Multi Platform Genshin Impact

سازنده
miHoYo
تاریخ انتشار
September 2020
ناشر
miHoYo
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
a487e1344b14e77fd3894b4e43464bd5.png

Genshin Impact یک بازی Open World Action-RPG (نقش آفرینی-اکشن جهان باز) هست که در یک دنیای فانتزی به اسم Tevyat روایت میشه.
Genshin Impact در واقع از روی یک مانهوا(Manhwa ) در حال پخش به همین نام ساخته شده.
همین اول بهتره بدونید که بازی کاملا رایگان هست Free To Play
این هم باید بدونین که بازی MMO نیست، برای همین تو همین بخش PC معرفی میکنم.

genshin-impact-final-closed-beta-trailerLOW.jpg
از ویژگیهای بازی میشه به گرافیک بر پایه انیمه ایِ فوق العاده زیبا که برپایه انجین Unity ساخته شده ، دنیای بزرگ قابل اکتشاف، به همراه مبارزات برپایه جادوهای Elemental و کمبوهای دیدنی نام برد.
به موارد بالا یک داستان جذاب،تعدد شخصیتها و گیم پلی الهام گرفته از The Legend of Zelda: Breath of the Wild اضافه کنید.
همه اینها باعث شده بازی به معجونی عجیب ولی واقعی تبدیل بشه، بازیی که هر طرفدار اهل انیمه ای برای سالها آرزوی ساخت همچین بازی داشته.

بازی شامل مناظر وسیع، شهرهای با تنوع فرهنگی متفاوت و دانجن های متفاوت میشه.

شما تحت نام "The Traveler" در ابتدا باید بدنبال یکی از اعضای خانوادتون که مدتهاست مفقود شده و ازش خبری ندارید بگردید و بعد از پیوستن به هم، به رمزوراز دنیای Tevyat پی ببرید و کشف کنید.

مخصGenshin-Impact-Switch_01-14-20.jpg
در این مسیر شما یک همراه به اسم Paimon دارید که در طی مراحل شمارو راهنمایی میکنه که توسط AI کنترل میشه.
در ادامه شما میتونید با ایجاد پارتیهای 4 نفره بهمراه دوستان که هرکدوم تخصخص در یکی از عناصر المنتال (آب،خاک،آتش و...) دارن به تجربه بازی بپردازید.

سازنده بازی یک کمپانی چینی هست به اسم miHoYo که با ساخت این بازی در واقع کلاس درسی برای کمپانیهای ژاپنی برپاکرده که سالهای زیادی میخواستن به هرآنچه که GI ارائه میده برسن.
پلتفرم هایی که این بازی برای اونها منتشر شده PC-PS4-Nintendo Switch-Android-iOS
تاریخ انتشار پس فردا 28 سپتامبر 2020 هست واز همین الان میتونین پریلود شروع کنین.
حجم بازی حدود 11 گیگ هست.
بروز میشه.....

=====================
اگه تنهایی بازی میکنین و دنبال یک دوست ایرانی میگردین که تو بازی پدرتون دربیاره و رو اعصابتون راه بره، نام کاربری بچه های بازیسنتر Addکنین :D
User ID کاربران بازیسنتر:
@PipBoy3000_v2
UID=700780251
سرور EU
=====
@Rattle.Snake
UID=700140549
سرور EU
=====
@BoxBox
UID=700503323
سرور Eu
=====
@Rohshen
UID=703998496
سرور EU
=====
@batman0
UID=704589664
سرور EU
=====
@ce7en44
UID=701036823
سرور EU
=====
@orginal.prince
UID=805761569
سرور آسیا
=====
@mahdi_1m1
UID=605487934
سرور US
=====
@L.o.s
UID=706729189
سرور EU
=====
@( Layken )
UID=612205993 --- PlayStation 4
سرور US

آخرین ویرایش:
همممم...مشکل؟ :-"
Childe رو میخوای؟ اگر از کاراکتر بنر 5ستاره نگرفتی، پس 30تا میخوای نه 40تا:-" تو وضعیت منی تقریبا:-"

یا نگرفتم چگونه شد الان؟ :-"

اون geoculus دیگه خیلی حوصله میخواد گرفتن همشون:)) واقعا از توانم خارجه:))

ولی آره در کل احتمالا بیشترم بشه جمع کرد، ولی فعلا رو قطعی ها حساب باز کردم:-"
برای باگ هم... کاش بازی رو با همکاری یوبی سافت میساختن:))
مشکل اینجاس که تا الان من 78 تا تو بنر ایونت ویش زدم

ولی کاراکتر 5 ستاره رو چند هفته پیش تو بنر استاندارد گرفتم

من اینو نمیدونستم فکر میکردم ویشاشون جداس در صورتی که ویش های این 2 تا بنر با هم حساب میشن

یه خوششانسی که آوردم این بود که کاراکتر 5 ستاره رو تو ویش 60 اینا گرفته بودم و تا الان هم ازون موقع تاحالا 50 تا ویش زدم و هنوز 5 ستاره نگرفتم

فهمیدی چی شد :D

-----------
چرا 30 تا ؟ 40 تا میخوام تا 90 تا

----
childe رو میخوام :D به یه هازبندو نیاز دارم :Dمن از الان حتی دارم ascent ش رو هم جمع میکنم میخوامش دیگه:D

-----
من وضعیتم خیلی داغونه:D کل مپ رو متر کردم هرچی جعبه و جم رو گرفتم الان تنها امیدم به جم ماموریتای جدید و ماموریت روزانس
abyss هم که اون طبقه 9 به بعد رو نمیشه فعلا برم سخته... جمایی که میده هم زیاد نمیشه روش حساب کرد خیلی کمه

یه بیگینر ویش دیگه کشیدم و ساکاروز رو بهم داد:| آدم قطعی بود؟ حداقل Beidou رو میداد:(( =(( الان 300 تا پرایم استون دیگه نیازمندم تا یه استاندارد ویش بکشم:-" راستی امکانش هست یه روزی من ککینگ رو داخل پایمون بارگین ها ببینم؟ یعنی تا اون موقع میتونم به اندازه کافی stardust جمع کنم؟:(

و دیگه اینکه این pyro regisvine چقدر با باربارا آسون میشه:D امروز دوبار زدمش و حتی یه بار هم نمردم و الان تمام متریال های لازم برای Ascend دوم دیلاک رو دارم ولی میگه باید ادونچر رنک 25 بشم :-@
برعکس pyro که آسونه، cryo regisvine خیلی روی مخه چون از باربارا نمیتونم استفاده کنم و دمیجش هم وحشتناک زیاده:p یه هیلر دیگه نیاز شد:D
از اون بدتر این Oceanid هست. چطور اینو میزنین؟ خیلی سخته که؟ تنها باسی هست که هنوز نزدمش :| هر سری 40 درصد از جونش رو که کم میکنم یه گله از مینیون هاش رو میریزه وسط و قتل عامم میکنن، تازه اگه خودش وان شاتم نکنه:-"
باقی باس ها هم که نخودی هستن، امشب یکی یه بار دیگه از خجالتشون در میام:>

هوورا یه باگ جدید پیدا کردن [-o<[-o<[-o<

دقیقا امروز داشتم بهش فکر میکرد دیدم world level من که همونه ولی چرا انقد زود جونم کم میشد

این یه باگ بوده الکی المنت دمیج چند برابر ایجاد میکرده این باگ به تنهایی حقشه واسش یه 500 جم بدن ;))

آخرین ویرایش:
خب 4 تا ar باید لول آپ کنم تا ماموریت جدید باز بشه از اونطرف هیچ ماموریت دیگه ای نمونده یعنی چند هفته بیکاری.
از اونطرف از ده هزارتا prim هیچ هیرو درست حسابی در نیومد که سرگرمم کنه !! :-<
بازی چندتا مشکل واقعا اساسی داره
یکی بحث battle pass هست که حتی ارزش 2 دقیقه تلاش هم نداره از بس جایزه ها الکی هستن ! یعنی با صندوق های تو طبیعت فرقی ندارن.
یکی هم اینکه کل فرقی که بین ar 2 و 40 گذاشتن این بوده که world lvl رو بالاتر بردن آهنگری ها لول 2، آیتم دو ستاره میفروخت الان که لول 32 هستم هنوز ستاره لول 2 میفروشه هیچ تنوع و گسترشی پیدا نمیکنه (فکر کنم همه اسلحه ها رو بردن توی بنرها :))) !!
سیستم کاراکتر دادن هم که بماند. بازی اینجوری زیاد هست ولی اینا یه مدل خاصی در آوردن که رو اعصاب میره grind باید بکنی ولی ارزش grind هم نداره.
روی گیمپلی و محیط و گرافیک و خیلی موارد دیگه خیلی خوب کار کردن ولی رو مهم ترین بخش بازی انگار خیلی دل به کار ندادن و اصلا بالانس نیست، نظر شخصیم این هست یا تا چندماه دیگه یه تغییرات اساسی میدن یا اینکه بعد یه مدت یکنواخت و تکراری میشه پلیر زیادی از دست میده .
در کل به نظر میاد دیگه کمتر بازی کنم یعنی بخوام هم بیشتر از ماموریت روزانه ها نمیتونم کاری کنم کاراکتر خاصی هم ندارم که بخوام براش منابع جمع کنم (البته همینطوری کلی منابع جمع کردم که خرج نشده)

پ.ن: تاثیرات نگرفتن کاراکتر خوب رو میبینید ؟ :-" از اعتیاد خانمان سوز تر هست :(

------------------------
ویرایش :
Screenshot_20201112-190236__01.jpg

آخرین ویرایش:
هوورا یه باگ جدید پیدا کردن [-o<[-o<[-o<

دقیقا امروز داشتم بهش فکر میکرد دیدم world level من که همونه ولی چرا انقد زود جونم کم میشد

این یه باگ بوده الکی المنت دمیج چند برابر ایجاد میکرده این باگ به تنهایی حقشه واسش یه 500 جم بدن ;))
آخ جون، تا باشه از این آپدیت ها و از این باگ ها :x
یه باگ روی مخ هم دیدم که تا حالا چندین بار برام اتفاق افتاده و اونم اینه که وسط زدن دشمن ها یهو میبینی طرف خسته میشه و برمیگرده سر جاش و جونش کامل پر میشه:| :)) دیگه بدترین حالتش دیروز سر باس cryo regisvine بود که حسابی جیب و جون من رو خالی کرد و وقتی جونش به بیست درصد رسیده بود یهو خودش رو گوله کرد و دوباره جونش کامل شد و منو همونجوری هاج و واج رها کرد:| یعنی اگه توی یه کشور خارجی بودم و دستم به جایی میرسید میرفتم شکایتشون رو میکردم و چند هزار ویش غرامت میگرفتم ازشون;))

• Like
Reactions: cloud _ strife
یه بیگینر ویش دیگه کشیدم و ساکاروز رو بهم داد:| آدم قطعی بود؟ حداقل Beidou رو میداد:((=(( الان 300 تا پرایم استون دیگه نیازمندم تا یه استاندارد ویش بکشم:-" راستی امکانش هست یه روزی من ککینگ رو داخل پایمون بارگین ها ببینم؟ یعنی تا اون موقع میتونم به اندازه کافی stardust جمع کنم؟:(

و دیگه اینکه این pyro regisvine چقدر با باربارا آسون میشه:D امروز دوبار زدمش و حتی یه بار هم نمردم و الان تمام متریال های لازم برای Ascend دوم دیلاک رو دارم ولی میگه باید ادونچر رنک 25 بشم :-@
برعکس pyro که آسونه، cryo regisvine خیلی روی مخه چون از باربارا نمیتونم استفاده کنم و دمیجش هم وحشتناک زیاده:p یه هیلر دیگه نیاز شد:D
از اون بدتر این Oceanid هست. چطور اینو میزنین؟ خیلی سخته که؟ تنها باسی هست که هنوز نزدمش :| هر سری 40 درصد از جونش رو که کم میکنم یه گله از مینیون هاش رو میریزه وسط و قتل عامم میکنن، تازه اگه خودش وان شاتم نکنه:-"
Oceanid خب الان المنت دمیجش خیلی زیادی رفته بالا تا مشکلش رو حل کنن نرو فعلا... زیاد سخت نیست بخاطر این آپدیت اینجوری سخت شده.. والا زیر 1 ثانیه 17 کیلو hp ازم کم کرد... فعلا منطقی نیست دمیجش تا باگش رو درست کنن

مشکل اینجاس که تا الان من 78 تا تو بنر ایونت ویش زدم

ولی کاراکتر 5 ستاره رو چند هفته پیش تو بنر استاندارد گرفتم

من اینو نمیدونستم فکر میکردم ویشاشون جداس در صورتی که ویش های این 2 تا بنر با هم حساب میشن

یه خوششانسی که آوردم این بود که کاراکتر 5 ستاره رو تو ویش 60 اینا گرفته بودم و تا الان هم ازون موقع تاحالا 50 تا ویش زدم و هنوز 5 ستاره نگرفتم

فهمیدی چی شد :D

-----------
چرا 30 تا ؟ 40 تا میخوام تا 90 تا

----
childe رو میخوام :D به یه هازبندو نیاز دارم :Dمن از الان حتی دارم ascent ش رو هم جمع میکنم میخوامش دیگه:D

-----
من وضعیتم خیلی داغونه:D کل مپ رو متر کردم هرچی جعبه و جم رو گرفتم الان تنها امیدم به جم ماموریتای جدید و ماموریت روزانس
abyss هم که اون طبقه 9 به بعد رو نمیشه فعلا برم سخته... جمایی که میده هم زیاد نمیشه روش حساب کرد خیلی کمه
من هنوز نگرفتم:دی
اول اینکه استاندارد بنر با کاراکتر بنر فرق میکنه:دی پس اگر 60تا تو کاراکتر بنر کشیدی و گیرت نیمده؛ 30تا دیگه لازم داری:دی

برای استاندارد که بعد از 5ستاره ت میگی 50تا کشیدی، آره اینجا 40تا لازم داری:-"

یه بیگینر ویش دیگه کشیدم و ساکاروز رو بهم داد:| آدم قطعی بود؟ حداقل Beidou رو میداد:((=(( الان 300 تا پرایم استون دیگه نیازمندم تا یه استاندارد ویش بکشم:-" راستی امکانش هست یه روزی من ککینگ رو داخل پایمون بارگین ها ببینم؟ یعنی تا اون موقع میتونم به اندازه کافی stardust جمع کنم؟:(

برای یخیش هم باربارا رو ببر! حداقل مثلثش (قدرتیش) که هیل میکنه! :دی
در کنار آتیش هم ببر...تمومه کار:-"

برای باس آب ...
بازم باربارا برای هیل ببر:)) در کنارش یخ و آتیش و برق هم ببر:دی
دیدی اذیت میکنند یخشون بزن وقت بخری برای خودت:دی

در کل شدنیه:دی

Oceanid خب الان المنت دمیجش خیلی زیادی رفته بالا تا مشکلش رو حل کنن نرو فعلا... زیاد سخت نیست بخاطر این آپدیت اینجوری سخت شده.. والا زیر 1 ثانیه 17 کیلو hp ازم کم کرد... فعلا منطقی نیست دمیجش تا باگش رو درست کنن
چه جالب
منو باش فکر میکردم خودش همینجوری سخت هست، نگو باگ داشته:D
برای یخیش هم باربارا رو ببر! حداقل مثلثش (قدرتیش) که هیل میکنه! :D
در کنار آتیش هم ببر...تمومه کار:-"

برای باس آب ...
بازم باربارا برای هیل ببر:)) در کنارش یخ و آتیش و برق هم ببر:D
دیدی اذیت میکنند یخشون بزن وقت بخری برای خودت:D

در کل شدنیه:D
اتفاقا باربارا رو هم بردم ولی وقتی هیل میکنم یخ میزنم:D
بار اول همه رو کشت و دیلاک فقط با ۲۶ تا جون مونده بود، غش کرده بود و داشتم میزدمش و دیگه آخرای جونش بود که یه المنت اسکیل زدم و شانسی کشتم، اونقدر تحربه بدی بود که دیگه نمیخوام تکرارش کنم:D

مشکل اوشین اینه که اصلا فرصت نمیده که من یخ بزنم یا محافظ بسازم یا هیل کنم، خیلی سریع همه رو میکشه. :D

آخرین ویرایش:
  • Like
چه جالب
منو باش فکر میکردم خودش همینجوری سخت هست، نگو باگ داشته:D

اتفاقا باربارا رو هم بردم ولی وقتی هیل میکنم یخ میزنم:D
بار اول همه رو کشت و دیلاک فقط با ۲۶ تا جون مونده بود، غش کرده بود و داشتم میزدمش و دیگه آخرای جونش بود که یه المنت اسکیل زدم و شانسی کشتم، اونقدر تحربه بدی بود که دیگه نمیخوام تکرارش کنم:D

مشکل اوشین اینه که اصلا فرصت نمیده که من یخ بزنم یا محافظ بسازم یا هیل کنم، خیلی سریع همه رو میکشه. :D
میگم که... R2 نزن، مثلثش رو بزن برای هیل:دی
حتی اگرم R2 بزنی، تو یکی از فازهاش که کنارش زمین یخیه، یخ میزنی:-" در بقیه موارد OKهه:دی
اصولا نباید اونقدر بد باشه...
البته!!! من خودمم اولش خیلی باهاش مشکل داشتم، از اونطرفم آتیشی درست حسابی نداشتم! World lvl رو بردم بالا، بیشتر دهنم سرویس شد:))
ولی با حضور دیلاک و باربارا(آها باربارا هم نداستم من:دی) اصولا نباید کار سختی داشته باشی:دی یکم بیشتر برنامه بچین، حل میشه>:)

باگ باس آب رو هم نمیدونستم! این دو روز... ولی... دیشب رفتما! اتفاقا از همیشه آسون تر بود... البته دشمنای رو اعصاب رو سامن نکرد اصلا که شانس اوردم:))

میگم که... R2 نزن، مثلثش رو بزن برای هیل:D
حتی اگرم R2 بزنی، تو یکی از فازهاش که کنارش زمین یخیه، یخ میزنی:-" در بقیه موارد OKهه:D
اصولا نباید اونقدر بد باشه...
البته!!! من خودمم اولش خیلی باهاش مشکل داشتم، از اونطرفم آتیشی درست حسابی نداشتم! World lvl رو بردم بالا، بیشتر دهنم سرویس شد:))
ولی با حضور دیلاک و باربارا(آها باربارا هم نداستم من:D) اصولا نباید کار سختی داشته باشی:D یکم بیشتر برنامه بچین، حل میشه>:)

باگ باس آب رو هم نمیدونستم! این دو روز... ولی... دیشب رفتما! اتفاقا از همیشه آسون تر بود... البته دشمنای رو اعصاب رو سامن نکرد اصلا که شانس اوردم:))
اوکی پس برم یه بار دیگه تست کنم ببینم چی میشه:D ولی همون مثلش هم بالاخره باید پر بشه یا نه؟

آره بعضی هاشون خوبن مثل اون لک لک ها ولی خرچنگ ها افتضاحن:D

شاید یکی دو تا ماموریت اصلی هم رفتم که این stormbringer layer بالاخره باز بشه

• Like
اوکی پس برم یه بار دیگه تست کنم ببینم چی میشه:D ولی همون مثلش هم بالاخره باید پر بشه یا نه؟

آره بعضی هاشون خوبن مثل اون لک لک ها ولی خرچنگ ها افتضاحن:D

شاید یکی دو تا ماموریت اصلی هم رفتم که این stormbringer layer بالاخره باز بشه
از بقیه هم استفاده کنی میشه یکم:-" حداقل با مثلث پر برو داخل که یک دور استفاده داشته باشی:D
برای هیل کردن یک حرکتم میتونی بری، یکی لز دورهایی که استان شده و افتاده رو زمین هیل کنی اگر خیلی نیازه یا مثلثش رو پر کنی:-" (البته بهینه نیست:p )

من دیروز همش لک لک برام اورد، ولی بزرگترین مشکلم باهاش پرنده هاست، امبر رو که انداختم بیرون؛ دهنم سرویسه برا زدن اینا! شانس بیارم R2ه Keqing بخوره بهشون یا مثلثش پر باشه...
---
فعلا متریال Ascend برای Keqing جمع کردم، احتمالا فردا lvl40 میشم:-" ولی XP...XP.... لعنت بهشون:|

---
راستی... دهن اسم گذاریشون سرویس! + تلفظ هاشون!
Keqing اول آدم میگه شاید ککینگ خونده میشه، بعد تو ردیت میبینه ملت میگن تلفظ کاچینگ هست، بعد الان وارد بخش داستانی شده میبینی کوکسا یا همچین چیزی میگن بهشون:|
سریعتر از این چین بریم بیرون که من دیوانه میشم از اسماشون:))

از بقیه هم استفاده کنی میشه یکم:-" حداقل با مثلث پر برو داخل که یک دور استفاده داشته باشی:D
برای هیل کردن یک حرکتم میتونی بری، یکی لز دورهایی که استان شده و افتاده رو زمین هیل کنی اگر خیلی نیازه یا مثلثش رو پر کنی:-" (البته بهینه نیست:p )

من دیروز همش لک لک برام اورد، ولی بزرگترین مشکلم باهاش پرنده هاست، امبر رو که انداختم بیرون؛ دهنم سرویسه برا زدن اینا! شانس بیارم R2ه Keqing بخوره بهشون یا مثلثش پر باشه...
---
فعلا متریال Ascend برای Keqing جمع کردم، احتمالا فردا lvl40 میشم:-" ولی XP...XP.... لعنت بهشون:|

---
راستی... دهن اسم گذاریشون سرویس! + تلفظ هاشون!
Keqing اول آدم میگه شاید ککینگ خونده میشه، بعد تو ردیت میبینه ملت میگن تلفظ کاچینگ هست، بعد الان وارد بخش داستانی شده میبینی کوکسا یا همچین چیزی میگن بهشون:|
سریعتر از این چین بریم بیرون که من دیوانه میشم از اسماشون:))
زدمش ولی باربارا دو سه بار مرد:D کلا موقع هیل کردن یه چند بار یخ زدم. وقتی هم که دورش رو منجمد میکنه اوج بدبختیه چون وحشتناک دمیج میده و اگه هم زیاد نزدیکش بشم حرکات چرخشی میزنه. یه بار دیگه هم موقع همین یخ زدن زمین یه پام از محوطه باس رفت بیروت و دوباره جونش کامل پر شد:D یعنی نه میشه زیاد نزدیک شد و نه زیاد دور.

امبر رو که من همش میفرستم دنبال جمع کردن متریال:)) اون حرکتی که از زیر پا یه موج میزنه بیرون رو چطور میشه خنثی کرد؟ کاش برای منم فقط لک لک بده :D

اسمشو نیار که قلبم درد میگیره:D آره منم سرش ژیانگلینگ همین مشکل رو دارم، حتی ژاپنی ها ژانگلی دوبله اش کردن. بازم اسم های انگلیسی رو بهتر تلفظ میکنن.
کوکسا به نظر قشنگتر میاد.
زبانشون یه ذره بد تلفظه وگرنه میذاشتم روی چینی:D

• Like
من ایونت قبلی توی ویش هشتاد و چندم یه کاراگتر 5 ستاره گرفتم، ولی klee نبود:-??به جاش Jean رو گرفتم:| الانم امیدوارم بتونم qiqi رو بگیرم. من یکی از این دوتا رو بتونم بگیرم، یه هفته فقط باهاشون توی دشت و جنگل می‌دوئم. qiqi حتی از klee هم بانمک‌تره. دوبله صداش و شخصیت‌اش خیلی خوبه. کوئست cocogoat خدا بود.

• Like
Reactions: ce7en44
حواسم به رزین نبود‌. باس رو زدم و الان رزین ندارم که آیتم ها رو بگیرم:D

من ایونت قبلی توی ویش هشتاد و چندم یه کاراگتر 5 ستاره گرفتم، ولی klee نبود:-??به جاش Jean رو گرفتم:| الانم امیدوارم بتونم qiqi رو بگیرم. من یکی از این دوتا رو بتونم بگیرم، یه هفته فقط باهاشون توی دشت و جنگل می‌دوئم. qiqi حتی از klee هم بانمک‌تره. دوبله صداش و شخصیت‌اش خیلی خوبه. کوئست cocogoat خدا بود.
من کلی رو بیشتر دوست دارم مخصوصا این تیپ کمونیستیش خیلی بهش میاد، بمب هم که میزاره، دیگه بهتر:D

• Smile
واسه باس ها از معجون ها استفاده میکنید ؟ کار رو راحت میکنه ها هم دفاعی ها هم بوست المنت ها، غذا ها هم خیلی خوبن. البته خودمم یادم میره وسط مبارزه یادم میوفته. بعد برای یخیه xianling خوبه. خارج از حرف های پست قبلی با کاراکتر مجانی ها راحت میشه رد کرد، کافیه عروسکش رو بندازید جلو بعد بیاید عقب بقیشو اون انجام میده :D

اون گرگه رو چطوری میزنید ؟ + باس geo

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or