Multi Platform Genshin Impact

سازنده
miHoYo
تاریخ انتشار
September 2020
ناشر
miHoYo
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
a487e1344b14e77fd3894b4e43464bd5.png

Genshin Impact یک بازی Open World Action-RPG (نقش آفرینی-اکشن جهان باز) هست که در یک دنیای فانتزی به اسم Tevyat روایت میشه.
Genshin Impact در واقع از روی یک مانهوا(Manhwa ) در حال پخش به همین نام ساخته شده.
همین اول بهتره بدونید که بازی کاملا رایگان هست Free To Play
این هم باید بدونین که بازی MMO نیست، برای همین تو همین بخش PC معرفی میکنم.

genshin-impact-final-closed-beta-trailerLOW.jpg
از ویژگیهای بازی میشه به گرافیک بر پایه انیمه ایِ فوق العاده زیبا که برپایه انجین Unity ساخته شده ، دنیای بزرگ قابل اکتشاف، به همراه مبارزات برپایه جادوهای Elemental و کمبوهای دیدنی نام برد.
به موارد بالا یک داستان جذاب،تعدد شخصیتها و گیم پلی الهام گرفته از The Legend of Zelda: Breath of the Wild اضافه کنید.
همه اینها باعث شده بازی به معجونی عجیب ولی واقعی تبدیل بشه، بازیی که هر طرفدار اهل انیمه ای برای سالها آرزوی ساخت همچین بازی داشته.

بازی شامل مناظر وسیع، شهرهای با تنوع فرهنگی متفاوت و دانجن های متفاوت میشه.

شما تحت نام "The Traveler" در ابتدا باید بدنبال یکی از اعضای خانوادتون که مدتهاست مفقود شده و ازش خبری ندارید بگردید و بعد از پیوستن به هم، به رمزوراز دنیای Tevyat پی ببرید و کشف کنید.

مخصGenshin-Impact-Switch_01-14-20.jpg
در این مسیر شما یک همراه به اسم Paimon دارید که در طی مراحل شمارو راهنمایی میکنه که توسط AI کنترل میشه.
در ادامه شما میتونید با ایجاد پارتیهای 4 نفره بهمراه دوستان که هرکدوم تخصخص در یکی از عناصر المنتال (آب،خاک،آتش و...) دارن به تجربه بازی بپردازید.

سازنده بازی یک کمپانی چینی هست به اسم miHoYo که با ساخت این بازی در واقع کلاس درسی برای کمپانیهای ژاپنی برپاکرده که سالهای زیادی میخواستن به هرآنچه که GI ارائه میده برسن.
پلتفرم هایی که این بازی برای اونها منتشر شده PC-PS4-Nintendo Switch-Android-iOS
تاریخ انتشار پس فردا 28 سپتامبر 2020 هست واز همین الان میتونین پریلود شروع کنین.
حجم بازی حدود 11 گیگ هست.
بروز میشه.....

=====================
اگه تنهایی بازی میکنین و دنبال یک دوست ایرانی میگردین که تو بازی پدرتون دربیاره و رو اعصابتون راه بره، نام کاربری بچه های بازیسنتر Addکنین :D
User ID کاربران بازیسنتر:
@PipBoy3000_v2
UID=700780251
سرور EU
=====
@Rattle.Snake
UID=700140549
سرور EU
=====
@BoxBox
UID=700503323
سرور Eu
=====
@Rohshen
UID=703998496
سرور EU
=====
@batman0
UID=704589664
سرور EU
=====
@ce7en44
UID=701036823
سرور EU
=====
@orginal.prince
UID=805761569
سرور آسیا
=====
@mahdi_1m1
UID=605487934
سرور US
=====
@L.o.s
UID=706729189
سرور EU
=====
@( Layken )
UID=612205993 --- PlayStation 4
سرور US

آخرین ویرایش:
در راستای کد که بالاتر گذاشتن! بالاخره ما مظلومان PS4 پلیر هم قابلیت کد زدن پیدا کردیم:((
از تو خود بازی>:)

الان اومدم خونه زدم دانلود....4ساعت دیگه زده دانلود...ناااابوده نت:|

• Like
Reactions: ce7en44 and END_BOY
View attachment 179365

فقط همین یدونه رو کم داشتم :|?
آقاااا این خیلی مسخرس...

c6 باربارا باید واسه co-op هم کار میکرد یعنی وقتی یه نفر مرد زندش میکرد نه فقط واسه پارتی خودمون... اونو که سریع میشه رفت statue of 7 و زنده شد...:|

جمای منو پس بدین :((

آقاااا این خیلی مسخرس...

c6 باربارا باید واسه co-op هم کار میکرد یعنی وقتی یه نفر مرد زندش میکرد نه فقط واسه پارتی خودمون... اونو که سریع میشه رفت statue of 7 و زنده شد...:|

جمای منو پس بدین :((

مرد ناراحت نباش مال من رو ببین :
Untitled.jpg
3 تا از این، 3 تا هم noelle :-<
عملا Geo خاورمیانه شدم :>

:((:((:((
+ 2 تا شمشیر 4 ستاره
10k prim ...
یه 1200 تا موند برام یه حسی بهم میگه سه تا 5 ستاره اون تو هستش. >:) (:()

• Like
Reactions: ce7en44 and BoxBox
اذیت نکنید بزارید من با 1600تا جم امیدوار باشم Childe در بیارم:))

ویرایش: دلم خوشه ساعت 6:30 اومدم خونه زدم دانلود و رفتم بیرون... زده بود 2 ساعت... الان اومدم هنوز 3گیگش مونده:| زده سه ساعت:|
قبلا انقدر آشغال نبود وضع:|

آخرین ویرایش:
  • Smile
Reactions: XMohsen
خوب... رفتم و دوتا مولتی کشیدم(نمیدونستم اون چیزایی که در کنار هر سلاح و کاراکتر میده رو میشه با wish عوض کرد:| جاشم بلد نبودم:| رفت تو پاچه م 5تا از ماه قبل:(( )
خلاصه...
مولتی اول... یک سلاح 4* ... که من هنوز کاراکتری با greatsword تو تیم اصلیم ندارم...
مولتی دوم هم Ningguang رو داشت... خوبه ولی xp نداریم که:(

ولی Childe =(( :((
حساب کردم توی 19روز آینده حداقل یک مولتی دیگه میتونم بکشم:-"

من هنوز بعد این همه مدت کاراکتر 5 ستارمو از بنر ایونت نکشیدن 3 :

تاحالا هم 70 تا ویش زدم 5 ستاره نداده بهم 3 :

اگه بهم باربارا و سلاح 5 ستاره نده childe رو شاخشه :p

فقط تست رو که بازی کردم نفهمیدم چرا رو حالت melee انقد الکی دمیجش زیاد بود:-?

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Mahdi_MM
خب منم دیروز تست کردم و... نه، ویش نزدم:D منتظرم بنر Zhongli بیاد، از Childe تست گرفتم و خوشم نیومد، یعنی حداقل تا وقتی یه electro یا یه cryo بهتر گیرم نیاد خیس کردن ملت برام بی فایده است:D فعلاً اگه خواستم ویش بزنم همون استاندارد میزنم که چهار تا شخصیت بهم بده چون شدیداً به وایفو نیازمند هستم، مخصوصاً اگه ککینگ رو بتونم بگیرم دیگه واویلا میشه، زئوس وار همه رو ناک اوت میکنم>:)

یه سری مشکلات بازی رفع شده، مثلاً هنوز دسته رو اتوماتیک نمیشناسه و اگه وسط یه دانجن به خاطر قطعی اینترنت از بازی بپره بیرون و دوباره وارد بشه، نمیشه رفت توی تنظیمات کنترلر رو انتخاب کرد و مجبوری از دانجن خارج بشی و همزمان هم نمیشه از دسته و کیبورد استفاده کرد ولی حداقل اگه روی دسته گذاشته باشیم و مثلا دسته یه لحظه قطع بشه دوباره لازم نیست از اول خروج کنیم و وارد بشیم، تنظیم دکمه های دسته رو هم اضافه کردن و خیالتون رو راحت کنم... فقط چند تا دکمه اصلی هستن و باقی رو نمیشه تغییر داد:D
پرفومنس نسخه PC خیلی بهتر شده، من قبلاً بعضی جاها لگ داشتم ولی الان فریم تقریبا همه جا ثابته. از اونطرف اون مشکل لود تکسچرها هم که روی گوشی داشتم رفع شده ولی بازم پرفومنسش اصلاً جالب نیست و فرقی نمیکنه تنظیمات گرافیکی رو چطور بزارم، چون در هر صورت روی بالاترین تنظیمات و پایین ترین تنظیمات نهایت 20 فریم میده ولی حداقل دیگه مجبور نیستم توی جمجمه NPC ها رو ببینم یا بدتر NPC های بدون سر ببینم:>

چقدر محتوای جدید اضافه کردن، خو من که نمیتونم همه اینا رو توی یه روز انجام بدم و داستان اصلی رو هم برم. مثلاً این بخش بتل پس خودش کلیا همت میخواد تا بتونم انجامش بدم. World Boss هم دیروز چهار تاشون رو انجام دادم، اونایی که شبیه مکعب بودن راحتر بودن و حداقل یه سری حرکات روتین میزدن ولی امان از باس cryo و hydero. هر چی غذا داشتم سر این دو تا مصرف کردم و آخرش هم لحظه آخری تونستم بزنمشون ولی یه حسی بهم میگه الان اگه دوباره برم سراغشون بازم زنده شدن:)) و دیگه تازه دیروز فهمیدم که زیاد نمیتونم غذا بهشون بدم چون زود فول میشن:D باربارا هم خیلی خوبه، به یه هیلر نیاز شدید داشتم ولی بدیش اینه که تواناییش در برابر المنت هایی مثل electro و hydero تبدیل به نقطه ضعف میشه.

خلاصه اینکه از آپدیت جدید راضیم ولی کی بازی میکنه این همه محتوا رو؟:D

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: pkarash
خب منم دیروز تست کردم و... نه، ویش نزدم:D منتظرم بنر Zhongli بیاد، از Childe تست گرفتم و خوشم نیومد، یعنی حداقل تا وقتی یه electro یا یه cryo بهتر گیرم نیاد خیس کردن ملت برام بی فایده است:D فعلاً اگه خواستم ویش بزنم همون استاندارد میزنم که چهار تا شخصیت بهم بده چون شدیداً به وایفو نیازمند هستم، مخصوصاً اگه ککینگ رو بتونم بگیرم دیگه واویلا میشه، زئوس وار همه رو ناک اوت میکنم>:)

یه سری مشکلات بازی رفع شده، مثلاً هنوز دسته رو اتوماتیک نمیشناسه و اگه وسط یه دانجن به خاطر قطعی اینترنت از بازی بپره بیرون و دوباره وارد بشه، نمیشه رفت توی تنظیمات کنترلر رو انتخاب کرد و مجبوری از دانجن خارج بشی و همزمان هم نمیشه از دسته و کیبورد استفاده کرد ولی حداقل اگه روی دسته گذاشته باشیم و مثلا دسته یه لحظه قطع بشه دوباره لازم نیست از اول خروج کنیم و وارد بشیم، تنظیم دکمه های دسته رو هم اضافه کردن و خیالتون رو راحت کنم... فقط چند تا دکمه اصلی هستن و باقی رو نمیشه تغییر داد:D
پرفومنس نسخه PC خیلی بهتر شده، من قبلاً بعضی جاها لگ داشتم ولی الان فریم تقریبا همه جا ثابته. از اونطرف اون مشکل لود تکسچرها هم که روی گوشی داشتم رفع شده ولی بازم پرفومنسش اصلاً جالب نیست و فرقی نمیکنه تنظیمات گرافیکی رو چطور بزارم، چون در هر صورت روی بالاترین تنظیمات و پایین ترین تنظیمات نهایت 20 فریم میده ولی حداقل دیگه مجبور نیستم توی جمجمه NPC ها رو ببینم یا بدتر NPC های بدون سر ببینم:>

چقدر محتوای جدید اضافه کردن، خو من که نمیتونم همه اینا رو توی یه روز انجام بدم و داستان اصلی رو هم برم. مثلاً این بخش بتل پس خودش کلیا همت میخواد تا بتونم انجامش بدم. World Boss هم دیروز چهار تاشون رو انجام دادم، اونایی که شبیه مکعب بودن راحتر بودن و حداقل یه سری حرکات روتین میزدن ولی امان از باس cryo و hydero. هر چی غذا داشتم سر این دو تا مصرف کردم و آخرش هم لحظه آخری تونستم بزنمشون ولی یه حسی بهم میگه الان اگه دوباره برم سراغشون بازم زنده شدن:)) و دیگه تازه دیروز فهمیدم که زیاد نمیتونم غذا بهشون بدم چون زود فول میشن:D باربارا هم خیلی خوبه، به یه هیلر نیاز شدید داشتم ولی بدیش اینه که تواناییش در برابر المنت هایی مثل electro و hydero تبدیل به نقطه ضعف میشه.

خلاصه اینکه از آپدیت جدید راضیم ولی کی بازی میکنه این همه محتوا رو؟:D
محتوای بتل پس، هفتگی ها رو این هفته همشون رو نمیرسی انجام بدی، مگر اینکه رزین شارژ کنی
وگرنه در حالت عادی ok هست و میرسی اکثرش رو:-"
روزانه هاشم که عادیه و الان با resin capه فعلی، میشه 150تا رو یه سره خالی کرد
فکر میکنم در مجموع بشه رفت:D

دوستانی که Abyss رفتن جلو، از 5 به بعد که دوتا تیم میخواد، چجوری رفتید؟ بقیه کاراکترهاتون در چه حد بود lvlهاشون؟ میخوام جم جمع کنم:((
و راستی این معادن جدیدی که یافت شدن چیه؟ فکر کنم نوشته بود برای آپگرید سلاح...باید باهاشون چیزی ساخت؟ کاش یه سری چیز میزم بدن برای آپگرید کاراکتر! سرویس شدیم:|

بعد گفتم این مواردی که از گرفتن سلاح و کاراکتر و ... میده، میتونیم با wish عوض کنیم، اونی که تعدادش کمتر هست هم پیشنهاد میدید باهاش wish بگیرم؟ یا صبر کنم جمع بشه کاراکتر 4ستاره بگیرم؟(خودم نظرم رو wish هست)

به هر دری چنگ میزنم یه جوری Childe در بیارم:)) چون واقعا میدونم نمیتونم تا بنرهای بعدی که Xiao و Zhongli هستن ، اینا رو skip کنم و ببینم بعدش چی میاد و میپسندم یا نه:| (معتقدم Geo و Ameno کشیدن اشتباهه:-" شخصیت اصلی کار راه میندازه:-" )

• Like
Reactions: ce7en44
محتوای بتل پس، هفتگی ها رو این هفته همشون رو نمیرسی انجام بدی، مگر اینکه رزین شارژ کنی
وگرنه در حالت عادی ok هست و میرسی اکثرش رو:-"
روزانه هاشم که عادیه و الان با resin capه فعلی، میشه 150تا رو یه سره خالی کرد
فکر میکنم در مجموع بشه رفت:D

دوستانی که Abyss رفتن جلو، از 5 به بعد که دوتا تیم میخواد، چجوری رفتید؟ بقیه کاراکترهاتون در چه حد بود lvlهاشون؟ میخوام جم جمع کنم:((
و راستی این معادن جدیدی که یافت شدن چیه؟ فکر کنم نوشته بود برای آپگرید سلاح...باید باهاشون چیزی ساخت؟ کاش یه سری چیز میزم بدن برای آپگرید کاراکتر! سرویس شدیم:|

بعد گفتم این مواردی که از گرفتن سلاح و کاراکتر و ... میده، میتونیم با wish عوض کنیم، اونی که تعدادش کمتر هست هم پیشنهاد میدید باهاش wish بگیرم؟ یا صبر کنم جمع بشه کاراکتر 4ستاره بگیرم؟(خودم نظرم رو wish هست)

به هر دری چنگ میزنم یه جوری Childe در بیارم:)) چون واقعا میدونم نمیتونم تا بنرهای بعدی که Xiao و Zhongli هستن ، اینا رو skip کنم و ببینم بعدش چی میاد و میپسندم یا نه:| (معتقدم Geo و Ameno کشیدن اشتباهه:-" شخصیت اصلی کار راه میندازه:-" )
طبقه 5 کچینگ dps اصلی تیم اول و فیشل هم واسه تیم دومم

ولی یادم نیست چه ترکیبی داشتم ولی از Amber kaeya و noelle مجبور شدم واسه یکی از تیمام استفاده کنم که همشون لول 20 بودن لولشون مهم نیست بیشتر از المنتشون استفاده میشه و نوئل هم بخاطر هیلش اگه مثه من جز باربارا (:Gunner: ) و نوئل هیلر دیگه ای نداری

2 تا dps بیشتر نیاز نمیشه بقیه ی تیمتم اصلا مهم نیست لول چند باشن

--------------------
من خودم اونو باهاش ویش میخرم همیشه البته تو فکرم بود بذارم جم بشه کاراکتر 4 ستاره بگیرم ولی خیییلییی طول میکشه من انقدر صبر ندارم همون ویشم صبرم نیست 160 تا بشه دونه دونه میزنم همیشه:<

آخرین ویرایش:
  • Like
طبقه 5 کچینگ dps اصلی تیم اول و فیشل هم واسه تیم دومم

ولی یادم نیست چه ترکیبی داشتم ولی از Amber kaeya و noelle مجبور شدم واسه یکی از تیمام استفاده کنم که همشون لول 20 بودن لولشون مهم نیست بیشتر از المنتشون استفاده میشه و نوئل هم بخاطر هیلش اگه مثه من جز باربارا (:Gunner: ) و نوئل هیلر دیگه ای نداری

2 تا dps بیشتر نیاز نمیشه بقیه ی تیمتم اصلا مهم نیست لول چند باشن

--------------------
من خودم اونو باهاش ویش میخرم همیشه البته تو فکرم بود بذارم جم بشه کاراکتر 4 ستاره بگیرم ولی خیییلییی طول میکشه من انقدر صبر ندارم همون ویشم صبرم نیست 160 تا بشه دونه دونه میزنم همیشه:<
آره الان رفتمش کاچینگ تیم اول، تین دومم کیا بر اساس عنصر دشمنا تیم چیدم خوب بود
ولی طبقه6 چمبر دومش، اونقدرا تیم دومم سریع نیست و زور نداره:)) میزارم بعد تر ... :-"

اونا رو هم باهاش wish گرفتم، 40تا دیگه جم بگیرم ، یه ده تایی دیگه میتونم بکشم:-" (چمبر اوله طبقه 6 آبیس رو رفتم، توی دومی دیسکانکت شد، نمیدونم به خاطر سه ستاره کردن جم میده یا نه:( )

ویرایش: خوب...کشیدم... و منم دیونا رو گرفتم... همچنان خبری از Childe نیست:(
حالا تکلیف چیه؟ باید به خودم امید بدم و حساب و کتاب کنم:))

9تا جمی که دارم هیچی...ولش:))
اما! الان روی 59تا wish توی کاراکتر بنر هستم!
از اونطرف میگن از 70 به بعد، کم کم درصد گرفتن کاراکتر میره بالاتر!
نتیجه؟ من یک مولتی دیگه و چندتا کارت دیگه ممکنه برسم بهش>:)
بیایم حساب کتاب کنیم:))

بنر 18 روز دیگه هست، یعنی 1080 تا جم
ماموریت داستانی جدید، دوتا ماموریت استوری کاراکتر و حالا با بقیه ماموریت های فرعی؛ میگیم 200 جم
از لاگین هم که 300تا میده
سعی میکنم از Abyss حداقل 200تا دیگه بگیرم:-" (طبقه 6 میگیم حداقل 6ستاره کنم:-" امیدوارم البته:-" )
انشاالله یکی دوتا کد هم میدن، میگیم 100جم
ایونت احیانا نمیخوان حداقل 200تا جم بدن؟ روشون میشه؟ :-"

جمعا 2080جم، یعنی 13 کارت....
من امیدم رو از دست نمیدم تا روز آخر ایونت:))
منتظر گزارشم باشید:)) (از این Templeها که کلید میخوان هم هنوز چندتایی مونده که پیدا نکردم:-" لازم باشه از رو گاید سراغ اینا هم میرم:)) )

فعلا...تا درودی دیگر بدرود:))

آخرین ویرایش:
خب من الان تاریخچه ی ویش هام رو نگاه کردم یه چیز خیلی مهمی کشف کردم

من تو بنر استاندار 4 تا ویش زده بودم

بعد تو بنر ایونت 6 تا که زدم دیونا رو بهم داد

خب بقیشو خودتون دیگه فهمیدین چی شد...

من کاراکتر 5 ستارم رو تو بنر استاندارد گرفته بودم قبلا الانم تو ویش 50 ام هستم :((

تا آخر ایونتم که 40 تا ویش نمیشه زد اصن:-s

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: ce7en44 and Akiba
آره الان رفتمش کاچینگ تیم اول، تین دومم کیا بر اساس عنصر دشمنا تیم چیدم خوب بود
ولی طبقه6 چمبر دومش، اونقدرا تیم دومم سریع نیست و زور نداره:)) میزارم بعد تر ... :-"

اونا رو هم باهاش wish گرفتم، 40تا دیگه جم بگیرم ، یه ده تایی دیگه میتونم بکشم:-" (چمبر اوله طبقه 6 آبیس رو رفتم، توی دومی دیسکانکت شد، نمیدونم به خاطر سه ستاره کردن جم میده یا نه:( )

ویرایش: خوب...کشیدم... و منم دیونا رو گرفتم... همچنان خبری از Childe نیست:(
حالا تکلیف چیه؟ باید به خودم امید بدم و حساب و کتاب کنم:))

9تا جمی که دارم هیچی...ولش:))
اما! الان روی 59تا wish توی کاراکتر بنر هستم!
از اونطرف میگن از 70 به بعد، کم کم درصد گرفتن کاراکتر میره بالاتر!
نتیجه؟ من یک مولتی دیگه و چندتا کارت دیگه ممکنه برسم بهش>:)
بیایم حساب کتاب کنیم:))

بنر 18 روز دیگه هست، یعنی 1080 تا جم
ماموریت داستانی جدید، دوتا ماموریت استوری کاراکتر و حالا با بقیه ماموریت های فرعی؛ میگیم 200 جم
از لاگین هم که 300تا میده
سعی میکنم از Abyss حداقل 200تا دیگه بگیرم:-" (طبقه 6 میگیم حداقل 6ستاره کنم:-" امیدوارم البته:-" )
انشاالله یکی دوتا کد هم میدن، میگیم 100جم
ایونت احیانا نمیخوان حداقل 200تا جم بدن؟ روشون میشه؟ :-"

جمعا 2080جم، یعنی 13 کارت....
من امیدم رو از دست نمیدم تا روز آخر ایونت:))
منتظر گزارشم باشید:)) (از این Templeها که کلید میخوان هم هنوز چندتایی مونده که پیدا نکردم:-" لازم باشه از رو گاید سراغ اینا هم میرم:)) )

فعلا...تا درودی دیگر بدرود:))
یه ماموریتم هست وقتی همه geoculus ها رو بگیری باز میشه 50 تا جم هم اونجوری میگیری : 3 تازه بگیم یکی 2 تا باگ دیگه رو هم رفع کنن 200 تا جمم اینجوری بگیری و چند تا جمم از achievement بگیری دیگه childeرو گرفتی:D

• Like
خب من الان تاریخچه ی ویش هام رو نگاه کردم یه چیز خیلی مهمی کشف کردم

من تو بنر استاندار 4 تا ویش زده بودم

بعد تو بنر ایونت 6 تا که زدم دیونا رو بهم داد

خب بقیشو خودتون دیگه فهمیدین چی شد...

من کاراکتر 5 ستارم رو تو بنر استاندارد گرفته بودم قبلا الانم تو ویش 50 ام هستم :((

تا آخر ایونتم که 40 تا ویش نمیشه زد اصن:-s
همممم...مشکل؟ :-"
Childe رو میخوای؟ اگر از کاراکتر بنر 5ستاره نگرفتی، پس 30تا میخوای نه 40تا:-" تو وضعیت منی تقریبا:-"

یا نگرفتم چگونه شد الان؟ :-"

یه ماموریتم هست وقتی همه geoculus ها رو بگیری باز میشه 50 تا جم هم اونجوری میگیری : 3 تازه بگیم یکی 2 تا باگ دیگه رو هم رفع کنن 200 تا جمم اینجوری بگیری و چند تا جمم از achievement بگیری دیگه childeرو گرفتی:D
اون geoculus دیگه خیلی حوصله میخواد گرفتن همشون:)) واقعا از توانم خارجه:))

ولی آره در کل احتمالا بیشترم بشه جمع کرد، ولی فعلا رو قطعی ها حساب باز کردم:-"
برای باگ هم... کاش بازی رو با همکاری یوبی سافت میساختن:))

• Like
  • Smile
Reactions: ce7en44 and BoxBox

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or