Multi Platform Genshin Impact

سازنده
miHoYo
تاریخ انتشار
September 2020
ناشر
miHoYo
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
a487e1344b14e77fd3894b4e43464bd5.png

Genshin Impact یک بازی Open World Action-RPG (نقش آفرینی-اکشن جهان باز) هست که در یک دنیای فانتزی به اسم Tevyat روایت میشه.
Genshin Impact در واقع از روی یک مانهوا(Manhwa ) در حال پخش به همین نام ساخته شده.
همین اول بهتره بدونید که بازی کاملا رایگان هست Free To Play
این هم باید بدونین که بازی MMO نیست، برای همین تو همین بخش PC معرفی میکنم.

genshin-impact-final-closed-beta-trailerLOW.jpg
از ویژگیهای بازی میشه به گرافیک بر پایه انیمه ایِ فوق العاده زیبا که برپایه انجین Unity ساخته شده ، دنیای بزرگ قابل اکتشاف، به همراه مبارزات برپایه جادوهای Elemental و کمبوهای دیدنی نام برد.
به موارد بالا یک داستان جذاب،تعدد شخصیتها و گیم پلی الهام گرفته از The Legend of Zelda: Breath of the Wild اضافه کنید.
همه اینها باعث شده بازی به معجونی عجیب ولی واقعی تبدیل بشه، بازیی که هر طرفدار اهل انیمه ای برای سالها آرزوی ساخت همچین بازی داشته.

بازی شامل مناظر وسیع، شهرهای با تنوع فرهنگی متفاوت و دانجن های متفاوت میشه.

شما تحت نام "The Traveler" در ابتدا باید بدنبال یکی از اعضای خانوادتون که مدتهاست مفقود شده و ازش خبری ندارید بگردید و بعد از پیوستن به هم، به رمزوراز دنیای Tevyat پی ببرید و کشف کنید.

مخصGenshin-Impact-Switch_01-14-20.jpg
در این مسیر شما یک همراه به اسم Paimon دارید که در طی مراحل شمارو راهنمایی میکنه که توسط AI کنترل میشه.
در ادامه شما میتونید با ایجاد پارتیهای 4 نفره بهمراه دوستان که هرکدوم تخصخص در یکی از عناصر المنتال (آب،خاک،آتش و...) دارن به تجربه بازی بپردازید.

سازنده بازی یک کمپانی چینی هست به اسم miHoYo که با ساخت این بازی در واقع کلاس درسی برای کمپانیهای ژاپنی برپاکرده که سالهای زیادی میخواستن به هرآنچه که GI ارائه میده برسن.
پلتفرم هایی که این بازی برای اونها منتشر شده PC-PS4-Nintendo Switch-Android-iOS
تاریخ انتشار پس فردا 28 سپتامبر 2020 هست واز همین الان میتونین پریلود شروع کنین.
حجم بازی حدود 11 گیگ هست.
بروز میشه.....

=====================
اگه تنهایی بازی میکنین و دنبال یک دوست ایرانی میگردین که تو بازی پدرتون دربیاره و رو اعصابتون راه بره، نام کاربری بچه های بازیسنتر Addکنین :D
User ID کاربران بازیسنتر:
@PipBoy3000_v2
UID=700780251
سرور EU
=====
@Rattle.Snake
UID=700140549
سرور EU
=====
@BoxBox
UID=700503323
سرور Eu
=====
@Rohshen
UID=703998496
سرور EU
=====
@batman0
UID=704589664
سرور EU
=====
@ce7en44
UID=701036823
سرور EU
=====
@orginal.prince
UID=805761569
سرور آسیا
=====
@mahdi_1m1
UID=605487934
سرور US
=====
@L.o.s
UID=706729189
سرور EU
=====
@( Layken )
UID=612205993 --- PlayStation 4
سرور US

آخرین ویرایش:
خب موفق شدم هم فیشل رو بگیرم هم بازی رو تموم کنم و باید بگم فوق العاده بود پایان بازی، جدا لذت بردم باعث شد یکبار دیگه یادم بیاد که لازم نیست همه اش دنبال کاراکتر و گاچا بازی باشم.
اول childe عجب قدرت هایی داره :| ای کاش میزاشتن که اگر باهاش کسی تونست به یه لول خاصی برسه یا مثلا چند دفعه بگیره این قدرت ها هم براش باز بشه :x دفعه اول و دوم خیلی سخت نبود ولی دفعه سوم باعث شد کلی از ذخایر ام استفاده کنم. :D
و مبارزه با اون غول بی شاخ و دم هم حسابی چسبید هیجان خوبی وارد کرد، این بوست هایی که میکردن جالب بود باعث میشد ادم فکر کنه که واقعا اینا تاثیر دارن و الکی اینجا نیستن. کارشون تو صحنه های سینماتیک خوبه یکم بیشتر درست کنن خوب :-"
و ماجرای lapix و بقیه هم جالب بود همونطور که گفتم احتمالا اینا باید به تک تک اهداف شون برسن آخر سر ما جلوی خراب کاریشون رو بگیریم. مشتاق iza هم شدم ببینیم چی منتظرمون هست شاید با خود خداش مبارزه کنیم >:)
ولی فکر کنم بی مزه باشه اگر قراره هر 45 روز یه آپدیت در حد 2-3 ماموریت بدن و تموم جذابیت و سرعت داستان از دستمون میره. احتمالا آپدیت بعدی باید سنگین باشه حداقل 50% داستان و ماجرای جدید رو بریم بعد یه 25% آپدیت بدن و بعد یه آپدیت مثل این پایان ماجرا.
--------------------------------
من حدسم اینه که این ایونت فقط یه پیش زمینه برای ادامه داستان اصلی توی یه منطقه جدید و با یه شخصیت جدید هست (طبق چیزایی که در داستان گفته شد البته). حالا جلوتر بیشتر مشخص میشه و فعلاً در حد اسمش رو داریم که من تا حالا جایی از بازی نشنیده بودمش.
اوکی، میریم که داشته باشیم ادامه ناروتو رو>:)

سر همین تیکه که دیروز گفتی من یه ساعت دو دل بودم که برم ایونت رو شروع کنم یا نه:)) و به خاطر اینکه بخش داستانی هم نیمه تموم بود نمیذاشت COOP بزنم و اصلاً کلیا استرس گرفته بودم=))

قبلا خیلی راحت تا یه ذره ارتباط قطع میشد از بازی میپرید بیرون ولی بعد از آپدیت دیگه مگه اینکه واقعاً 10-15 دقیقه ای قطعی داشته باشه وگرنه بیشتر وقت ها توی بازی میمونه.
========================================
منو باش که فکر میکردم دارم زرنگی میکنم، الان هم هیچکدوم از جاهایی که رفتم رو یادم نیست:)) الان که خیلی دیره و بزودی دیگه وارد ورلد لول 3 میشم ولی بعدش میرم اول هر چی چلنج و ماموریت سخت هست رو تموم میکنم و بعد میریم لول 4.

آهنگره هم که باید از خودش خجالت بکشه با این کار و کاسبیش. عملاً به مفت دیگه نمی ارزه. اون یکی هم که لیو هست هم دقیقاً همین آت آشغال ها رو میفروشه. یاد بازی سم و مکس افتادم که یه سوپرمارکت داشتن که همیشه یه هات داگ چند سال مونده توی مایکرویوش داشت و هیشگی هم نمیخریدش:))
بدتر از اون اول فکر میکردم که فروشنده ها بعد از چند روز دوباره چیزهایی که ازشون خریدیم رو جایگزین میکنن ولی مثل اینکه فقط برای غذا و مواد غذایی اینطوری هست و حتی اون دختر گل فروشه هم چهار تا گل جدید نمیاره و من برای یه مشت گل هر شب باید پاشم برم بیابون:|

Exp رو من چک کردم، هدر میره:-" به غیر از اسکیل بوک ها که اضافه اش رو به صورت خورد خورد بهت پس میده (بازم خدا پدرشون رو بیامرزه). ولی به هر حال فرق زیادی نمیکنه چون اون لول دیگه عملاً xp دشمنان جوک به حساب میاد. به نظرم این سیستم ایکس پی رو یا باید درستش کنن مثل بازی های دیگه یا اینکه یه منبع پی پایانی از ایکس پی بوک داشته باشیم و بتونیم حداقل فارمش کنیم.:-"

نه اتفاقاً این قسمت آخریش از قسمت دوم برای آسونتر بود، اونجا همه اش باید توی یه دایره کوچک میموندی و بعشی از دشمن ها از بیرون دایره مدام کرم میریختن و اگه میرفتی بیرون هر چی کشته بودی از بین میرفت:| و داخل خود دایره هم بعضی ها مثل اسکیمرش ها پوست کنی میکردن چون تمام محیط دایره زیر اتکشون بود. یه بار یه فاتویی ایجینت رو با اولتیمات دیلاک زدم و طرف از صخره افتاد پایین و روی سقف یه ساختمون گیر کرد و بعد از ده دقیقه که دیدم برنگشت مجبور شدم برم خودم بکشمش و دوباره همه چیز رو از اول شروع کردم:|

اینکه نمیتونی شخصیت ها رو عوض کنی، منظورت درون پارتی هست یا از بیرون از پارتی؟ چون درون پارتی که من فقط خواجه حافظ شیرازی رو نیاوردم وسط:)) احتمالاً چون کووپ 4 نفره بودی همون شخصیت اصلیت فقط میذاره استفاده کنی و بیرون از پارتی هم وسط مبارزه و ایونت ها نمیشه تغییری داد:-"

فکر کنم اگه فاصله بین اهدا کردن ها کمتر باشه دشمن هایی که بعدش اسپاون میکنه قویتر هم هستن، من یکی دو بار برام اتفاق افتاد که این کوچولو موچولوها یهو غیبشون زد و جاشون رو دشمن های قویتر گرفتن، البته این حدس خودم هست چون توتوریال رو بازم نخوندم:p

شرمنده :))
خودت باید یکبار تست میکردی ببینی چطوری هست 40 تا رزین ارزش این استرس ها رو نداره :-":))
خداروشکر من فعلا مشکل خاصی نداشتم فکر میکنم به خاطر مخابرات باشه چون رایتل هم پینگ بالاست (تنها جایی که مخابرات بدرد خورد :D) فقط نگران این بودم بقیه بیان تو بازی من چی میشه که امروز 2 دست اومدن و دیدم مشکلی ندارن روون هستن. ولی خوبه این ترکیب 3-4 تا المنت چیزی میشه برا خودش.

منم چندتا از این حرکت ها زدم چوبشو دارم میخورم :D چرا تو نقشه علامت گذاری نمیکنی ؟ کلیک کن علامت بزن من علامت گذاری کردم تا راحت پیدا کنم خیلی هم سراغشون نرفتم دیگه :)) البته اینترنت بزنی پلیر ها همه ی این ها رو دراوردن جای چلنج ها، ماموریت ها و بقیه چیزها رو روی نقشه نشون دادن

من الان متوجه شدم اون دختره هست کتاب فروشی داره بالای پله ها، رفتم سراغش دیدم میشه کتاب خرید و دیدم کتاب 4 ستاره هم میفروشه :| احتمال میدم جریان آهنگری ها مرض از خود سازنده ها بوده راحت میتونستن چهارستاره بزارن یا حداقل 3 ستاره بزارن ولی تنوع رو پایین نگه داشتن که پلیر ها از بنر ها بخرن. (کتاباشو نخرید هیچی نداره توش :)))
آرشیو غذا ها رو داشتم نگاه میکردم دیدم یه سری شربت هم هست که هنوز نگرفتم :D کسی میدونه رسپیش کجاست ؟ قورباغه و پروانه فروش هم سراغ دارید بگید :-"

پس خوبه ریسک نکردم انجام دادم :D
قبول دارم خودمم سر دومی یکی دوبار بدجور گیر افتادم:-" البته به ماجرای تو نمیرسه ولی خب یکی دو بار وسط دریاچه بود این اسلایم یخی ها میومدن نفس میکشیدی یخ میزدی. اون جادوگر ها هم که پشت دایره ورد میخوندن هم که هیچی :))

بیرون پارتی، اون که هیچی تو خود بازی سینگل هم وسط مبارزه باشی نمیشه جابه جا کرد حتما باید از قبل آماده کرده باشی. البته اینکه میتونی وسط فایت غذا بخوری خیلی خوبه :دی من چندبار شمشیر جلو صورتم بود داشتم میمردم نگه داشتم غذا خوردم برگشتم :)):>
من امروز یه اشتباهی کردم جای غذا دادن سیب و گلابی دادم خورد. آقا این سیر شد ولی باز جونش کم شد حالا شکمش سیر بود هرچی میخواستم بهش غذا بدم نمیشد 3 دقیقه دویدم تا گشنه شد غذا دادم =))

دقت نکردم ولی فکر نکنم به زمان مربوط باشه طبق یه برنامه ای میان، اول 2-3 بار کوچولو ها میان بعد گندهه میاد بعد اون رباته و سنگیه گاهی هم ممکن اون راهزن ها همراه اون یارو یخیه باشن یا فوتای برقی و آتیشیه میان. البته بستگی به حالتش هم داره اولش میگه که مثلا حالت این فلان حالت هست دشمن های بیشتری میاد.

آخرین ویرایش:
شرمنده :))
خودت باید یکبار تست میکردی ببینی چطوری هست 40 تا رزین ارزش این استرس ها رو نداره :-":))
خداروشکر من فعلا مشکل خاصی نداشتم فکر میکنم به خاطر مخابرات باشه چون رایتل هم پینگ بالاست (تنها جایی که مخابرات بدرد خورد :D) فقط نگران این بودم بقیه بیان تو بازی من چی میشه که امروز 2 دست اومدن و دیدم مشکلی ندارن روون هستن. ولی خوبه این ترکیب 3-4 تا المنت چیزی میشه برا خودش.

منم چندتا از این حرکت ها زدم چوبشو دارم میخورم :D چرا تو نقشه علامت گذاری نمیکنی ؟ کلیک کن علامت بزن من علامت گذاری کردم تا راحت پیدا کنم خیلی هم سراغشون نرفتم دیگه :)) البته اینترنت بزنی پلیر ها همه ی این ها رو دراوردن جای چلنج ها، ماموریت ها و بقیه چیزها رو روی نقشه نشون دادن

من الان متوجه شدم اون دختره هست کتاب فروشی داره بالای پله ها، رفتم سراغش دیدم میشه کتاب خرید و دیدم کتاب 4 ستاره هم میفروشه :| احتمال میدم جریان آهنگری ها مرض از خود سازنده ها بوده راحت میتونستن چهارستاره بزارن یا حداقل 3 ستاره بزارن ولی تنوع رو پایین نگه داشتن که پلیر ها از بنر ها بخرن. (کتاباشو نخرید هیچی نداره توش :)))
آرشیو غذا ها رو داشتم نگاه میکردم دیدم یه سری شربت هم هست که هنوز نگرفتم :D کسی میدونه رسپیش کجاست ؟ قورباغه و پروانه فروش هم سراغ دارید بگید :-"

پس خوبه ریسک نکردم انجام دادم :D
قبول دارم خودمم سر دومی یکی دوبار بدجور گیر افتادم:-" البته به ماجرای تو نمیرسه ولی خب یکی دو بار وسط دریاچه بود این اسلایم یخی ها میومدن نفس میکشیدی یخ میزدی. اون جادوگر ها هم که پشت دایره ورد میخوندن هم که هیچی :))

بیرون پارتی، اون که هیچی تو خود بازی سینگل هم وسط مبارزه باشی نمیشه جابه جا کرد حتما باید از قبل آماده کرده باشی. البته اینکه میتونی وسط فایت غذا بخوری خیلی خوبه :D من چندبار شمشیر جلو صورتم بود داشتم میمردم نگه داشتم غذا خوردم برگشتم :)):>
من امروز یه اشتباهی کردم جای غذا دادن سیب و گلابی دادم خورد. آقا این سیر شد ولی باز جونش کم شد حالا شکمش سیر بود هرچی میخواستم بهش غذا بدم نمیشد 3 دقیقه دویدم تا گشنه شد غذا دادم =))

دقت نکردم ولی فکر نکنم به زمان مربوط باشه طبق یه برنامه ای میان، اول 2-3 بار کوچولو ها میان بعد گندهه میاد بعد اون رباته و سنگیه گاهی هم ممکن اون راهزن ها همراه اون یارو یخیه باشن یا فوتای برقی و آتیشیه میان. البته بستگی به حالتش هم داره اولش میگه که مثلا حالت این فلان حالت هست دشمن های بیشتری میاد.
من بهت اعتماد کردم، مرد:D

آره ولی فکر نکنم کسی حاضر بشه با من بازی کنه چون اونا توی یه نقطه ترکیبی میزنن و من با التیمتم همه رو میروفم و از اون نقطه میندازم بیرون:)) یکی رو دعوت کردم و یه دور باهام بازی کرد و دفعه بعد دعوتم رو رد کرد=))
خوشم نمیاد نقشه رو الکی شلوغ کنم:D به علاوه به قول خودت همه چی رو دیگه در آوردن:D

این کتاب ها رو من نفهمیدم واقعاً به چه دردی میخورن، اوایل بازی هم رفتم توی یه کتابخونه و هر چی بود خالی کردم ولی هیچکدوم رو نخوندم:p بهتره خدا رو شکر کنیم که توی ویش حداقل دیگه آرتیفکت و exp book رو اضافه نکردن، هر چند اونا بیشتر به درد میخوردن:D

جالبه من هیچوقت توی دریاچه به اسلایم ها برخورد نکردم، البته توی بارون گیرشون افتادم ولی بارون بیشتر به نفعم بود تا ضررم. همیشه هم قبل از اینکه شروع کنم تا شعاع چند متری همه رو میکشتم که مزاحم نشن:D اون عوضی ها که خیلی بیخود بودن، مخصوصاً بادی هاشون. من حاضر بودم همه چیزم رو از دست بدم ولی فقط اونا رو بکشم:))

هر وقت سیرن و جون ندارن، بزار بمیرن و بعد که زنده شون کنی دوباره میتونن بخورن:>

نه برای من همیشه یه روال تکراری با دشمن های تکراری بود، دیگه حتی جای ظاهر شدنشون رو حفظ کرده بودم:D حالا شاید به قول تو امروز تغییر کنه.

• Like
Reactions: XMohsen
من بهت اعتماد کردم، مرد:D

آره ولی فکر نکنم کسی حاضر بشه با من بازی کنه چون اونا توی یه نقطه ترکیبی میزنن و من با التیمتم همه رو میروفم و از اون نقطه میندازم بیرون:)) یکی رو دعوت کردم و یه دور باهام بازی کرد و دفعه بعد دعوتم رو رد کرد=))
خوشم نمیاد نقشه رو الکی شلوغ کنم:D به علاوه به قول خودت همه چی رو دیگه در آوردن:D

این کتاب ها رو من نفهمیدم واقعاً به چه دردی میخورن، اوایل بازی هم رفتم توی یه کتابخونه و هر چی بود خالی کردم ولی هیچکدوم رو نخوندم:p بهتره خدا رو شکر کنیم که توی ویش حداقل دیگه آرتیفکت و exp book رو اضافه نکردن، هر چند اونا بیشتر به درد میخوردن:D

جالبه من هیچوقت توی دریاچه به اسلایم ها برخورد نکردم، البته توی بارون گیرشون افتادم ولی بارون بیشتر به نفعم بود تا ضررم. همیشه هم قبل از اینکه شروع کنم تا شعاع چند متری همه رو میکشتم که مزاحم نشن:D اون عوضی ها که خیلی بیخود بودن، مخصوصاً بادی هاشون. من حاضر بودم همه چیزم رو از دست بدم ولی فقط اونا رو بکشم:))

هر وقت سیرن و جون ندارن، بزار بمیرن و بعد که زنده شون کنی دوباره میتونن بخورن:>

نه برای من همیشه یه روال تکراری با دشمن های تکراری بود، دیگه حتی جای ظاهر شدنشون رو حفظ کرده بودم:D حالا شاید به قول تو امروز تغییر کنه.

:-"
با چی میری مگه ؟ دیلاک ؟ یه دست دوتا دیلاک داشتیم یکی از اینور میرفت پشت یکی از اونور میرفت ult میزد جالب بود :))
فعلا رزین هام تموم شده، اگر خواستی بگو باهم بریم فکر کنم تو لیست فرند هستی. یه قابلیت پیام دادن باید حتما اضافه کنن.

این کتابی هم که من گرفتم نوشته بود راجب یه مغازه مخفی هست، گفتم الان یه شاپ خاص پیدا میکنم دیدم هیچی نداشت. اتفاقا منم جمع میکنم :D به هوای اینکه شاید اچیومنتی چیزی گذاشته باشن ولی هیچی نیست :(

آره خدایی =))

ایده خوبی بود دفعه بعد استفاده کنم >:) البته این دفعه نمیشد چون هم جاش نبود (بعدا میفهمی چرا :D) هم اینکه یکی دیگه هم مرده بود زنده اش کرده بودم 70 ثانیه باید صبر میکردم قابل ریسک نبود.

• Like
Reactions: ce7en44
کتاب ها جمع کردن یک سریشون اچیومنت داره
جدا از اینکه Lore بازی داخلشون هست، مثل 90% RPGهای دیگه(فکر کنم غربیا بیستر البته:دی )
قرار نیست کوه بشکافن:دی

ولی نه....اونقدر عاشق بازی نیستم وقت بزلرم این همه متن بخونم:-" :))

• Smile
  • Like
Reactions: ce7en44 and msf
:-"
با چی میری مگه ؟ دیلاک ؟ یه دست دوتا دیلاک داشتیم یکی از اینور میرفت پشت یکی از اونور میرفت ult میزد جالب بود :))
فعلا رزین هام تموم شده، اگر خواستی بگو باهم بریم فکر کنم تو لیست فرند هستی. یه قابلیت پیام دادن باید حتما اضافه کنن.

این کتابی هم که من گرفتم نوشته بود راجب یه مغازه مخفی هست، گفتم الان یه شاپ خاص پیدا میکنم دیدم هیچی نداشت. اتفاقا منم جمع میکنم :D به هوای اینکه شاید اچیومنتی چیزی گذاشته باشن ولی هیچی نیست :(

آره خدایی =))

ایده خوبی بود دفعه بعد استفاده کنم >:) البته این دفعه نمیشد چون هم جاش نبود (بعدا میفهمی چرا :D) هم اینکه یکی دیگه هم مرده بود زنده اش کرده بودم 70 ثانیه باید صبر میکردم قابل ریسک نبود.
با ترکیب دیلاک و باربارا و فیشل:Dخیلی کارسازه، قشنگ همه رو نابود میکنن:D
منم رزین های امروزم تموم شد. فردا بعد ساعت ۹ درخواست بده تا بریم. فقط هیلر با خودت بیار چون من میخوام فیشل دیلاک بیارم:D

چه فایده؟ من سلکت و استارت دسته ام خراب شدن، نمیتونم پیام ها رو جواب بدم:D باورت میشه برای عوض کردن اعضای پارتی میرم دامین؟:))

آره این تاخیرش خیلی بده مخصوصا اگه اشتباهی یکی دیگه رو زنده کنی یا بلافاصله بعد از زنده کردن طرف دوباره بمیره:D
کتاب ها جمع کردن یک سریشون اچیومنت داره
جدا از اینکه Lore بازی داخلشون هست، مثل 90% RPGهای دیگه(فکر کنم غربیا بیستر البته:D )
قرار نیست کوه بشکافن:D

ولی نه....اونقدر عاشق بازی نیستم وقت بزلرم این همه متن بخونم:-":))
منم حوصله ندارم بخونم. آخه کی میاد توی بازی که کتاب بخونه؟:D
راستی فکرکنم داخل کتابخونه شهر اولی چند تا xp book پیدا کردم ولی دقیق یادم نیست:-"

• Like
Reactions: XMohsen
@XMohsen

داداش بیا این رفیقمون @msf هم میخواد ایونت فیشل رو Coop بزنه، حالا سر ساعتش به توافق میرسیم، من خودم 9 الی 9:30 به بعد میتونم بیام:D
یه صندلی خالی هم داریم، کس دیگه ای هم هست که بیاد؟ :-" آی دی منم توی پست اول نوشته:>
فقط جوایزش رو چطوری میشه گرفت؟ هر کسی خودش باید رزین مصرف کنه؟ یا اینکه یکی رزین میزنه و بقیه استفاده میکنن؟ من تجربه ندارم یکی توضیح بده:D
فقط یکی این وسط باید هیلر بشه:D

• Like
Reactions: msf and XMohsen
@XMohsen

داداش بیا این رفیقمون @msf هم میخواد ایونت فیشل رو Coop بزنه، حالا سر ساعتش به توافق میرسیم، من خودم 9 الی 9:30 به بعد میتونم بیام:D
یه صندلی خالی هم داریم، کس دیگه ای هم هست که بیاد؟ :-" آی دی منم توی پست اول نوشته:>
فقط جوایزش رو چطوری میشه گرفت؟ هر کسی خودش باید رزین مصرف کنه؟ یا اینکه یکی رزین میزنه و بقیه استفاده میکنن؟ من تجربه ندارم یکی توضیح بده:D
فقط یکی این وسط باید هیلر بشه:D
خوش اومد >:)
منم با ۹ به بعد مشکلی ندارم هرچه زودتر بهتر کسی خواست بیاد تا شب اینجا خبر بده نشد هم ۹ بیاد تو بازی.
مثل تک نفره است چلنج رو که انجام دادیم هرکس میره رزین میده جایزه رو میگیره، پلیر هایی که مهمون هستن فقط میتونن جایزه رو بگیرن ولی پلیر host به جز گزینه گرفتن یه گزینه شروع چلنج هم داره که همه جایزه رو گرفتن میزنه شروع دوباره.
من نظرم این هست چون لول دنیای تو پایین هست بیایم اونجا :-" به خاطر همین شاید اصلا نیازی به هیلر نباشه البته تو لول ۴ بازم اگر چند نفره باشی زیر ۴-۵ دقیقه میشه زد با این حال من میتونم هیلر بیام. :D

• Like
خوش اومد >:)
منم با ۹ به بعد مشکلی ندارم هرچه زودتر بهتر کسی خواست بیاد تا شب اینجا خبر بده نشد هم ۹ بیاد تو بازی.
مثل تک نفره است چلنج رو که انجام دادیم هرکس میره رزین میده جایزه رو میگیره، پلیر هایی که مهمون هستن فقط میتونن جایزه رو بگیرن ولی پلیر host به جز گزینه گرفتن یه گزینه شروع چلنج هم داره که همه جایزه رو گرفتن میزنه شروع دوباره.
من نظرم این هست چون لول دنیای تو پایین هست بیایم اونجا :-" به خاطر همین شاید اصلا نیازی به هیلر نباشه البته تو لول ۴ بازم اگر چند نفره باشی زیر ۴-۵ دقیقه میشه زد با این حال من میتونم هیلر بیام. :D
میدونی آیدی بدی؟ تو پست اول نیس:-"
من تنها کارکتر قوی دارم klee هستش میتونم با اون بیام:-"
اگه نمیشه تنها گزینه میمونه با لیسا میام بهرحال اول راهم کاراکتر زیادی ندارم رنک 29 هستم:D
به هیلر نیازی نیس اگه Keqing داری اونو بیار>:)

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: ce7en44 and XMohsen
میدونی آیدی بدی؟ تو پست اول نیس:-"
من تنها کارکتر قوی دارم klee هستش میتونم با اون بیام:-"
اگه نمیشه تنها گزینه میمونه با لیسا میام بهرحال اول راهم کاراکتر زیادی ندارم رنک 29 هستم:D
به هیلر نیازی نیس اگه Keqing داری اونو بیار >:)

قبلا گفته بودم کم کاری از ایجاد کننده تایپیک هست که اضافه نکرده به پست اول :-"
این آی دی من 706621690 سرور اروپا
البته تازه کار هستم هنوز خیلی لول اپ نشدم.
بیار بیار خوبه >:)
لیسا هم خوبه اگر من با باربارا بیام میشه ترکیب کرد، ربطی به رنک نداره که من الان 37 هستم کلا یدونه 5 ستاره دارم :D
نه :( ولی تو بازی هماهنگ میکنیم >:) اول ببینیم نفر چهارمی هم اضافه میشه یا نه ؟ بعد ببینیم با چه ترکیبی بریم چون اگر من باربارا بیارم شماها هم klee و دیلاک عملا خنثی میکنم. ضمن اینکه باربارا به معنای هیلری که تو بقیه بازی ها میگیم نیست یعنی باید فقط ult بزنه اونم نیاز به پر شدن داره. در صورتی که شاید یه ترکیب دیگه بتونیم بریم سریع هم همه رو بزنیم نیازی به هیلر نباشه (البته دیروز یکی از این سنگی ها اومد یکی سویچ کرد رو باربارا به معنای واقعی مثل مسلسل داشت میزد در عرض چند ثانیه 10% جونش رفت !! نمیدونم چه بیلدی رفته بود !).

• Like
خب خب

در مورد ایونت بگم که اصن نیاز به هیلر ندارید چون وقتی بمیرید میتونین دوباره زنده بشید

و مثه دومین نیست و میتونید توی تیم کاراکتر های شبیه به هم داشته باشید

و رنک ها میتونن فرق داشته باشن مثلا یه نفر که رنک 45 باشه میتونه با رنک 20 مثلا بیاد ایونت و همتون هم یه نوع جایزه رو میگیرید :Victory:

آخرین ویرایش:
قبلا گفته بودم کم کاری از ایجاد کننده تایپیک هست که اضافه نکرده به پست اول :-"

بیار بیار خوبه >:)
لیسا هم خوبه اگر من با باربارا بیام میشه ترکیب کرد، ربطی به رنک نداره که من الان 37 هستم کلا یدونه 5 ستاره دارم :D
نه :( ولی تو بازی هماهنگ میکنیم >:) اول ببینیم نفر چهارمی هم اضافه میشه یا نه ؟ بعد ببینیم با چه ترکیبی بریم چون اگر من باربارا بیارم شماها هم klee و دیلاک عملا خنثی میکنم. ضمن اینکه باربارا به معنای هیلری که تو بقیه بازی ها میگیم نیست یعنی باید فقط ult بزنه اونم نیاز به پر شدن داره. در صورتی که شاید یه ترکیب دیگه بتونیم بریم سریع هم همه رو بزنیم نیازی به هیلر نباشه (البته دیروز یکی از این سنگی ها اومد یکی سویچ کرد رو باربارا به معنای واقعی مثل مسلسل داشت میزد در عرض چند ثانیه 10% جونش رفت !! نمیدونم چه بیلدی رفته بود !).
بعد از ظهر ادد میکنم;)
کاراکتر پنج ستاره ت چیه؟
دیروز برای اولین بار Coop بازی کردم 3 بار ایونت فیشل رو با غریبه رفتم خیلی حال داد اصلا نیازی به هیلر نبود یکبار یکی با Keqing اومد خدا بود که همراه دو نفر دیگه بود که دیلاک و ningguang داشت خیلی سریع تموم شد
نیاز به چهار بار بازی کردن ایونت فیشل دارم تا ایونت فیشل کامل بشه انشاءالله امشب میریم با همه رزینم تمومش میکنیم خوش بگذریم>:)
با fading stars essence موندم چی بخرم؟ اون تاج پنج ستاره؟

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: ce7en44 and XMohsen

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or