Multi Platform Genshin Impact

سازنده
miHoYo
تاریخ انتشار
September 2020
ناشر
miHoYo
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
a487e1344b14e77fd3894b4e43464bd5.png

Genshin Impact یک بازی Open World Action-RPG (نقش آفرینی-اکشن جهان باز) هست که در یک دنیای فانتزی به اسم Tevyat روایت میشه.
Genshin Impact در واقع از روی یک مانهوا(Manhwa ) در حال پخش به همین نام ساخته شده.
همین اول بهتره بدونید که بازی کاملا رایگان هست Free To Play
این هم باید بدونین که بازی MMO نیست، برای همین تو همین بخش PC معرفی میکنم.

genshin-impact-final-closed-beta-trailerLOW.jpg
از ویژگیهای بازی میشه به گرافیک بر پایه انیمه ایِ فوق العاده زیبا که برپایه انجین Unity ساخته شده ، دنیای بزرگ قابل اکتشاف، به همراه مبارزات برپایه جادوهای Elemental و کمبوهای دیدنی نام برد.
به موارد بالا یک داستان جذاب،تعدد شخصیتها و گیم پلی الهام گرفته از The Legend of Zelda: Breath of the Wild اضافه کنید.
همه اینها باعث شده بازی به معجونی عجیب ولی واقعی تبدیل بشه، بازیی که هر طرفدار اهل انیمه ای برای سالها آرزوی ساخت همچین بازی داشته.

بازی شامل مناظر وسیع، شهرهای با تنوع فرهنگی متفاوت و دانجن های متفاوت میشه.

شما تحت نام "The Traveler" در ابتدا باید بدنبال یکی از اعضای خانوادتون که مدتهاست مفقود شده و ازش خبری ندارید بگردید و بعد از پیوستن به هم، به رمزوراز دنیای Tevyat پی ببرید و کشف کنید.

مخصGenshin-Impact-Switch_01-14-20.jpg
در این مسیر شما یک همراه به اسم Paimon دارید که در طی مراحل شمارو راهنمایی میکنه که توسط AI کنترل میشه.
در ادامه شما میتونید با ایجاد پارتیهای 4 نفره بهمراه دوستان که هرکدوم تخصخص در یکی از عناصر المنتال (آب،خاک،آتش و...) دارن به تجربه بازی بپردازید.

سازنده بازی یک کمپانی چینی هست به اسم miHoYo که با ساخت این بازی در واقع کلاس درسی برای کمپانیهای ژاپنی برپاکرده که سالهای زیادی میخواستن به هرآنچه که GI ارائه میده برسن.
پلتفرم هایی که این بازی برای اونها منتشر شده PC-PS4-Nintendo Switch-Android-iOS
تاریخ انتشار پس فردا 28 سپتامبر 2020 هست واز همین الان میتونین پریلود شروع کنین.
حجم بازی حدود 11 گیگ هست.
بروز میشه.....

=====================
اگه تنهایی بازی میکنین و دنبال یک دوست ایرانی میگردین که تو بازی پدرتون دربیاره و رو اعصابتون راه بره، نام کاربری بچه های بازیسنتر Addکنین :D
User ID کاربران بازیسنتر:
@PipBoy3000_v2
UID=700780251
سرور EU
=====
@Rattle.Snake
UID=700140549
سرور EU
=====
@BoxBox
UID=700503323
سرور Eu
=====
@Rohshen
UID=703998496
سرور EU
=====
@batman0
UID=704589664
سرور EU
=====
@ce7en44
UID=701036823
سرور EU
=====
@orginal.prince
UID=805761569
سرور آسیا
=====
@mahdi_1m1
UID=605487934
سرور US
=====
@L.o.s
UID=706729189
سرور EU
=====
@( Layken )
UID=612205993 --- PlayStation 4
سرور US

آخرین ویرایش:
۱۶۵۰؟ مگه ساعت رو اتک نزاشتی؟ من بدون پایرو رزونس ۲۰۰۰ تا اتک دارم.
پایرو دمیج چی؟ تازه من ضعیف هستم، بیلدهای خوب ۳۰۰۰ تا اتک دارن با ۲۲۰ کریت دمیج، ۶۰ پایرو دمیج و ۶۰ کریت ریت.
خو معلومه ضعیفه، اتک حداقل ۲۰۰۰ تا باید داشته باشه وگرنه کریتیکال دمیج هات ضعیف میشن. فرمول دمیج که چند صفحه پیش گذاشتم رو برو بخون، اتک توی دمیج تاثیر زیادی داره.
کلایمورت چیه ؟؟؟
۳۰۰۰ تا ، مطمعنی؟ ۳۰۰۰ تا اتک چی ؟؟ تراولر هم یه نیمچه بیلد کنی اتکش ۳۰۰۰ اتک میده

من کلایمورم بلک کلیفه ،معلومه دمیجش میاد پایین

بچه ها تو یوتیوب دیدم نینگ اسکیل میزنه همونجا نابود میکنه (پرده باز نمیشه) زیاد دمیج میگیره چطوری اینکارو کرد؟ حتی برست هم نزد:-?

اینو که دو هفته است دارم توضیح میدم ،، راحت تو یه ثانیه بدون هیچ بافی ۴۰ هزار تا دمیج میدم باش ،، فیکسش کنن متجاوز میشم بهشون ،، همین تریک ها و کشف کردناشون کارکتر ها و بازی رو خاص میکنه ،،

بعد تازه زدنش هم به شدت سخته ،، من هر وقت میخوام بزنم حالت دستم رو تغییر میدم ،، انگشتم رو از از زیر دسته میزارم روی r2

ارزش داره کرکتر رو نود کنم؟ میگن ازرش نداره زیاد تاثیر نداره فقط اسکند 80 باز کنم کافیه:-?
نظر شما چیه؟:-?
تا وقتی کارکتری داری که اپ نکردی ،، اصلا ارزش نداره ،،، با همون هیرو وت و مورایی که میخوایی یه کارکتر رو ببری ۹۰ میتونی یه کارکتر رو بیاری رو ۷۰ ، حتی اگه باش بازی هم نکنی ، باز سه تا فیت میتونی ازش بگیری

ولی اگه نه کارکتری نداری ،، خوب هر چی بالاتر ، قویتر ، حتی اگه در حد دو سه درصد بهبود بده بازم ارزش داره

ساعت 7 امشب لایو استریم 1.4(چینیش 3 ساعت زودتره)
منتظر کد پریمفتی باشید\:D/

ارزش داره کرکتر رو نود کنم؟ میگن ازرش نداره زیاد تاثیر نداره فقط اسکند 80 باز کنم کافیه:-?
نظر شما چیه؟:-?
من diluc و MC رو تا لول 90 بردم و با اطمینان 100% بهت میگم نمیارزه :D

____________________________________________________________________________________________

@ce7en44 با هرکی بخوای هانت رو میتونی بری خیلی هم آسونه :D

آخرین ویرایش:
هر جور فکر میکنم ،برای اینازوما باید برای خیلی بیشتر از ایاکا سیو کنیم

View attachment 197353

View attachment 197354

این مال Honkai بوده، مگه اینکه یه روزی با همدیگه کراس اور بزنن وگرنه فکر نکنم بیارنش توی گنشین. جالبه بدونی که توی هونکای کاراکترهای الکترو خدا بودن، بعد اینجا برعکسش رو انجام دادن یعنی اگه بیاد اینجا در حد ککینگ باهاش برخورد میکنن :D

کلایمورت چیه ؟؟؟
۳۰۰۰ تا ، مطمعنی؟ ۳۰۰۰ تا اتک چی ؟؟ تراولر هم یه نیمچه بیلد کنی اتکش ۳۰۰۰ اتک میده

من کلایمورم بلک کلیفه ،معلومه دمیجش میاد پایین

اینو که دو هفته است دارم توضیح میدم ،، راحت تو یه ثانیه بدون هیچ بافی ۴۰ هزار تا دمیج میدم باش ،، فیکسش کنن متجاوز میشم بهشون ،، همین تریک ها و کشف کردناشون کارکتر ها و بازی رو خاص میکنه ،،

بعد تازه زدنش هم به شدت سخته ،، من هر وقت میخوام بزنم حالت دستم رو تغییر میدم ،، انگشتم رو از از زیر دسته میزارم روی r2
مال من پروتوتایپ انیموس هست ولی دیدم که با همینم ملت تا 2600 اتک گرفتن. اون 3000 که گفتم با کلیمورهای پنج ستاره بود.
3000 تا اتک، نه دمیج :D
آره بلک کلیف بیس دمیجش هم پایینه، واسه همینم میگفتم پروتوتایپ بهتره، ولی در عوض توی آپگرید آرتیفکت باید خیلی شانس بیاری و همش باید Atk% و CRT% و CRT Dmg آپ کنی.

دیگه دیره، رفته توی رادار میهویو، اعلام هم کردن که قراره درستش کنن، برو دنبال باگ های جدید بگرد :-"
ساعت 7 امشب لایو استریم 1.4(چینیش 3 ساعت زودتره)
منتظر کد پریمفتی باشید\:D/

من diluc و MC رو تا لول 90 بردم و با اطمینان 100% بهت میگم نمیارزه :D

____________________________________________________________________________________________

@ce7en44 با هرکی بخوای هانت رو میتونی بری خیلی هم آسونه :D
خیلی هم عالی، تازه نگاه کردم و دیدم بعداً هم میشه رفتش:D

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

تئوری آسمان تقلبی :-"

rgdlgsfad9l61.jpg

qt6g3ncfjbl61.png

چقدر احمقه میهویو، خو وقتی همچین عکسی رو میزاری، معلومه که ملت دیگه ویش نمیزنن و شروع میکنن به جمع کردن برای ونتی :)) =)) برای ککینگ که هیچی رو تایید نکرده بودن، ملت حدس زدن که بعدی هو تائو باشه و دیگه ویش نزدن، برای این که تایید شده که دیگه معلومه وضعیت چطوری میشه :D

پ.ن: اینجور که پیداست روزاریا توی بنر ونتی هست :-"

qt6g3ncfjbl61.png

چقدر احمقه میهویو، خو وقتی همچین عکسی رو میزاری، معلومه که ملت دیگه ویش نمیزنن و شروع میکنن به جمع کردن برای ونتی :))=)) برای ککینگ که هیچی رو تایید نکرده بودن، ملت حدس زدن که بعدی هو تائو باشه و دیگه ویش نزدن، برای این که تایید شده که دیگه معلومه وضعیت چطوری میشه :D

پ.ن: اینجور که پیداست روزاریا توی بنر ونتی هست :-"
روزاریا رو فقط برای وایفو بودنش میخواستم ونتی هم که دارم :D
به احتمال زیاد این بنر رو هم اسکیپ میکنم:-s
امیدوارم حداقل 4* های بنر جین خوب باشن(فیشل توش باشه عالیه :D)

روزاریا رو فقط برای وایفو بودنش میخواستم ونتی هم که دارم :D
به احتمال زیاد این بنر رو هم اسکیپ میکنم:-s
امیدوارم حداقل 4* های بنر جین خوب باشن(فیشل توش باشه عالیه :D)
اینا همش در حد لیک هست، تا حالا شش هفت مدل لیک اومده، با انواع و اقسام چهار ستاره ها، یه وقت دیدی هیچکدوم نبود و روزاریا رو اصلاً 5 ستاره کردن :))
توی یکی از لیک ها گفتن که بنر بعدی جین نیست و دیلاک هست :D وقتش شده 1.4 رو به کل اسکیپ کنیم :D

9 ساعت دیگه همه چی مشخص میشه:D

اینا همش در حد لیک هست، تا حالا شش هفت مدل لیک اومده، با انواع و اقسام چهار ستاره ها، یه وقت دیدی هیچکدوم نبود و روزاریا رو اصلاً 5 ستاره کردن :))
توی یکی از لیک ها گفتن که بنر بعدی جین نیست و دیلاک هست :D وقتش شده 1.4 رو به کل اسکیپ کنیم :D

9 ساعت دیگه همه چی مشخص میشه:D
البته اصل ویش ها همون دو سه روز اول هست، بقیش دیگه نهایت برای اون F2Pهای بدبختی مثل ماست که زور میزنیم جم هامون برسه:-"

انشاالله هیچکدوم از لیک ها درست نیست و اصلا بالاخره کاراکترهای داستانی رو بیارن بنر...+ بانو تو همه ی بنرها باشه:)) :-"

البته اصل ویش ها همون دو سه روز اول هست، بقیش دیگه نهایت برای اون F2Pهای بدبختی مثل ماست که زور میزنیم جم هامون برسه:-"

انشاالله هیچکدوم از لیک ها درست نیست و اصلا بالاخره کاراکترهای داستانی رو بیارن بنر...+ بانو تو همه ی بنرها باشه:)):-"
ما f2p ها هم روی همدیگه جمع بشیم، به اندازه چند تا نهنگ ویش میزنیم:-" البته سوددهی نداریم :P

ننننننه، کاراکترهای داستانی رو بعد از آیاکا بیارن:-"

حالا اینا به کنار، اگه کاراکتر رایگان دادن، کی رو بگیریم؟ :D

ما f2p ها هم روی همدیگه جمع بشیم، به اندازه چند تا نهنگ ویش میزنیم:-" البته سوددهی نداریم :P

همون کلا چون سود دهی نداریم از اینجا به بعده بنر چندان تفاوتی نداره:-"

با اومدن آیاکا یه مشت کاراکتر 4ستاره جدید حتما اضافه میشه! دیگه وقت نمیشه:-"

همممممم... با کیا که کارم تموم شده:-" ، لیزا C2 دارم:-" ، امبر دوست ندارم، نوئله دوست ندارم ، دختر بادیه دوست ندارم ، ریزور دوست دارم...پس ریزور میگیرم :D
یادم اومد اون گوش گربه ایه رو هم داریم...نمیخوام اونم:-"

از کاراکتر های Mondstadt فقط فیشل میخوام C6 کنم الان C4 ـه، بقیه خیلی مهم نیستن :D

پس اگه مثل Liyue حق انتخاب بدن قطعا فیشل :D

همون کلا چون سود دهی نداریم از اینجا به بعده بنر چندان تفاوتی نداره:-"

با اومدن آیاکا یه مشت کاراکتر 4ستاره جدید حتما اضافه میشه! دیگه وقت نمیشه:-"

همممممم... با کیا که کارم تموم شده:-" ، لیزا C2 دارم:-" ، امبر دوست ندارم، نوئله دوست ندارم ، دختر بادیه دوست ندارم ، ریزور دوست دارم...پس ریزور میگیرم :D
یادم اومد اون گوش گربه ایه رو هم داریم...نمیخوام اونم:-"
فکر نکنم لیزا، امبر و کایا بدن، احتمالا از بقیه باید انتخاب کنیم.
از کاراکتر های Mondstadt فقط فیشل میخوام C6 کنم الان C4 ـه، بقیه خیلی مهم نیستن :D

پس اگه مثل Liyue حق انتخاب بدن قطعا فیشل :D
Fischl Forever >:)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or