Multi Platform Genshin Impact

سازنده
miHoYo
تاریخ انتشار
September 2020
ناشر
miHoYo
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
a487e1344b14e77fd3894b4e43464bd5.png

Genshin Impact یک بازی Open World Action-RPG (نقش آفرینی-اکشن جهان باز) هست که در یک دنیای فانتزی به اسم Tevyat روایت میشه.
Genshin Impact در واقع از روی یک مانهوا(Manhwa ) در حال پخش به همین نام ساخته شده.
همین اول بهتره بدونید که بازی کاملا رایگان هست Free To Play
این هم باید بدونین که بازی MMO نیست، برای همین تو همین بخش PC معرفی میکنم.

genshin-impact-final-closed-beta-trailerLOW.jpg
از ویژگیهای بازی میشه به گرافیک بر پایه انیمه ایِ فوق العاده زیبا که برپایه انجین Unity ساخته شده ، دنیای بزرگ قابل اکتشاف، به همراه مبارزات برپایه جادوهای Elemental و کمبوهای دیدنی نام برد.
به موارد بالا یک داستان جذاب،تعدد شخصیتها و گیم پلی الهام گرفته از The Legend of Zelda: Breath of the Wild اضافه کنید.
همه اینها باعث شده بازی به معجونی عجیب ولی واقعی تبدیل بشه، بازیی که هر طرفدار اهل انیمه ای برای سالها آرزوی ساخت همچین بازی داشته.

بازی شامل مناظر وسیع، شهرهای با تنوع فرهنگی متفاوت و دانجن های متفاوت میشه.

شما تحت نام "The Traveler" در ابتدا باید بدنبال یکی از اعضای خانوادتون که مدتهاست مفقود شده و ازش خبری ندارید بگردید و بعد از پیوستن به هم، به رمزوراز دنیای Tevyat پی ببرید و کشف کنید.

مخصGenshin-Impact-Switch_01-14-20.jpg
در این مسیر شما یک همراه به اسم Paimon دارید که در طی مراحل شمارو راهنمایی میکنه که توسط AI کنترل میشه.
در ادامه شما میتونید با ایجاد پارتیهای 4 نفره بهمراه دوستان که هرکدوم تخصخص در یکی از عناصر المنتال (آب،خاک،آتش و...) دارن به تجربه بازی بپردازید.

سازنده بازی یک کمپانی چینی هست به اسم miHoYo که با ساخت این بازی در واقع کلاس درسی برای کمپانیهای ژاپنی برپاکرده که سالهای زیادی میخواستن به هرآنچه که GI ارائه میده برسن.
پلتفرم هایی که این بازی برای اونها منتشر شده PC-PS4-Nintendo Switch-Android-iOS
تاریخ انتشار پس فردا 28 سپتامبر 2020 هست واز همین الان میتونین پریلود شروع کنین.
حجم بازی حدود 11 گیگ هست.
بروز میشه.....

=====================
اگه تنهایی بازی میکنین و دنبال یک دوست ایرانی میگردین که تو بازی پدرتون دربیاره و رو اعصابتون راه بره، نام کاربری بچه های بازیسنتر Addکنین :D
User ID کاربران بازیسنتر:
@PipBoy3000_v2
UID=700780251
سرور EU
=====
@Rattle.Snake
UID=700140549
سرور EU
=====
@BoxBox
UID=700503323
سرور Eu
=====
@Rohshen
UID=703998496
سرور EU
=====
@batman0
UID=704589664
سرور EU
=====
@ce7en44
UID=701036823
سرور EU
=====
@orginal.prince
UID=805761569
سرور آسیا
=====
@mahdi_1m1
UID=605487934
سرور US
=====
@L.o.s
UID=706729189
سرور EU
=====
@( Layken )
UID=612205993 --- PlayStation 4
سرور US

آخرین ویرایش:
خب سی تا چلنج بخش دوم ایونت هم تموم کردم. الان ۳۰۰ تا ایکس پی بوک از هر دو نوع رو گرفتم. فقط مساله اینجاست که با باقیش چیکار کنم؟ مورا بخرم به نظرتون؟

@Akiba
فکر کنم از بس من ککینگ ککینگ کردم روی شانس تو هم تاثیر گذاشت:))

امیدوارم چیلده چیلده کردن تو روی ویش های من تاثیر منفی نذاره:D

@vaan 2
لیزا مشکلش اسکیلش هست که نیاز به شارژ شدن داره و عملا توی اون چند ثانیه دفاعت باز بازه. برای اکسپلوریشن و باس فایت ها هم خیلی خوبه چون پاهاش بلنده و سرعت جابجاییش بیشتره.
فیشل هم کانستیلیشن اولش که باز بشه به حملاتش الکترو اضافه میشه ولی بازم لیزا از نظر الکترو زدن فکر کنم بهتر باشه.
من خودم فیشل رو ترجیع میدم چون Dps اصلی هر کسی باشن مهم نیست، فیشل فقط میاد oz رو راه میندازه و میره بیرون و باقی کارها رو کاراکتر اصلی انجام میده.
اتفاقا چیزی که باش حال میکنم ،، اسکیلشه که دو فرم داره ... یکیش lightning ore میزنه که استک میده .... با استک هم دمیج بیشتر میشه ... هم اگه یه گله دشمن باشن ،، لایتنینگ بینشون پخش میشه و اونایی که استک شدن به بقیه دمیج میدن ،، خصوصا با ترکیبش با آب که میشه army of one
خود زئوس
بعدش خاصیت عالیه دیگش هم استون کردنه خصوصا برای agent که هی غیب نشه

اولتیمیتش هم که میتونی بکاری و باقی ماجرا رو بسپری به یه هیدرو یا پیرو یوزر

ضعف فیشل همین اولتیمیتشه که اصلا خودمم غافلگیر میشم که کی زد کی تموم شد

• Like
Reactions: ce7en44
خدایی وقتی ازش یکی داری و تنها 5 ستاره ت هست، خیلی ظلمه دوباره گرفتنش:| یعنی کاملا هایپم از بین رفت برای بازی:)) 90 کارت دیگه قشنگ چند ماه دیگه میشه آخه:| و تو این مدت باید با همینا سر کنم:(

---

@BoxBox
فکر کنم keqing داشتی دیگه؟ یه عکس از statsش بزار ببینم دنیا دست کیه دقیقا:D من مشکلی با اتکش اینا ندارم، ولی حس میکنم با توجه به گفته های بچه ها یه چیزی اینجا مشکل داره برام:-"

برای کیا هم یه بیلد بده:-" به هر حال دومین کاراکترمه باید روش سرمایه گذاری کنم برای Abyss :D (گرچه فعلا آتیش میخوام و آتیش ندارم:( )
به منم بنر Venti بجای ونتی بهم mona رو داد :-w ولی خب در عوضش دیگه تضمین میشه کاراکتر 5 ستاره بعدی 100% کاراکتر ایونت رو بهت میده

-----
182125

خب کچینگم فقط 2 تا آرفیفکتش خوبه 3 تاش هنوز داغونه باید فارم کنم مثلا من elemental mastery 100 تا دارم که اصلا بدردم نمیخوره :| یا مثلا کریتیکال دمیجم 115% عه که خیییلی کمه 40% کریتیکال ریت دارم :|:|:|
15% electro bonus هم دارم بخاطر ست thunder fury ولی خب میدونم اینم کمه :D=)) ولی مجبورم بخاطر نداشتن اسلحه خوب با آرتیفکت کریتیکال رو جبران کنم وگر نه خب یه کاپ که electro% داشته باشه باید ببندم

ولی با همین بیلد 9 تا طبقه abyss رو رفتم :)>-

182126

طبقه 8 که فول ستاره نشده بخاطر اینه که dps دومم فیشله زیاد قوی نیست نمیشه بالای 7 دقیقه همرو بکشیم :< همیشه زیر 6 دقیقه طول میکشه :< منم دیسبند میکنم
------

آتیش که داری 2 تا :-?

• Like
اتفاقا چیزی که باش حال میکنم ،، اسکیلشه که دو فرم داره ... یکیش lightning ore میزنه که استک میده .... با استک هم دمیج بیشتر میشه ... هم اگه یه گله دشمن باشن ،، لایتنینگ بینشون پخش میشه و اونایی که استک شدن به بقیه دمیج میدن ،، خصوصا با ترکیبش با آب که میشه army of one
خود زئوس
بعدش خاصیت عالیه دیگش هم استون کردنه خصوصا برای agent که هی غیب نشه

اولتیمیتش هم که میتونی بکاری و باقی ماجرا رو بسپری به یه هیدرو یا پیرو یوزر

ضعف فیشل همین اولتیمیتشه که اصلا خودمم غافلگیر میشم که کی زد کی تموم شد
التیمیت لیزا خیلی طول میکشه تا پر بشه و اگه یه بار هم استفاده کنی و دشمن ها به هر دلیلی از محیطش خارج بشن دیگه بی استفاده میشه ولی اسکیل فیشل زمان دوباره شارژ شدنش کوتاهتره و میشه هدایتش کرد که کجا اجرا بشه و اگه با تیر بزنیش هم همون اثر اولتیمیت لیزا رو داره و منفجر میشه و به همه استک میده. من خودم اوایل از ترکیب لیزا و تراولر/کایا مخصوصا توی روزهای بارونی خیلی استفاده میکردم ولی بعداً فهمیدم که زیاد به استایل من نمیخوره و حتی توی ماموریت داستانی خودش هم نتونستم چلنج هاش رو با لیزا کامل کنم از بس سرعت اسکیلش پایین بود و با دیلاک انجامش دادم. بعد خوبی فیشل اینه که اگه مین DPS نداشته باشی خودش میتونه جاش رو پر کنه.

ایجینت هم که من هیچوقت اجازه نمیدم بیشتر از یکی دو ثانیه نامرئی بشه و زود میرم سراغش و پوزش رو میشکنم تا دوباره ظاهر بشه:D

مشکل منم همینجاست کسی که اولتیمیتش با لیزا هماهنگ باشه ندارم:D

آره منم اول غافلگیر شدم ولی بعد دیدم که برای فرار کردن از مخمصه ها خیلی خوبه و زود به زود پر میشه:D

====================================
راستی یه جایی خوندم از آپدیت 1.2 هر 6 هفته یه بار بازی یه آپدیت بزرگ دیگه میگیره:D

به منم بنر Venti بجای ونتی بهم mona رو داد :-w ولی خب در عوضش دیگه تضمین میشه کاراکتر 5 ستاره بعدی 100% کاراکتر ایونت رو بهت میده

-----
View attachment 182125

خب کچینگم فقط 2 تا آرفیفکتش خوبه 3 تاش هنوز داغونه باید فارم کنم مثلا من elemental mastery 100 تا دارم که اصلا بدردم نمیخوره :| یا مثلا کریتیکال دمیجم 115% عه که خیییلی کمه 40% کریتیکال ریت دارم :|:|:|
15% electro bonus هم دارم بخاطر ست thunder fury ولی خب میدونم اینم کمه :D=)) ولی مجبورم بخاطر نداشتن اسلحه خوب با آرتیفکت کریتیکال رو جبران کنم وگر نه خب یه کاپ که electro% داشته باشه باید ببندم

ولی با همین بیلد 9 تا طبقه abyss رو رفتم :)>-

View attachment 182126

طبقه 8 که فول ستاره نشده بخاطر اینه که dps دومم فیشله زیاد قوی نیست نمیشه بالای 7 دقیقه همرو بکشیم :< همیشه زیر 6 دقیقه طول میکشه :< منم دیسبند میکنم
------

آتیش که داری 2 تا :-?
بعدا برم ببینم من چی به چیم:-"

آتیش... امبر؟ ریلی؟ به هیچ دردی نمیخوره این بشر:| (غیر پازل های تو محیط)

در مورد گارانتی... من Childe میخواستم:| ژانگ لی، Xiao و Albedo هیچکدوم نه عنصرشون رو دوست دارم و نه حس و حال childe رو داشتن!
کلا برخلاف قیافه ش، از این عشق جنگ ها و داشتن زخم نشونه ی افتحاره واین چیزاست...
ولی حیف که دیگه رفت که رفت:(

وایفو خاصی هم وجود نداره که بپسندم:-"

در مورد باس فایت سخت...بار اول آره... ولی دیروز یعنی لهش کردما!!! Stormterror برام سخت تر بود تا بلایی که سر باس سوم اوردم:))
فکر کنم به خاطر نگرفتن Childe خشمم رو نثارش کردم:-"

• Like
  • Smile
Reactions: BoxBox and ce7en44
راستی نظرتون در مورد سرمایه گذاری روی تراولر چیه؟ از این نظر میگم که طرف میتونه المنتش رو عوض کنه و ممکنه در آینده و با باز شدن محیط های جدید بیشتر به کار بیاد:-"

• Like
Reactions: msf
من یه 7 تا ویش دیگه بتونم بزنم و اگه childe رو بهم داد که خب هیچی :D اگه نداد دیگه نمیزنم تااااا احتمالا میشه آپدیت 1.4 اینا یا بالاتر... بستگی داره (البته Xiao هازبندو :D هم به نظر خوب باید باشه تازه بادم هست منم که عاشق کاراکترای باد:x

فعلا که تاحالا جز childe و Venti هیچ کاراکتر5 ستاره ای نبوده که بخوامش

امیدوارم تا چند ماهه آینده یه ایونتی چیزی بذارن Venti رو دوباره بیارنش :((

Venti خیلی خوبه لعنتی کل طبقه های Abyss رو 9 ستاره تضمین شده میدونم با Venti

• Like
راستی نظرتون در مورد سرمایه گذاری روی تراولر چیه؟ از این نظر میگم که طرف میتونه المنتش رو عوض کنه و ممکنه در آینده و با باز شدن محیط های جدید بیشتر به کار بیاد:-"

تنها کاراکتری که میتونم درموردش صحبت کنم :))
به جز اینکه حالا محیط جدید باز بشه المنت جدید بتونی بگیری، با هر کاراکتری جواب میده البته به منم اگر dilluc و childe و ... بده شاید حذف کنم از تیم :-" ولی خب تا الان خیلی خوب کارم رو راه انداخته.
kaeya 40 - barbara 40 - amber 20 - traveler 70
lvl world هم 3 . اسکیل kaeya یا amber رو استفاده میکنم پنکه رو روشن میکنم هرکی دور و اطراف هست جمع میکنه و done. در واقع کافیه که یکی شون المنت دار بشه دیگه تمومه حتی میتونی خودت رو به آبی، یخی، برقی، آتیشی چیزی بزنی تکی بری بزنی نیاز به کاراکتر دیگه ای هم نداری :D به جز این گنده ها که سپر میگیرن دستشون همه راحت میمیرن حتی اون باس های المنتی آب و یخ و آتش که شیلد دارن سریع شیلد از بین میده. جدیدا هم پیدا کردم با المنت آب هم میشه دمیج زیادی داد.
گردبادش هم که میندازی همه رو با خودش میبره :D اگر یه المنت هم که بندازی باهاش چه بهتر، لول 70 هم که یه تلنت جدید باز میشه بهت جون میده
و اینکه متریال های accend ـش نیاز به فارم خاصی نداره همین جایزه های ar و ماموریت ها بهت میده.
البته من بیشتر از حالت باد استفاده میکنم، Geo ـش به نظرم داغون ترین چیزی هست که تو کل بازی میتونی پیدا کنی
----------------------------------------
@BoxBox
توی ar 40 تا 50 خبر خاصی هست ؟ یه پست تو reddit به چشمم خورد طرف 10-20 تا عکس با تیتر های مختلف که فکر کنم از یوتیوب و سایت ها بود کنار هم جمع کرده بود، درمورد این بود که 40 تا 50 خیلی سخت هست، جایزه هاش بد هست، تله است و ... مردم شاکی بودن خواستم ببینم چطوری هست ؟ (راستش کامل نخوندم)
چون خودمم الان میتونم برم world lvl 4 ولی به خاطر اینکه سخت تر میشه و تو دراپ آیتم ها تغییر خاصی ایجاد نمیشه انجامش نمیدم.

• Like
اگه میشد وسط جنگیدن المنتشو عوض کنیم خیلی بیشتر بدرد میخورد :D

• Like
به جز اینکه حالا محیط جدید باز بشه المنت جدید بتونی بگیری، با هر کاراکتری جواب میده البته به منم اگر dilluc و childe و ... بده شاید حذف کنم از تیم :-" ولی خب تا الان خیلی خوب کارم رو راه انداخته.
lvl world هم 3 . اسکیل kaeya یا amber رو استفاده میکنم پنکه رو روشن میکنم هرکی دور و اطراف هست جمع میکنه و done. در واقع کافیه که یکی شون المنت دار بشه دیگه تمومه حتی میتونی خودت رو به آبی، یخی، برقی، آتیشی چیزی بزنی تکی بری بزنی نیاز به کاراکتر دیگه ای هم نداری :D به جز این گنده ها که سپر میگیرن دستشون همه راحت میمیرن حتی اون باس های المنتی آب و یخ و آتش که شیلد دارن سریع شیلد از بین میده. جدیدا هم پیدا کردم با المنت آب هم میشه دمیج زیادی داد.
گردبادش هم که میندازی همه رو با خودش میبره :D اگر یه المنت هم که بندازی باهاش چه بهتر، لول 70 هم که یه تلنت جدید باز میشه بهت جون میده
و اینکه متریال های accend ـش نیاز به فارم خاصی نداره همین جایزه های ar و ماموریت ها بهت میده.
البته من بیشتر از حالت باد استفاده میکنم، Geo ـش به نظرم داغون ترین چیزی هست که تو کل بازی میتونی پیدا کنی
@BoxBox
توی ar 40 تا 50 خبر خاصی هست ؟ یه پست تو reddit به چشمم خورد طرف 10-20 تا عکس با تیتر های مختلف که فکر کنم از یوتیوب و سایت ها بود کنار هم جمع کرده بود، درمورد این بود که 40 تا 50 خیلی سخت هست، جایزه هاش بد هست، تله است و ... مردم شاکی بودن خواستم ببینم چطوری هست ؟ (راستش کامل نخوندم)
چون خودمم الان میتونم برم world lvl 4 ولی به خاطر اینکه سخت تر میشه و تو دراپ آیتم ها تغییر خاصی ایجاد نمیشه انجامش نمیدم.
خب بخوای یا نخوای رنکت بالا میره :D
مثلا یکی نوشته بود ادونچر رنکتون رو زیاد بالا نبرید... باشه نمیبریم :D

نمیدونم چرا اینو گفتن نخوندم و ندیدم چیزی ازش من که راضی ام xD

ولی خب دومین های رنک 45 با هر بار تموم کردنش یه آرتیفکت 5 ستاره بهت میده
آیتم های تلنت و اسلحه شانس 5 ستاره گرفتنش بیشتر میشه
کلا بهتره از هر نظر :-?

• Like
Reactions: ce7en44 and XMohsen
@BoxBox
اتفاقاً منم اوایل خیلی ازش استفاده میکردم، حتی با کاراکتر لول 15 میرفتم کمپ های بالای 22 رو تخلیه میکردم:D روی بعضی از باس ها مثل pyro regestive که ضربات دیلاک ناک اوتش نمیکنه خیلی تاثیر داشت. جاهایی هم که مثلا اسلایم های با المنت های مختلف وجود داشت اسکیلش به همه شون دمیج میزد:D

اگه میشد وسط جنگیدن المنتشو عوض کنیم خیلی بیشتر بدرد میخورد :D
اون که شک دارم ولی اگه محیط جدید باز بشه و مثلا المنت های دیگه مثل پایرو و سایرو هم اضافه بشن میتونه جایگزین خوبی برای کسانی باشه که توی بعضی المنت ها ضعیف هستن:D

• Like
Reactions: XMohsen

بعدا برم ببینم من چی به چیم:-"

آتیش... امبر؟ ریلی؟ به هیچ دردی نمیخوره این بشر:| (غیر پازل های تو محیط)

در مورد گارانتی... من Childe میخواستم:| ژانگ لی، Xiao و Albedo هیچکدوم نه عنصرشون رو دوست دارم و نه حس و حال childe رو داشتن!
کلا برخلاف قیافه ش، از این عشق جنگ ها و داشتن زخم نشونه ی افتحاره واین چیزاست...
ولی حیف که دیگه رفت که رفت:(

وایفو خاصی هم وجود نداره که بپسندم:-"

در مورد باس فایت سخت...بار اول آره... ولی دیروز یعنی لهش کردما!!! Stormterror برام سخت تر بود تا بلایی که سر باس سوم اوردم:))
فکر کنم به خاطر نگرفتن Childe خشمم رو نثارش کردم:-"
من از امبر برای دو تا از باس ها(آب و الکترو) استفاده میکنم ...

• Like
اتفاقاً منم اوایل خیلی ازش استفاده میکردم، حتی با کاراکتر لول 15 میرفتم کمپ های بالای 22 رو تخلیه میکردم:D روی بعضی از باس ها مثل pyro regestive که ضربات دیلاک ناک اوتش نمیکنه خیلی تاثیر داشت. جاهایی هم که مثلا اسلایم های با المنت های مختلف وجود داشت اسکیلش به همه شون دمیج میزد:D

اون که شک دارم ولی اگه محیط جدید باز بشه و مثلا المنت های دیگه مثل پایرو و سایرو هم اضافه بشن میتونه جایگزین خوبی برای کسانی باشه که توی بعضی المنت ها ضعیف هستن:D
اگر 1.4 تازه بریم کشور بعدی، و هر 4 آپدیت یک کشور جدید، قرن ها طول میکشه! :-" داستان برید جلوتر، عنصر بعدی هم میدونید چی و کجا خواهد بود:-"
سایرو که فکر کنم آخریش باشه:))

منم نظرم رو سرمایه گذاری روی شخصیت اصلی هست، ولی به امید پر کردن جای خالی در آینده؟ نه...تا اون موقع هممون از همه ی عناصر ممکنه چندتا 5ستاره داشته باشیم حتی:-"

من از امبر برای دو تا از باس ها(آب و الکترو) استفاده میکنم ...
فقط ژیانگ لینگ رو به جاش بزار توی تیم تا ببینی زندگی چقدرررررررر زیباتر و سریع تر و راحت تر میشه:دی

توی Abyss بس که قدرتش پوچه و کنده، الان رسما نمیتونم پیشروی کنم:(

• Like
اگر 1.4 تازه بریم کشور بعدی، و هر 4 آپدیت یک کشور جدید، قرن ها طول میکشه! :-" داستان برید جلوتر، عنصر بعدی هم میدونید چی و کجا خواهد بود:-"
سایرو که فکر کنم آخریش باشه:))

منم نظرم رو سرمایه گذاری روی شخصیت اصلی هست، ولی به امید پر کردن جای خالی در آینده؟ نه...تا اون موقع هممون از همه ی عناصر ممکنه چندتا 5ستاره داشته باشیم حتی:-"

فقط ژیانگ لینگ رو به جاش بزار توی تیم تا ببینی زندگی چقدرررررررر زیباتر و سریع تر و راحت تر میشه:D

توی Abyss بس که قدرتش پوچه و کنده، الان رسما نمیتونم پیشروی کنم:(
اشکال نداره حالا اینجوریم نیست که exp کافی برای لول آپش داشته باشم:Dسایرو رو من اصلا شک دارم صاحبش بهمون بده:D
شاید هم یه شخصیت پنج ستاره با کانستیلیشن کامل :> یا یه ست کامل از سلاح های پنج ستاره:))

خدایی امبر واقعا بدرد نخوره، بازم کایا و نوئل بعضی وقت ها به کار میان.

==================
بالاخره اوشین رو با کمک فیشل زدم \:D/:-bdB-):)>-
اتفاقا خیلی هم آسون بود:D

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or