Multi Platform Genshin Impact

سازنده
miHoYo
تاریخ انتشار
September 2020
ناشر
miHoYo
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
a487e1344b14e77fd3894b4e43464bd5.png

Genshin Impact یک بازی Open World Action-RPG (نقش آفرینی-اکشن جهان باز) هست که در یک دنیای فانتزی به اسم Tevyat روایت میشه.
Genshin Impact در واقع از روی یک مانهوا(Manhwa ) در حال پخش به همین نام ساخته شده.
همین اول بهتره بدونید که بازی کاملا رایگان هست Free To Play
این هم باید بدونین که بازی MMO نیست، برای همین تو همین بخش PC معرفی میکنم.

genshin-impact-final-closed-beta-trailerLOW.jpg
از ویژگیهای بازی میشه به گرافیک بر پایه انیمه ایِ فوق العاده زیبا که برپایه انجین Unity ساخته شده ، دنیای بزرگ قابل اکتشاف، به همراه مبارزات برپایه جادوهای Elemental و کمبوهای دیدنی نام برد.
به موارد بالا یک داستان جذاب،تعدد شخصیتها و گیم پلی الهام گرفته از The Legend of Zelda: Breath of the Wild اضافه کنید.
همه اینها باعث شده بازی به معجونی عجیب ولی واقعی تبدیل بشه، بازیی که هر طرفدار اهل انیمه ای برای سالها آرزوی ساخت همچین بازی داشته.

بازی شامل مناظر وسیع، شهرهای با تنوع فرهنگی متفاوت و دانجن های متفاوت میشه.

شما تحت نام "The Traveler" در ابتدا باید بدنبال یکی از اعضای خانوادتون که مدتهاست مفقود شده و ازش خبری ندارید بگردید و بعد از پیوستن به هم، به رمزوراز دنیای Tevyat پی ببرید و کشف کنید.

مخصGenshin-Impact-Switch_01-14-20.jpg
در این مسیر شما یک همراه به اسم Paimon دارید که در طی مراحل شمارو راهنمایی میکنه که توسط AI کنترل میشه.
در ادامه شما میتونید با ایجاد پارتیهای 4 نفره بهمراه دوستان که هرکدوم تخصخص در یکی از عناصر المنتال (آب،خاک،آتش و...) دارن به تجربه بازی بپردازید.

سازنده بازی یک کمپانی چینی هست به اسم miHoYo که با ساخت این بازی در واقع کلاس درسی برای کمپانیهای ژاپنی برپاکرده که سالهای زیادی میخواستن به هرآنچه که GI ارائه میده برسن.
پلتفرم هایی که این بازی برای اونها منتشر شده PC-PS4-Nintendo Switch-Android-iOS
تاریخ انتشار پس فردا 28 سپتامبر 2020 هست واز همین الان میتونین پریلود شروع کنین.
حجم بازی حدود 11 گیگ هست.
بروز میشه.....

=====================
اگه تنهایی بازی میکنین و دنبال یک دوست ایرانی میگردین که تو بازی پدرتون دربیاره و رو اعصابتون راه بره، نام کاربری بچه های بازیسنتر Addکنین :D
User ID کاربران بازیسنتر:
@PipBoy3000_v2
UID=700780251
سرور EU
=====
@Rattle.Snake
UID=700140549
سرور EU
=====
@BoxBox
UID=700503323
سرور Eu
=====
@Rohshen
UID=703998496
سرور EU
=====
@batman0
UID=704589664
سرور EU
=====
@ce7en44
UID=701036823
سرور EU
=====
@orginal.prince
UID=805761569
سرور آسیا
=====
@mahdi_1m1
UID=605487934
سرور US
=====
@L.o.s
UID=706729189
سرور EU
=====
@( Layken )
UID=612205993 --- PlayStation 4
سرور US

آخرین ویرایش:
نمیدونم وضعیت هوتائوم چطوریه! ولی یه حسی بهم میگه باید حسودی کنم:D

آخرشم یه کلاه crt% یا dmg درست درمون نداد فکر کنم:|
جالبه الان برای نوئلم که فارم میکنم اصلا ماسک دراپ نمیشه:| نمیدونم چه دردی دارن:|
وضعیت دامین ها همیشه اینقدر افتضاح بود، من یادمه که اولین ست های آرتیفکتی که بستم، فقط خوشحال بودم که تونستم ست کنم و باقیش دیگه برام مهم نبود که مثلا مین استت و ساب هاش چی باشن.همین حالا چند تاش دارم و آدم خنده اش میگیره میبینشون :)) وقتی ۵ ستاره میداد که دیگه هیچی اصلن، هر آشغالی بود یه قفل زود میزاشتم روش :))

خدا رو شکر همون موقع که برای البدو فارم میکردم، برای نینگ و نوئله هم در کنارش چیزهای خوبی گرفتم:D ولی جالبه دو ماه دامین جئو رفتم برای البدو و آخرش گلادیاتور و نوبلس براش گذاشتم:))

• Like
Reactions: NHM
d-input یعنی چی ؟

از این دسته های قدیمی مثل مدل ps2 هست
آره، از همونا و اکثر گیم پد ها و جوی استیک های کامپیوترها:-"

چون دیگه چند ساله که بازی ها فقط از دسته های xinput ساپورت میکنن (آخریش فکر کنم tekken7 بود که d-input بود).

البته این راهنما کن نوشتم فقط برای این مدل دسته ها نیست و هر دسته ای که استیم بشناسش رو میتونی استفاده کنی چون فکر کنم گنشین فقط ps4 یا xbox رو بشناسه ولی این سوئیچ هم حتی میشناسه.

• Like
Reactions: amiravaz and NHM
وقتی بنر dongli بیاد حتما جوگیر میشم که رول بزنم براش هرجور شده جلوم رو بگیرین :|
دوای دردت پیش منه :>

pathetic noobs

سر هر بنری رول میزنید واقعا که

کجا بودین وقتی که من 1 سال و 2-3 ماه تو اپیک سون رول نمیزدم تا شخصیت محبوبم بیاد :<

و برام عجیبه پشیمون نمیشید؟ مثلا بعدا یه بنر خفن بیاد چیزی نداشته باشید براش رول بزنید :-??
:D

دوتا ویش تکی زدم دوتا کاراکتر 5 ستاره داد
Tartaglia
Keqing

فرستاده شده از BAC-L21ِ من با Tapatalk
اولین پنج ستاره هات هستن؟ مبارکه:D

فاک ابیس ۱۱-۲. مخصوصا نیمه دومش:-"
امروز ۸ بار نیمه اول رو با جون مونولیس بالای ۶۰ درصد تموم کردم ولی توی نیمه دوم این cicin mage خیلی وحشیه، اصلا فرصت دفاع کردن از مونولیس که هیچی، فرصت زنده موندن هم بهم نمیده:| من که دیگه سراغ این خراب شده نمیرم، ۶۰۰ تا جم هم ارزش این همه اعصاب خوردی و استرس رو نداره :-"

یکم بیشتر بازی کردم
دارم با بازی ارتباط برقرار میکنم
ولی هنوز با یه سری چیزاش مشکل دارم
مهمترینش auto save قدم برمیداری سیو شده
اینطوری یه جا از سر بی تجربگی دمیج بخوری و خراب کنی نمیتونی برگردی عقب
ps4 که من میرم اینطوره سیستم سیوش
دوم افت فریم و گرافیک که زیاد چنگ به دل نمیزنه-یه جورایی brightness بازی خیلی بالاست
سوم اینکه بخش آموزشی کافی نداره و داستانم هیچ مقدمه ای اون اول نداد که چی به چیه
هنوز co op رو باز نکردم ولی از الان زدم محدود به ps4
فکر کنم رو pc دسترسی به منوهای مختلف نظیر آیتم و مپ خیلی راحتتر باشه و مبارزاتم همینطور. نشه هماهنگ بازی کرد
راستی این بخش wish اش چیه؟

• Like
Reactions: NHM and ce7en44
یکم بیشتر بازی کردم
دارم با بازی ارتباط برقرار میکنم
ولی هنوز با یه سری چیزاش مشکل دارم
مهمترینش auto save قدم برمیداری سیو شده
اینطوری یه جا از سر بی تجربگی دمیج بخوری و خراب کنی نمیتونی برگردی عقب
ps4 که من میرم اینطوره سیستم سیوش
دوم افت فریم و گرافیک که زیاد چنگ به دل نمیزنه-یه جورایی brightness بازی خیلی بالاست
سوم اینکه بخش آموزشی کافی نداره و داستانم هیچ مقدمه ای اون اول نداد که چی به چیه
هنوز co op رو باز نکردم ولی از الان زدم محدود به ps4
فکر کنم رو pc دسترسی به منوهای مختلف نظیر آیتم و مپ خیلی راحتتر باشه و مبارزاتم همینطور. نشه هماهنگ بازی کرد
راستی این بخش wish اش چیه؟
آره همه چی همون لحظه با سرور سینک میشه، مثلا ویش بزنی چیزی که میخوای نده همون لحظه هم ALT+F4 بزنی هم ویش برنمیگرده، قبل از اینکه انیمیشن رو نشون بده تو سرور ثبت شده که چی گرفتی :D
داستان شخصا هیچی ازش نمیدونم با تمام سرعت دیالوگ هارو رد میکنم xP
آموزش که به اندازه ی کافی میده، تو Archive بری Tutorial هایی که باز شدن رو میتونی ببینی
1619127476766.png
این دامین رو هروقت باز کردی برو همه ی Elemental Reaction هارو توضیح میده

ویش هم تو این پست تا حدی توضیح دادم بازم سوالی داشتی بپرس
Genshin Impact | PC

پیش بینی هایی از آپدیت های پیش رو

1.6 نیمه اول به روزرسانی "Ludi Harpastum" و همچنین ریران کارکتر Klee. نیمه دوم آپدیت اولین بخش جزیره اینازوما به همراه بنر کارکتر Kazuha است. به نوبه خود ، Kazuha کاملا آماده است ، دیتا های بازی شامل حملات و حتی وویس های او است.

1.7 انتشار قسمت دیگری از Inazuma ، فستیوال"Summer Night" و بنر کارکتر Yoimiya.

2.0 نسخه کامل Inazuma به همراه بنر کارکتر Ayaka

خبر هایی از همکاری با هونکای

خبر هایی از اسکین های برخی از شخصیت ها

در طول نسخه 1.5 شاهد لیک های بیشتری خواهیم بود و این اخبار آپدیت خواهند شد.

.........

این اسکین رو هستم ، خصوصا یه اسکین سیاه برای لومینه،،، نمیتونید تصور کنید چند صد برابر هات میشه
..........

خوب دیگه با خیال راحت برای **luxurious a ویش میزنم ، تا شهریور خبری از ایاکا نیست

خبری از دندرو هم نیست

• Poker Face
  • Like
Reactions: ce7en44 and NHM

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or