Multi Platform Genshin Impact

سازنده
miHoYo
تاریخ انتشار
September 2020
ناشر
miHoYo
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
a487e1344b14e77fd3894b4e43464bd5.png

Genshin Impact یک بازی Open World Action-RPG (نقش آفرینی-اکشن جهان باز) هست که در یک دنیای فانتزی به اسم Tevyat روایت میشه.
Genshin Impact در واقع از روی یک مانهوا(Manhwa ) در حال پخش به همین نام ساخته شده.
همین اول بهتره بدونید که بازی کاملا رایگان هست Free To Play
این هم باید بدونین که بازی MMO نیست، برای همین تو همین بخش PC معرفی میکنم.

genshin-impact-final-closed-beta-trailerLOW.jpg
از ویژگیهای بازی میشه به گرافیک بر پایه انیمه ایِ فوق العاده زیبا که برپایه انجین Unity ساخته شده ، دنیای بزرگ قابل اکتشاف، به همراه مبارزات برپایه جادوهای Elemental و کمبوهای دیدنی نام برد.
به موارد بالا یک داستان جذاب،تعدد شخصیتها و گیم پلی الهام گرفته از The Legend of Zelda: Breath of the Wild اضافه کنید.
همه اینها باعث شده بازی به معجونی عجیب ولی واقعی تبدیل بشه، بازیی که هر طرفدار اهل انیمه ای برای سالها آرزوی ساخت همچین بازی داشته.

بازی شامل مناظر وسیع، شهرهای با تنوع فرهنگی متفاوت و دانجن های متفاوت میشه.

شما تحت نام "The Traveler" در ابتدا باید بدنبال یکی از اعضای خانوادتون که مدتهاست مفقود شده و ازش خبری ندارید بگردید و بعد از پیوستن به هم، به رمزوراز دنیای Tevyat پی ببرید و کشف کنید.

مخصGenshin-Impact-Switch_01-14-20.jpg
در این مسیر شما یک همراه به اسم Paimon دارید که در طی مراحل شمارو راهنمایی میکنه که توسط AI کنترل میشه.
در ادامه شما میتونید با ایجاد پارتیهای 4 نفره بهمراه دوستان که هرکدوم تخصخص در یکی از عناصر المنتال (آب،خاک،آتش و...) دارن به تجربه بازی بپردازید.

سازنده بازی یک کمپانی چینی هست به اسم miHoYo که با ساخت این بازی در واقع کلاس درسی برای کمپانیهای ژاپنی برپاکرده که سالهای زیادی میخواستن به هرآنچه که GI ارائه میده برسن.
پلتفرم هایی که این بازی برای اونها منتشر شده PC-PS4-Nintendo Switch-Android-iOS
تاریخ انتشار پس فردا 28 سپتامبر 2020 هست واز همین الان میتونین پریلود شروع کنین.
حجم بازی حدود 11 گیگ هست.
بروز میشه.....

=====================
اگه تنهایی بازی میکنین و دنبال یک دوست ایرانی میگردین که تو بازی پدرتون دربیاره و رو اعصابتون راه بره، نام کاربری بچه های بازیسنتر Addکنین :D
User ID کاربران بازیسنتر:
@PipBoy3000_v2
UID=700780251
سرور EU
=====
@Rattle.Snake
UID=700140549
سرور EU
=====
@BoxBox
UID=700503323
سرور Eu
=====
@Rohshen
UID=703998496
سرور EU
=====
@batman0
UID=704589664
سرور EU
=====
@ce7en44
UID=701036823
سرور EU
=====
@orginal.prince
UID=805761569
سرور آسیا
=====
@mahdi_1m1
UID=605487934
سرور US
=====
@L.o.s
UID=706729189
سرور EU
=====
@( Layken )
UID=612205993 --- PlayStation 4
سرور US

آخرین ویرایش:
امروز بالاخره یه آیتم گلادیاتور خوب گرفتم...
جام گلادیاتور:-" ، استت اصلیش البته HP هست ولی ساب استت هاش اتک،اتک%،کریتیکال% و بعدا هم Def اضافه شد:-"

و ... 175 جم میخوام تا مولتی بعدی! تحمل سخته:(( دیگه هیچی هم ذخیره ندارم:(

• Like
  • Smile
Reactions: BoxBox and ce7en44
@BoxBox
اوکی کارهایی که کفتی رو کردم. فعلا فقط مارتیال آرت ها تا لول ۱۰ رسوندم و یکی از برسرکرها رو که کریتیکال دمیج میده چون دیگه آرتیفکت سه ستاره به پایین ندارم. امبر رو گذاشتم توی پارتی و تلنت های دیلاک رو هم لول ۲ کردم و دمیجم رسید به ۱۰۰۰. فیشل هم با سلاح favonious warbow لول ۴۰ کردم و همه آرتیفکت هاش رو گذاشتم روی elemtal mastery و ریشارژ و اتکا بوست و واقعا این اسکیل اوزش خیلی بدرد بخوره و با فیشل و باربارا و دیلاک و امبر طبقه سوم ابیس رو خیلی راحت تموم کردم و ژیانگلینگ رو گرفتم:D

جام گلادیاتور:-" ، استت اصلیش البته HP هست ولی ساب استت هاش اتک،اتک%،کریتیکال% و بعدا هم Def اضافه شد:-"

از لول چند میدش؟ الان دو تا باس الیت لول ۴۰ کشتم ولی بهم ندادش.
++++++++++++++++++++++++
من برم یکم بخش داستانی رو جلو ببرم:D

• Like
Reactions: BoxBox

بدرد نمیخوره :D
منم یدونه ازین ساب استت خفنا دارم ولی نگرش داشتم شاید یروزی یه کاراکتر بدن که با hp قوی بشه فعلا که بدردم نمیخوره
امیدوارم یه سیستم اضافه کنن بشه استت اصلی رو دستکاری کرد
یه بازی بود میشد تاس مثلا انداخت شانسی استت ها عوض میشد
-------------------
181884

من واسه یه همچین آرتیفکتی 2 هفته روزی 120 تا رزین مصرف کردم تا بدستش آوردم تازه اون hp گند زد بهش و کریتیکالشم کمه :<

یکی دیگم هست خوبه ولی 4 ستارس :<

ولی فارم آرتیفکت لجندری با این مصرف رزین خییییلی زمان بره

-------------

من تاحالا 2 تا ویش دیگه زدم بنظرم بشه تا آخر بنر 10 تا زد یعنی امیدوارم که بشه[-o<

• Like
Reactions: ce7en44
بدرد نمیخوره :D
منم یدونه ازین ساب استت خفنا دارم ولی نگرش داشتم شاید یروزی یه کاراکتر بدن که با hp قوی بشه فعلا که بدردم نمیخوره
امیدوارم یه سیستم اضافه کنن بشه استت اصلی رو دستکاری کرد
یه بازی بود میشد تاس مثلا انداخت شانسی استت ها عوض میشد
-------------------
View attachment 181884

من واسه یه همچین آرتیفکتی 2 هفته روزی 120 تا رزین مصرف کردم تا بدستش آوردم تازه اون hp گند زد بهش و کریتیکالشم کمه :<

یکی دیگم هست خوبه ولی 4 ستارس :<

ولی فارم آرتیفکت لجندری با این مصرف رزین خییییلی زمان بره

-------------

من تاحالا 2 تا ویش دیگه زدم بنظرم بشه تا آخر بنر 10 تا زد یعنی امیدوارم که بشه[-o<
زیاد خودمو درگیر statsها نمیکنم:دی
همین که گلادیاتور و لجندریه برام بسه:)) :-"
معمولا هم استت اصلی خیلی کم پیش میاد متفاوت بده! مثلا(مثال عست واقعی نیستا:-" ) ساعت برسرکر 90% اتکه استت اصلی ، ساعت گلادیاتور 90% دفاعه استت اصلی... حوصله میخواد فارم کردن برای این ها...که ولش:دی فوقش بهترش در زمانی دیگر گیر اومد جایگزین میکنم...نیمد هم نیمد:-"

خدایی 175 دو روز صبر کردن سخته... امروز 90 تا هم بگیرم بازم خیلیههه:((
البته میتونم کاراکتر سوم هم lvl70 کنم و جم ادونچر بوک رو بگیرم...ولی چون این مولتی احتمال 5ستاره داره، دست نگه میدارم:-"

• Like
لفت میدم:(( :(( :((
بعد از قرن ها جمع کردن جم...
بعد از روزها توهم Childe ...
با تمام امید و آرزوها... کارت کشیدم و ...

5ستاره بهم... Keqing داد ... دوباره:((
constellation بخوره تو سر من و Keqing... :(( حداقل کاراکار جدید میداد:((

لفت میدم:((:((:((
بعد از قرن ها جمع کردن جم...
بعد از روزها توهم Childe ...
با تمام امید و آرزوها... کارت کشیدم و ...

5ستاره بهم... Keqing داد ... دوباره:((
constellation بخوره تو سر من و Keqing... :(( حداقل کاراکار جدید میداد:((
من فقط یک کاراکتر میخوام دیگه هیچی نمیخوام اونم Keqing هه:((:((
بنر استاندارد برای من غیبش زده برای شما همینطوره؟:-?

• Like
لیزا رو رسوندم لول ۷۰ رسما شخصیت اصلیم شد ... دودمان هر چی فایر یوزره بر باد میده ... کلی کریتیکال دمیج و overloaded میده ... یعنی الان کریتیکال دمیج که به hydro(اب) میده ۱۲۰۰ تا ۱۶۰۰ تاست ... به فایر ، ۲۰۰۰ تا ۳۵۰۰ تا دمیج میده ...
نمیدونم بقیه الکترو ها هم همین طورین یا نه ... ولی فرق لیزا اینه که معدن بی پایانی از الکتروئه بدون هیچ cooldown

• Like
  • Wow
من فقط یک کاراکتر میخوام دیگه هیچی نمیخوام اونم Keqing هه:((:((
بنر استاندارد برای من غیبش زده برای شما همینطوره؟:-?
خدایی وقتی ازش یکی داری و تنها 5 ستاره ت هست، خیلی ظلمه دوباره گرفتنش:| یعنی کاملا هایپم از بین رفت برای بازی:)) 90 کارت دیگه قشنگ چند ماه دیگه میشه آخه:| و تو این مدت باید با همینا سر کنم:(

---

@BoxBox
فکر کنم keqing داشتی دیگه؟ یه عکس از statsش بزار ببینم دنیا دست کیه دقیقا:دی من مشکلی با اتکش اینا ندارم، ولی حس میکنم با توجه به گفته های بچه ها یه چیزی اینجا مشکل داره برام:-"

برای کیا هم یه بیلد بده:-" به هر حال دومین کاراکترمه باید روش سرمایه گذاری کنم برای Abyss :دی (گرچه فعلا آتیش میخوام و آتیش ندارم:( )

• Like
خب سی تا چلنج بخش دوم ایونت هم تموم کردم. الان ۳۰۰ تا ایکس پی بوک از هر دو نوع رو گرفتم. فقط مساله اینجاست که با باقیش چیکار کنم؟ مورا بخرم به نظرتون؟

@Akiba
فکر کنم از بس من ککینگ ککینگ کردم روی شانس تو هم تاثیر گذاشت:))

امیدوارم چیلده چیلده کردن تو روی ویش های من تاثیر منفی نذاره:D

@vaan 2
لیزا مشکلش اسکیلش هست که نیاز به شارژ شدن داره و عملا توی اون چند ثانیه دفاعت باز بازه. برای اکسپلوریشن و باس فایت ها هم خیلی خوبه چون پاهاش بلنده و سرعت جابجاییش بیشتره.
فیشل هم کانستیلیشن اولش که باز بشه به حملاتش الکترو اضافه میشه ولی بازم لیزا از نظر الکترو زدن فکر کنم بهتر باشه.
من خودم فیشل رو ترجیع میدم چون Dps اصلی هر کسی باشن مهم نیست، فیشل فقط میاد oz رو راه میندازه و میره بیرون و باقی کارها رو کاراکتر اصلی انجام میده.

• Like
Reactions: vaan 2

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or