Multi Platform Genshin Impact

سازنده
miHoYo
تاریخ انتشار
September 2020
ناشر
miHoYo
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
a487e1344b14e77fd3894b4e43464bd5.png

Genshin Impact یک بازی Open World Action-RPG (نقش آفرینی-اکشن جهان باز) هست که در یک دنیای فانتزی به اسم Tevyat روایت میشه.
Genshin Impact در واقع از روی یک مانهوا(Manhwa ) در حال پخش به همین نام ساخته شده.
همین اول بهتره بدونید که بازی کاملا رایگان هست Free To Play
این هم باید بدونین که بازی MMO نیست، برای همین تو همین بخش PC معرفی میکنم.

genshin-impact-final-closed-beta-trailerLOW.jpg
از ویژگیهای بازی میشه به گرافیک بر پایه انیمه ایِ فوق العاده زیبا که برپایه انجین Unity ساخته شده ، دنیای بزرگ قابل اکتشاف، به همراه مبارزات برپایه جادوهای Elemental و کمبوهای دیدنی نام برد.
به موارد بالا یک داستان جذاب،تعدد شخصیتها و گیم پلی الهام گرفته از The Legend of Zelda: Breath of the Wild اضافه کنید.
همه اینها باعث شده بازی به معجونی عجیب ولی واقعی تبدیل بشه، بازیی که هر طرفدار اهل انیمه ای برای سالها آرزوی ساخت همچین بازی داشته.

بازی شامل مناظر وسیع، شهرهای با تنوع فرهنگی متفاوت و دانجن های متفاوت میشه.

شما تحت نام "The Traveler" در ابتدا باید بدنبال یکی از اعضای خانوادتون که مدتهاست مفقود شده و ازش خبری ندارید بگردید و بعد از پیوستن به هم، به رمزوراز دنیای Tevyat پی ببرید و کشف کنید.

مخصGenshin-Impact-Switch_01-14-20.jpg
در این مسیر شما یک همراه به اسم Paimon دارید که در طی مراحل شمارو راهنمایی میکنه که توسط AI کنترل میشه.
در ادامه شما میتونید با ایجاد پارتیهای 4 نفره بهمراه دوستان که هرکدوم تخصخص در یکی از عناصر المنتال (آب،خاک،آتش و...) دارن به تجربه بازی بپردازید.

سازنده بازی یک کمپانی چینی هست به اسم miHoYo که با ساخت این بازی در واقع کلاس درسی برای کمپانیهای ژاپنی برپاکرده که سالهای زیادی میخواستن به هرآنچه که GI ارائه میده برسن.
پلتفرم هایی که این بازی برای اونها منتشر شده PC-PS4-Nintendo Switch-Android-iOS
تاریخ انتشار پس فردا 28 سپتامبر 2020 هست واز همین الان میتونین پریلود شروع کنین.
حجم بازی حدود 11 گیگ هست.
بروز میشه.....

=====================
اگه تنهایی بازی میکنین و دنبال یک دوست ایرانی میگردین که تو بازی پدرتون دربیاره و رو اعصابتون راه بره، نام کاربری بچه های بازیسنتر Addکنین :D
User ID کاربران بازیسنتر:
@PipBoy3000_v2
UID=700780251
سرور EU
=====
@Rattle.Snake
UID=700140549
سرور EU
=====
@BoxBox
UID=700503323
سرور Eu
=====
@Rohshen
UID=703998496
سرور EU
=====
@batman0
UID=704589664
سرور EU
=====
@ce7en44
UID=701036823
سرور EU
=====
@orginal.prince
UID=805761569
سرور آسیا
=====
@mahdi_1m1
UID=605487934
سرور US
=====
@L.o.s
UID=706729189
سرور EU
=====
@( Layken )
UID=612205993 --- PlayStation 4
سرور US

آخرین ویرایش:
ملت کاراکتر متا میخوان نه وایفو:))
احمقا دارن همون حماقت گانیو رو میکنن ...

یولا تمام مشخصاتی که ازش اومده فقط بوی بروکن میده

خود میهویو تنها خصوصیت یولا رو گفتن فقط همین قدر میتونیم بگیم که خیلی قویه

• Like
  • Smile
Reactions: NHM and ce7en44

تازه استیت هاش هم قویتر کردن.

ژانگلی هم ساپورت خوبی هست ولی مطمئنا وقتی شخصیت های جدید میان، محتواهای جدید هم مناسب با همونا میان.

• Like
Reactions: NHM
دوستان بنیت برا هیلر بودن بهتره یا باربارا؟
رو کدوم سرمایه گذاری کنم

فرستاده شده از BAC-L21ِ من با Tapatalk
باربارا هیلر بهتری هست ولی بنت c1 برای ساپورت هم خوبه.

بنت بدون آرتیفکت هم جواب میده (هر چند اگه hp و هیلینگ بوناس براش بزاری هیلش بیشتر هم میشه) انرژی ریشارژ هم باید حدود ۱۷۰ داشته باشه.

باربارا حتما باید بیلد بشه. ست میدن با ساعت و جام hp و کلاه هیلینگ بوناس نیاز داره.

باربارا هم اسکیلش هیل میکنه و هم برستش و برست همه پارتی رو هیل میکنه ولی در عوض اسکیلش خیست میکنه و برای بعضی دشمن ها خطرناکه. یه کاتالیست سه ستاره هم مخصوص خودش داره که اگه پسیوش فعال بشه دمیج پارتی رو تا ۵۰٪ بیشتر میکنه.

بنت برستش فقط تا ۷۰ درصد hp پر میکنه و اونم برای کسی که توی فیلد باشه نه همه پارتی. ست نوبلس چهار تایی اگه براش ببندی با یه سلاح پنج ستاره و تلنت خودش دمیج پارتی رو خیلی زیاد میکنه و خوراک زدن دمیج های صدهزارتایی هست. اسکیلش هم به عنوان شارژر خیلی کارا هست.

• Like
Reactions: AMIN-PASHA and NHM
باربارا هیلر بهتری هست ولی بنت c1 برای ساپورت هم خوبه.

بنت بدون آرتیفکت هم جواب میده (هر چند اگه hp و هیلینگ بوناس براش بزاری هیلش بیشتر هم میشه) انرژی ریشارژ هم باید حدود ۱۷۰ داشته باشه.

باربارا حتما باید بیلد بشه. ست میدن با ساعت و جام hp و کلاه هیلینگ بوناس نیاز داره.

باربارا هم اسکیلش هیل میکنه و هم برستش و برست همه پارتی رو هیل میکنه ولی در عوض اسکیلش خیست میکنه و برای بعضی دشمن ها خطرناکه. یه کاتالیست سه ستاره هم مخصوص خودش داره که اگه پسیوش فعال بشه دمیج پارتی رو تا ۵۰٪ بیشتر میکنه.

بنت برستش فقط تا ۷۰ درصد hp پر میکنه و اونم برای کسی که توی فیلد باشه نه همه پارتی. ست نوبلس چهار تایی اگه براش ببندی با یه سلاح پنج ستاره و تلنت خودش دمیج پارتی رو خیلی زیاد میکنه و خوراک زدن دمیج های صدهزارتایی هست. اسکیلش هم به عنوان شارژر خیلی کارا هست.
ممنون، پس با این حساب بنت و اپگرید میکنم
البته الان تو ادونچر رنک 35 هستم یه هفته میشه و باربارا و بنت رو هردو لول 70 کردم
یه سوال دیگه از اساتید
الان من ادونچر رنک 35 هستم و کلی هم اکس پی دارم، اگه اونم معموریت اسند ادورچر رنک رو برم تا لول 40 میاد بالا ادونچر رنکم، یکی از دوستام میگفت اپ نکن چون خیلی سخت میشه، الان اپ کنم یا نا
چون تو ادونچر 35 ایتم و ارتیفکت 5 ستاره نمیده برام،
ولی میترسم آپ کنم و نتونم با سختیش دووم بیارم، الان همه کاراکترام لول هفتاده ودیگه نمیزاره اسند کنم، همین طور سلاح هام
در ضمن الان با تیم ، سوکروز 70، بنت 70، رازوز 70 و چایلد 70 بازی میکنم، همشونم سلاح 4 ستاره با حد اکثر اپگرید هستن،

• Like
متاسفانه مرد توی تیمم ندارم، یه ژینگکیو فقط هست که اونم هنوز مطمئن نیستم:-"

من rule34ش رفتم تایید میکنم که هست اگه میخوای خودتم برو سرچ کن :>

تو بازیای گاچا ملت 2 تا چیز باعث میشه رول بزنن برا یکی. یکی هازبندو/وایفو باشه یکی متا باشه که ژونگلی هر 2 تاش هست خیلی شخصیتش گولاخ و خوش استیله وحشتناکم قویه من نمیدونم چرا تعجب کردی از اون رای گیری :D همه چیز برای یه شخصیت محبوب بودن رو داره

دوستان بنیت برا هیلر بودن بهتره یا باربارا؟
رو کدوم سرمایه گذاری کنم

بنت بدون شک :D بنت شک نکن بهترین ساپورت بازیه. ست 4 تایی نوبلس هم بندازی روش وحشتناک میشه. هیلر بهتر از بنت داریم البته ها ولی ساپورت بهتر از بنت اصلا نداریم :D بنت در کل خیلی بیشتر به تیمت کمک میکنه تا باربارا (البته حتما C1 باشه حداقل و اصلا C6 نباشه چون C6 بدتر گند میزنه به تیمت)

• Smile
البته الان تو ادونچر رنک 35 هستم یه هفته میشه و باربارا و بنت رو هردو لول 70 کردم
یه سوال دیگه از اساتید
الان من ادونچر رنک 35 هستم و کلی هم اکس پی دارم، اگه اونم معموریت اسند ادورچر رنک رو برم تا لول 40 میاد بالا ادونچر رنکم، یکی از دوستام میگفت اپ نکن چون خیلی سخت میشه، الان اپ کنم یا نا
ولی میترسم آپ کنم و نتونم با سختیش دووم بیارم، الان همه کاراکترام لول هفتاده ودیگه نمیزاره اسند کنم، همین طور سلاح هام
در ضمن الان با تیم ، سوکروز 70، بنت 70، رازوز 70 و چایلد 70 بازی میکنم، همشونم سلاح 4 ستاره با حد اکثر اپگرید هستن،

تا ورلد 6 به نظرم آپ کن چون یه سری مزایا داره، بعد از اون هم هر وقت تونستی ماموریت ادونچر رنک رو بی دردسر بری یعنی اینکه توی ورلد 7 به بالا هم دوام میاری و اون موقع آپدیت کن .

• Like
90 درصد چینی ها از هاربینجر آو داون روی البدو استفاده میکنن :D من که یه مدت تستش کردم و دیدم از نظر قدرت فرق زیادی با فسترینگ دیزایر نداره، تازه با وجود بنت به عنوان هیلر رسیدن به بالای 90% hp خیلی سخت بود، واسه همینم کلا بی خیالش شدم:-"

qqoee0bfhyu61.jpg

• Wow
یه سوال دیگه از اساتید

من الان AR 38 هستم کارکترهام لول 55 سلاح هم 50 هیچگونه مشکلی توی بازی یا دامین و باس زدن ندارم نهایتش 2تا فود یوز میدم
با حساب من نباید هیچ مشکلی داشته باشین شما و یه چیز دیگه هم هست بعد از WL 5 اگه دیدی سخته میتونی اونو کم کنی توی توضیحات خود بازی هم بهت اینوگفته

Attachments

• 1.png
    1.png
    882.5 KB · مشاهده: 4
  • Like
من rule34ش رفتم تایید میکنم که هست اگه میخوای خودتم برو سرچ کن :>

تو بازیای گاچا ملت 2 تا چیز باعث میشه رول بزنن برا یکی. یکی هازبندو/وایفو باشه یکی متا باشه که ژونگلی هر 2 تاش هست خیلی شخصیتش گولاخ و خوش استیله وحشتناکم قویه من نمیدونم چرا تعجب کردی از اون رای گیری :D همه چیز برای یه شخصیت محبوب بودن رو داره

بنت بدون شک :D بنت شک نکن بهترین ساپورت بازیه. ست 4 تایی نوبلس هم بندازی روش وحشتناک میشه. هیلر بهتر از بنت داریم البته ها ولی ساپورت بهتر از بنت اصلا نداریم :D بنت در کل خیلی بیشتر به تیمت کمک میکنه تا باربارا (البته حتما C1 باشه حداقل و اصلا C6 نباشه چون C6 بدتر گند میزنه به تیمت)
خوب دقیقا برای همین با گانیو مقایسش کردم ،، همین اشتباه رو سر گانیو و ژیائو رو انجام دادن ،،

بعد چطوری متای یولا رو حساب کردن که رفته زیر ژانگلی ؟؟؟
.......

به دلیل اینکه یولا dps و ژانگلی هم ساپورت هم ریران،
..............

IMG_20210415_065234_176.jpg

IMG_20210424_140019_979.jpg

IMG_20210422_125942_080.jpg

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or