Multi Platform Genshin Impact

سازنده
miHoYo
تاریخ انتشار
September 2020
ناشر
miHoYo
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
a487e1344b14e77fd3894b4e43464bd5.png

Genshin Impact یک بازی Open World Action-RPG (نقش آفرینی-اکشن جهان باز) هست که در یک دنیای فانتزی به اسم Tevyat روایت میشه.
Genshin Impact در واقع از روی یک مانهوا(Manhwa ) در حال پخش به همین نام ساخته شده.
همین اول بهتره بدونید که بازی کاملا رایگان هست Free To Play
این هم باید بدونین که بازی MMO نیست، برای همین تو همین بخش PC معرفی میکنم.

genshin-impact-final-closed-beta-trailerLOW.jpg
از ویژگیهای بازی میشه به گرافیک بر پایه انیمه ایِ فوق العاده زیبا که برپایه انجین Unity ساخته شده ، دنیای بزرگ قابل اکتشاف، به همراه مبارزات برپایه جادوهای Elemental و کمبوهای دیدنی نام برد.
به موارد بالا یک داستان جذاب،تعدد شخصیتها و گیم پلی الهام گرفته از The Legend of Zelda: Breath of the Wild اضافه کنید.
همه اینها باعث شده بازی به معجونی عجیب ولی واقعی تبدیل بشه، بازیی که هر طرفدار اهل انیمه ای برای سالها آرزوی ساخت همچین بازی داشته.

بازی شامل مناظر وسیع، شهرهای با تنوع فرهنگی متفاوت و دانجن های متفاوت میشه.

شما تحت نام "The Traveler" در ابتدا باید بدنبال یکی از اعضای خانوادتون که مدتهاست مفقود شده و ازش خبری ندارید بگردید و بعد از پیوستن به هم، به رمزوراز دنیای Tevyat پی ببرید و کشف کنید.

مخصGenshin-Impact-Switch_01-14-20.jpg
در این مسیر شما یک همراه به اسم Paimon دارید که در طی مراحل شمارو راهنمایی میکنه که توسط AI کنترل میشه.
در ادامه شما میتونید با ایجاد پارتیهای 4 نفره بهمراه دوستان که هرکدوم تخصخص در یکی از عناصر المنتال (آب،خاک،آتش و...) دارن به تجربه بازی بپردازید.

سازنده بازی یک کمپانی چینی هست به اسم miHoYo که با ساخت این بازی در واقع کلاس درسی برای کمپانیهای ژاپنی برپاکرده که سالهای زیادی میخواستن به هرآنچه که GI ارائه میده برسن.
پلتفرم هایی که این بازی برای اونها منتشر شده PC-PS4-Nintendo Switch-Android-iOS
تاریخ انتشار پس فردا 28 سپتامبر 2020 هست واز همین الان میتونین پریلود شروع کنین.
حجم بازی حدود 11 گیگ هست.
بروز میشه.....

=====================
اگه تنهایی بازی میکنین و دنبال یک دوست ایرانی میگردین که تو بازی پدرتون دربیاره و رو اعصابتون راه بره، نام کاربری بچه های بازیسنتر Addکنین :D
User ID کاربران بازیسنتر:
@PipBoy3000_v2
UID=700780251
سرور EU
=====
@Rattle.Snake
UID=700140549
سرور EU
=====
@BoxBox
UID=700503323
سرور Eu
=====
@Rohshen
UID=703998496
سرور EU
=====
@batman0
UID=704589664
سرور EU
=====
@ce7en44
UID=701036823
سرور EU
=====
@orginal.prince
UID=805761569
سرور آسیا
=====
@mahdi_1m1
UID=605487934
سرور US
=====
@L.o.s
UID=706729189
سرور EU
=====
@( Layken )
UID=612205993 --- PlayStation 4
سرور US

آخرین ویرایش:
EnWfsMCW4AM1u1Y.jpg

z7790pgmv3u61.jpg

h5ptrhi2v0u61.jpg

o6ovc3f4c2u61.jpg

0l7leptylwt61.jpg

ebq8twzj3zt61.png

zmv5b3732wt61.png

z0gbj8zirzt61.png

توضیحات تکمیلی رو نخوندم، ولی باز اشتباهت اینجاست! و تقریبا نمونه واضحش همین اسم qiqi ...
نگاه اسم طرف چی چی هست، نه هفت هفت، اینکه معنیه اسم رو استفاده کنند اشتباهه! :D

مثلا اسم من امیر هست ، میتونه معنی شاه و فلان و ... بده، میتونه تو انگلیسی مثلا بگن King و Emperor و ...! ولی خوب اشتباهه:D
یا مثلا کاراکتر شاهین تو Tekken ، بهش بگن هایابوسا :-"
دقیقا این قضیه سر اسم ها هم هست!

الان یکی مثل چیچی هر معنیی داشته باشه اسمش، مهم نیست! نباید تبدیل بشه به نانا ! :D من نمیدونم کدوم حرف/کلمه یا ... رو باید استفاده کنند که چیچی خونده بشه، ولی میدونم تو زبون ژاپنی چیهایافورو دارن و گفتن چیچی براشون سخت نیست:))

الان همین اسم هایی که فرستادی(البته MC همون تراولر ترجمه کرده و اسم اصلیشون نیست:D و تراولر یه لقبه و مشکلی نداریم باهاش!) اسم بکس موندست رو نگاه کنی همونه، نهایت تلفط فرق کرده و به نظر من آره حالا این تا حدی قبوله! ما خودمون خدای گند زدن تو تلفظیم:)) (و انگلیسی ها هم خدای گند زدن تو تلفظ های ما! و شنیدن اژدها با اون تلفظ به اون خوبی واقعا برام جالب و عجیب بود:)) )

به خدا گفتن کاچینگ و اینا، از همون اژدها سخت تر نیستا:)) ... البته تریلر ژاپنی ندیدم اسم عوض میکنند یا نه:))

در کل هم تو انیمه ها خودشون رو معرفی میکنند، میگن اسممون با هجای ابر و باد و مه و خورشید و فلک نوشته میشه، اما تهش خونده میشه اچیگو(مثلا:-" )

بعد یه مورد دیگه میگی مخاطب سختشه!
خدایی این همه انیمه دیدی با این همه اسم های عجیب غریب به انواع و اقسام زبون ها(همین وان پیس رو بردار، خداتا اسم از هر جهنم دره ای پیدا میکنی:)) )
دیروز Working میدیدم، از واژه ی کاملا ایرانی " شنبلیله" استفاده کردن:)) (البته طرف مقابل کف کرد! ناندسکا شنبلیله؟ :)) )

اما مثال فوتبالیست هات درسته! عوض کردن اسم! نمونه ی بدترش که کلا انیمه هایی که عربا ترجمه کردن، از کاپیتان سوباسا تبدیلش کردن به کاپیتان ماجد ، دیجیمون یادمه تمام کاراکترهاش رو عوض کرده بودن و ...
دلیل؟ به مذاق اون کشوری ها خوش بیاد!
ولی خوب من مخالفشم:D (مخصوصا که این یک بازی جهانی هست و از قضا کشور ژاپنی هم داره! اسم ژاپنی که ژاپنیه، اسم بقیه کشورها هم مال اون منطقه ست ، نباید ژاپنیزه بشن:D ) فرض کن 4روز دیگه بازی های ژاپنی که میان برای غرب، اسم ژاپنیشون یه چیزی باشه، بعد توی دوبله یه چیز دیگه بشه! مثلا DMC و RE و MGS و فایتینگ ها و ... همشون تغییر کنند:D خوشت میاد؟ بعید میدونم:-"
فرض کن پرسونا5 مثلا تغییر میدادن اسم کاراکترها رو که حال کنند مخاطب های غربی:|
خب اول برو توضیحات رو بخون، بعد اگه قانع نشدی (که میدونم نمیشی) بیا بازم بحث میکنیم:D

اسم کیکی فکر کنم به زبون ژاپنی معنی بدی میده که استفاده نکردن، با شناختی که داریم از ژاپنی ها، احتمالا یا معنی مرگ میداده یا boobs :p
احتمالا نانا هم کیوت تر بوده و با آیدل انیمیشنش هم بیشتر هماهنگ بوده. (اونجا که ورزش میکنه و میگه ایچی نی نانا نانا :D)

الان مثلا فرض کن اسم ژیانگلینگ رو شیانگرینگو توی ژاپنی ها تلفظ کنن، خب اینو دست هر صداگذاری بده صد بار تپق میزنه تا بگش:D بعدش هم چطوری بنویسنش؟ هم اسم چینی و هم ژاپنی با کانجی نوشته میشن ولی تلفظشون فرق میکنه. اهمیت معنی اسم هم هست، بعضی اسامی توی زبان های دیگه بی معنی میشن و شرقی ها به معنی اسم خیلی اهمیت میدن و مثل آمریکایی ها نیستن که مثلا اسم یه شخصیت داستان رو بزارن بوچ که هیچ معنی ای هم نمیده. همون خود چینی ها هم سازنده بازی هستن اسم بعضی از شخصیت ها مثل چیلده رو تغییر دادن که با معنیش بیشتر جور در بیاد.

اون مورد شنبلیله فقط جهت گیج کردن طرف گفته وگرنه هر کشوری اسم سبزیجات رو به زبان خودش میگه:)) اژدها هم توی ژاپنی استفاده نکردن، رست مثل فاوونیس نایتز که به جاش میگن سفیروث کیشیدان:D

اون اسم های سخت توی انیمه ها اکثرا اسامی غربی هستن که بازم درست تلفظ نمیشن:))

همین حالا توی بازی های ژاپنی دوبلرهای غربی تغییرات میدن، مثلا توی کلد استیل سه که الان دارم میرم کلیم سولایس رو میگن سمی. یا میلینیوم رو میگن میلی، آلتینا رو میگن تیلی، ایرگتلم رو میگن لمی:D توی بازی های دیگه هم همینطوره. بازی ها هم اونایی که اسامی انگلیسی ندارن اکثرا ترجمه میشن. به غیر از رزیدنت که توی ژاپن بهش میگن بایوهزارد.

پرسونا که خودش غربی هست، دیگه تغییر نمیخواد:D

• Smile
Reactions: NHM
خب اول برو توضیحات رو بخون، بعد اگه قانع نشدی (که میدونم نمیشی) بیا بازم بحث میکنیم:D

اسم کیکی فکر کنم به زبون ژاپنی معنی بدی میده که استفاده نکردن، با شناختی که داریم از ژاپنی ها، احتمالا یا معنی مرگ میداده یا boobs :p
احتمالا نانا هم کیوت تر بوده و با آیدل انیمیشنش هم بیشتر هماهنگ بوده. (اونجا که ورزش میکنه و میگه ایچی نی نانا نانا :D)

الان مثلا فرض کن اسم ژیانگلینگ رو شیانگرینگو توی ژاپنی ها تلفظ کنن، خب اینو دست هر صداگذاری بده صد بار تپق میزنه تا بگش:D بعدش هم چطوری بنویسنش؟ هم اسم چینی و هم ژاپنی با کانجی نوشته میشن ولی تلفظشون فرق میکنه. اهمیت معنی اسم هم هست، بعضی اسامی توی زبان های دیگه بی معنی میشن و شرقی ها به معنی اسم خیلی اهمیت میدن و مثل آمریکایی ها نیستن که مثلا اسم یه شخصیت داستان رو بزارن بوچ که هیچ معنی ای هم نمیده. همون خود چینی ها هم سازنده بازی هستن اسم بعضی از شخصیت ها مثل چیلده رو تغییر دادن که با معنیش بیشتر جور در بیاد.

اون مورد شنبلیله فقط جهت گیج کردن طرف گفته وگرنه هر کشوری اسم سبزیجات رو به زبان خودش میگه:)) اژدها هم توی ژاپنی استفاده نکردن، رست مثل فاوونیس نایتز که به جاش میگن سفیروث کیشیدان:D

اون اسم های سخت توی انیمه ها اکثرا اسامی غربی هستن که بازم درست تلفظ نمیشن:))

همین حالا توی بازی های ژاپنی دوبلرهای غربی تغییرات میدن، مثلا توی کلد استیل سه که الان دارم میرم کلیم سولایس رو میگن سمی. یا میلینیوم رو میگن میلی، آلتینا رو میگن تیلی، ایرگتلم رو میگن لمی:D توی بازی های دیگه هم همینطوره. بازی ها هم اونایی که اسامی انگلیسی ندارن اکثرا ترجمه میشن. به غیر از رزیدنت که توی ژاپن بهش میگن بایوهزارد.

پرسونا که خودش غربی هست، دیگه تغییر نمیخواد:D
من که تو کتم نمیره کلا:-" چون هنوز فکر میکنم اسم خاص، اسم خاصه:دی حالا میخواد بی معنی بشه یا نه:دی
من هر جا برم امیرم ، حالا نهایت با تلفظ متفاوت گند بزنند بهش:)) :-"

شنبلیله صرفا منظورم این بود که میتونند تلفظ کنند:-"

در مورد اینکه میگی تو کانجی یه جور نوشته میشن دو کشور ولی تلفظ متفاوته، خوب بحث اینه میاد تو ژاپن نوشتارش باید عوض بشه که تلفظ اسم درست بشه:-" بالاخره یه جوری میشه نوشت که اسم ها اونجوری خونده بشن:دی (حتی عرب ها هم که 4تا حرف مثلا ندارن نسبت به ما، ولی استفاده میکنند:-" )

خوب اون اشتباهه که تو لوکالایز کردن گند میزنند تو اسم کاراکتر! اونا هم بازی میکردم فحش میدادم:-"

پرسونا و RE و ... منظورم اسم کاراکترهاشونه ، نه اسم سری:دی جدا از اینکه RE که میشه بایوهازارد باز خودش انگلیسیه، ما رو مسخره کردن:دی

من که تو کتم نمیره کلا:-" چون هنوز فکر میکنم اسم خاص، اسم خاصه:D حالا میخواد بی معنی بشه یا نه:D
من هر جا برم امیرم ، حالا نهایت با تلفظ متفاوت گند بزنند بهش:)) :-"

شنبلیله صرفا منظورم این بود که میتونند تلفظ کنند:-"

در مورد اینکه میگی تو کانجی یه جور نوشته میشن دو کشور ولی تلفظ متفاوته، خوب بحث اینه میاد تو ژاپن نوشتارش باید عوض بشه که تلفظ اسم درست بشه:-" بالاخره یه جوری میشه نوشت که اسم ها اونجوری خونده بشن:D (حتی عرب ها هم که 4تا حرف مثلا ندارن نسبت به ما، ولی استفاده میکنند:-" )

خوب اون اشتباهه که تو لوکالایز کردن گند میزنند تو اسم کاراکتر! اونا هم بازی میکردم فحش میدادم:-"

پرسونا و RE و ... منظورم اسم کاراکترهاشونه ، نه اسم سری:D جدا از اینکه RE که میشه بایوهازارد باز خودش انگلیسیه، ما رو مسخره کردن:D
اوکی، هر جور راحتی:D

دیگه ادامه نمیدم چون بحث تاپیک خیلی منحرف میشه :D

• Like
Reactions: msf, Akiba and NHM
اوکی، من امروز برای اولین بار رسیدم به ابیس ۱۱-۲ و یک سوال برام ایجاد شده :-"

ملت چطوری اینو سه ستاره میکنن؟ :|

در عرض دو دقیقه جون ستون رسید به ۳۰ درصد با اینکه سعی کردم همه رو هم بکشم:| این الکترو افکت و خالی شدن برست هم باعث شده که حتی نشه هیل کرد :|

اگه به خاطر اچیومنت ابیس نبود اصلا سراغش هم نمیرفتم ولی حالا که اومدم برام سواله که اصلا امکان پذیره؟ طرف اون روز یه جوری لا روزاریا میرفت انجاری که خیلی آسونه :)) شاید بهتره روزاریا رو زودتر از موعد لول آپ کنم، آرتیفکت هم که براش دارم، فقط میمونه یه نیزه:-" متاسفانه طبقه اولش هم دو ستاره شد و الان مجبورم اینجا رو حداقل دو ستاره کنم تا بتونم برم طبقه ۱۲ :-"

• Like
فیشل گرفتم.اصلا نمیدونم تیر کمون انداز وقتی فقط باید شارژ اتکش رو بزنیم چجوری میشه باهاش از نزدیک دشمن کشت؟.نمیدونم چرا یه نیرو اتیشی با شمشیر نمیده.این جریان 8 تا ماموریت روزانه که دو تا کلید میشه و میشه باهاش رو هیرو ها یه کوست بریم چیه ؟

• Like
اوکی، من امروز برای اولین بار رسیدم به ابیس ۱۱-۲ و یک سوال برام ایجاد شده :-"

ملت چطوری اینو سه ستاره میکنن؟ :|

در عرض دو دقیقه جون ستون رسید به ۳۰ درصد با اینکه سعی کردم همه رو هم بکشم:| این الکترو افکت و خالی شدن برست هم باعث شده که حتی نشه هیل کرد :|

اگه به خاطر اچیومنت ابیس نبود اصلا سراغش هم نمیرفتم ولی حالا که اومدم برام سواله که اصلا امکان پذیره؟ طرف اون روز یه جوری لا روزاریا میرفت انجاری که خیلی آسونه :)) شاید بهتره روزاریا رو زودتر از موعد لول آپ کنم، آرتیفکت هم که براش دارم، فقط میمونه یه نیزه:-" متاسفانه طبقه اولش هم دو ستاره شد و الان مجبورم اینجا رو حداقل دو ستاره کنم تا بتونم برم طبقه ۱۲ :-"

همون energy drain ـش رو اعصابه
ظاهرا هوش مصنوعی رو exploit کنی راحت تره کار ولی من تصمیم ندارم از این کارا بکنم اونگا بونگا فور لایف:D:D:D

فیشل گرفتم.اصلا نمیدونم تیر کمون انداز وقتی فقط باید شارژ اتکش رو بزنیم چجوری میشه باهاش از نزدیک دشمن کشت؟.نمیدونم چرا یه نیرو اتیشی با شمشیر نمیده.این جریان 8 تا ماموریت روزانه که دو تا کلید میشه و میشه باهاش رو هیرو ها یه کوست بریم چیه ؟
کمان با پلی استایل شارژ اتک فقط Amber داریم و Ganyu
فیشل رو یا ساپورت بازی کن فقط کلاغرو بذار زمین سوییچ کن رو یکی دیگه
یا Compound Bow بده دستش auto attack بزن فیزیکالش خوبه:D

هر 8 تا daily commission بهت یدونه کلید میده(یعنی هر 2 روز 1 کلید)
بعد تو Quests که میری میتونی کلید هارو بدی استوری کوئست یا دیتینگ هارو باز کنی

درود بر اساتید
دوستان من ادونچر رنکم الان 35 شده، و برا بالا تر رفتن باید کوئست مخصوصش رو برم
یکی از دوستانم میگفت که ادونچر رنکت رو یه مدت بالا نبر، چون اِنمی ها خیلی قوی تر میشن،
الان اکثر کاراکتر هام لول 60 هستن،
سوالم اینه به حرف دوستمون گوش کنم و ادونچر رنک رو نبرم بالا یا مشکلی پیش نمیاد ببرم بالا.؟

فرستاده شده از BAC-L21ِ من با Tapatalk

• Like
Reactions: ce7en44 and NHM
درود بر اساتید
یکی از دوستانم میگفت که ادونچر رنکت رو یه مدت بالا نبر، چون اِنمی ها خیلی قوی تر میشن،
سوالم اینه به حرف دوستمون گوش کنم و ادونچر رنک رو نبرم بالا یا مشکلی پیش نمیاد ببرم بالا.؟

این حرف تا حدی درسته، ولی چون world level بره بالا drop ها هم عموما بهتر میشن به سختیش میارزه
اونقدر یهو درجه سختی تغییر نمیکنه، تهش با چندتا food buff حل میشه تا وقتی که لول آپ کنی :D
باربارا هم که به عنوان هیلر همه دارن کار راحته

مولتی آخر این بنر هم کشیدم و هیچ:(

البته نیزه Dragon's Bane گرفتم...
چجوریاست؟ ببندم رو هوتائو؟ یا همون بلک کلیفم خوبه؟ :-"

7روز از ایونت مونده...
سه چهارتا کارت دیگه میتونم بکشم:( :(( :((

• Like
Reactions: NHM and ce7en44
همون energy drain ـش رو اعصابه
ظاهرا هوش مصنوعی رو exploit کنی راحت تره کار ولی من تصمیم ندارم از این کارا بکنم اونگا بونگا فور لایف:D:D:D

کمان با پلی استایل شارژ اتک فقط Amber داریم و Ganyu
فیشل رو یا ساپورت بازی کن فقط کلاغرو بذار زمین سوییچ کن رو یکی دیگه
یا Compound Bow بده دستش auto attack بزن فیزیکالش خوبه:D

هر 8 تا daily commission بهت یدونه کلید میده(یعنی هر 2 روز 1 کلید)
بعد تو Quests که میری میتونی کلید هارو بدی استوری کوئست یا دیتینگ هارو باز کنی
برم اینی که گفتی رو سرچ کنم و ببینم از توش چیزی در میاد یا نه :D

2yryi8e109u61.jpg

• Smile
برم اینی که گفتی رو سرچ کنم و ببینم از توش چیزی در میاد یا نه :D

2yryi8e109u61.jpg
این عکسارو سیو کرده بودم بذارم دوستان استفاده کنن ولی یادم رفت :D :

Attachments

• 1.jpg
    1.jpg
    72.3 KB · مشاهده: 11
  • 2.jpg
    2.jpg
    56.6 KB · مشاهده: 11
  • 3.jpg
    3.jpg
    61.6 KB · مشاهده: 9
  • 4.jpg
    4.jpg
    88.2 KB · مشاهده: 9
درود بر اساتید

من خودم الان AR 36روبه 37 هستم کارکتر هام هم فقط 2-3تاشون 50 هستن مشکلی نداشتم تو زدن باس ها با فود اوکی میشه
اما دارپ ها بهتر میشن ارزشش رو داره 100%

• Like
Reactions: ce7en44 and NHM
دوستان friendship کاراکتر ها چطور زیاد میشه؟
زیاد شدنشون چه مزیت های داره؟

هرچیزی که رزین خرج کنه فرندشیپ پوینت میده + کامیشن های روزانه و رندوم ایونت(آیکونش آبیه تو مینی مپ)

تا جایی که میدونم تا فرندشیپ 6 همه ی دیالوگ ها و استوری کاراکتر ها باز میشه میتونی خواستی بخونی
فرندشیپ 10 هم namecard مخصوص هر کاراکتر رو میده

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or