Multi Platform Genshin Impact

سازنده
miHoYo
تاریخ انتشار
September 2020
ناشر
miHoYo
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
a487e1344b14e77fd3894b4e43464bd5.png

Genshin Impact یک بازی Open World Action-RPG (نقش آفرینی-اکشن جهان باز) هست که در یک دنیای فانتزی به اسم Tevyat روایت میشه.
Genshin Impact در واقع از روی یک مانهوا(Manhwa ) در حال پخش به همین نام ساخته شده.
همین اول بهتره بدونید که بازی کاملا رایگان هست Free To Play
این هم باید بدونین که بازی MMO نیست، برای همین تو همین بخش PC معرفی میکنم.

genshin-impact-final-closed-beta-trailerLOW.jpg
از ویژگیهای بازی میشه به گرافیک بر پایه انیمه ایِ فوق العاده زیبا که برپایه انجین Unity ساخته شده ، دنیای بزرگ قابل اکتشاف، به همراه مبارزات برپایه جادوهای Elemental و کمبوهای دیدنی نام برد.
به موارد بالا یک داستان جذاب،تعدد شخصیتها و گیم پلی الهام گرفته از The Legend of Zelda: Breath of the Wild اضافه کنید.
همه اینها باعث شده بازی به معجونی عجیب ولی واقعی تبدیل بشه، بازیی که هر طرفدار اهل انیمه ای برای سالها آرزوی ساخت همچین بازی داشته.

بازی شامل مناظر وسیع، شهرهای با تنوع فرهنگی متفاوت و دانجن های متفاوت میشه.

شما تحت نام "The Traveler" در ابتدا باید بدنبال یکی از اعضای خانوادتون که مدتهاست مفقود شده و ازش خبری ندارید بگردید و بعد از پیوستن به هم، به رمزوراز دنیای Tevyat پی ببرید و کشف کنید.

مخصGenshin-Impact-Switch_01-14-20.jpg
در این مسیر شما یک همراه به اسم Paimon دارید که در طی مراحل شمارو راهنمایی میکنه که توسط AI کنترل میشه.
در ادامه شما میتونید با ایجاد پارتیهای 4 نفره بهمراه دوستان که هرکدوم تخصخص در یکی از عناصر المنتال (آب،خاک،آتش و...) دارن به تجربه بازی بپردازید.

سازنده بازی یک کمپانی چینی هست به اسم miHoYo که با ساخت این بازی در واقع کلاس درسی برای کمپانیهای ژاپنی برپاکرده که سالهای زیادی میخواستن به هرآنچه که GI ارائه میده برسن.
پلتفرم هایی که این بازی برای اونها منتشر شده PC-PS4-Nintendo Switch-Android-iOS
تاریخ انتشار پس فردا 28 سپتامبر 2020 هست واز همین الان میتونین پریلود شروع کنین.
حجم بازی حدود 11 گیگ هست.
بروز میشه.....

=====================
اگه تنهایی بازی میکنین و دنبال یک دوست ایرانی میگردین که تو بازی پدرتون دربیاره و رو اعصابتون راه بره، نام کاربری بچه های بازیسنتر Addکنین :D
User ID کاربران بازیسنتر:
@PipBoy3000_v2
UID=700780251
سرور EU
=====
@Rattle.Snake
UID=700140549
سرور EU
=====
@BoxBox
UID=700503323
سرور Eu
=====
@Rohshen
UID=703998496
سرور EU
=====
@batman0
UID=704589664
سرور EU
=====
@ce7en44
UID=701036823
سرور EU
=====
@orginal.prince
UID=805761569
سرور آسیا
=====
@mahdi_1m1
UID=605487934
سرور US
=====
@L.o.s
UID=706729189
سرور EU
=====
@( Layken )
UID=612205993 --- PlayStation 4
سرور US

آخرین ویرایش:
یه سوال. این متریال آپگریت کردن Talent ها رو میشه فارم کرد؟ منظورم اینه که این شهاب سنگ ها رو فقط Exp بخرم یا چیزهای دیگه هم بعداً نیازم میشه؟
متریال تلنت توی دوتا از دانجن ها دراپ میشه، اسماشون رو بلد نیستم:-"
یکیش تو منطقع اول، لب مرز جنوبی هست
یکی دیگه ش تو منطقه ی دومه، یه پازلی باید حل کنی تا از زیر آب در بیاد، یه محوطه دایره ای شکله کنارش...

من به نظرم XP از همه واجب تره... چون برای همه کاراکترها مشترکه و لازم میشه
ولی اسکیل بوک هم تو رتبه بعدی از نظر اهمیته، هم شاید تو کلاس های مختلف بخوای، و تو روزهای مختلف بتونی فارم کنی(البته اگر همه کاراکترهای Mainت تو یک کلاسن، شاید بد نباشه بخری:-" )

Oo
آقاااااا
ماموریت ایونت هرروز ریست میشه هرروز میشه 90 تا جم مفتی گرفت :((

حالا دیگه بخاطر اون باگ میبخشمشون:D
دلخوش به همین مقدار نباشید:p از آپولوجم هرگز نباید گذشت:دی

کلا بیشتر از انتظارم جم داره ایونت>:) همین بخش اول 300تا جم داره گویا! (6*30 + 3*40 )

راستی یادم رفت بگم... دیشب یک کلمه از چرت ک پرتایی که فیسچل میگفت رو نفهمیدم! حتی یک کلمه:)) قشنگ علاوه بر Oz نیازمند زیرنویس فارسی بچه های AW بودم:))

• Like
  • Smile
Reactions: ce7en44 and BoxBox
یه سوال. این متریال آپگریت کردن Talent ها رو میشه فارم کرد؟ منظورم اینه که این شهاب سنگ ها رو فقط Exp بخرم یا چیزهای دیگه هم بعداً نیازم میشه؟
به نظر من خوبی این ایونت فقط همینه که همه چیز رو میشه بدون استفاده از رزین گرفت [-o<

وگر نه همون متریال های تلنت و حتی exp رو هم میشه رزین خرج کنی بدست بیاری

• Like
Reactions: ce7en44
این ایونت هایی که میگین از چه اکتی به بعد شروع میشن؟ من اکت یک رو تموم کردم.
ایونت فعلی باید ادونچر رنک 20 باشی تا شروع بشه
تو شهر اول، برو ادونچر گیلد(البته گیلد که نه... همونی که دم در ورودی شهر اول هست) با طرف صحبت کنی ماموریت و ایونت شروع میشه

برای Web Event هم ادونچر رنک 10 که باشی(و فکر کنم بخش داستانی منطقه اول رو تموم کنی) یه ایمیل میاد و لینک سایت داخلشه ، تحت عنوان :
Stone Harbor Treasure Journal

• Like
Reactions: WTF?
متریال تلنت توی دوتا از دانجن ها دراپ میشه، اسماشون رو بلد نیستم:-"
یکیش تو منطقع اول، لب مرز جنوبی هست
یکی دیگه ش تو منطقه ی دومه، یه پازلی باید حل کنی تا از زیر آب در بیاد، یه محوطه دایره ای شکله کنارش...

من به نظرم XP از همه واجب تره... چون برای همه کاراکترها مشترکه و لازم میشه
ولی اسکیل بوک هم تو رتبه بعدی از نظر اهمیته، هم شاید تو کلاس های مختلف بخوای، و تو روزهای مختلف بتونی فارم کنی(البته اگر همه کاراکترهای Mainت تو یک کلاسن، شاید بد نباشه بخری:-" )

دلخوش به همین مقدار نباشید:p از آپولوجم هرگز نباید گذشت:D

کلا بیشتر از انتظارم جم داره ایونت>:) همین بخش اول 300تا جم داره گویا! (6*30 + 3*40 )
=============================================================

راستی یادم رفت بگم... دیشب یک کلمه از چرت ک پرتایی که فیسچل میگفت رو نفهمیدم! حتی یک کلمه:)) قشنگ علاوه بر Oz نیازمند زیرنویس فارسی بچه های AW بودم:))
همه دانجن ها رو باز کردم ولی حسش نیست برمشون:D
=========================================
پس من تنها نبودم:))
مهلت داره؟؟ تا کی؟؟
دو روزه بازی نکردم امشب میشینم بازی میکنم
نوشته تا 13 روز دیگه مهلت داره:>

• Like
Reactions: msf
ده تا کارت رو کشیدم و کوفتم گیرم نیمد:-" (گرت اسورد 4ستاره)

اگر تو مارت های دیگه بازم جم بد تو 13روز دیگه میرسم یک ده تایی دیگه بکشم، اما اگر ندن تا 1200~1300 میرسم:-" (من Childe نگیرم ول نمیکنم:| )

• Smile
  • Like
Reactions: ce7en44 and msf
ده تا کارت رو کشیدم و کوفتم گیرم نیمد:-" (گرت اسورد 4ستاره)

اگر تو مارت های دیگه بازم جم بد تو 13روز دیگه میرسم یک ده تایی دیگه بکشم، اما اگر ندن تا 1200~1300 میرسم:-" (من Childe نگیرم ول نمیکنم:| )
من توی این یه هفته بیست تا کشیدم و هیچی بهم نداد:D
البته تکی کشیدم، حالا میخوام 10 تایی بکشم ببینم فرجی میشه یا نه:-"

میبینم که بخش جهنمی بازی گاچا هم وارد شدید ??
بخش گاچا مثل نمک بازیه ، اون بخش فارم و متریال جهنمی شه که سرویس میکنه
من فکر کنم دو هفته ای شده میخوام 10 گیگ آپدیت کنم ولی یادم میره شب بزارم واسه دانلود. این آخر هفته دیگه برنامه چیدم واسش

آخرین ویرایش:
  • Like
میبینم که بخش جهنمی بازی گاچا هم وارد شدید ??
بخش گاچا مثل نمک بازیه ، اون بخش فارم و متریال جهنمی شه که سرویس میکنه
من فکر کنم دو هفته ای شده میخوام 10 گیگ آپدیت کنم ولی یادم مره شب بزارم واسه دانلود. این آخر هفته دیگه برنامه چیدم واسش
اصلا گاچا رو میزنند، که ملت نمک بپاشن رو زخم خودشون! بقیه ش بهانه ست:))

من توی این یه هفته بیست تا کشیدم و هیچی بهم نداد:D
البته تکی کشیدم، حالا میخوام 10 تایی بکشم ببینم فرجی میشه یا نه:-"
من از بتل پس، اون بخش 50کارت کشیدن رو گرفتم:)) البته ده تاش مربوط به بیگینر بنر بود(ده تای دیگه ش هم میزارم برا سیزن بعد:-" ) ، اما فعلا کاراکتر بنر باید بکشم:|

مثل اینکه میفرمایند از ادونچر رنک 40 به بالا، اگر میخواید شاپ رو خالی کنید، نیازی به مصرف اون رزین های ذخیره نیست و با رزین روزانه میرسید:دی (مگر اینکه ویکلی باس بخواید بزنید:-" )
در کل هم حدود 180~200% بازدهی بیشتری نسبت به پول و xpه عادی داره رفتن ایونت! پس به دادش برسید:دی

پارت سوم هم که میگن خیلیییی به نفع تره رفتنش نسبت به Domainها:-"
کلا گویا ایونت خوبیه:دی

یک کاراکتر داستانی مهم هم گویا توی ایونت میاد ...:-"
و درسته که چنین مقایسه ای گناه هست، اما یه جماعتی توی بازی، دارن حس آکاتسوکی رو میدن قشنگ:-" فقط یه main themeه خفن کم دارن که موهای بدن با دیدن این جماعت و شنیدن آهنگ سیخ بشه:))

• Like
آقا این Taishan Mansion مشکل داره. سوییچ اول رو فعال کردم و الان نیم ساعته میخوام سوییچ دوم رو فعال کنم ولی ستاره هایی که با شکستن سنگ ها میگیرم داخل اون alter ها نمیرن:D

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or