Multi Platform Genshin Impact

سازنده
miHoYo
تاریخ انتشار
September 2020
ناشر
miHoYo
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
a487e1344b14e77fd3894b4e43464bd5.png

Genshin Impact یک بازی Open World Action-RPG (نقش آفرینی-اکشن جهان باز) هست که در یک دنیای فانتزی به اسم Tevyat روایت میشه.
Genshin Impact در واقع از روی یک مانهوا(Manhwa ) در حال پخش به همین نام ساخته شده.
همین اول بهتره بدونید که بازی کاملا رایگان هست Free To Play
این هم باید بدونین که بازی MMO نیست، برای همین تو همین بخش PC معرفی میکنم.

genshin-impact-final-closed-beta-trailerLOW.jpg
از ویژگیهای بازی میشه به گرافیک بر پایه انیمه ایِ فوق العاده زیبا که برپایه انجین Unity ساخته شده ، دنیای بزرگ قابل اکتشاف، به همراه مبارزات برپایه جادوهای Elemental و کمبوهای دیدنی نام برد.
به موارد بالا یک داستان جذاب،تعدد شخصیتها و گیم پلی الهام گرفته از The Legend of Zelda: Breath of the Wild اضافه کنید.
همه اینها باعث شده بازی به معجونی عجیب ولی واقعی تبدیل بشه، بازیی که هر طرفدار اهل انیمه ای برای سالها آرزوی ساخت همچین بازی داشته.

بازی شامل مناظر وسیع، شهرهای با تنوع فرهنگی متفاوت و دانجن های متفاوت میشه.

شما تحت نام "The Traveler" در ابتدا باید بدنبال یکی از اعضای خانوادتون که مدتهاست مفقود شده و ازش خبری ندارید بگردید و بعد از پیوستن به هم، به رمزوراز دنیای Tevyat پی ببرید و کشف کنید.

مخصGenshin-Impact-Switch_01-14-20.jpg
در این مسیر شما یک همراه به اسم Paimon دارید که در طی مراحل شمارو راهنمایی میکنه که توسط AI کنترل میشه.
در ادامه شما میتونید با ایجاد پارتیهای 4 نفره بهمراه دوستان که هرکدوم تخصخص در یکی از عناصر المنتال (آب،خاک،آتش و...) دارن به تجربه بازی بپردازید.

سازنده بازی یک کمپانی چینی هست به اسم miHoYo که با ساخت این بازی در واقع کلاس درسی برای کمپانیهای ژاپنی برپاکرده که سالهای زیادی میخواستن به هرآنچه که GI ارائه میده برسن.
پلتفرم هایی که این بازی برای اونها منتشر شده PC-PS4-Nintendo Switch-Android-iOS
تاریخ انتشار پس فردا 28 سپتامبر 2020 هست واز همین الان میتونین پریلود شروع کنین.
حجم بازی حدود 11 گیگ هست.
بروز میشه.....

=====================
اگه تنهایی بازی میکنین و دنبال یک دوست ایرانی میگردین که تو بازی پدرتون دربیاره و رو اعصابتون راه بره، نام کاربری بچه های بازیسنتر Addکنین :D
User ID کاربران بازیسنتر:
@PipBoy3000_v2
UID=700780251
سرور EU
=====
@Rattle.Snake
UID=700140549
سرور EU
=====
@BoxBox
UID=700503323
سرور Eu
=====
@Rohshen
UID=703998496
سرور EU
=====
@batman0
UID=704589664
سرور EU
=====
@ce7en44
UID=701036823
سرور EU
=====
@orginal.prince
UID=805761569
سرور آسیا
=====
@mahdi_1m1
UID=605487934
سرور US
=====
@L.o.s
UID=706729189
سرور EU
=====
@( Layken )
UID=612205993 --- PlayStation 4
سرور US

آخرین ویرایش:
خوب دقیقا برای همین با گانیو مقایسش کردم ،، همین اشتباه رو سر گانیو و ژیائو رو انجام دادن ،،

بعد چطوری متای یولا رو حساب کردن که رفته زیر ژانگلی ؟؟؟
.......

به دلیل اینکه یولا dps و ژانگلی هم ساپورت هم ریران،
..............

View attachment 203176

View attachment 203177

View attachment 203178
گوشه بالا نوشته، تارتارلیا :D

• Smile
Reactions: amiravaz and NHM
خوب دقیقا برای همین با گانیو مقایسش کردم ،، همین اشتباه رو سر گانیو و ژیائو رو انجام دادن ،،

بعد چطوری متای یولا رو حساب کردن که رفته زیر ژانگلی ؟؟؟
.......

به دلیل اینکه یولا dps و ژانگلی هم ساپورت هم ریران،
..............

یولا قوی بودنش ثابت نشده و اینکه فیزیکاله و فعلا بازی برا فیزیکالا ساپورتای خوبی نداره و متا متای ری اکشنه ژونگ هم ساپورتیش جوریه که اندازه dps اصلی دمیج میده :D و ساپورت بودن دلیل به این نمیشه که براش رول نزنن و برا DPS بزنن اتفاقا 2 تا تیم بخوای بسازی 2 تا dps نیاز داری و 6 تا ساپورت پس ساپورتا طرفدار بیشتری دارن خود به خود

خلاصه قبول کن که your waifu is sh!t و به geo daddy ایمان بیاور :>

@vaan 2
البته ژانگ لی دفعه قبلی حسابی فحش خورد سر ضعیف بودنش و خیلیا بی خیالش شدن
اون موقع بود که هرکی گرفته بودش برد کرده بود:)) :-"

اما کلا فعلا هازبندوها طرفدار بیشتری دارن تو بازی انگار:))

یولا قوی بودنش ثابت نشده و اینکه فیزیکاله و فعلا بازی برا فیزیکالا ساپورتای خوبی نداره و متا متای ری اکشنه ژونگ هم ساپورتیش جوریه که اندازه dps اصلی دمیج میده :D و ساپورت بودن دلیل به این نمیشه که براش رول نزنن و برا DPS بزنن اتفاقا 2 تا تیم بخوای بسازی 2 تا dps نیاز داری و 6 تا ساپورت پس ساپورتا طرفدار بیشتری دارن خود به خود

32ti8q.jpg

به جز ژیائو البته :p
@vaan 2
البته ژانگ لی دفعه قبلی حسابی فحش خورد سر ضعیف بودنش و خیلیا بی خیالش شدن
اون موقع بود که هرکی گرفته بودش برد کرده بود:)) :-"

اما کلا فعلا هازبندوها طرفدار بیشتری دارن تو بازی انگار:))
دقیقا من یادمه اینجا اومدم گفتم کسی نمیخواد برای ژانگلی ویش بزنه و دیدم هیشکی اصلا ابراز علاقه نکرد:)) یکی از بچه ها هم که گرفته بودش تا یه مدت ناراحت بود اصلا :)) توی دامین ها البدو بیشتر از ژانگلی دمیج میداد و به نینگ میگفتن آرکان جئو:))
ولی این سری خدایی یکیتون بگیرش، ما همین یه مورد رو تاپیک کم داریم:D

• Smile
  • Like
Reactions: amiravaz and NHM
32ti8q.jpg

به جز ژیائو البته :p

دقیقا من یادمه اینجا اومدم گفتم کسی نمیخواد برای ژانگلی ویش بزنه و دیدم هیشکی اصلا ابراز علاقه نکرد:)) یکی از بچه ها هم که گرفته بودش تا یه مدت ناراحت بود اصلا :)) توی دامین ها البدو بیشتر از ژانگلی دمیج میداد و به نینگ میگفتن آرکان جئو:))
ولی این سری خدایی یکیتون بگیرش، ما همین یه مورد رو تاپیک کم داریم:D
اتفاقا میخواستم ژیائو رو تو چشمت فرو کنم:-"
آمارش رو تو Abyss دیدی؟ خجالت بکش:-"

من که childe گیرم نمیاد...احتمالا ژانگ لی میگیرم...اگر 50~50 نبازم:-"
فرشادم البته گویا شدیدا منتظرشه:دی

• Like
Reactions: ce7en44 and NHM
اتفاقا میخواستم ژیائو رو تو چشمت فرو کنم:-"
آمارش رو تو Abyss دیدی؟ خجالت بکش:-"

من که childe گیرم نمیاد...احتمالا ژانگ لی میگیرم...اگر 50~50 نبازم:-"
فرشادم البته گویا شدیدا منتظرشه:D
نه، به این آمارها اعتقاد ندارم، همه اش سیاه بازیه:-"

حالا خوبه توی بنر ژانگلی هم بهت دیلاک بده:))

@NoctisSasuke
سری قبل کجا بودی، فرشاد؟:-" تو نیتت خالص نیست وگرنه دفعه قبلی برای ژانگلی باف نشده ویش میزدی:D

@Akiba
راستی بیلد ژین یانت بده ببینم چی بستی. من قد خرم از ژین یان سرم نمیشه، همینجوری فقط آرتیفکت و سلاح اینو و اون رو انداختم روش. تا حالا هم ندیدم کسی براش بیلد پیشنهاد کرده باشه:-"

• Like
Reactions: NHM
راستی بیلد ژین یانت بده ببینم چی بستی. من قد خرم از ژین یان سرم نمیشه، همینجوری فقط آرتیفکت و سلاح اینو و اون رو انداختم روش. تا حالا هم ندیدم کسی براش بیلد پیشنهاد کرده باشه:-"
شماها این همه Claymore از کجا میارین؟ :))
من خیلی میخوام بیلدش کنم ولی براش سلاح ندارم:D

من قبل اینکه Animus بشه Archaic زدم R2 کردم تا به امروز دیگه Prototype نداده یکی دیگه بسازم:D:D
____________________________________________________________________________________________________________
اخیرا یه Sacrificial Greatsword گرفتم ولی بدون ریفاین خیلی بدرد نمیخوره

• Like
Reactions: ce7en44
نه، به این آمارها اعتقاد ندارم، همه اش سیاه بازیه:-"

حالا خوبه توی بنر ژانگلی هم بهت دیلاک بده:))

@NoctisSasuke
سری قبل کجا بودی، فرشاد؟:-" تو نیتت خالص نیست وگرنه دفعه قبلی برای ژانگلی باف نشده ویش میزدی:D

@Akiba

دفعه قبل کلا بازی نمیکردم اونموقع :D من لانچ بازی کردم و ریج کوئیت کردم بعد سر بنر آلبدو برگشتم :D

• Like
Reactions: NHM and ce7en44
شماها این همه Claymore از کجا میارین؟ :))
من خیلی میخوام بیلدش کنم ولی براش سلاح ندارم:D

من قبل اینکه Animus بشه Archaic زدم R2 کردم تا به امروز دیگه Prototype نداده یکی دیگه بسازم:D:D
____________________________________________________________________________________________________________
اخیرا یه Sacrificial Greatsword گرفتم ولی بدون ریفاین خیلی بدرد نمیخوره
کدوم این همه کلیمور؟:)) البته آره کلیمور زیاد گرفتم، الان چند R3 فقط دارم ولی باورت میشه فقط همون انیموس رو تا حالا آپ کردم؟:)) به بقیه شون اصلا اعتقادی ندارم:)) آخه چه معنی داره بیس اتک کلیمور با باقی سلاح ها یکی باشه؟:D اینم از دست دیلاک گرفتم و دادمش به ژین یان:D در مورد پروتوتایپ هم وضع جفتمون یکیه :D

• Like
Reactions: NHM
View attachment 203188
فکر کنم اینو میگه :D
آهان، فکر کردم ساکورا رو میگه:)) این اسمش اسکروموچ مگه نبود؟ :-" ولی خداییش چه ایونت خوبی بود؟:x
دفعه قبل کلا بازی نمیکردم اونموقع :D من لانچ بازی کردم و ریج کوئیت کردم بعد سر بنر آلبدو برگشتم :D
میدونم، دارم سر به سرت میزارم:D

کدوم این همه کلیمور؟:)) البته آره کلیمور زیاد گرفتم، الان چند R3 فقط دارم ولی باورت میشه فقط همون انیموس رو تا حالا آپ کردم؟:)) به بقیه شون اصلا اعتقادی ندارم:)) آخه چه معنی داره بیس اتک کلیمور با باقی سلاح ها یکی باشه؟:D اینم از دست دیلاک گرفتم و دادمش به ژین یان:D در مورد پروتوتایپ هم وضع جفتمون یکیه :D
خودم هم فقط همونو کامل آپ کردم:D(با اون وپن شاپ بلک کلیفه چیه)
اون فیزیکال دراگون اسپاین و favonius رو هم تا 70 اینا بردم ولی زبالن استفاده نمیشه:D
چون کلا سلاح کندیه باید "بهترین" رو بدی به کاراکتر با به درد بخوره:D
در مورد ساپورت هم همینطور ترجیح میدم انیموس دسته بیدو باشه تا sacrificial R1 چون بیس اتکش بیشتره

من لانچ بازی کردم و ریج کوئیت کردم بعد سر بنر آلبدو برگشتم :D
early game که بهشت بود ریج واسه چی؟ :D
______________________________________________________________________________________________________
من اگه خدا بخواد تا آخر آپدیت 1.5 میتونم کامل ستاره های ابیس رو بگیرم :D
هنوز دمیج کم دارم

یولا قوی بودنش ثابت نشده و اینکه فیزیکاله و فعلا بازی برا فیزیکالا ساپورتای خوبی نداره و متا متای ری اکشنه ژونگ هم ساپورتیش جوریه که اندازه dps اصلی دمیج میده :D و ساپورت بودن دلیل به این نمیشه که براش رول نزنن و برا DPS بزنن اتفاقا 2 تا تیم بخوای بسازی 2 تا dps نیاز داری و 6 تا ساپورت پس ساپورتا طرفدار بیشتری دارن خود به خد

مثل همونا که میگفتن امبر یخی ، از الان منتظرم یه دل سیر بهشون بخندم ، حداقل از ری اکشن میگی از کارکتری بگو که geo نباشه ، وایفوی شتی من قوی ترین ری اکشن بازی melt رو داره =))

خلاصه 25 روز دیگه نت گنشینی میشه #-o my mistake

................................................

انصافا سخت ترین ورلد لول همون 4 هست.... نسبت به لول و تجهیزات کارکترا واقعا سخت میشه

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or