Like
شخصا انتظار نداشتم اصلا بخوان یکی از اون 11 تا رو نشون بدن تو ایونت فرعی، احتمالا باید از این به بعد اینا رو هم حتما دنبال کنیم این ایونت هم فیشل رو معرفی کرد هم مونا و این یارو. میتونن یکم صحنه سینماتیک هم بزارن :D بازی هم کامل نیست آدم بخواد حدس بزنه تا هرموقع که بخوان هرجوری بخوان در میارن، فعلا حدسم همون هست که این 2-3 تا باهم دعواشون میشه یا آخر باهم متحد میشن.
آره خیلی شبیه آکاتسوکی در آوردن فعلا انگار میخوان دونه دونه نشون بدن، فقط ای کاش یه جنگی باهاشون میکردیم بعد اصلاح میشدن بعد بنرشون میومد میکشیدیم :-" اینطوری هم به عنوان شخصیت بد گنده بودنشون سرجاش باقی می موند هم آدم می موند تو حسرت بازی باهاشون :-"

من تکی نتونستم دوبار دیگه باید اهدا میکردم نشد، بی خیال شدم فعلا همون coop میرم.
آهان یادم اومد آره درست میگی دیروز من قبل از این باید 2 تا از اون سنگ ها انجام میدادم سر همون 40 تا رزینم رفته بود بعد که رسیدم به این بار اول باختم نگاه کردم 120 تا بود فکر کردم این ازم کم کرده :D همه چی هم با هم جور در اومده :))

قبلی چی بود ؟ تو این که خیلی خوب جواب میده پینگمم بد نیست (مخابرات) گاهی اینور اونور میشن ولی اونقدری نیست خراب کنه کارم رو. تا الان همه هماهنگ بودن هرکی پر شد میره دورترین نقطه کارشو انجام میده دوباره برمیگرده 2-3 دفعه ای که تموم کردیم 4 دقیقه مونده بود هنوز :>

دقیقا به درد هیچی :D برای همین هم پریروز پرسیدم چون عملا هیچ اتفاق خاصی نمیوفته، درباره آهنگری و اینا مفصل اون هفته تو یه پست توضیح دادم فرقی نمیکنه چه لولی باشی همچنان بهت شمشیر 2 ستاره میفروشن ! من نمیخواستم وارد لول 4 بشم به 2 دلیل :
1. هیچ تغییری ایجاد نمیشه، من از اول بازی کلی کلید shrine جمع کردم به هوای اینکه لول دنیا رو بردم بالا استفاده کنم ایتم های خوب بگیرم ولی هیچی نداد فقط یکم دراپ دشمن ها بهتر شده.
2. چلنج ها، دشمن ها و .. سخت تر میشه، مشکلش این هست که مثلا لول 10 تا 40 راحت میتونی لول آپ کنی به خاطر همین لول دنیا هرچقدر هم باشه تو خیلی راحت میتونی 10-20 لول بالاتر باشی. ولی از لول 50 به بعد متریال و چیزایی که میخواد سخت تر پیدا میشه و گرون تر میشه سر همین دیگه نمیتونی 10 لول بالاتر باشی و هم سطح دشمن ها میشی که سخت میشه برات. من الان پشیمونم چرا همون موقع که لولم بالاتر بود این چلنج ها رو کامل نکردم ! الان باید تو 40 ثانیه یه دونه از این گنده ها رو بزنم .. تازه دارم برای traveler رو میگم که متریال و همه چی رو خود بازی میده و راحت میشه پیدا کرد بقیه که جای خود داره.
با این حال دیروز دیگه چون exp ـم رسیده بود آخر مجبوری رفتم لول 4، چون نمیدونم exp سیو میشه یا هدر میره ؟

ایونتش آسون هست این آخری یکم سخته چیزه خاصی هم نداره فقط باید از هر المنتی یه کاراکتر خوب داشته باشی که بتونی سریع بزنی وگرنه طول میکشه (فقط تنها چیزی که درک نمیکنم این هست که چرا وسط مبارزه نمیشه شخصیت عوض کرد ؟) تو این آخریه سریع باید همه رو بزنی بعد باید بری هرچی جمع کردی آفر کنی تا قبل اینکه بیان سراغت ولی تو co-op بقیه سرشون رو گرم میکنن یا ازت دفاع میکنن میتونی کارت رو بکنی ضمن اینکه هر المنتی بخوای هست.ولی از همه اینا بهتر پینگ و لگ بازی هست یهو غیب میشن اینور اونور >:) دیروز چهارتایی داشتیم اهدا میکردیم من وسط بودم بعد یدونه از این سنگی های گنده اومد بالاسرمون کوبید زمین همه پرت شدن ولی من همچنان مونده بودم بعد رفت سراغ اونا منم ادامه دادم :))>:)
من حدسم اینه که این ایونت فقط یه پیش زمینه برای ادامه داستان اصلی توی یه منطقه جدید و با یه شخصیت جدید هست (طبق چیزایی که در داستان گفته شد البته). حالا جلوتر بیشتر مشخص میشه و فعلاً در حد اسمش رو داریم که من تا حالا جایی از بازی نشنیده بودمش.
اوکی، میریم که داشته باشیم ادامه ناروتو رو>:)

سر همین تیکه که دیروز گفتی من یه ساعت دو دل بودم که برم ایونت رو شروع کنم یا نه:)) و به خاطر اینکه بخش داستانی هم نیمه تموم بود نمیذاشت COOP بزنم و اصلاً کلیا استرس گرفته بودم=))

قبلا خیلی راحت تا یه ذره ارتباط قطع میشد از بازی میپرید بیرون ولی بعد از آپدیت دیگه مگه اینکه واقعاً 10-15 دقیقه ای قطعی داشته باشه وگرنه بیشتر وقت ها توی بازی میمونه.
========================================
منو باش که فکر میکردم دارم زرنگی میکنم، الان هم هیچکدوم از جاهایی که رفتم رو یادم نیست:)) الان که خیلی دیره و بزودی دیگه وارد ورلد لول 3 میشم ولی بعدش میرم اول هر چی چلنج و ماموریت سخت هست رو تموم میکنم و بعد میریم لول 4.

آهنگره هم که باید از خودش خجالت بکشه با این کار و کاسبیش. عملاً به مفت دیگه نمی ارزه. اون یکی هم که لیو هست هم دقیقاً همین آت آشغال ها رو میفروشه. یاد بازی سم و مکس افتادم که یه سوپرمارکت داشتن که همیشه یه هات داگ چند سال مونده توی مایکرویوش داشت و هیشگی هم نمیخریدش:))
بدتر از اون اول فکر میکردم که فروشنده ها بعد از چند روز دوباره چیزهایی که ازشون خریدیم رو جایگزین میکنن ولی مثل اینکه فقط برای غذا و مواد غذایی اینطوری هست و حتی اون دختر گل فروشه هم چهار تا گل جدید نمیاره و من برای یه مشت گل هر شب باید پاشم برم بیابون:|

Exp رو من چک کردم، هدر میره:-" به غیر از اسکیل بوک ها که اضافه اش رو به صورت خورد خورد بهت پس میده (بازم خدا پدرشون رو بیامرزه). ولی به هر حال فرق زیادی نمیکنه چون اون لول دیگه عملاً xp دشمنان جوک به حساب میاد. به نظرم این سیستم ایکس پی رو یا باید درستش کنن مثل بازی های دیگه یا اینکه یه منبع پی پایانی از ایکس پی بوک داشته باشیم و بتونیم حداقل فارمش کنیم.:-"

نه اتفاقاً این قسمت آخریش از قسمت دوم برای آسونتر بود، اونجا همه اش باید توی یه دایره کوچک میموندی و بعشی از دشمن ها از بیرون دایره مدام کرم میریختن و اگه میرفتی بیرون هر چی کشته بودی از بین میرفت:| و داخل خود دایره هم بعضی ها مثل اسکیمرش ها پوست کنی میکردن چون تمام محیط دایره زیر اتکشون بود. یه بار یه فاتویی ایجینت رو با اولتیمات دیلاک زدم و طرف از صخره افتاد پایین و روی سقف یه ساختمون گیر کرد و بعد از ده دقیقه که دیدم برنگشت مجبور شدم برم خودم بکشمش و دوباره همه چیز رو از اول شروع کردم:|

اینکه نمیتونی شخصیت ها رو عوض کنی، منظورت درون پارتی هست یا از بیرون از پارتی؟ چون درون پارتی که من فقط خواجه حافظ شیرازی رو نیاوردم وسط:)) احتمالاً چون کووپ 4 نفره بودی همون شخصیت اصلیت فقط میذاره استفاده کنی و بیرون از پارتی هم وسط مبارزه و ایونت ها نمیشه تغییری داد:-"

فکر کنم اگه فاصله بین اهدا کردن ها کمتر باشه دشمن هایی که بعدش اسپاون میکنه قویتر هم هستن، من یکی دو بار برام اتفاق افتاد که این کوچولو موچولوها یهو غیبشون زد و جاشون رو دشمن های قویتر گرفتن، البته این حدس خودم هست چون توتوریال رو بازم نخوندم:p

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or