Multi Platform Genshin Impact

سازنده
miHoYo
تاریخ انتشار
September 2020
ناشر
miHoYo
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
a487e1344b14e77fd3894b4e43464bd5.png

Genshin Impact یک بازی Open World Action-RPG (نقش آفرینی-اکشن جهان باز) هست که در یک دنیای فانتزی به اسم Tevyat روایت میشه.
Genshin Impact در واقع از روی یک مانهوا(Manhwa ) در حال پخش به همین نام ساخته شده.
همین اول بهتره بدونید که بازی کاملا رایگان هست Free To Play
این هم باید بدونین که بازی MMO نیست، برای همین تو همین بخش PC معرفی میکنم.

genshin-impact-final-closed-beta-trailerLOW.jpg
از ویژگیهای بازی میشه به گرافیک بر پایه انیمه ایِ فوق العاده زیبا که برپایه انجین Unity ساخته شده ، دنیای بزرگ قابل اکتشاف، به همراه مبارزات برپایه جادوهای Elemental و کمبوهای دیدنی نام برد.
به موارد بالا یک داستان جذاب،تعدد شخصیتها و گیم پلی الهام گرفته از The Legend of Zelda: Breath of the Wild اضافه کنید.
همه اینها باعث شده بازی به معجونی عجیب ولی واقعی تبدیل بشه، بازیی که هر طرفدار اهل انیمه ای برای سالها آرزوی ساخت همچین بازی داشته.

بازی شامل مناظر وسیع، شهرهای با تنوع فرهنگی متفاوت و دانجن های متفاوت میشه.

شما تحت نام "The Traveler" در ابتدا باید بدنبال یکی از اعضای خانوادتون که مدتهاست مفقود شده و ازش خبری ندارید بگردید و بعد از پیوستن به هم، به رمزوراز دنیای Tevyat پی ببرید و کشف کنید.

مخصGenshin-Impact-Switch_01-14-20.jpg
در این مسیر شما یک همراه به اسم Paimon دارید که در طی مراحل شمارو راهنمایی میکنه که توسط AI کنترل میشه.
در ادامه شما میتونید با ایجاد پارتیهای 4 نفره بهمراه دوستان که هرکدوم تخصخص در یکی از عناصر المنتال (آب،خاک،آتش و...) دارن به تجربه بازی بپردازید.

سازنده بازی یک کمپانی چینی هست به اسم miHoYo که با ساخت این بازی در واقع کلاس درسی برای کمپانیهای ژاپنی برپاکرده که سالهای زیادی میخواستن به هرآنچه که GI ارائه میده برسن.
پلتفرم هایی که این بازی برای اونها منتشر شده PC-PS4-Nintendo Switch-Android-iOS
تاریخ انتشار پس فردا 28 سپتامبر 2020 هست واز همین الان میتونین پریلود شروع کنین.
حجم بازی حدود 11 گیگ هست.
بروز میشه.....

=====================
اگه تنهایی بازی میکنین و دنبال یک دوست ایرانی میگردین که تو بازی پدرتون دربیاره و رو اعصابتون راه بره، نام کاربری بچه های بازیسنتر Addکنین :D
User ID کاربران بازیسنتر:
@PipBoy3000_v2
UID=700780251
سرور EU
=====
@Rattle.Snake
UID=700140549
سرور EU
=====
@BoxBox
UID=700503323
سرور Eu
=====
@Rohshen
UID=703998496
سرور EU
=====
@batman0
UID=704589664
سرور EU
=====
@ce7en44
UID=701036823
سرور EU
=====
@orginal.prince
UID=805761569
سرور آسیا
=====
@mahdi_1m1
UID=605487934
سرور US
=====
@L.o.s
UID=706729189
سرور EU
=====
@( Layken )
UID=612205993 --- PlayStation 4
سرور US

آخرین ویرایش:
شخصیت جدید بنر 1.4 هم لو رفت:D چهار ستاره های خوبی هم داره:D

de6taaui2bl61.png

اگه بازی فیت گو بود کلاس تیمی میشد avenger :)) انتفام همه پرنده هاشو میگرفت

qt6g3ncfjbl61.png

چقدر احمقه میهویو، خو وقتی همچین عکسی رو میزاری، معلومه که ملت دیگه ویش نمیزنن و شروع میکنن به جمع کردن برای ونتی :))=)) برای ککینگ که هیچی رو تایید نکرده بودن، ملت حدس زدن که بعدی هو تائو باشه و دیگه ویش نزدن، برای این که تایید شده که دیگه معلومه وضعیت چطوری میشه :D

پ.ن: اینجور که پیداست روزاریا توی بنر ونتی هست :-"

هوتائو طرفدارای خودشو داره ، پایرو هم هست ،، بعدشم پاور اف وایفو ، اونم از نوع پر طرفدار سادیستیک ،، از طرف دیگه ونتی ریرانه و بار اول خیلیا گرفتن ،،، پس فکر نکنم تاثیر زیادی روی بنر هوتائو بزاره ،، اگه دیلوک رو تایید میکردن اره خیلی تاثیر منفی میتونست بزاره
۔۔۔۔۔۔۔۔۔۔۔۔

این مال Honkai بوده، مگه اینکه یه روزی با همدیگه کراس اور بزنن وگرنه فکر نکنم بیارنش توی گنشین. جالبه بدونی که توی هونکای کاراکترهای الکترو خدا بودن، بعد اینجا برعکسش رو انجام دادن یعنی اگه بیاد اینجا در حد ککینگ باهاش برخورد میکنن :D

مال من پروتوتایپ انیموس هست ولی دیدم که با همینم ملت تا 2600 اتک گرفتن. اون 3000 که گفتم با کلیمورهای پنج ستاره بود.
3000 تا اتک، نه دمیج :D
آره بلک کلیف بیس دمیجش هم پایینه، واسه همینم میگفتم پروتوتایپ بهتره، ولی در عوض توی آپگرید آرتیفکت باید خیلی شانس بیاری و همش باید Atk% و CRT% و CRT Dmg آپ کنی.

دیگه دیره، رفته توی رادار میهویو، اعلام هم کردن که قراره درستش کنن، برو دنبال باگ های جدید بگرد :-"

خیلی هم عالی، تازه نگاه کردم و دیدم بعداً هم میشه رفتش:D

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

تئوری آسمان تقلبی :-"

View attachment 197361

قطعا baal یه چیزی تو این هیبته ،،، ونتی رو ندید بگیریم که اصلا هیبت و مشخصه های یه خدا رو نداشت ،،، ولی ژانگلی کاملا کول و خفن بود و خوب درش اورده بودن ،، هر چند عقلانی ناقص تر از ونتی از اب در اومد

بعد اینا از کارای قبلیشون رو کارکترای جدید الهاماتی گرفتن ،۔۔۔۔

خلاصه منتظر یه چیزی خیلی خفن از باال هستم، تازه با اومدن اینازوما احتمال باف الکترو هم هست
۔۔۔۔۔۔۔۔۔۔۔

رفتم ته توش رو در اوردم اون باگی که ملت شاکی شدن ازش و احتمالا به گوش میهویو رسیده اینه ، نه اونی که من میگم

به هر حال اگه فیکس کردن کامل نینگ باعث بهبود برستش بشه و تمام جید هاش برخورد کنه من راضیم ، نه اینه نصفش بره تو در و دیوار و زمین ، یا شارژ اتکش مانور هوایی برای اهداف متحرک بده ، ولی اخرش هیچ کدومش برخورد نمیکنه

قبلا هم دیلوک یه باگی داشت ،، برستش رو که میزدی یهو میچرخید ققنوسش از یه سمت دیگه میرفت ، کفری میشدی

۔۔۔۔۔۔۔۔۔۔۔

الان المنتال اسکیل با دیلوک بدون ملت و باف چقدر دمیج میدی
و نرمال اتک

هوتائو طرفدارای خودشو داره ، پایرو هم هست ،، بعدشم پاور اف وایفو ، اونم از نوع پر طرفدار سادیستیک ،، از طرف دیگه ونتی ریرانه و بار اول خیلیا گرفتن ،،، پس فکر نکنم تاثیر زیادی روی بنر هوتائو بزاره ،، اگه دیلوک رو تایید میکردن اره خیلی تاثیر منفی میتونست بزاره
۔۔۔۔۔۔۔۔۔۔۔۔

قطعا baal یه چیزی تو این هیبته ،،، ونتی رو ندید بگیریم که اصلا هیبت و مشخصه های یه خدا رو نداشت ،،، ولی ژانگلی کاملا کول و خفن بود و خوب درش اورده بودن ،، هر چند عقلانی ناقص تر از ونتی از اب در اومد

خلاصه منتظر یه چیزی خیلی خفن از باال هستم، تازه با اومدن اینازوما احتمال باف الکترو هم هست
۔۔۔۔۔۔۔۔۔۔۔

رفتم ته توش رو در اوردم اون باگی که ملت شاکی شدن ازش و احتمالا به گوش میهویو رسیده اینه ، نه اونی که من میگم

به هر حال اگه فیکس کردن کامل نینگ باعث بهبود برستش بشه و تمام جید هاش برخورد کنه من راضیم ، نه اینه نصفش بره تو در و دیوار و زمین ، یا شارژ اتکش مانور هوایی برای اهداف متحرک بده ، ولی اخرش هیچ کدومش برخورد نمیکنه

قبلا هم دیلوک یه باگی داشت ،، برستش رو که میزدی یهو میچرخید ققنوسش از یه سمت دیگه میرفت ، کفری میشدی

۔۔۔۔۔۔۔۔۔۔۔

و نرمال اتک

این خدای اینازوما هم یه چیزیه مثل کایدو...
حکمت چیه که کلا ژاپن رو انقدر کشور بسته ای نشون میدن؟ بخشی از تاریخشون واقعا اینجوری بودن؟

ولی عجیبه با این وضع که تو کشورش هرکسی حق نداره ویژن داشته باشه(یه عالمه رونین باید ببینیم:)) و احتمالا حسابی با بقیه خداها سر جنگ داشته باشه که چرا به مردمش ویژن میدن:-" ) داشتم میگفتم...با این وضعیت کشورش، عجیبه که به بقیه ویژن داده!
حالا بیدو و کاچینگ رو میگی تو کشورشم بودن جزو نیروهای ویژه ای چیزی میرفتن ، ریزور هم زیر دست یه موجود افسانه ای بزرگ شده

ولی اون فیسچل متوهم که ازش ویژن گرفته...:)) آدم حس میکنه بال هم گول حرفای خفن خفنه فیسچل رو خورده:)):-" (الان کنجکاو شدم داستان ویژنش چجوری بوده:-" )

آخرین ویرایش:
اگه بازی فیت گو بود کلاس تیمی میشد avenger :)) انتفام همه پرنده هاشو میگرفت
ناامید شدم!
فکر میکردم اولین کاراکتر از کلاس Summoner یا Tamer باشه :(
در عوض شد Captain Timmie: the First Avenger :))

==========================================================

گیم پلی لیک شده جدید آیاکا :x

View attachment redditsave.com-ayaka_new_leaked_gameplay-s61ygmug5al61-360.mp4

حالا دیگه مشخص شد که تنها فرزند خلف ورجیل خودشه >:)

۔۔۔۔۔۔۔۔۔۔۔۔

۔۔۔۔۔۔۔۔۔۔۔

۔۔۔۔۔۔۔۔۔۔۔

و نرمال اتک

آره، اینم هست. مخصوصا اینکه طرفداراش هم چند ماهه که منتظرش بودن. یعنی مثلا اگه بنر آیاکا بیاد و به من بگن بهترین کریو کاراکتر بازی بعدش میاد، من عمرا آیاکا رو بفروشم بهش :D

:-" (اسم خدایان خاورمیانه گذاشتن روی شخصیت ژاپنی، حداقل ایزانامی ای چیزی میزاشتن :D)

کلا هونکای فرزند محبوبشون بوده، گنشین رو یه جورایی به فرزند خوندگی گرفتن :D

عه؟ اینم باگ بود؟ من فکر میکردم مثل اسکیل البدو اونجا هم نمیتونی پرده نین باز کنی :-" آره، بعضی وقت ها اونقدر حرصم میگیره که سنگ هاش به دشمن هایی که توی آب هستن نمیخوره :|

المنت اسکیل خالی کریت 8-10 میزنه ولی بدون کریت 4-5. نرمال اتک هم 3-4 معمولی و 7-9 کریت. البته به مقاومت دشمن ها هم بستگی داره.

این خدای اینازوما هم یه چیزیه مثل کایدو...
حکمت چیه که کلا ژاپن رو انقدر کشور بسته ای نشون میدن؟ بخشی از تاریخشون واقعا اینجوری بودن؟

ولی عجیبه با این وضع که تو کشورش هرکسی حق نداره ویژن داشته باشه(یهدعالمه رونین باید ببینیم:)) و احتمالا حسابی با بقیه خداها سر جنگ داشته باشه که چرا به مردمش ویژن میدن:-" ) داشتم میگم...با این وضعیت کشورش، عجیبه که به بقیه ویژن داده!
حالا بیدو و کاچینگ رو میگی تو کشورشم بودن جزو نیروهای ویژه ای چیزی میرفتن ، ریزور هم زیر دست یه موجود افسانه ای بزرگ شده

ولی اون فیسچل متوهم که ازش ویژن گرفته...:)) آدم حس میکنه بال هم گول حرفای خفن خفنهرفیسچل رو خورده:)):-" (الان کنجکاو شدم داستان ویژنش چجوری بوده:-" )

آره، به مدت حدود 300 سال ژاپن خودش رو از تمام دنیا جدا کرده بوده.

آخرین ویرایش:
آره، اینم هست. مخصوصا اینکه طرفداراش هم چند ماهه که منتظرش بودن. یعنی مثلا اگه بنر آیاکا بیاد و به من بگن بهترین کریو کاراکتر بازی بعدش میاد، من عمرا آیاکا رو بفروشم بهش :D

حالا نمیخوام ناامیدت کنم ولی من شنیدم که بعل اصلاً مرده و یه نفر تقلبی جاش گذاشتن :-" (اسم خدایان خاورمیانه گذاشتن روی شخصیت ژاپنی، حداقل ایزانامی ای چیزی میزاشتن :D)

کلا هونکای فرزند محبوبشون بوده، گنشین رو یه جورایی به فرزند خوندگی گرفتن :D

عه؟ اینم باگ بود؟ من فکر میکردم مثل اسکیل البدو اونجا هم نمیتونی پرده نین باز کنی :-" آره، بعضی وقت ها اونقدر حرصم میگیره که سنگ هاش به دشمن هایی که توی آب هستن نمیخوره :|

المنت اسکیل خالی کریت 8-10 میزنه ولی بدون کریت 4-5. نرمال اتک هم 3-4 معمولی و 7-9 کریت. البته به مقاومت دشمن ها هم بستگی داره.

آره، به مدت حدود 300 سال ژاپن خودش رو از تمام دنیا جدا کرده بوده.
اون قضیه رو چون تو لیک ها بود بهش اشاره نکردم، مازیار هم فکر نکنم بخواد چیزی براش اسپویل بشه:-" (امیدوارم اشتباه باشن و خودمم اسپویل نشده باشم:)) :-" )

---

از 300 سال... فعلا 40~45 ... ببینم رکورد میزنیم یا نه:-" :p

---

برنده های مسابقه فن آرت کشی رو معرفی نکردن؟ میخوام ببینم کیا رو انتخاب کردن و باهاشون موافقم یا نه:-"

اون قضیه رو چون تو لیک ها بود بهش اشاره نکردم، مازیار هم فکر نکنم بخواد چیزی براش اسپویل بشه:-" (امیدوارم اشتباه باشن و خودمم اسپویل نشده باشم:)):-" )

---

از 300 سال... فعلا 40~45 ... ببینم رکورد میزنیم یا نه:-":p

---

برنده های مسابقه فن آرت کشی رو معرفی نکردن؟ میخوام ببینم کیا رو انتخاب کردن و باهاشون موافقم یا نه:-"
اوکی، پس من پاکش میکنم، تو هم از نقل قولم پاکش کن :D

نه هنوز معرفی نکردن. خدایی خیلی آرت های قشنگی هم بینشون بود. من که اگه داور مسابقه بودم نمیتونستم انتخاب کنم:D

7 ساعت دیگه مونده :D

https://www.youtube.com/channel/UCiS882YPwZt1NfaM0gR0D9Q

اوکی، پس من پاکش میکنم، تو هم از نقل قولم پاکش کن :D

نه هنوز معرفی نکردن. خدایی خیلی آرت های قشنگی هم بینشون بود. من که اگه داور مسابقه بودم نمیتونستم انتخاب کنم:D

7 ساعت دیگه مونده :D

https://www.youtube.com/channel/UCiS882YPwZt1NfaM0gR0D9Q
خوندم دیگه چی رو میخوای پاک کنی ۔۔۔لووول

برای اینکه برسیم به اینازوما ،،بزار با این سوالی که برام مجهوله سوال کنم که این gnosis ها رو داده به این آرکان ها

داشتم آمار ماه قبل رو نگاه میکردم، یه چیز جالب دیدم :

Capture.PNG

دیلاک سه بار اسکیلش رو میتونه بزنه و هر 10 ثانیه هم دوباره شارژ میشه، اونوقت آمار بیشترین تعداد اسکیل زده مربوط میشه به نینگ، اونم با 108 تا :o

داشتم آمار ماه قبل رو نگاه میکردم، یه چیز جالب دیدم :

View attachment 197391

دیلاک سه بار اسکیلش رو میتونه بزنه و هر 10 ثانیه هم دوباره شارژ میشه، اونوقت آمار بیشترین تعداد اسکیل زده مربوط میشه به نینگ، اونم با 108 تا :o
آره عجیبه
197404
قطعا تا وقتی که cooldown ریست نشه حساب نمیکنه، یعنی اون "3 تا هیت" رو یکی در نظر میگیره:D

عجیبه Previous Lunar Phase برا من خالی گذاشته آمارشو :|

آره عجیبه
View attachment 197404
قطعا تا وقتی که cooldown ریست نشه حساب نمیکنه، یعنی اون "3 تا هیت" رو یکی در نظر میگیره:D

عجیبه Previous Lunar Phase برا من خالی گذاشته آمارشو :|
بازم مال تو رو میگیم بنت اسکیلش سریع شارژ میشه، ولی آخه نینگ که کولداونش هم زیادتره.

کلا سایتشون بعضی وقت ها قاط میزنه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or