Multi Platform Genshin Impact

سازنده
miHoYo
تاریخ انتشار
September 2020
ناشر
miHoYo
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
a487e1344b14e77fd3894b4e43464bd5.png

Genshin Impact یک بازی Open World Action-RPG (نقش آفرینی-اکشن جهان باز) هست که در یک دنیای فانتزی به اسم Tevyat روایت میشه.
Genshin Impact در واقع از روی یک مانهوا(Manhwa ) در حال پخش به همین نام ساخته شده.
همین اول بهتره بدونید که بازی کاملا رایگان هست Free To Play
این هم باید بدونین که بازی MMO نیست، برای همین تو همین بخش PC معرفی میکنم.

genshin-impact-final-closed-beta-trailerLOW.jpg
از ویژگیهای بازی میشه به گرافیک بر پایه انیمه ایِ فوق العاده زیبا که برپایه انجین Unity ساخته شده ، دنیای بزرگ قابل اکتشاف، به همراه مبارزات برپایه جادوهای Elemental و کمبوهای دیدنی نام برد.
به موارد بالا یک داستان جذاب،تعدد شخصیتها و گیم پلی الهام گرفته از The Legend of Zelda: Breath of the Wild اضافه کنید.
همه اینها باعث شده بازی به معجونی عجیب ولی واقعی تبدیل بشه، بازیی که هر طرفدار اهل انیمه ای برای سالها آرزوی ساخت همچین بازی داشته.

بازی شامل مناظر وسیع، شهرهای با تنوع فرهنگی متفاوت و دانجن های متفاوت میشه.

شما تحت نام "The Traveler" در ابتدا باید بدنبال یکی از اعضای خانوادتون که مدتهاست مفقود شده و ازش خبری ندارید بگردید و بعد از پیوستن به هم، به رمزوراز دنیای Tevyat پی ببرید و کشف کنید.

مخصGenshin-Impact-Switch_01-14-20.jpg
در این مسیر شما یک همراه به اسم Paimon دارید که در طی مراحل شمارو راهنمایی میکنه که توسط AI کنترل میشه.
در ادامه شما میتونید با ایجاد پارتیهای 4 نفره بهمراه دوستان که هرکدوم تخصخص در یکی از عناصر المنتال (آب،خاک،آتش و...) دارن به تجربه بازی بپردازید.

سازنده بازی یک کمپانی چینی هست به اسم miHoYo که با ساخت این بازی در واقع کلاس درسی برای کمپانیهای ژاپنی برپاکرده که سالهای زیادی میخواستن به هرآنچه که GI ارائه میده برسن.
پلتفرم هایی که این بازی برای اونها منتشر شده PC-PS4-Nintendo Switch-Android-iOS
تاریخ انتشار پس فردا 28 سپتامبر 2020 هست واز همین الان میتونین پریلود شروع کنین.
حجم بازی حدود 11 گیگ هست.
بروز میشه.....

=====================
اگه تنهایی بازی میکنین و دنبال یک دوست ایرانی میگردین که تو بازی پدرتون دربیاره و رو اعصابتون راه بره، نام کاربری بچه های بازیسنتر Addکنین :D
User ID کاربران بازیسنتر:
@PipBoy3000_v2
UID=700780251
سرور EU
=====
@Rattle.Snake
UID=700140549
سرور EU
=====
@BoxBox
UID=700503323
سرور Eu
=====
@Rohshen
UID=703998496
سرور EU
=====
@batman0
UID=704589664
سرور EU
=====
@ce7en44
UID=701036823
سرور EU
=====
@orginal.prince
UID=805761569
سرور آسیا
=====
@mahdi_1m1
UID=605487934
سرور US
=====
@L.o.s
UID=706729189
سرور EU
=====
@( Layken )
UID=612205993 --- PlayStation 4
سرور US

آخرین ویرایش:
من که دیگه حتی گل هم نمیچینم، هر دو روز یه بار میرم از مغازه میخرم. تا من بیام به اندازه کافی xp book و مورا جمع کنم برای لول آپ شخصیت هام، یه ۳۰۰ تایی از گل جمع کردم اینطوری.

----------::----------&-:-------------

25b8b9bedfc33a593b9cd50c91eed237_2613338518461531715.jpg

توی فکرش هستم بعد از این تیمم (که فرندشیپ ۶ رسیده) همون شخصیت های اول بازی رو لول‌آپ کنم و بیارم توی بازی .
من از روز اول فلسفم این بود هر چی جلوت دیدی ، چند متر این ور و اونور بچین ،، فردا که مجبور شدی وقت بزاری فارم کنی پشیمون میشی، برای همین هیچوقت گل و سنگ کم نیوردم ،،، یه زمانی خیلی اذیت شدم برای فارم متریال ویپن ، اخه ۴ تا سلاحام متریال مشابه میخواستن همه هم ابیس میج

۔۔۔۔۔۔۔۔۔

الان دیگه کارکتر زیر ۵۰ ندارم ،، فقط ۶ تا کارکتر زیر هفتاد دارم ،

البته باید گانیو و دیلوک رو هم ببرم فاز ۶

بعدشم فارم تلنت و فارم یکی دو ست ارتیفکت برای هر المنت

تا ایاکا بیاد حسابی سرگرمیم

به نظرم برای شخصیت های اصلی هنوز صبر کن تا یه چندتا C بگیری و لذت بخش تر بشه بازی باهاشون

الان خیلی ستمه خدایی:|
کشتن چهار تا هیلیچورل زپرتی که دیگه نیاز به کانستیلیشن نداره :)) از روز چهارمی هم که بازی رو شروع کردم تا امروز حتی یه کانستیلشن دیگه هم ازشون نگرفتم، پس فکر‌نکنم دیگه هم بگیرم :D

اتفاقا فارم ارتیفکت ها کار نیم ساعته ،،، فارم دو روز یه بار کریستال چانک هاست که به کمر و چشم فشار میاره ،، من هر بار حداقل +۲۰۰ تا فارم میکنم ،، امار دقیق بیشتره

یعنی تو بازی بمونیم ؟ خو ایاکا انگیزه تو بازی موندنه دیگه اگه ۱.۶ بیاد فقط ۵۵۰۰ تا از کومیسیون ها سیو کردیم دیگه بتل پس و ابیس و اونت ها جای خود ،، پیتیمم که ۶۱
اگه ۵۰-۵۰ رکب نزنه بهم، برای کاتانا احتمالیش هم ویش میزنم ،، نشه مثل گانیو ،حسرت به دل بشم ، کارکتر رو گرفته باشی ولی انگار نگرفتیش
یه شایعاتی اومده که قراره منطقه the chasm توی ۱.۵ بیاد. بعدش دیگه اینوزوما حداقل سه چهار تا آپدیت عقب میوفته. سیو کردنش مشکلی نداره، مساله اینجاست که انتظار سخته.

کشتن چهار تا هیلیچورل زپرتی که دیگه نیاز به کانستیلیشن نداره :)) از روز چهارمی هم که بازی رو شروع کردم تا امروز حتی یه کانستیلشن دیگه هم ازشون نگرفتم، پس فکر‌نکنم دیگه هم بگیرم :D

یه شایعاتی اومده که قراره منطقه the chasm توی ۱.۵ بیاد. بعدش دیگه اینوزوما حداقل سه چهار تا آپدیت عقب میوفته. سیو کردنش مشکلی نداره، مساله اینجاست که انتظار سخته.
درسته، برای ماموریت های روزانه و گشت و گذار لازم ندارن، ولی بازم...:-"
بالاخره یه روزی اینا هم میان تو بنرها :D هم بهتر میشه؛ هم...بهتر میشه دیگه:)):-" کلا اون زمان میخدای روشون کار کنی و بیلدی بسازی، حداقل ارزشمند به نظر میاد:-"

---
فارم هم...آره راه میریم چیزی یکم اینور اونور تر باشه میگیریم:دی
ولی اینکه علامت بزارم و روزانه برم نه:-"
اون کریستال ساخت سلاح و اسلحه هم اگر کاراکتر به کاراکتر بریم جلو مشکلی ایجاد نمیشه ...ولی بخوایم برای همه (که استفاده نمیکنیم) سلاح آپ کنیم(و حتی یکی دو سلاح ببریم lvl90 ) اون موقعست که کم میاد:-"

کلا همین 160 رزین و ماموریت های روزانه و اصلی و فرعی اگر چیزی هست به نظرم کافیه:-"

من از روز اول فلسفم این بود هر چی جلوت دیدی ، چند متر این ور و اونور بچین ،، فردا که مجبور شدی وقت بزاری فارم کنی پشیمون میشی، برای همین هیچوقت گل و سنگ کم نیوردم ،،، یه زمانی خیلی اذیت شدم برای فارم متریال ویپن ، اخه ۴ تا سلاحام متریال مشابه میخواستن همه هم ابیس میج

۔۔۔۔۔۔۔۔۔

الان دیگه کارکتر زیر ۵۰ ندارم ،، فقط ۶ تا کارکتر زیر هفتاد دارم ،

البته باید گانیو و دیلوک رو هم ببرم فاز ۶

بعدشم فارم تلنت و فارم یکی دو ست ارتیفکت برای هر المنت

تا ایاکا بیاد حسابی سرگرمیم

من این کار رو نکردم ولی هنوزم یه عالمه متریال دارم. بعد هم وقتی یه شخصیت جدید میگیری، همه لذتش به اینه که تا چند روز براش متریال جمع کنی. اگه همون موقع که گرفتی کاملش کنی چه فایده داره؟ بعدش دوباره بیکار میشی .

تو که دیلاک خوشت نمیاد، میخوای ببری فاز ۶ چیکار؟ والا اونقدرها تفاوتی نمیکنه، فقط ۲ درصد کریت ریت بهش اضافه میشه. اگه برای ادونچر بوک هم میخوای تراولر همه متریالش آماده اس و کم خرجتره.

درسته، برای ماموریت های روزانه و گشت و گذار لازم ندارن، ولی بازم...:-"
بالاخره یه روزی اینا هم میان تو بنرها :D هم بهتر میشه؛ هم...بهتر میشه دیگه:)):-" کلا اون زمان میخدای روشون کار کنی و بیلدی بسازی، حداقل ارزشمند به نظر میاد:-"
اگه قرار بود بیان توی بنر تا الان اومده بودن.

اگه قرار بود بیان توی بنر تا الان اومده بودن.
میان بالاخره:دی
اصولا نباید انقدر لفتش میدادن...ولی بالاخره میان:دی
حتی اون 5ستاره های استاندارد هم دارن بنر میگیرن، پس نوبت 4* هم باید بشه:-"

من این کار رو نکردم ولی هنوزم یه عالمه متریال دارم. بعد هم وقتی یه شخصیت جدید میگیری، همه لذتش به اینه که تا چند روز براش متریال جمع کنی. اگه همون موقع که گرفتی کاملش کنی چه فایده داره؟ بعدش دوباره بیکار میشی .

تو که دیلاک خوشت نمیاد، میخوای ببری فاز ۶ چیکار؟ والا اونقدرها تفاوتی نمیکنه، فقط ۲ درصد کریت ریت بهش اضافه میشه. اگه برای ادونچر بوک هم میخوای تراولر همه متریالش آماده اس و کم خرجتره.
برای من ۶ درصده میشه ۶۵ درصد ،، خیلیه ،، راست یه ارتیفکت خوب رول خورده میمونه
۔۔۔۔۔۔۔
امروز با واقعیت کنار اومدم ،، دیلوک من هیچ وقت dps ازش در نمیاد ،، ولی پایرو ساپورت خیلی خوبی میشه ،، هر وقت برست گانیو رو میزنم ،، میارمش اسکیل میزنم بین ۱۳ تا ۲۰ هزار دمیج میده ، یعنی بالاخره لمش دستم اومد اون خمکاری که بین لیزا و دیلوک داشتم با گانیو هم به شکل دیگه پیاده کنم ،،

گفتم لیزا دلم برا پلی استایل و الکترو های خفنش تنگ شده

یکی از چیزایی که از دیلوک عصبانیم همینه که ۵۹ درصد کریت ریت داره ،، ولی نصف نوئل که ۳۲ درصد کریت ریت داره ، کریت دمیج نمیزنه ،، رفته رو اعصابم ،، ۱۷۰ درصد کریت دمیج داره ولی باز دمیجش از نوئل که کریت ریت ۱۰۷ درصد داره کمتره

یعنی به جز اتک اصلیم که۱۶۵۰ هست تمام مشخصه های دیلوکم بالاست ،،ولی باز اونطور که میخوام دمیج نمیده

برای من ۶ درصده میشه ۶۵ درصد ،، خیلیه ،، راست یه ارتیفکت خوب رول خورده میمونه
۔۔۔۔۔۔۔
امروز با واقعیت کنار اومدم ،، دیلوک من هیچ وقت dps ازش در نمیاد ،، ولی پایرو ساپورت خیلی خوبی میشه ،، هر وقت برست گانیو رو میزنم ،، میارمش اسکیل میزنم بین ۱۳ تا ۲۰ هزار دمیج میده ، یعنی بالاخره لمش دستم اومد اون خمکاری که بین لیزا و دیلوک داشتم با گانیو هم به شکل دیگه پیاده کنم ،،

گفتم لیزا دلم برا پلی استایل و الکترو های خفنش تنگ شده

یکی از چیزایی که از دیلوک عصبانیم همینه که ۵۹ درصد کریت ریت داره ،، ولی نصف نوئل که ۳۲ درصد کریت ریت داره ، کریت دمیج نمیزنه ،، رفته رو اعصابم ،، ۱۷۰ درصد کریت دمیج داره ولی باز دمیجش از نوئل که کریت ریت ۱۰۷ درصد داره کمتره

یعنی به جز اتک اصلیم که۱۶۵۰ هست تمام مشخصه های دیلوکم بالاست ،،ولی باز اونطور که میخوام دمیج نمیده
۱۶۵۰؟ مگه ساعت رو اتک نزاشتی؟ من بدون پایرو رزونس ۲۰۰۰ تا اتک دارم.
پایرو دمیج چی؟ تازه من ضعیف هستم، بیلدهای خوب ۳۰۰۰ تا اتک دارن با ۲۲۰ کریت دمیج، ۶۰ پایرو دمیج و ۶۰ کریت ریت.
خو معلومه ضعیفه، اتک حداقل ۲۰۰۰ تا باید داشته باشه وگرنه کریتیکال دمیج هات ضعیف میشن. فرمول دمیج که چند صفحه پیش گذاشتم رو برو بخون، اتک توی دمیج تاثیر زیادی داره.

آخرین ویرایش:
اشکال نداره، حالا اگه هو تائو گرفتم، براش میرم دوباره دامین رو فارم میکنم و چیزهای بهتر میگیرم، اگه نگرفتم هم که برای امبر باید برم :D

کلا دیلاک به نظر من f2p ترین dps بازی هست. یه اسلحه رایگان براش فورج‌ کن و بده دستش. تا آخر بازی با همون میتونه دشمن ها رو بزنه. ولی dps های بعدی هیچکدوم با اسلحه های رایگان اونطوری دمیج نمیدن و حتما باید یه سلاح عالی داشته باشن. از نظر تیم هم که با باربارا، فیشل و کایا که بازی خودش میده راحت میتونی یه دمیج خوب ازش بگیری:D اگه هم یکی حوصله داشته و هزینه کنه و سلاح و آرتیفکت های بهتر براش بگیره که اصلا دیگه چیزی کم نداره :-" اینی از کسی میشنوین مه با یه دیلاک داغون تا AR54 رفته :))
پس همون دیلوک نگه دار و هوتائو رو بیخیال شو چرا دنبال هوتائویی :-"

پس همون دیلوک نگه دار و هوتائو رو بیخیال شو چرا دنبال هوتائویی :-"
ملت چرا دنبال وایفو هستن؟ :-"

گفتم که تیم قبلی بازنشست شده، برای آیاکا هم به یه پایرو دمیج دیگه نیاز دارم، آیاکا و هو تائو و ککینگ هم کسانی نیستم که یهو هوس کرده باشم بگیرم، از چند ماه پیش من اینا رو میخواستم :-"

این ایونت جدید که دیگه عملا هیچ کاری برای انجام دادن نداریم. کاش همون فود دلیوری رو ری ران میکردن. حداقل یه مشت میم جدید میدیدم.

رفتم اکسپدیشن هام رو ریست کنم اشتباهی روی صفحه ایونت جدید بود و یکیشون رو کنسل کردم :|

بچه ها تو یوتیوب دیدم نینگ اسکیل میزنه همونجا نابود میکنه (پرده باز نمیشه) زیاد دمیج میگیره چطوری اینکارو کرد؟ حتی برست هم نزد:-?
یه جور باگه که بعضی وقت ها نینگ c2 انجام میده. درستش اینه که اگه پرده شکست دوباره بتونه باز کنه ولی بعضی وقت ها اگه خیلی سریع بزنی یکی دیگه بلافاصله پشتش باز میکنه. قراره این باگ به همراه باگی که دشمن ها جذب پرده میشن و باگی که سنگ های نین میرن دنبال جعبه هویج و ترب، داخل آپدیت ۱.۴ درست بشن. به امید ایجاد باگ های بیشتر، از نوع خوبش البته.

هر جور فکر میکنم ،برای اینازوما باید برای خیلی بیشتر از ایاکا سیو کنیم

197353

197354

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or