Multi Platform Genshin Impact

سازنده
miHoYo
تاریخ انتشار
September 2020
ناشر
miHoYo
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
a487e1344b14e77fd3894b4e43464bd5.png

Genshin Impact یک بازی Open World Action-RPG (نقش آفرینی-اکشن جهان باز) هست که در یک دنیای فانتزی به اسم Tevyat روایت میشه.
Genshin Impact در واقع از روی یک مانهوا(Manhwa ) در حال پخش به همین نام ساخته شده.
همین اول بهتره بدونید که بازی کاملا رایگان هست Free To Play
این هم باید بدونین که بازی MMO نیست، برای همین تو همین بخش PC معرفی میکنم.

genshin-impact-final-closed-beta-trailerLOW.jpg
از ویژگیهای بازی میشه به گرافیک بر پایه انیمه ایِ فوق العاده زیبا که برپایه انجین Unity ساخته شده ، دنیای بزرگ قابل اکتشاف، به همراه مبارزات برپایه جادوهای Elemental و کمبوهای دیدنی نام برد.
به موارد بالا یک داستان جذاب،تعدد شخصیتها و گیم پلی الهام گرفته از The Legend of Zelda: Breath of the Wild اضافه کنید.
همه اینها باعث شده بازی به معجونی عجیب ولی واقعی تبدیل بشه، بازیی که هر طرفدار اهل انیمه ای برای سالها آرزوی ساخت همچین بازی داشته.

بازی شامل مناظر وسیع، شهرهای با تنوع فرهنگی متفاوت و دانجن های متفاوت میشه.

شما تحت نام "The Traveler" در ابتدا باید بدنبال یکی از اعضای خانوادتون که مدتهاست مفقود شده و ازش خبری ندارید بگردید و بعد از پیوستن به هم، به رمزوراز دنیای Tevyat پی ببرید و کشف کنید.

مخصGenshin-Impact-Switch_01-14-20.jpg
در این مسیر شما یک همراه به اسم Paimon دارید که در طی مراحل شمارو راهنمایی میکنه که توسط AI کنترل میشه.
در ادامه شما میتونید با ایجاد پارتیهای 4 نفره بهمراه دوستان که هرکدوم تخصخص در یکی از عناصر المنتال (آب،خاک،آتش و...) دارن به تجربه بازی بپردازید.

سازنده بازی یک کمپانی چینی هست به اسم miHoYo که با ساخت این بازی در واقع کلاس درسی برای کمپانیهای ژاپنی برپاکرده که سالهای زیادی میخواستن به هرآنچه که GI ارائه میده برسن.
پلتفرم هایی که این بازی برای اونها منتشر شده PC-PS4-Nintendo Switch-Android-iOS
تاریخ انتشار پس فردا 28 سپتامبر 2020 هست واز همین الان میتونین پریلود شروع کنین.
حجم بازی حدود 11 گیگ هست.
بروز میشه.....

=====================
اگه تنهایی بازی میکنین و دنبال یک دوست ایرانی میگردین که تو بازی پدرتون دربیاره و رو اعصابتون راه بره، نام کاربری بچه های بازیسنتر Addکنین :D
User ID کاربران بازیسنتر:
@PipBoy3000_v2
UID=700780251
سرور EU
=====
@Rattle.Snake
UID=700140549
سرور EU
=====
@BoxBox
UID=700503323
سرور Eu
=====
@Rohshen
UID=703998496
سرور EU
=====
@batman0
UID=704589664
سرور EU
=====
@ce7en44
UID=701036823
سرور EU
=====
@orginal.prince
UID=805761569
سرور آسیا
=====
@mahdi_1m1
UID=605487934
سرور US
=====
@L.o.s
UID=706729189
سرور EU
=====
@( Layken )
UID=612205993 --- PlayStation 4
سرور US

آخرین ویرایش:
اون بخش کلا برای از ما بهترونه :D ( whaleهایی که کیلو کیلو دلار خرج میکنند:-" )
برای کاراکترهای 5ستاره هم آره ما F2Pها فقط باید دعا کنیم تکراری گیرمون نیاد:D ... اگر دنبال کاراکتر جدید هستیم:D

اگر فقط ده تا تو بنر عادی کشیدی و دیلاک رو گرفتی خودت رو رسما جزو خوشبخت ترین آدمای بازی بدون:D
نه بنر KLEE (کاراکتر بنر به قولی) ریست نمیشه، Pityشمارت به بنر کاراکترهای بعدی هم پاس داده میشه:D>:)

سلاح 5 ستاره؟؟؟؟؟؟؟ :-"

برای باربارا تا اومدن آپدیت بیشتر وقت نداریا! همون 3~4 روز هست! زودتر برس تا از کفت نرفته!

بحث گرفتن هر ستاره ای نیست...گرفتن کاراکترهاییه که دوست داری:-" برای همین Childe خداکنه بتونم بگیرم:(
راستش منم وسوسه شدم یکم پول خرج کنم ولی خدا شکر سیستم بانکی ما تحریمه:D
اگه بتونم سری بعدی جین یا ککینگ رو بکشم خیلی خوب میشه:D کلی هم با اینکه خیلی دلم میخواد ولی اگه بگیریمش فکر نکنم بتونم بین اون و دیلاک تصمیم گیری کنم.

آره الان احساس میکنم همینجوری داره ازم خوشبختی بیرون میزنه:D
عه؟ پس klee که دیگه احتمالا فرصت نمیشه بکشم مگه اینکه تکی بزنم، میره برای بعدی ها:(

حالا یه چیزی پروندم، یه کلیمور چهار ستاره هم داشته باشم کافیه:D

از فردا بکش میشینم پاش تا به بیست برسم:>

wish you luck :>

بازی فانه تا زمانی که میخوای بری Abyss رو 9 ستاره کنی

اونجاس که دقیقا میبینی بدون یه dps دوم به قدرتمندی ه اونی که داری هیییچ خاکی نمیتونی تو سرت بریزی

بعد اگه بخوای یه dps بسازی و تکمیلش کنی واسه تیم دومت مپ خالیه هیییییییچ کانتنتی نیست هیچ آرفیتکتی نداری رزین نداری سلاح خوب واسش نداری هیییییچی نداری که تیم دومت رو بسازی

---------------

من تو فکر یه اکانت دومم ولی اینبار دیگه میدونم چجوری بازی کنم

کاش یکی بود اینچیزایی که الان میدونم رو بهم میگفت :<

یا همینو نگه دارم تا ببینم تو آپدیت تغییری تو رزین میدن حد اقل چون فعلا راجع بهش حرفی نزدن انقدری که رزین آخر بازی نیاز میشه کاراکتر و سلاح 5 ستاره نیاز نیست... با همون شخصیت 4 ستاره ها میشه یه گاد ساخت ولی رزین... فقط رزیییییین با رزین همه کار میشه کرد هر کاری!

میشه از اینونتوری رو از آرتیفکت فول کرد میشه یه میلیارد تا مُرا داشت میشه همه شخصیت ها رو لول مکس کرد ا میشه هزار تا کار دیگم کرد.... 90% رزین مهمه 10% چیزای دیگه

----------------------

یه چیزی که خییییلی مسخرس اینه که تو نیمیدونی قراره بعدش چه کاراکتری رو بدست بیاری ممکنه یه dps رو کلی خرج کنی واسش ولی بعد مثلا diluc میده بهت خب اینجاس که بدبختی چون هیچی نداری که بهش بدی

من الان وضعیتم جوریه که اگه با هر ویش یه شخصیت 5 ستاره بهم بده هم مجبورم بذارم الکی خاک بخورن همون لول 1 بمونن ...

بخوام واسه اون آرتیفکت لول آپ کنم بعد کاراکتری که داشتم نصفه میمونه بعد اونیم که تازه بخوام کاری واسش کنم هم نصفه میمونه پس کلا هیچی...

من الان فهمیدم نوئل چققققققدر قوی میتونه باشه

اگه constellation آخریش آخر نبود و مثلا اول بود میتونست راحت تو تیر S قرار بگیره :<

تو فکر لول آپ کردنش افتادم ولی خیلی دیگه دیر شده :<

• Like
Reactions: ce7en44
بازی فانه تا زمانی که میخوای بری Abyss رو 9 ستاره کنی

اونجاس که دقیقا میبینی بدون یه dps دوم به قدرتمندی ه اونی که داری هیییچ خاکی نمیتونی تو سرت بریزی

بعد اگه بخوای یه dps بسازی و تکمیلش کنی واسه تیم دومت مپ خالیه هیییییییچ کانتنتی نیست هیچ آرفیتکتی نداری رزین نداری سلاح خوب واسش نداری هیییییچی نداری که تیم دومت رو بسازی

---------------

من تو فکر یه اکانت دومم ولی اینبار دیگه میدونم چجوری بازی کنم

کاش یکی بود اینچیزایی که الان میدونم رو بهم میگفت :<

یا همینو نگه دارم تا ببینم تو آپدیت تغییری تو رزین میدن حد اقل چون فعلا راجع بهش حرفی نزدن انقدری که رزین آخر بازی نیاز میشه کاراکتر و سلاح 5 ستاره نیاز نیست... با همون شخصیت 4 ستاره ها میشه یه گاد ساخت ولی رزین... فقط رزیییییین با رزین همه کار میشه کرد هر کاری!

میشه از اینونتوری رو از آرتیفکت فول کرد میشه یه میلیارد تا مُرا داشت میشه همه شخصیت ها رو لول مکس کرد ا میشه هزار تا کار دیگم کرد.... 90% رزین مهمه 10% چیزای دیگه

----------------------

یه چیزی که خییییلی مسخرس اینه که تو نیمیدونی قراره بعدش چه کاراکتری رو بدست بیاری ممکنه یه dps رو کلی خرج کنی واسش ولی بعد مثلا diluc میده بهت خب اینجاس که بدبختی چون هیچی نداری که بهش بدی

من الان وضعیتم جوریه که اگه با هر ویش یه شخصیت 5 ستاره بهم بده هم مجبورم بذارم الکی خاک بخورن همون لول 1 بمونن ...

بخوام واسه اون آرتیفکت لول آپ کنم بعد کاراکتری که داشتم نصفه میمونه بعد اونیم که تازه بخوام کاری واسش کنم هم نصفه میمونه پس کلا هیچی...
یعنی رزین اینقدر مهمه؟ من دیروز دیدم 120 تام پره، 60 تاش رو روی 3 تا ریشه درخت که دیدم خرج کردم:D
در مورد تیم دوم هم مگه نمیتونی co-op بزنی؟
عه؟ پس مدیریت منابع بکنیم:D

من الان فهمیدم نوئل چققققققدر قوی میتونه باشه

اگه constellation آخریش آخر نبود و مثلا اول بود میتونست راحت تو تیر S قرار بگیره :<

تو فکر لول آپ کردنش افتادم ولی خیلی دیگه دیر شده :<

یه سوال که یادم رفت بپرسم، اگه یه شخصیت تکراری بکشیم و بعد کانورت بشه از اون متریالی که میده فقط برای باز کردن constellation خودش میشه استفاده کرد؟

یعنی رزین اینقدر مهمه؟ من دیروز دیدم 120 تام پره، 60 تاش رو روی 3 تا ریشه درخت که دیدم خرج کردم:D
در مورد تیم دوم هم مگه نمیتونی co-op بزنی؟
عه؟ پس مدیریت منابع بکنیم:D

یه سوال که یادم رفت بپرسم، اگه یه شخصیت تکراری بکشیم و بعد کانورت بشه از اون متریالی که میده فقط برای باز کردن constellation خودش میشه استفاده کرد؟
خب ادونچر رنک پایین انقد نیازت نمیشه الان اونقد حریفات سخت و قوی نیستن که نتونی کاری کنی بعد هروقت دیدی پره استفاده کن خب

ولییییییی بخاطرش اون فراجایل رزین هایی که 60 تا رزین بهت میده رو به تا حد اقل ادونچر رنک 40 استفاده نکن

مثلا الان نری آرتیفکت فارم کنی:| چون آرتیفکت 3 ستاره اصلاااا بدرد نمیخوره چون تا لول 12 میشه فقط آپگریدش کرد و 4 ستاره رو تا لول 16 و 5 ستاره رو تا لول 20 میشه آپگرید کرد

خب Abyss رو نمیشه co-op بزنی :)

و از طبقه ی 5 به 2 تا تیم نیاز داری :)

به 2 تا dps قوی نیاز داری بقیه ی تیمت فقط نقش نقطه ضعف رو دارن مثلا یه جا که باید سپر آب رو بشکنی نیاز به یخ داری و ...

حالا باید تو مسیرش قرار بگیری تا بفهمی چحجوریه مثه پازل میمونه باید بفهمی تو اون طبقه چه ترکیبی بچینی تا زمانتم تموم نشه و ...

مدیریت منابع نمیشه واقعا کرد :D

--------------------------------------
اونم آره فقط واسه کانستلیشن خودش میشه استفاده کرد

آخرین ویرایش:
اون بنر قبلی Venti واقعا تماام جم هام الکی رفت واسه باربارا :((
که اصن به اونهمه کاستلیشن نیاز نداشت واقعا :((
همین که هیل کنه یه مقداری کارت راه بیافته کافی بود ولی الکی 5 هزار تا جم عزیزم رو الکی از دست دادم :((
در صورتی که اگه تو همون بنر استاندارد میزم شاید الان بجای اینکه یه کاراکتر با 5 تا کاستلیشن داشته باشم بجاش چند تا کاراکتر میداشتم
بنر معمولیه خیلی خوبه شخصیت تکراری نگرفتم هنوز ازش تاحالا هرچی بوده جدید بوده...
کانستلیشن هم زیااااد از زمین تا آسمون تغییری ایجاد نمیکنه ولی مثلا 3 تا هیلر مختلف داشته باشی با 3 جور المنت مختلف خیلیییی بهتره تا فقط یدونه...

به نظرم یه 10 تا ویش بزنی واسه بنر klee کافیه چون اگه کامل f2p باشی هیچ موقع نمیتونی تا آخر بنر 80 تا ویش بزنی... اگه ادونچر رنک 30 به بالا باشی که هیچی اصن بزور به 20 تا ویش هم نمیرسه...

• Like
راستش رو بگم... ناامید کننده:-"

اطلاعات Reputation System اومد ..‌

Version 1.1 "A New Star Approaches": About Reputation and Exploration Progress

نگاهی گذرا به جوایز :
2020110420542536730.png

خلاصه اینکه ، اکثر جوایز یه سری گجت هست که قول داده بودن به بازی اضافه بشه ...
جم و پول و xp book و این چیزا خبری نیست...
و باز اون محدودیت مسخره هفتگی رو داره، در هفته کلا سه تا ماموریت Bounty Hunter میتونید بگیرید
که این هم بین دو منطقه پخش میشه(اشتباه نکنید که هر منطقه سه تا ... کلا فقط 3تا! ) حالا جایزه های خود اون ماموریت ها چیه هنوز نمیدونیم

و دوباره یک سری ماموریت هم از NPCها میگیریم، که اینم همون محدودیت 3تایی رو داره:|
کلا که هیچی! اصلا جالب نبود به نظرم!
اون ذخیره رزین هم گویا میشه فقط 3تا 40تایی ذخیره داشت، و موقع رفتن Domain یا Ley Line ازش استفاده کرد و دو سری جایزه بده

همچنان راه جدیدی برای گرفتن جم یافت نشد:(
بیایید دست های خود را به سمت آسمان بالا برده، و دعا کنیم Klee هر روز خدا به ماجراجویی مشغول شود!
و همینطور فروشنده های دوره گرد تعدادشان زیادتر و هر روزه شود! :-" :|

Meh...
جوایز reputation system اگه exp book یا مُرا یا فراجایل رزین بودن من بیشتر هیجان زده میشدم...

کلا چیزایی که دوس داشتم تغییر بدن یا اضافه کنن رو هیچ کدومش رو نذاشتن...

کاش یه فیلتر بود میشد آرتیفکت هایی که مثلا att% و... هستن رو جدا کرد ولی بجاش اومدن همین فیلتر رو واسه منیوی کاراکتر ها اضافه کردن... :| کیه ندونه مثلا کدوم شخصیت چه المنتی داره یا چه سلاحی استفاده میکنه ?...

اون درصدی که تو هر منطقه نشون میده چقدش رو کامل کردی خوبه و NRE همون کلید میانبر غذا خوردن بدون نیاز به باز کردن اینونتوری هم خیلی نیاز بود و اون تلپورته که هرجا بخوای میتونی بذاری و تا 7 روز میمونه هم خیلی میخواستم :-bd

ولی اینا واسه من رزین نمیشن :((

• Like
Meh...
جوایز reputation system اگه exp book یا مُرا یا فراجایل رزین بودن من بیشتر هیجان زده میشدم...

کلا چیزایی که دوس داشتم تغییر بدن یا اضافه کنن رو هیچ کدومش رو نذاشتن...

کاش یه فیلتر بود میشد آرتیفکت هایی که مثلا att% و... هستن رو جدا کرد ولی بجاش اومدن همین فیلتر رو واسه منیوی کاراکتر ها اضافه کردن... :| کیه ندونه مثلا کدوم شخصیت چه المنتی داره یا چه سلاحی استفاده میکنه ?...

اون درصدی که تو هر منطقه نشون میده چقدش رو کامل کردی خوبه و NRE همون کلید میانبر غذا خوردن بدون نیاز به باز کردن اینونتوری هم خیلی نیاز بود و اون تلپورته که هرجا بخوای میتونی بذاری و تا 7 روز میمونه هم خیلی میخواستم :-bd

ولی اینا واسه من رزین نمیشن :((
من انتظار داشتم مثلا این Reputation Level برعکس ادونچر رنک، مثلا زود زود بره بالا و مثلا تا 100 باشه و یه عالمه جایزه!
اومدن 10lvl کردنش کلا، و اکثر جایزه هاش چیزاییه که همینجوری پیش فرض باید به بازی اضافه میشد...نه اینکه به عنوان جایزه اینجوری بدن:دی

• Like
آب، خاک، باد، آتش، رعد، یخ

سال ها پیش 6 قبیله با هم در صلحو سازگاری زندگی میکردن

ناگهان همه چیز بعد از اینکه قوم آتش جنگ را شروع کرد متحول شد

فقط آواتار استاد6 المنت میتوانست به جنگ پایان دهد

اما وقتی دنیا بیشتر از هرچیزی به اون نیاز داشت، ناپدید شد..

هزار سال گذشت و من و برادرم آواتار جدید را پیدا کردیم غریبه ای به نام "Traveler"

با اینکه در استفاده از مهارت باد و خاک خیلی ماهر است اما قبل از نجات دنیا هنوز به چیز های زیادی برای یادگیری نیاز دارد

من ایمان دارم Traveler دنیا را نجات خواهد داد

هرچند برادرم دیگر همراهمان نیست...

کسی به طور غم انگیزی برادرم را به عنوان Emergency food استفاده کرد...

با احترام
"پایمون"

آخرین ویرایش:
به نظرم اگه شخصیت اصلی به طور فری در دسترسمون نبود

همه واسه داشتنش کلی پول خرج میکردن و اصن یوتیوب منفجر میشد ویو میلیونی میخورد کسی که تو تایتلش خوششانسیش رو با بدست آوردن Traveler میزد همه جیغ و هورا و فحش به شانس بالای اونی که بدستش آورده تو کامنت ها پر میشد ...

فکر کن... تنها کاراکتریه که میتونه از همه المنت ها استفاده کنه ... :|

• Like
Reactions: msf and ce7en44
امروز رسیدم ۱۶ (یعنی آخرای ۱۵ هستم ولی تا ۱۶ یه چیزی حدود ۱۰۰ تا exp بیشتر نیاز ندارم) فکر کنم بتونم تا قبل از ۱۱ نوامبر به بیست برسم:D
این لول شخصیت ها دیگه چه مسخره بازی ای هست. یعنی شخصیت های من باید روی لول بیست بمونن تا شاید کی من بتونم یه متریال برای لول آپ کردنشون پیدا کنم؟ حالا اگه بازم xp ذخیره میکردن یه کاریش میشد کرد ولی وقتی به بیست میرسن اصلا دیگه هیچ xp نمیگیرن

امروز رسیدم ۱۶ (یعنی آخرای ۱۵ هستم ولی تا ۱۶ یه چیزی حدود ۱۰۰ تا exp بیشتر نیاز ندارم) فکر کنم بتونم تا قبل از ۱۱ نوامبر به بیست برسم:D
این لول شخصیت ها دیگه چه مسخره بازی ای هست. یعنی شخصیت های من باید روی لول بیست بمونن تا شاید کی من بتونم یه متریال برای لول آپ کردنشون پیدا کنم؟ حالا اگه بازم xp ذخیره میکردن یه کاریش میشد کرد ولی وقتی به بیست میرسن اصلا دیگه هیچ xp نمیگیرن
البته همچینم XPیی از کشتن دشمن ها گیر نمیادا! رسما فحشه اون XPهه:))
غصه اینو نخور واقعا:-"

• Smile
البته همچینم XPیی از کشتن دشمن ها گیر نمیادا! رسما فحشه اون XPهه:))
غصه اینو نخور واقعا:-"
نه ولی جدی من یه اشتباه کردم و دو تا از شخصیت هام رو با آیتم لول بیست کردم و بعد ماموریت های اصلی رو رفتم فکر کنم یه چیزی بیشتر از ۵ الی ۶ هزار xp از دستم رفت:(

ماموریت اصلی XP کاراکتر نمیده..‌. باس و این ها... واقعا کمه، حالا LVL بالاتر که برسی و ده تا کتاب بنفش بزنی تا تازه یکی دو LVL بره بالا، و از اونطرف زدن باس مثلا 40دونه(!) XP میده، میبینی اصلا نمادینه اون XPهه:-"
ولی کلا کاراکترهات رو همیشه متریال براشون سعی کن آماده کنی:دی

• Like

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or