Multi Platform Genshin Impact

سازنده
miHoYo
تاریخ انتشار
September 2020
ناشر
miHoYo
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
a487e1344b14e77fd3894b4e43464bd5.png

Genshin Impact یک بازی Open World Action-RPG (نقش آفرینی-اکشن جهان باز) هست که در یک دنیای فانتزی به اسم Tevyat روایت میشه.
Genshin Impact در واقع از روی یک مانهوا(Manhwa ) در حال پخش به همین نام ساخته شده.
همین اول بهتره بدونید که بازی کاملا رایگان هست Free To Play
این هم باید بدونین که بازی MMO نیست، برای همین تو همین بخش PC معرفی میکنم.

genshin-impact-final-closed-beta-trailerLOW.jpg
از ویژگیهای بازی میشه به گرافیک بر پایه انیمه ایِ فوق العاده زیبا که برپایه انجین Unity ساخته شده ، دنیای بزرگ قابل اکتشاف، به همراه مبارزات برپایه جادوهای Elemental و کمبوهای دیدنی نام برد.
به موارد بالا یک داستان جذاب،تعدد شخصیتها و گیم پلی الهام گرفته از The Legend of Zelda: Breath of the Wild اضافه کنید.
همه اینها باعث شده بازی به معجونی عجیب ولی واقعی تبدیل بشه، بازیی که هر طرفدار اهل انیمه ای برای سالها آرزوی ساخت همچین بازی داشته.

بازی شامل مناظر وسیع، شهرهای با تنوع فرهنگی متفاوت و دانجن های متفاوت میشه.

شما تحت نام "The Traveler" در ابتدا باید بدنبال یکی از اعضای خانوادتون که مدتهاست مفقود شده و ازش خبری ندارید بگردید و بعد از پیوستن به هم، به رمزوراز دنیای Tevyat پی ببرید و کشف کنید.

مخصGenshin-Impact-Switch_01-14-20.jpg
در این مسیر شما یک همراه به اسم Paimon دارید که در طی مراحل شمارو راهنمایی میکنه که توسط AI کنترل میشه.
در ادامه شما میتونید با ایجاد پارتیهای 4 نفره بهمراه دوستان که هرکدوم تخصخص در یکی از عناصر المنتال (آب،خاک،آتش و...) دارن به تجربه بازی بپردازید.

سازنده بازی یک کمپانی چینی هست به اسم miHoYo که با ساخت این بازی در واقع کلاس درسی برای کمپانیهای ژاپنی برپاکرده که سالهای زیادی میخواستن به هرآنچه که GI ارائه میده برسن.
پلتفرم هایی که این بازی برای اونها منتشر شده PC-PS4-Nintendo Switch-Android-iOS
تاریخ انتشار پس فردا 28 سپتامبر 2020 هست واز همین الان میتونین پریلود شروع کنین.
حجم بازی حدود 11 گیگ هست.
بروز میشه.....

=====================
اگه تنهایی بازی میکنین و دنبال یک دوست ایرانی میگردین که تو بازی پدرتون دربیاره و رو اعصابتون راه بره، نام کاربری بچه های بازیسنتر Addکنین :D
User ID کاربران بازیسنتر:
@PipBoy3000_v2
UID=700780251
سرور EU
=====
@Rattle.Snake
UID=700140549
سرور EU
=====
@BoxBox
UID=700503323
سرور Eu
=====
@Rohshen
UID=703998496
سرور EU
=====
@batman0
UID=704589664
سرور EU
=====
@ce7en44
UID=701036823
سرور EU
=====
@orginal.prince
UID=805761569
سرور آسیا
=====
@mahdi_1m1
UID=605487934
سرور US
=====
@L.o.s
UID=706729189
سرور EU
=====
@( Layken )
UID=612205993 --- PlayStation 4
سرور US

آخرین ویرایش:
حالا چرا مال من؟ :)) مال من خیلی بد بیلد شده چون تا Ar49 کسی رو نداشتم که باهاش دامین ژو رو برم و بعد هم البدو و مونا رو بیلد کردم فرندشیپ لولش رسیده بود ۱۰ و میخواستم بزارمش کنار و فقط یه هفته دامین ژو رو فارم کردم در این حد که فقط ۴ تا آرتیفکت ویچ براش بگیرم و ساب استیت ها هم داغون هستن:D
با اینحال یه ویدئو چهل ثانیه ای از چیلده گرفتم ولی هر کاری کردم نشد بیارمش زیر ۵ مگ که توی فروم آپلودش کنم و اعصابم خورد شد و پاکش کردم :))
واسه منم خیلی بده بیلدش گفتم که حتی MC با آرتیفکت قبلیش از دیلوک بیشتر دمیج میداد(البته با aquila) :D
یادمه اوایل به زور اسکیل chongyun دامین رو میرفتم:D

الان چند روزیه دارم فارم میکنم بهترین چیزی که داد یه کلاه 4* با crit rate بود
اونو 16 کردم blackcliff هم دادم دستش خیلی بهتر شد ولی هنوز در حد "diluc" دمیج نمیده

واسه منم خیلی بده بیلدش گفتم که حتی MC با آرتیفکت قبلیش از دیلوک بیشتر دمیج میداد(البته با aquila) :D
یادمه اوایل به زور اسکیل chongyun دامین رو میرفتم:D

الان چند روزیه دارم فارم میکنم بهترین چیزی که داد یه کلاه 4* با crit rate بود
اونو 16 کردم blackcliff هم دادم دستش خیلی بهتر شد ولی هنوز در حد "diluc" دمیج نمیده
آخه خیلی زور داره که مین پایرو داشته باشی، ولی دامینی که باید براش آرتیفکت فارم کنی پایرو به هیچ کار نیاد. حتی الکترو هم برای طبقه آخر افتضاح بود. خو منم اون موقع فقط فیشل و باربارا و دیلاک آپدیت بودن، توی کوآپ هم نمیشد با باربارا برم. دیگه تا اومدم شخصیت جدید بسازم و براش فارم کنم، دوره دیلاک تموم شده بود. این آرتیفکت های ۵ ستاره داغون هم به اصرار @BoxBox خدا بیامرز براش گرفتم وگرنه مثل فیشل و باربارا الان همون آرتیفکت های چهار ستاره اس روش بود هنوز:D ولی با این حال بازم تیم قبلیم برای باس زدن بهتره :D

اشکال نداره، حالا اگه هو تائو گرفتم، براش میرم دوباره دامین رو فارم میکنم و چیزهای بهتر میگیرم، اگه نگرفتم هم که برای امبر باید برم :D

کلا دیلاک به نظر من f2p ترین dps بازی هست. یه اسلحه رایگان براش فورج‌ کن و بده دستش. تا آخر بازی با همون میتونه دشمن ها رو بزنه. ولی dps های بعدی هیچکدوم با اسلحه های رایگان اونطوری دمیج نمیدن و حتما باید یه سلاح عالی داشته باشن. از نظر تیم هم که با باربارا، فیشل و کایا که بازی خودش میده راحت میتونی یه دمیج خوب ازش بگیری:D اگه هم یکی حوصله داشته و هزینه کنه و سلاح و آرتیفکت های بهتر براش بگیره که اصلا دیگه چیزی کم نداره :-" اینی از کسی میشنوین مه با یه دیلاک داغون تا AR54 رفته :))

+----------؛؛؛:-::::::::::::::------:-------

راستی این ایونت جدید هم ظاهرا بیشتر به نفع کسانی هست شخصیت های زیاد و آپدیت شده دارن. من تونستم برای چهار نقطه بوناس ۱۰۰٪ رو بگیرم، حالا فقط امیدوارم برای شکارشون مجبور نباشیم با همینایی که فرستادیم بریم چون بعضی هاشون لول ۲۰ هستن یا سلاح و آرتیفکت ندارن :))

• Like
Reactions: NHM
آخه خیلی زور داره که مین پایرو داشته باشی، ولی دامینی که باید براش آرتیفکت فارم کنی پایرو به هیچ کار نیاد. حتی الکترو هم برای طبقه آخر افتضاح بود. خو منم اون موقع فقط فیشل و باربارا و دیلاک آپدیت بودن، توی کوآپ هم نمیشد با باربارا برم. دیگه تا اومدم شخصیت جدید بسازم و براش فارم کنم، دوره دیلاک تموم شده بود. این آرتیفکت های ۵ ستاره داغون هم به اصرار @BoxBox خدا بیامرز براش گرفتم وگرنه مثل فیشل و باربارا الان همون آرتیفکت های چهار ستاره اس روش بود هنوز:D ولی با این حال بازم تیم قبلیم برای باس زدن بهتره :D

اشکال نداره، حالا اگه هو تائو گرفتم، براش میرم دوباره دامین رو فارم میکنم و چیزهای بهتر میگیرم، اگه نگرفتم هم که برای امبر باید برم :D

کلا دیلاک به نظر من f2p ترین dps بازی هست. یه اسلحه رایگان براش فورج‌ کن و بده دستش. تا آخر بازی با همون میتونه دشمن ها رو بزنه. ولی dps های بعدی هیچکدوم با اسلحه های رایگان اونطوری دمیج نمیدن و حتما باید یه سلاح عالی داشته باشن. از نظر تیم هم که با باربارا، فیشل و کایا که بازی خودش میده راحت میتونی یه دمیج خوب ازش بگیری:D اگه هم یکی حوصله داشته و هزینه کنه و سلاح و آرتیفکت های بهتر براش بگیره که اصلا دیگه چیزی کم نداره :-" اینی از کسی میشنوین مه با یه دیلاک داغون تا AR54 رفته :))

+----------؛؛؛:-::::::::::::::------:-------

راستی این ایونت جدید هم ظاهرا بیشتر به نفع کسانی هست شخصیت های زیاد و آپدیت شده دارن. من تونستم برای چهار نقطه بوناس ۱۰۰٪ رو بگیرم، حالا فقط امیدوارم برای شکارشون مجبور نباشیم با همینایی که فرستادیم بریم چون بعضی هاشون لول ۲۰ هستن یا سلاح و آرتیفکت ندارن :))

من کلا دامین ها رو Co-op میرم ،،، یادش بخیر اون موقع که میخواستم برای دیلوک ارتیفکت بگیرم ،الکترو تو اون دامین سقط میشد ، پس نمیتونستم لیزا ببرم ،، اون موقع تنها کارکترم که بالای ۱،۲ هزار دمیج میداد و ابرومند بود خود دیلوک بود ،،، برای همین از خود دیلوک تو اون دامین استفاده میکردم ،،،
یادش بخیر اولین بار تو اون دامین که +۸ هزار دیدم چقدر ذوق کردم

• Like
Reactions: ce7en44 and NHM
View attachment 480.mp4

(کتک خوردن هارو محل ندید ضبط میکردم هول شدم :-")
با Adeptus' Temptation و Flaming Essential Oil :D
food buff ها چقدر خوبن مخصوصا اون Oil ـه، تاحالا استفاده نکرده بودم :D
ویرایش: یدونه دیگه الان رفتم بدون food buff بازم 1:28 طول کشید، شاید اونقدر که فکر میکردم باف ها خوب نبودن :o)

زبونتو گاز بگیر :)):))

آخرین ویرایش:
9winhky6y0l61.jpg

6i6km63ai2l61.jpg

xt76mjvao4l61.png

9eab771kq6l61.jpg

5f28rfwms5l61.png

80n3mxl3a4l61.jpg

@ce7en44
این اونت جدید من فقط تونستم به چهار نقطه نیرو بفرستم ،، محدودیتش همین قدره یا بیشترم میشه فرستاد؟

.....................

View attachment 197314
یگان موشکی لیو ۔۔۔۔

سلاح استراتژیک رکس لاپیس تو ارکان وارز
آره همون چهار تاست فقط.
بعد ۱۴ ساعت باید صبر کنی تا بری شکار :|

روزی ۶۰-۷۰ تا ارتیفکت ۱ ستاره فارم میکنم ،، =))=)):-??

البته مطمئنم هنوز جای چند تاشون رو بلد نیستم ،، شاید بشه تا ۸۰-۹۰ تا هم رسوندشون
حوصله داری!!! :D رسما باید بازی های دیگه ت رو تعطیل کنی بخوای روزانه دنبال این همه آرتیفکت بگردی:-"

حوصله داری!!! :D رسما باید بازی های دیگه ت رو تعطیل کنی بخوای روزانه دنبال این همه آرتیفکت بگردی:-"
من که دیگه حتی گل هم نمیچینم، هر دو روز یه بار میرم از مغازه میخرم. تا من بیام به اندازه کافی xp book و مورا جمع کنم برای لول آپ شخصیت هام، یه ۳۰۰ تایی از گل جمع کردم اینطوری.

----------::----------&-:-------------

25b8b9bedfc33a593b9cd50c91eed237_2613338518461531715.jpg

توی فکرش هستم بعد از این تیمم (که فرندشیپ ۶ رسیده) همون شخصیت های اول بازی رو لول‌آپ کنم و بیارم توی بازی .

من که دیگه حتی گل هم نمیچینم، هر دو روز یه بار میرم از مغازه میخرم. تا من بیام به اندازه کافی xp book و مورا جمع کنم برای لول آپ شخصیت هام، یه ۳۰۰ تایی از گل جمع کردم اینطوری.

----------::----------&-:-------------

25b8b9bedfc33a593b9cd50c91eed237_2613338518461531715.jpg

توی فکرش هستم بعد از این تیمم (که فرندشیپ ۶ رسیده) همون شخصیت های اول بازی رو لول‌آپ کنم و بیارم توی بازی .
به نظرم برای شخصیت های اصلی هنوز صبر کن تا یه چندتا C بگیری و لذت بخش تر بشه بازی باهاشون

الان خیلی ستمه خدایی:|

اتفاقا فارم ارتیفکت ها کار نیم ساعته ،،، فارم دو روز یه بار کریستال چانک هاست که به کمر و چشم فشار میاره ،، من هر بار حداقل +۲۰۰ تا فارم میکنم ،، امار دقیق بیشتره

به نظرت با این وضعیت تا روزی که آیاکا بیاد دووم میاریم؟ :|
یعنی تو بازی بمونیم ؟ خو ایاکا انگیزه تو بازی موندنه دیگه اگه ۱.۶ بیاد فقط ۵۵۰۰ تا از کومیسیون ها سیو کردیم دیگه بتل پس و ابیس و اونت ها جای خود ،، پیتیمم که ۶۱
اگه ۵۰-۵۰ رکب نزنه بهم، برای کاتانا احتمالیش هم ویش میزنم ،، نشه مثل گانیو ،حسرت به دل بشم ، کارکتر رو گرفته باشی ولی انگار نگرفتیش

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or