Multi Platform Genshin Impact

سازنده
miHoYo
تاریخ انتشار
September 2020
ناشر
miHoYo
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
a487e1344b14e77fd3894b4e43464bd5.png

Genshin Impact یک بازی Open World Action-RPG (نقش آفرینی-اکشن جهان باز) هست که در یک دنیای فانتزی به اسم Tevyat روایت میشه.
Genshin Impact در واقع از روی یک مانهوا(Manhwa ) در حال پخش به همین نام ساخته شده.
همین اول بهتره بدونید که بازی کاملا رایگان هست Free To Play
این هم باید بدونین که بازی MMO نیست، برای همین تو همین بخش PC معرفی میکنم.

genshin-impact-final-closed-beta-trailerLOW.jpg
از ویژگیهای بازی میشه به گرافیک بر پایه انیمه ایِ فوق العاده زیبا که برپایه انجین Unity ساخته شده ، دنیای بزرگ قابل اکتشاف، به همراه مبارزات برپایه جادوهای Elemental و کمبوهای دیدنی نام برد.
به موارد بالا یک داستان جذاب،تعدد شخصیتها و گیم پلی الهام گرفته از The Legend of Zelda: Breath of the Wild اضافه کنید.
همه اینها باعث شده بازی به معجونی عجیب ولی واقعی تبدیل بشه، بازیی که هر طرفدار اهل انیمه ای برای سالها آرزوی ساخت همچین بازی داشته.

بازی شامل مناظر وسیع، شهرهای با تنوع فرهنگی متفاوت و دانجن های متفاوت میشه.

شما تحت نام "The Traveler" در ابتدا باید بدنبال یکی از اعضای خانوادتون که مدتهاست مفقود شده و ازش خبری ندارید بگردید و بعد از پیوستن به هم، به رمزوراز دنیای Tevyat پی ببرید و کشف کنید.

مخصGenshin-Impact-Switch_01-14-20.jpg
در این مسیر شما یک همراه به اسم Paimon دارید که در طی مراحل شمارو راهنمایی میکنه که توسط AI کنترل میشه.
در ادامه شما میتونید با ایجاد پارتیهای 4 نفره بهمراه دوستان که هرکدوم تخصخص در یکی از عناصر المنتال (آب،خاک،آتش و...) دارن به تجربه بازی بپردازید.

سازنده بازی یک کمپانی چینی هست به اسم miHoYo که با ساخت این بازی در واقع کلاس درسی برای کمپانیهای ژاپنی برپاکرده که سالهای زیادی میخواستن به هرآنچه که GI ارائه میده برسن.
پلتفرم هایی که این بازی برای اونها منتشر شده PC-PS4-Nintendo Switch-Android-iOS
تاریخ انتشار پس فردا 28 سپتامبر 2020 هست واز همین الان میتونین پریلود شروع کنین.
حجم بازی حدود 11 گیگ هست.
بروز میشه.....

=====================
اگه تنهایی بازی میکنین و دنبال یک دوست ایرانی میگردین که تو بازی پدرتون دربیاره و رو اعصابتون راه بره، نام کاربری بچه های بازیسنتر Addکنین :D
User ID کاربران بازیسنتر:
@PipBoy3000_v2
UID=700780251
سرور EU
=====
@Rattle.Snake
UID=700140549
سرور EU
=====
@BoxBox
UID=700503323
سرور Eu
=====
@Rohshen
UID=703998496
سرور EU
=====
@batman0
UID=704589664
سرور EU
=====
@ce7en44
UID=701036823
سرور EU
=====
@orginal.prince
UID=805761569
سرور آسیا
=====
@mahdi_1m1
UID=605487934
سرور US
=====
@L.o.s
UID=706729189
سرور EU
=====
@( Layken )
UID=612205993 --- PlayStation 4
سرور US

آخرین ویرایش:
این عکسارو سیو کرده بودم بذارم دوستان استفاده کنن ولی یادم رفت :D :
آره قبلا دیده بودمشون ولی سیو نکرده بودم. تازه دیدن کی بود مانند انجام دادن :D حتی رفتم فیلمی که طرف با سلاح های سه ستاره و کاراکترهای رایگان انجام داده بود هم دیدم ولی الان مشکل اینجاست که نمیتونم حواس اونایی که دور و بر ستون هستن رو بدون مونا یا تراولر پرت کنم (واقعا چه خریتی کردم نیوردمشون). از طرف دیگه اگه نزدیک ستون هم بخوام بزنمشون هم کسانی که ستون رو هدف گرفتن و هم اونایی که من رو هدف گرفتن ستون رو میزنن. خودم هم بلاتکلیف هستم که جون خودم رو نجات بدم یا از ستون محافظ کنم :))

• Smile
  • Like
Reactions: amiravaz and NHM
کل درد اون طبقه 11 دردسر خالی شدن انرژی زیشارژه! خیلییی بی وجدانند خدایی:-" چی پیش خودشون فکر کردن؟ :-"
+کاش کلا طبقات هم هر دفعه یه تغییراتی ایجاد میشد بینشون، و یه چیز ثابت نبودن:-"

اوکی، من امروز برای اولین بار رسیدم به ابیس ۱۱-۲ و یک سوال برام ایجاد شده :-"

ملت چطوری اینو سه ستاره میکنن؟ :|

در عرض دو دقیقه جون ستون رسید به ۳۰ درصد با اینکه سعی کردم همه رو هم بکشم:| این الکترو افکت و خالی شدن برست هم باعث شده که حتی نشه هیل کرد :|

اگه به خاطر اچیومنت ابیس نبود اصلا سراغش هم نمیرفتم ولی حالا که اومدم برام سواله که اصلا امکان پذیره؟ طرف اون روز یه جوری لا روزاریا میرفت انجاری که خیلی آسونه :)) شاید بهتره روزاریا رو زودتر از موعد لول آپ کنم، آرتیفکت هم که براش دارم، فقط میمونه یه نیزه:-" متاسفانه طبقه اولش هم دو ستاره شد و الان مجبورم اینجا رو حداقل دو ستاره کنم تا بتونم برم طبقه ۱۲ :-"
اگر سمت اول رو بتونی رد کنی سمت دوم جین راحت سولو رد میکنه :D

اگر سمت اول رو بتونی رد کنی سمت دوم جین راحت سولو رد میکنه :D
این که خیلی اگه شد:D جینم هم آرزوست:D (البته متریالش جمع کردم ولی خودش رو متاسفانه نه:-")
هیچی دیگه به این نتیجه رسیدم که با این تیم نمیشه انجامش داد. حالا رفتم با یه تیم جدید که بتونه اورلود توی نیمه اول انجام بده تست کنم ولی مشکل اینجاست که با موبایل که میرم توی طبقه اول این ابیس میج راحت میکشه تیمم رو :)) سری قبلی البدو آورده بود و اونا همه اسلایم بودن و زرت و زرت شیلد مینداختن برام و راحت رفتمش :))

بازی رو یکم رفتم برام جالب نبود نمیدونم چرا. تا الان جز شخصیت اصلی دو تا شخصیت باز شدن.

دنیاش خیلی بزرگه در عین حال مث زلدا که ازش الگو گرفته نیست نمیدونم چطور بگم... من همه ش با زلدا مقایسه میکنم ناخودآگاه

• Like
Reactions: ce7en44 and NHM
بازی رو یکم رفتم برام جالب نبود نمیدونم چرا. تا الان جز شخصیت اصلی دو تا شخصیت باز شدن.

دنیاش خیلی بزرگه در عین حال مث زلدا که ازش الگو گرفته نیست نمیدونم چطور بگم... من همه ش با زلدا مقایسه میکنم ناخودآگاه
جهان بازی از زلدا الهام گرفته ولی خود بازی کلا یه بازی انلاین محوره، من و چند تا از دوستانم الان یه مدت که همه بازیا رو ول کردیم و با دوستامون اینو بازی میکنیم، باهم میریم دانجن و دامین و باس روزانه و هفتگی،و.....
کلا بازی خیلی غنی ساخته شده، کلا نمیتونی یک دقیقه تو بازی راحت راه بری، دنیای بازی پر از چالش و صندق و ایتم های مخفی و شراین و دشمن و..... هست که هر چند ثانیه با یکیش رودرو میشی، تازه بخوای هم تنها بازی کنی بعضا، بازی پر از مراحل داستانی و داستان شخصیت ها و ورلد کوئست و رندوم ایونت و..... کلی چیز دیگست،
تنوع دشمن ها هم عالیه و تنوع المنت ها هم عالیه کلا مبارزات هم همشون متنوع و قلق خودشون رو دارن،
منی که زود از بازی های اپن ورد خسته میشم و برام زود تکراری میشن الان همه زندگیم شده این بازی،
شما یه شانس دیگه بده و دوباره امتحان کن بازی رو، اصلا هم با زلدا مقایسه نکن که خیلی فرق دارن،
کلا بازی انقدر غنی هست که همیشه انگیزه داری برا بازی، همه ماموریت های هفتگی و روزانه و داستانی رو تموم میکنی میری سر ادونچر بوک میبینی کلی کار داری هنوز، بعد میبینی استوری کارکتر های بازی باز شد برات و کلی داستان، بعد میری برا کار های خواسته شده تو بتل پس و بعد میری دامین ها تا ارتیفکت فارم کنی
فقط بازی. طوریه که اول کار همه اینهایی که گفتم در دسترس نیست و با بازی کردن و بالا بردن ادونچر لولت، میبینی بازی پله پله برات امکاناتش رو رو میکنه
تازه بعد عمع این هایی که گفتم بازی مدام ایونت های جدید با جایزه های عالی میده برات
ویش زدن تو بازی هم که یه دنیاییه برا خودش
سیستم کامبت و مبارزات بازی هم یه تحلیل جداگونه میخواد، مثلا مبارزه ای که برات 5 دقیقه طول میکشه رو بتونی با کارکتر و المنت های درست تو 20 ثانیه تموم کنی یا بلعکس،
در اخر بگم که من با ادونچر رنک 36 اینا رو برات میگم ببین اونایی که لول بالاتری دارن چطور ارزيابي میکنن بازی رو
درضمن سازنده بازی هم خوب ساپورت میکنه بازی رو و تا سالها این کار رو خواهد کرد
فرستاده شده از BAC-L21ِ من با Tapatalk

آخرین ویرایش:

اتفاقا به نظر من الهام گیریش از زلدا خیلی خیلی خوب بوده

شما هرجای نقشه بری یه صندوقی رازی چیزی هست که باز بکنی یا ماموریت جانبیی که NPC ها بدن و حس ادونچر رو بهت بده همون کاری که زلدا میکرد و گشتن تو زلدا همینش خیلی خوب بود

sb8kcb7s3gu61.jpg

n6fekkes3gu61.jpg

gaqfck1yy9u61.jpg

rjrxmiz9n9u61.jpg

wfuj2u0ae9u61.jpg

hymozmognfu61.jpg

12xt5lctgeu61.jpg

bmfg8h663au61.jpg

اینم حدس بزنین منبعش کجا بوده :D

53e7538fvcu61.jpg

منم زلدا رو بازی کردم این بازی الگو گرفته کپی پیست که نکرده
دقیقا آرت ها و دنیای بازی در حدزلداهست و به مراتب بهتر چون بازی یه جورایی در رسته mmo محسوب میشه و همیشه باید یه کاری برای انجام دادن داشته باشی
ساپورت از بازی هم عالی هست چون دارن ازش پول در میارن مثل بنز ،بازی جز بازی های لوت باکس محسوب میشه و برای داشتن کارکتر های بهتر سیستمی هست به اسم wish و banner
هر بنری حکایت مخصوص خودشو داره بعضی ها شانس دراپ یه کارکتر خاص رو زیادترمیکنن بعضی ها یه اسلحه
برای wish زدن باید primogem بدست بیاری که اول بازی راه های زیادی داری (کویست،اچیومت،ماموریت روزانه،ایونت،باز کردن باکس های بزرگ و...) که جلوتربری محدودتر میشن و باید برای استفاده ازشون حساب و کتاب کنی یا جیب پرپولی داشته باشی و اصطلاحا whale باشی،کلا سیستم کارکتر خوب پشت لوت باکس خوابیده و شانس خودت
ولی بازی بسیار سرگرم کننده و فانه مخصوصا paimon اگه با صدای ژاپنی صحبت هاشو بشنوی بعضی جاها از خنده میترکی

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: NHM and ce7en44
بچه ها یه سوال چجوری میشه رو pc بادسته بازی کرد ؟
من دسته وصل میکنم میرم تنظیمات میزارم رو کنترلر کلا شناسایی نمیکنه و مجبور میشم گیم رو ببندم از نو باز کنم

راستی id من تو بازی 718633139 هست دوست داشتین ادد کنید
سپاس

• Like
Reactions: NHM and ce7en44
بچه ها یه سوال چجوری میشه رو pc بادسته بازی کرد ؟
من دسته وصل میکنم میرم تنظیمات میزارم رو کنترلر کلا شناسایی نمیکنه و مجبور میشم گیم رو ببندم از نو باز کنم

راستی id من تو بازی 718633139 هست دوست داشتین ادد کنید
سپاس
دسته ات چی هست؟ من قبلا یه گایدی برای دسته های d-input نوشتم، ببین به کارت میاد یا نه
Home - Genshin Impact - Official Community

بالاخره تیم دوم هم همه ۱۰ شدن، از فردا دیگه باید با تیم جدید برم:-< خداحافظ نینگوانگ، البدو، بنت و مونا:(( شماها برای دامین رفتن و لی لاین رفتن خیلی خوب بودین، ولی برای باس زدن نه:-"

اینم ساختم برای یولا جون که قراره بگیرمش :-" یا شاید هم ریزور جون، اگه یولا نگرفتم:-" ولی فعلا دست ژین یان جون خواهد بود:-"

Untitled.jpg

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or