Multi Platform Genshin Impact

سازنده
miHoYo
تاریخ انتشار
September 2020
ناشر
miHoYo
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
a487e1344b14e77fd3894b4e43464bd5.png

Genshin Impact یک بازی Open World Action-RPG (نقش آفرینی-اکشن جهان باز) هست که در یک دنیای فانتزی به اسم Tevyat روایت میشه.
Genshin Impact در واقع از روی یک مانهوا(Manhwa ) در حال پخش به همین نام ساخته شده.
همین اول بهتره بدونید که بازی کاملا رایگان هست Free To Play
این هم باید بدونین که بازی MMO نیست، برای همین تو همین بخش PC معرفی میکنم.

genshin-impact-final-closed-beta-trailerLOW.jpg
از ویژگیهای بازی میشه به گرافیک بر پایه انیمه ایِ فوق العاده زیبا که برپایه انجین Unity ساخته شده ، دنیای بزرگ قابل اکتشاف، به همراه مبارزات برپایه جادوهای Elemental و کمبوهای دیدنی نام برد.
به موارد بالا یک داستان جذاب،تعدد شخصیتها و گیم پلی الهام گرفته از The Legend of Zelda: Breath of the Wild اضافه کنید.
همه اینها باعث شده بازی به معجونی عجیب ولی واقعی تبدیل بشه، بازیی که هر طرفدار اهل انیمه ای برای سالها آرزوی ساخت همچین بازی داشته.

بازی شامل مناظر وسیع، شهرهای با تنوع فرهنگی متفاوت و دانجن های متفاوت میشه.

شما تحت نام "The Traveler" در ابتدا باید بدنبال یکی از اعضای خانوادتون که مدتهاست مفقود شده و ازش خبری ندارید بگردید و بعد از پیوستن به هم، به رمزوراز دنیای Tevyat پی ببرید و کشف کنید.

مخصGenshin-Impact-Switch_01-14-20.jpg
در این مسیر شما یک همراه به اسم Paimon دارید که در طی مراحل شمارو راهنمایی میکنه که توسط AI کنترل میشه.
در ادامه شما میتونید با ایجاد پارتیهای 4 نفره بهمراه دوستان که هرکدوم تخصخص در یکی از عناصر المنتال (آب،خاک،آتش و...) دارن به تجربه بازی بپردازید.

سازنده بازی یک کمپانی چینی هست به اسم miHoYo که با ساخت این بازی در واقع کلاس درسی برای کمپانیهای ژاپنی برپاکرده که سالهای زیادی میخواستن به هرآنچه که GI ارائه میده برسن.
پلتفرم هایی که این بازی برای اونها منتشر شده PC-PS4-Nintendo Switch-Android-iOS
تاریخ انتشار پس فردا 28 سپتامبر 2020 هست واز همین الان میتونین پریلود شروع کنین.
حجم بازی حدود 11 گیگ هست.
بروز میشه.....

=====================
اگه تنهایی بازی میکنین و دنبال یک دوست ایرانی میگردین که تو بازی پدرتون دربیاره و رو اعصابتون راه بره، نام کاربری بچه های بازیسنتر Addکنین :D
User ID کاربران بازیسنتر:
@PipBoy3000_v2
UID=700780251
سرور EU
=====
@Rattle.Snake
UID=700140549
سرور EU
=====
@BoxBox
UID=700503323
سرور Eu
=====
@Rohshen
UID=703998496
سرور EU
=====
@batman0
UID=704589664
سرور EU
=====
@ce7en44
UID=701036823
سرور EU
=====
@orginal.prince
UID=805761569
سرور آسیا
=====
@mahdi_1m1
UID=605487934
سرور US
=====
@L.o.s
UID=706729189
سرور EU
=====
@( Layken )
UID=612205993 --- PlayStation 4
سرور US

آخرین ویرایش:
با مونا هم شاید نرسی:D با کیا برو، در عوض خرچنگ گیرت میاد:> میتونی پروازم کنی ولی فکر نکنم برسی مگه اینکه خیلی بال بزنی:)) قبلاً یه باگی هم بود که زیر دریا میشد راه رفت ولی فکر کنم برطرف شده:D

با امبر و استامینا فود گلاید کن یا... ونتی هم نداری پس هیچی:D

نه من از این شانس ها ندارم:D به همون شخصیت های چهار ستاره ای که توی ایونت ها میده میچسبم، ضریب اطمینانشون هم بیشتره:D starglitter هام خرج نمیکنم شاید یه روزی Keqing رو داخل پایمون بارگین گذاشتن:(

آخرین ویرایش:
اینا هم میرم تو کارش! البته عکس بالایی که ... فکر کنم فقط با مونا بشه اونجا رفت:)) با کیا بخوام برم یه دو سالی طول میکشه:-"

تکی نمیدونم... همه چیز در یک لحظه تموم میشه میره:-" ولی ده تایی، حتی اگر 5ستاره نباشه، ممکنه چندتا 4ستاره ببینی، جذاب تره:D

@BoxBox
constlation های شخصیت اصلی، آخری هاش رو باید از مغازه خرید؟ چون فکر کنم دوتا از باد مونده، و دو سه تا از سنگ ، ماموریت داستانی هم تموم کردم...
البته باد فقط یکی میفروشه، یکی دیگه ش فکر کنم باید ادونچر رنک بالاتر برسم( الان 41م)
خب دقیق یادم نیست کجاها گرفتمش

ولی خب تا همون رنکی که هستی با اونایی که از مغازه میخری و ماموریت داستانی میبتونی هر 6 سنگ رو باز کنی

ولی آخرین باد رو رنک 46 بدست میاری

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: ce7en44
اینا هم میرم تو کارش! البته عکس بالایی که ... فکر کنم فقط با مونا بشه اونجا رفت:)) با کیا بخوام برم یه دو سالی طول میکشه:-"

تکی نمیدونم... همه چیز در یک لحظه تموم میشه میره:-" ولی ده تایی، حتی اگر 5ستاره نباشه، ممکنه چندتا 4ستاره ببینی، جذاب تره:D

@BoxBox
constlation های شخصیت اصلی، آخری هاش رو باید از مغازه خرید؟ چون فکر کنم دوتا از باد مونده، و دو سه تا از سنگ ، ماموریت داستانی هم تموم کردم...
البته باد فقط یکی میفروشه، یکی دیگه ش فکر کنم باید ادونچر رنک بالاتر برسم( الان 41م)
اگه تا اون فاصله پرواز کنی 2 تا آچیومنت بهت میده 3:

اگه انرژیت کمه میتونی ازون غذا ها که وسط راه انرژی رو بازسازی میکنه بخوری 3:

• Like
با مونا هم شاید نرسی:D با کیا برو، در عوض خرچنگ گیرت میاد:> میتونی پروازم کنی ولی فکر نکنم برسی مگه اینکه خیلی بال بزنی:)) قبلاً یه باگی هم بود که زیر دریا میشد راه رفت ولی فکر کنم برطرف شده:D

با امبر و استامینا فود گلاید کن یا... ونتی هم نداری پس هیچی:D

نه من از این شانس ها ندارم:D به همون شخصیت های چهار ستاره ای که توی ایونت ها میده میچسبم، ضریب اطمینانشون هم بیشتره:D starglitter هام خرج نمیکنم شاید یه روزی Keqing رو داخل پایمون بارگین گذاشتن:(
البته تا اونجا با Ayaka هم میشه رفت 3: وقتی انرژیش تموم بشه از آب بیاد بیرون زیرش یخ میبنده میتونه همون وسط راه انرژیش رو بازسازی کنه 3:

180541

اگه keqing رو نگرفتی خب بجاش میتونی آینده Ayaka رو بگیری : > اینجوری همزمان هم مونا رو داری هم کچینگ رو xd

آخرین ویرایش:
  • Like
البته تا اونجا با Ayaka هم میشه رفت 3: وقتی انرژیش تموم بشه از آب بیاد بیرون زیرش یخ میبنده میتونه همون وسط راه انرژیش رو بازسازی کنه 3:

View attachment 180541

اگه keqing رو نگرفتی خب بجاش میتونی آینده Ayaka رو بگیری : > اینجوری همزمان هم مونا رو داری هم کچینگ رو xd
گوش هاش معمولیه ولی بدم نمیاد اینم داشته باشم، در کنار ککینگ خیلی خوب میشه:x
بزار بنرش بیاد، میزنم توی گوشش>:)

یه باگ رو فیکس کردن ولی فقط معذرت خواهی کردن!! :|
آره اینو منم دیدم، آخرش دقیقاً همون کپی پیست پیام قبلی بود به غیر از اون بخش هدیه اش:| تازه من برای همون ایونت اینترنتیش هم مشکل داشتم، 20 تا Glaze Lily گرفتم تا بالاخره فهمید که من 5 تا دونه داخل اینونتوریم دارم یا سه تا commission تموم کردم تا بالاخره یکیش رو قبول کرد :D این ایونت اینترنتیش کوئست روزانه خیلی کم میده، اینجوری که من حالا حالاها طول میکشه تا به 48000 برسم:-"

ایونت فیسچل هم شروع شد >:) حالا بدبختی اینجاست که مثل اینکه با داشته و دمیجش هم کمتر از حد معمول بوده:D

123.jpg

موقع جمع کردن شهاب سنگ ها اینجا رو یافتم یک کشتی هست با 3 تا ماموریت + یه صندوق لوکس.
اگر برید بالاترین نقطه اون کوه هم یه شمشیر (که فکر میکنم مثلا اکسکالیبر باشه) پیدا میکنید هم راحت میتونید پرواز کنید تا کشتی.

ایونت جدید هم جالب هست بخشنده شدن، فقط این تاج چیکار میخواد بکنه ؟ مثلا xp زیاد بده یا به عنوان material برای آپگرید استفاده بشه ؟
بعد من یه سری آیتم جدید پیدا کردم که نمیدونم قبلا هم بوده یا بعد آپدیت اومده ؟ مثلا صدف دریایی و بامبو پیدا کردم، قبلا تو همین مسیر ها ندیده بودم.

• Like
Reactions: ce7en44 and msf
دیشب تا 4 نشستم پای بازی.... ولی الان دیگه رسما خالیه خابیه خالیه شارژم... نمیکشم:|

130 جم لازم دارم، که امشب بهش میرسم:دی
دوتا از ماموریت های 40جمی دیروز رو هم نرفتم هنوز...
ببینم نتیجه امروز چی میشه، گرچه خوشبین نیستم:-"

• Like
Reactions: ce7en44 and kamyy
با این شهاب سنگ ها میشه Hero wit خرید؟ گود گود :D برم هر چی میتونم جمع کنم:D
کل هدف ایونت اصلا اینه! بقیه جایزه ها، حتی جم همش بهانه ست:))
خوبیش اینه این بخش Resin مصرف نمیکنه، ولی بخش های آینده رزین هم مصرف میکنند:( و همون درجه سختی دارن و ... امیدوارم بدون بوستر بشه کاری کرد! :(

• Like
کل هدف ایونت اصلا اینه! بقیه جایزه ها، حتی جم همش بهانه ست:))
خوبیش اینه این بخش Resin مصرف نمیکنه، ولی بخش های آینده رزین هم مصرف میکنند:( و همون درجه سختی دارن و ... امیدوارم بدون بوستر بشه کاری کرد! :(
یه سوال. این متریال آپگریت کردن Talent ها رو میشه فارم کرد؟ منظورم اینه که این شهاب سنگ ها رو فقط Exp بخرم یا چیزهای دیگه هم بعداً نیازم میشه؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or