Multi Platform Genshin Impact

سازنده
miHoYo
تاریخ انتشار
September 2020
ناشر
miHoYo
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
a487e1344b14e77fd3894b4e43464bd5.png

Genshin Impact یک بازی Open World Action-RPG (نقش آفرینی-اکشن جهان باز) هست که در یک دنیای فانتزی به اسم Tevyat روایت میشه.
Genshin Impact در واقع از روی یک مانهوا(Manhwa ) در حال پخش به همین نام ساخته شده.
همین اول بهتره بدونید که بازی کاملا رایگان هست Free To Play
این هم باید بدونین که بازی MMO نیست، برای همین تو همین بخش PC معرفی میکنم.

genshin-impact-final-closed-beta-trailerLOW.jpg
از ویژگیهای بازی میشه به گرافیک بر پایه انیمه ایِ فوق العاده زیبا که برپایه انجین Unity ساخته شده ، دنیای بزرگ قابل اکتشاف، به همراه مبارزات برپایه جادوهای Elemental و کمبوهای دیدنی نام برد.
به موارد بالا یک داستان جذاب،تعدد شخصیتها و گیم پلی الهام گرفته از The Legend of Zelda: Breath of the Wild اضافه کنید.
همه اینها باعث شده بازی به معجونی عجیب ولی واقعی تبدیل بشه، بازیی که هر طرفدار اهل انیمه ای برای سالها آرزوی ساخت همچین بازی داشته.

بازی شامل مناظر وسیع، شهرهای با تنوع فرهنگی متفاوت و دانجن های متفاوت میشه.

شما تحت نام "The Traveler" در ابتدا باید بدنبال یکی از اعضای خانوادتون که مدتهاست مفقود شده و ازش خبری ندارید بگردید و بعد از پیوستن به هم، به رمزوراز دنیای Tevyat پی ببرید و کشف کنید.

مخصGenshin-Impact-Switch_01-14-20.jpg
در این مسیر شما یک همراه به اسم Paimon دارید که در طی مراحل شمارو راهنمایی میکنه که توسط AI کنترل میشه.
در ادامه شما میتونید با ایجاد پارتیهای 4 نفره بهمراه دوستان که هرکدوم تخصخص در یکی از عناصر المنتال (آب،خاک،آتش و...) دارن به تجربه بازی بپردازید.

سازنده بازی یک کمپانی چینی هست به اسم miHoYo که با ساخت این بازی در واقع کلاس درسی برای کمپانیهای ژاپنی برپاکرده که سالهای زیادی میخواستن به هرآنچه که GI ارائه میده برسن.
پلتفرم هایی که این بازی برای اونها منتشر شده PC-PS4-Nintendo Switch-Android-iOS
تاریخ انتشار پس فردا 28 سپتامبر 2020 هست واز همین الان میتونین پریلود شروع کنین.
حجم بازی حدود 11 گیگ هست.
بروز میشه.....

=====================
اگه تنهایی بازی میکنین و دنبال یک دوست ایرانی میگردین که تو بازی پدرتون دربیاره و رو اعصابتون راه بره، نام کاربری بچه های بازیسنتر Addکنین :D
User ID کاربران بازیسنتر:
@PipBoy3000_v2
UID=700780251
سرور EU
=====
@Rattle.Snake
UID=700140549
سرور EU
=====
@BoxBox
UID=700503323
سرور Eu
=====
@Rohshen
UID=703998496
سرور EU
=====
@batman0
UID=704589664
سرور EU
=====
@ce7en44
UID=701036823
سرور EU
=====
@orginal.prince
UID=805761569
سرور آسیا
=====
@mahdi_1m1
UID=605487934
سرور US
=====
@L.o.s
UID=706729189
سرور EU
=====
@( Layken )
UID=612205993 --- PlayStation 4
سرور US

آخرین ویرایش:
r/Genshin_Impact - A lot of 1.2 info with a HUGE event was leaked on a Chinese forum

یه بخش جدید تو مپ :x
یه عالمه جم!! :x :x :x

کاراکترهای آتیشیتون رو راه بندازید! :-"
دیلاکم آرزوست:( (بعد از Childe... که اگر Childe بگیرم فکر کنم تو ایونت نشه اصلا استفاده ش کرد:-" )

یک ایونت بدون باربارا رو احتمالا قراره تجربه کنیم!!! :-"

A 4 star guaranteed character in every 10 wish my as*s :D
الان ده تا ویش دیگه کشیدم و یه مشت کتاب و سلاح بهم داد. با این شد 30 بار ویش بدون اینکه حتی یه چهار ستاره بهم بده :(

• Sad
Reactions: pkarash
آقا این Taishan Mansion مشکل داره. سوییچ اول رو فعال کردم و الان نیم ساعته میخوام سوییچ دوم رو فعال کنم ولی ستاره هایی که با شکستن سنگ ها میگیرم داخل اون alter ها نمیرن:D
برای من یکبار فکر کنم سر همون هم اینطوری شد ستاره رفت تو سنگ ولی فعال نشد مجبور شدم یکی دیگه بگیرم. الان باز یه جا دیگه ستاره وارد نمیشد کاراکتر رو عوض کردم وارد شد.
-------------------------------------------
Untitled.png
یه ده تایی بنر معمولی کشیدم بهم این پسر یخی رو داد با لیسا، بعد یه تبدیل انجام دادم، 5 تا ویش از بنر جدید کشیدم چی بهم داد ؟ :>>:)
ningguang :|:(:((
2 تا دیگه بگیرم کامل میشه [-(
تو سایتا یه نگاه به tier list ها انداختم دیدم که این پسر آتیشیه با همین ningguang از رنک A اومدن تو رنک S ولی هر سایتی یه tier list با ملاک خودش داده.
الان بین اینایی که دارم الان کدوماشون ارزش دارن روشون کار کنم ؟ یخی به نظر جالب میاد اسکیلش خوب هست.

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: ce7en44
خب ماراتُن تا این لحظه... من 1 و نیم میلیون مُرا دارم با 300 تا exp بوک منو این همه خوشبختی محاله محاله :D
من 180xp book شد بعد از گرفتن همشون:( ( 180 و خورده ای)
پولم نگاه نکردم ولی فعلا از شاپ، 80تا گرفتم:(

740جمی دارم...خیلی خوابم میاد، اگر بازی میکردم به 1000 جم میرسیدم...ولی کووووو تا 1600تا:|

• Like
  • Smile
Reactions: BoxBox and ce7en44
r/Genshin_Impact - A lot of 1.2 info with a HUGE event was leaked on a Chinese forum

یه بخش جدید تو مپ :x
یه عالمه جم!! :x:x:x

کاراکترهای آتیشیتون رو راه بندازید! :-"
دیلاکم آرزوست:( (بعد از Childe... که اگر Childe بگیرم فکر کنم تو ایونت نشه اصلا استفاده ش کرد:-" )

یک ایونت بدون باربارا رو احتمالا قراره تجربه کنیم!!! :-"
رفتم نگاه کنم پست پاک شده:((

• Like
خب ماراتُن تا این لحظه... من 1 و نیم میلیون مُرا دارم با 300 تا exp بوک منو این همه خوشبختی محاله محاله :D
چطور ۳۰۰ تا xp بوک گرفتی؟ من فقط تونستم ۱۳۹ تا Hero wit بگیرم. البته قبلش یه چند تا دامین هم خالی کرده بودم برای متریال آپگرید سلاح:D
چی شد؟ ویش کشیدی؟ چیزی گیرت اومد؟
من رفتم یه مشت استارداست فروختم و ۵ تا ویش توی بنر کشیدم و پنج تا هم توی معمولی تا بالاخره اینو بهم داد:
2020112005041.png

من برم اوشین و یه چند تا میج آبکی دیگه که باهاشون خورده حساب دارم رو بکشم:-"
لیزا به زباله دان تاریخ پیوست:>
برای من یکبار فکر کنم سر همون هم اینطوری شد ستاره رفت تو سنگ ولی فعال نشد مجبور شدم یکی دیگه بگیرم. الان باز یه جا دیگه ستاره وارد نمیشد کاراکتر رو عوض کردم وارد شد.
امروز دوباره تست کردم درست شده بود
====================
برای قویتر کردن دیلاک چی پیشنهاد میدین؟ لولش ۵۰ هست و اسلحه اش هم ۵۰ هست. متریال لول آپ جمع کردم ولی تا ادونچر رنک سی نمیتونم لول آپ کنم. آرتیفکت هاش هم همه لول ۴ و برای افزایش attack هستن. تلنت هاش هم که فعلا متریال آپگریدشون رو ندارم. تا فلور سوم ابیس خوب بود و همه رو سه ستاره کردم. قسمت اول فلور سوم رو هم سه ستاره کردم ولی بعدش دیگه کم میاره:(

رفتم نگاه کنم پست پاک شده:((
گفتم عکسا رو save کنم و بزارم اینجاها سرم شلوغ بود بی خیالش شدم!

حالا به هر حال... ایونت جدید :

یک منطقه یخی به بازی اضافه میکنه، اونقدری بزرگ هست که دو سه تا فست تراول داشت فکر کنم و یکی دوتا دانجن!

تو آپدیت جدید دانجن میاد با آرتیفکت های مربوط به آب و یخ (دقت کردید الان آتیش و برق رو داریم)

EnITXdXUYAALPkH.jpeg EnITXVRVQAAOAs5.jpeg
5ستاره هامون Albedo (کاراکتر جدید-شمشیر-Geo ) هست و Ganyu ( همون شاخ داری که تو 1.1 دیدیم و Glaze Lily بهمون داد - تیر کمون - یخ )
گانیو گویا میگن خیلی شبیه به امبر هست قدرت هاش:| (از نظر من مفت گرونه پس:| )

1605495200_198128.jpg
توی ایونت یک شمشیر 4ستاره بهمون میدن که از نظر داستانی شمشیر Albedo هست
توی ایونت 60% اتک بوست داره ، در حالت عادی هم المنت و کریتیکال رو بوست میکنه

EnITXl8VoAUdGJF.jpeg
گویا یک Spiral Abyss با محدودیت زمانی داریم برای ایونت...جایزه هاش دقیق مشخص نیست

دیگه.... دوتا اسکرین شات گذاشته بودن که صفحه پر از ماموریت هایی بود که جم میدادن:)) دیگه جقدز و اینا نمیدونم(تو نظرات خوندم نوشته بودن گویا در حد 5 کارت ایونت جم میده... که میشه ... 800 جم )

مپ جدید هم فکر کنم مثل زلدا باید چیزای گرما بخش بخوریم تا دووم بیاریم(یا شایدم فقط بریم پیش آتیش...تو توضیحات در مورد آتیش و کمپ نوشته بود، در مورد غذا/معجون چیزی ننوشته بود)

دیگه چی... دیگه چی... همینا فعلا...
متاسفانه عکس مپ و اون صفحه جم ها و ... رو گیر نیوردم دیگه
به شخصه طراحی Albedo رو دوست دارم... کلا Zhangli و Albedo و Xiao خوبن:-" ولی حیف که 1. جم نمیرسه 2.زیاد طرفدار عنصرهاشون نیستم

با این حساب Xiao رفت برای 1.3 :-" (نیزه دار- باد)
آها اینم شنیدم که گویا Zhangli شدیدا نرف شده آخرین بار تو بتا و اصلا رو اتکش حساب نکنید! میگن یکمی از باربارا بالاتره!!!
ولی به خاطر قابلیت ساپورت و آلتیمیتش کاراکتر God Like هست:-" اما خوب... گفتم بگم که اگر به عنوان اتکر اصلی روش دارید حساب میکنید... حساب نکنید:-"

برای قویتر کردن دیلاک چی پیشنهاد میدین؟ لولش ۵۰ هست و اسلحه اش هم ۵۰ هست. متریال لول آپ جمع کردم ولی تا ادونچر رنک سی نمیتونم لول آپ کنم. آرتیفکت هاش هم همه لول ۴ و برای افزایش attack هستن. تلنت هاش هم که فعلا متریال آپگریدشون رو ندارم. تا فلور سوم ابیس خوب بود و همه رو سه ستاره کردم. قسمت اول فلور سوم رو هم سه ستاره کردم ولی بعدش دیگه کم میاره:(
هنوز Xiangling نگرفتی؟؟
من دیروز با چهارتا کاراکتر لول چهل فلور سوم تموم کردم بخصوصا قسمت دوم دهنم سرویس کرد جون زیادی دارن
آخرش مجبور شدم همشو بکشم نزدیک لبه پرتگاه و با طوفان از پشت سرش دسته جمعی پرتش کنم پایین :))

• Like
View attachment 181461
یه ده تایی بنر معمولی کشیدم بهم این پسر یخی رو داد با لیسا، بعد یه تبدیل انجام دادم، 5 تا ویش از بنر جدید کشیدم چی بهم داد ؟ :>>:)
ningguang :|:(:((
2 تا دیگه بگیرم کامل میشه [-(
تو سایتا یه نگاه به tier list ها انداختم دیدم که این پسر آتیشیه با همین ningguang از رنک A اومدن تو رنک S ولی هر سایتی یه tier list با ملاک خودش داده.
الان بین اینایی که دارم الان کدوماشون ارزش دارن روشون کار کنم ؟ یخی به نظر جالب میاد اسکیلش خوب هست.
از مونا و بنت هم استفاده کن جفتشون یه بوست تو دمیج اضافه میکنن

به نظرم ningguang بهتره چون چند تا کانستلیشن بیشتر ازش داری

آخرین ویرایش:
چطور ۳۰۰ تا xp بوک گرفتی؟ من فقط تونستم ۱۳۹ تا Hero wit بگیرم. البته قبلش یه چند تا دامین هم خالی کرده بودم برای متریال آپگرید سلاح:D
چی شد؟ ویش کشیدی؟ چیزی گیرت اومد؟
من رفتم یه مشت استارداست فروختم و ۵ تا ویش توی بنر کشیدم و پنج تا هم توی معمولی تا بالاخره اینو بهم داد:
View attachment 181532

من برم اوشین و یه چند تا میج آبکی دیگه که باهاشون خورده حساب دارم رو بکشم:-"
لیزا به زباله دان تاریخ پیوست:>

امروز دوباره تست کردم درست شده بود
====================
واسه دیلاک از کدون اسلحه استفاده میکنی و از چه ست آرتیفکتی استفاده میکنی؟
sub stat هاش چیه؟
چند درصد crit dmg داری؟

• Like
دومین هایی که رنک 45 باز میشن خیلی سختن :<

و اینکه من هیلر نگیرم هیشکی اصن هیلر بازی نمیکنه :|

هیچی دیگه... مجبور شدم نصف exp بوک ها رو واسه باربارا استفاده کنم باز :-w
:((

آخرین ویرایش:
  • Like
خدا این اونت فیشل رو برکت بده ،،، یعنی اگه این اونت نبود یه ورشکسته به تمام معنا میشدم و نمیتونستم تو ورلد لول ۴ ادامه بدم

مجبور میشدم از اول بازی کنم ....

در حالی که داشتم ژیانگ لینک رو آپ میکردم برای مین pyro م ، دیلوک اومد نابود کرد سیستم رو .... بعد به تصور پنج ستاره بودن دیلوک رو آپ کردم ،، دیدم ذره ای به سبک بازی من نمیخوره ‌... کلی مورا و هیرو چت به فنا رفت ...همین اشتباه و سر فیشل هم کردم ...

حالا چیزی که دیروز رفت رو اعصابم

PS_App_20201119_115232.jpeg

من یه cyro و hydro درست حسابی ندارم ،، فقط داره بهم pyro میده

PS_App_20201119_115225.jpeg

حالا اگه شخصیت اصلی رو در نظر نگیریم ،، باد درست حسابی هم ندارم

• Like

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or