Multi Platform Genshin Impact

سازنده
miHoYo
تاریخ انتشار
September 2020
ناشر
miHoYo
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
a487e1344b14e77fd3894b4e43464bd5.png

Genshin Impact یک بازی Open World Action-RPG (نقش آفرینی-اکشن جهان باز) هست که در یک دنیای فانتزی به اسم Tevyat روایت میشه.
Genshin Impact در واقع از روی یک مانهوا(Manhwa ) در حال پخش به همین نام ساخته شده.
همین اول بهتره بدونید که بازی کاملا رایگان هست Free To Play
این هم باید بدونین که بازی MMO نیست، برای همین تو همین بخش PC معرفی میکنم.

genshin-impact-final-closed-beta-trailerLOW.jpg
از ویژگیهای بازی میشه به گرافیک بر پایه انیمه ایِ فوق العاده زیبا که برپایه انجین Unity ساخته شده ، دنیای بزرگ قابل اکتشاف، به همراه مبارزات برپایه جادوهای Elemental و کمبوهای دیدنی نام برد.
به موارد بالا یک داستان جذاب،تعدد شخصیتها و گیم پلی الهام گرفته از The Legend of Zelda: Breath of the Wild اضافه کنید.
همه اینها باعث شده بازی به معجونی عجیب ولی واقعی تبدیل بشه، بازیی که هر طرفدار اهل انیمه ای برای سالها آرزوی ساخت همچین بازی داشته.

بازی شامل مناظر وسیع، شهرهای با تنوع فرهنگی متفاوت و دانجن های متفاوت میشه.

شما تحت نام "The Traveler" در ابتدا باید بدنبال یکی از اعضای خانوادتون که مدتهاست مفقود شده و ازش خبری ندارید بگردید و بعد از پیوستن به هم، به رمزوراز دنیای Tevyat پی ببرید و کشف کنید.

مخصGenshin-Impact-Switch_01-14-20.jpg
در این مسیر شما یک همراه به اسم Paimon دارید که در طی مراحل شمارو راهنمایی میکنه که توسط AI کنترل میشه.
در ادامه شما میتونید با ایجاد پارتیهای 4 نفره بهمراه دوستان که هرکدوم تخصخص در یکی از عناصر المنتال (آب،خاک،آتش و...) دارن به تجربه بازی بپردازید.

سازنده بازی یک کمپانی چینی هست به اسم miHoYo که با ساخت این بازی در واقع کلاس درسی برای کمپانیهای ژاپنی برپاکرده که سالهای زیادی میخواستن به هرآنچه که GI ارائه میده برسن.
پلتفرم هایی که این بازی برای اونها منتشر شده PC-PS4-Nintendo Switch-Android-iOS
تاریخ انتشار پس فردا 28 سپتامبر 2020 هست واز همین الان میتونین پریلود شروع کنین.
حجم بازی حدود 11 گیگ هست.
بروز میشه.....

=====================
اگه تنهایی بازی میکنین و دنبال یک دوست ایرانی میگردین که تو بازی پدرتون دربیاره و رو اعصابتون راه بره، نام کاربری بچه های بازیسنتر Addکنین :D
User ID کاربران بازیسنتر:
@PipBoy3000_v2
UID=700780251
سرور EU
=====
@Rattle.Snake
UID=700140549
سرور EU
=====
@BoxBox
UID=700503323
سرور Eu
=====
@Rohshen
UID=703998496
سرور EU
=====
@batman0
UID=704589664
سرور EU
=====
@ce7en44
UID=701036823
سرور EU
=====
@orginal.prince
UID=805761569
سرور آسیا
=====
@mahdi_1m1
UID=605487934
سرور US
=====
@L.o.s
UID=706729189
سرور EU
=====
@( Layken )
UID=612205993 --- PlayStation 4
سرور US

آخرین ویرایش:
بچه ها اون قسمت talent چطوری مرحله بالا ببرم بدجور گیج شدم
نوشته Must be Character Ascension Phase 2 چیکار باید بکنم؟
ببین لول آپ شخصیت ها یه سره نیست مثل بازی های دیگه، مثلا وقتی به لول 20 میرسی باید شخصیتت رو Ascend کنی تا بتونه همچنان به لول آپ ادامه بده که برای اونم یه سری آیتم نیاز داری. تو الان فکر کنم هنوز وارد Phase 1 هم نشدی پس برای رسیدن به Phase 2 باید اول به لول چهل برسی و بعد یه Ascend کنی تا بری توی Phase 2. الان مشکل من هم همین پیدا کردن مواد اولیه برای Ascend کردنه:D

• Like
Reactions: kamyy and msf
اخبار آپدیت اومد! 5ساعت مینتنس داریم؛ 300 جم?
گویا یک زنجیره ماموریت اصلی?
دوتا story quest (ماموریت فرعی با جم)
یه مشت ماموریت فرعی(بدون جم??)

ایونت 16م تا 30م هست(و گویا برا بعدشم باز برنامه هست) دو نوع آیتم دراپ میشه، اونا رو میشه با کتابxp و متریال ایوالو کردن و ‌... معاوضه کرد

یه دشمن جدید(البته نخودیه گویا....مثل اون یارو که ازش پول دراپ میشه احتمالا)

غیر از رسپی های توی Reputation ، یکی هم برای خرید میاد

دوتا متریال جمع کردنی هم گویا اضافه میشه به بازی?

اخبار آپدیت اومد! 5ساعت مینتنس داریم؛ 300 جم?
گویا یک زنجیره ماموریت اصلی?
دوتا story quest (ماموریت فرعی با جم)
یه مشت ماموریت فرعی(بدون جم??)

ایونت 16م تا 30م هست(و گویا برا بعدشم باز برنامه هست) دو نوع آیتم دراپ میشه، اونا رو میشه با کتابxp و متریال ایوالو کردن و ‌... معاوضه کرد

یه دشمن جدید(البته نخودیه گویا....مثل اون یارو که ازش پول دراپ میشه احتمالا)

غیر از رسپی های توی Reputation ، یکی هم برای خرید میاد

دوتا متریال جمع کردنی هم گویا اضافه میشه به بازی?
من که یک هفته ای میشه دیگه بازی نکردم، فکر هم نکنم دیگه برم داخلش مگر اینکه خودت بیای از coop مود برای من استوری رد بدی ??

در اخبار جدید اومده که کلا بعد از آپدیت هم همه میتونند باربارا رو بگیرن:-":))
ولی مایی که داریم، C1 میشه>:)
WTF?! :|:))
من این دو روز گذشته بکش داشتم بازی میکردم تا بالاخره از 16 رسیدم به ۲۰، سرکار، توی رختخواب، سر شام، قبل خواب، بعد خواب :)) ولی کل منطقه بازی رو باز کردم و تمام waypoint ها رو هم گرفتم. یه چند باری هم از کوه افتادم و مرده شدم. اولش میخواستم ماموریت های اصلی و داستانی رو برم ولی بعد فکرش کردم و دیدم حیفه هول هولی تمومشون کنم و همون جاب های روزانه و باز کردن نقشه و اون جاب هایی که با رزین باز میشن هم سریعتر تموم میشن و هم بهتر xp میدن. خلاصه اینکه الان بدون استرس دارم از منظره لذت میبرم:D

پ.ن: اوکی، شاید یه ذره برای گرفتن ژیانگلینگ زود باشه:D
دنیای بازی رو چطور میشه ارتقا داد؟ یه مشت علامت روی نقشه اومده ولی رزین نیاز دارن که فعلا ندارم. دلم هم نمیاد دیگه صندوق ها رو باز کنم:D

WTF?! :|:))
من این دو روز گذشته بکش داشتم بازی میکردم تا بالاخره از 16 رسیدم به ۲۰، سرکار، توی رختخواب، سر شام، قبل خواب، بعد خواب :)) ولی کل منطقه بازی رو باز کردم و تمام waypoint ها رو هم گرفتم. یه چند باری هم از کوه افتادم و مرده شدم. اولش میخواستم ماموریت های اصلی و داستانی رو برم ولی بعد فکرش کردم و دیدم حیفه هول هولی تمومشون کنم و همون جاب های روزانه و باز کردن نقشه و اون جاب هایی که با رزین باز میشن هم سریعتر تموم میشن و هم بهتر xp میدن. خلاصه اینکه الان بدون استرس دارم از منظره لذت میبرم:D

پ.ن: اوکی، شاید یه ذره برای گرفتن ژیانگلینگ زود باشه:D
دنیای بازی رو چطور میشه ارتقا داد؟ یه مشت علامت روی نقشه اومده ولی رزین نیاز دارن که فعلا ندارم. دلم هم نمیاد دیگه صندوق ها رو باز کنم:D
شرمنده کاهلی کردم خبر ندادم:)) :-"

دنیای بازی با رسیدن به lvlهای خاص میره بالا، از یک جایی به بعد، 5تا 5تا (مثل lvl30 و 35 و 40 میبرن بالا) اگر درست یادم باشه:-"
توی همون بخش ادونچر گیلده چیه‌... که جایزه بالا رفتن رنک رو میگیری ، اونجاها میزنه دفعه بعدی که کی میره بالا، ادونچر رنک چند هست:-"
ولی حتما قبلش متریال برای Ascend کردن کاراکترهات(حداقل دو سه تای اصلی) فارم کن...
یهو lvl نبری بالا، بعد تازه بخوای فارم کنی، و باس برات سخت باشه:-"

شرمنده کاهلی کردم خبر ندادم:)):-"

دنیای بازی با رسیدن به lvlهای خاص میره بالا، از یک جایی به بعد، 5تا 5تا (مثل lvl30 و 35 و 40 میبرن بالا) اگر درست یادم باشه:-"
توی همون بخش ادونچر گیلده چیه‌... که جایزه بالا رفتن رنک رو میگیری ، اونجاها میزنه دفعه بعدی که کی میره بالا، ادونچر رنک چند هست:-"
ولی حتما قبلش متریال برای Ascend کردن کاراکترهات(حداقل دو سه تای اصلی) فارم کن...
یهو lvl نبری بالا، بعد تازه بخوای فارم کنی، و باس برات سخت باشه:-"
نه خودم بیشتر کاهلی کردم که خبرها رو نخودم:D اشکال نداره خوش گذشت:D
خب برای بالا بردن لول دنبا باید کار خاصی بکنیم؟
نه بابا، مای بوی دیلاک همه رو قتل عام میکنه>:). اصلا از وقتی گرفتمش دیگه فقط از ترکیب این و تراولر استفاده میکنم. الان هم ست آرتیفکت برسرکر لول ۴ برای افزایش اتک و کریتیکال ریت بهش اضافه کردم و سلاح پروتوتایپ انیموس لول ۲۰ براش ساختم و خودش هم تا لول سی ارتقا دادم:>
فقط تنها نقطه ضعفش اینه که هیلینگ باربارا آتشش رو خاموش میکنه:D

نه خودم بیشتر کاهلی کردم که خبرها رو نخودم:D اشکال نداره خوش گذشت:D
خب برای بالا بردن لول دنبا باید کار خاصی بکنیم؟
نه بابا، مای بوی دیلاک همه رو قتل عام میکنه>:). اصلا از وقتی گرفتمش دیگه فقط از ترکیب این و تراولر استفاده میکنم. الان هم ست آرتیفکت برسرکر لول ۴ برای افزایش اتک و کریتیکال ریت بهش اضافه کردم و سلاح پروتوتایپ انیموس لول ۲۰ براش ساختم و خودش هم تا لول سی ارتقا دادم:>
فقط تنها نقطه ضعفش اینه که هیلینگ باربارا آتشش رو خاموش میکنه:D
بعضی وقتا آره، یک ماموریت (دانجن) باید رد کنی تا lvl بره بالا، بعضی وقتا هم نه، مستقیم میره بالا... اینم تو همون ادونچر گیلد نوشته

البته آب آتیش رو خاموش نمیکنه... این دوتا هن با هن واکنش دارن و خودش یک نوع اتکه باز:-"
البته نمیدونم دقیق کارکرد دیلاک چجوریه؛ شایدم واقعا خاموش کنه:-"
اما باربارا و کیا و کاچینگ که خوب ترکیب میشه:-"

• Like
Reactions: ce7en44
آپدیت اومد ... هرچی برای PS4 کنسل میکنم و از اول میزنم فایده نداره...(بعضی وقتا جای گرفتن آپدیت ، حال میکنه اذیت کنه و از اول دانلود کنه بازی رو)
11GB حجم آپدیت هست گویا:|

آپدیت اومد ... هرچی برای PS4 کنسل میکنم و از اول میزنم فایده نداره...(بعضی وقتا جای گرفتن آپدیت ، حال میکنه اذیت کنه و از اول دانلود کنه بازی رو)
11GB حجم آپدیت هست گویا:|
حالا حتما سرورشون هم حسابی شلوغه.
مثل اینکه آپدیت فقط 1.2 گیگابایت به بازی اضافه میکنه و باقیش فقط همون فایلهای قبلی رو جایگزین میکنه، پس همون حذفش میکنم و دوباره میگیرمش. فقط امیدوارم یه سری از مشکلات بازی حل شده باشه.
حالا تو بازم فقط میخوای روی PS4 بگیریش، من روی آندروید هم باید دانلودش کنم:D

پ.ن: اوکی، غلط کردم، حجم دانلود دوباره بازی 14.85 گیگ هست:D ولی سرعتش خوبه:>

پ.ن: اگه نسخه PC رو دانلود میکنین حتماً قبل از نصب یه کپی از فایل فشرده برای اطمینان بگیرین.

آخرین ویرایش:
الان یعنی هر دفعه آپدیت بدن باید از اول دانلود کنیم ؟ :| دوباره برای من با 0.40mb داره دانلود میکنه باز سرعت خوب بود یه چیزی :| با قندشکن ممکن سرعت بهتر بشه ؟
نسخه گوشی هم تقریبا از اول میخواد دانلود کنه ! خدا کنه رو لانچرشون کار کنن وگرنه پیر میشیم.
حالا کسی تونسته امتحان کنه ببین چطور هست ؟ :-?

---------------------------------------------------------
ویرایش
کد های جدید :

GENSHIN1111
GENSHINGIFT

تا 2 دقیقه قبل کار میکرد الان دیگه نمیدونم :-"
و مثل اینکه برای هر 3 سرور یکی هست.
---------------------------------------------------------
ویرایش دوم :
childe چقدر خوبه :x
من الان تازه mona رو دیدم چرا اینطوری هست هیکلش ؟ :)) 4 متر پا داره 20 سانت بالا تنه اش هست =))
و اینکه فهمیدم amber در مقابل qiqi ملکه هست !! یعنی چقدر qiqi افتضاح هست ...
10000 تا primogems استفاده کنم یا زوده ؟ >:):>
این درصد کامل کردن نقشه هم چقدر سیستمش بد هست حتما باید بری تو اون منطقه تا بهت بگه :|
با آهنگر mond صحبت کنید یه ویژگی جالب اضافه میکنه به نقشه

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Rohshen and ce7en44

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or