Multi Platform Genshin Impact

سازنده
miHoYo
تاریخ انتشار
September 2020
ناشر
miHoYo
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
a487e1344b14e77fd3894b4e43464bd5.png

Genshin Impact یک بازی Open World Action-RPG (نقش آفرینی-اکشن جهان باز) هست که در یک دنیای فانتزی به اسم Tevyat روایت میشه.
Genshin Impact در واقع از روی یک مانهوا(Manhwa ) در حال پخش به همین نام ساخته شده.
همین اول بهتره بدونید که بازی کاملا رایگان هست Free To Play
این هم باید بدونین که بازی MMO نیست، برای همین تو همین بخش PC معرفی میکنم.

genshin-impact-final-closed-beta-trailerLOW.jpg
از ویژگیهای بازی میشه به گرافیک بر پایه انیمه ایِ فوق العاده زیبا که برپایه انجین Unity ساخته شده ، دنیای بزرگ قابل اکتشاف، به همراه مبارزات برپایه جادوهای Elemental و کمبوهای دیدنی نام برد.
به موارد بالا یک داستان جذاب،تعدد شخصیتها و گیم پلی الهام گرفته از The Legend of Zelda: Breath of the Wild اضافه کنید.
همه اینها باعث شده بازی به معجونی عجیب ولی واقعی تبدیل بشه، بازیی که هر طرفدار اهل انیمه ای برای سالها آرزوی ساخت همچین بازی داشته.

بازی شامل مناظر وسیع، شهرهای با تنوع فرهنگی متفاوت و دانجن های متفاوت میشه.

شما تحت نام "The Traveler" در ابتدا باید بدنبال یکی از اعضای خانوادتون که مدتهاست مفقود شده و ازش خبری ندارید بگردید و بعد از پیوستن به هم، به رمزوراز دنیای Tevyat پی ببرید و کشف کنید.

مخصGenshin-Impact-Switch_01-14-20.jpg
در این مسیر شما یک همراه به اسم Paimon دارید که در طی مراحل شمارو راهنمایی میکنه که توسط AI کنترل میشه.
در ادامه شما میتونید با ایجاد پارتیهای 4 نفره بهمراه دوستان که هرکدوم تخصخص در یکی از عناصر المنتال (آب،خاک،آتش و...) دارن به تجربه بازی بپردازید.

سازنده بازی یک کمپانی چینی هست به اسم miHoYo که با ساخت این بازی در واقع کلاس درسی برای کمپانیهای ژاپنی برپاکرده که سالهای زیادی میخواستن به هرآنچه که GI ارائه میده برسن.
پلتفرم هایی که این بازی برای اونها منتشر شده PC-PS4-Nintendo Switch-Android-iOS
تاریخ انتشار پس فردا 28 سپتامبر 2020 هست واز همین الان میتونین پریلود شروع کنین.
حجم بازی حدود 11 گیگ هست.
بروز میشه.....

=====================
اگه تنهایی بازی میکنین و دنبال یک دوست ایرانی میگردین که تو بازی پدرتون دربیاره و رو اعصابتون راه بره، نام کاربری بچه های بازیسنتر Addکنین :D
User ID کاربران بازیسنتر:
@PipBoy3000_v2
UID=700780251
سرور EU
=====
@Rattle.Snake
UID=700140549
سرور EU
=====
@BoxBox
UID=700503323
سرور Eu
=====
@Rohshen
UID=703998496
سرور EU
=====
@batman0
UID=704589664
سرور EU
=====
@ce7en44
UID=701036823
سرور EU
=====
@orginal.prince
UID=805761569
سرور آسیا
=====
@mahdi_1m1
UID=605487934
سرور US
=====
@L.o.s
UID=706729189
سرور EU
=====
@( Layken )
UID=612205993 --- PlayStation 4
سرور US

آخرین ویرایش:
ننننننهههههه حتما باید ده تایی بزنی ؟؟ تو اون پیتی هر دونش ممکنه بده ،، یه دونه یه دونه بخر
۔۔۔۔۔۔
دارم یاد میگیرم ،، بین گنشین بازیای دیگه هم بازی کنم ،، چند هر وقت خالی از رزین میشم و فارمی هم ندارم ،میرم انچارتد ۱ بازی میکنم
ده تایی بیشتر حال میده...متاسفانه:|

بزارید 10 تایی بزنه بعد آف بنر بگیره اونم کسی که داره رو :>
آف بنر که رو شاخشه... از اونطرفم دوتاشون ممکنه دوپ باشن:|
کلا اپیک فیل میشم میخندیم دیگه:)) :-" ( :( )

البته قبلا ه گفتم اگر هوتائو نداد، تا آخر بنر هرچی جم جمع کنم خرج میکنم:-"

لایو استریم ۱.۴ رو هم دوستان میگن پس فرداست ۔۔۔ ۶ مارچ ۔۔۔۔ ببینیم چه اطلاعاتی میدن ،،، ولی به خاطر اینکه ۱.۴ هم یه فستیوال داریم هم چند تا اونت پرو پیمون ، بعید میدونم خبری از مپ جدید بشه ،فقط ببینیم کارکتر ها چی میشه ،، ایاکا باشه یا نباشه من خوشحال میشم ،، باشه دم پیتیم و دیگه بسته به شانس و اقبال ،، نباشه هم کمی ضد حاله ولی خب قطعا برای هیچ کارکتری جز ایاکا ویش نمیزنم و جمع میکنم ۔۔۔
آره یه چیزهایی لیک شده

207d704f1979ca080a87b65a9f4d5903_8608631682615456948.png

احتمالا بنر جین و ونتی باشه. امیدوارم روزاریا توی بنر جین باشه.

آره یه چیزهایی لیک شده

View attachment 197192

بعید میدونم ربطی به بنر داشته باشه ،، این دو تا لیدر های مونداستت هستن دیگه ،،

حالا برام جالبه که مونداستت خداشون به حال خودشون گذاشته بودشون و شهر ازادی لقبشه ،، ولی یه مذهب و کلیسای قدرتمند داره ،،، از اون طرف لیو کاملا تحت قید و بند شدید و دائمی خدایانش بوده ،،اما همشون مرتد بودن

نفرین میکنی؟ :|
نه، منافع خودم در نظر میگیرم :))
پس بلاخره موفق شدی، مبارکه :D ولی باحال بود، اول گفتی، پیه اه :)) اگه کیکی رو بعد از هو تائو میداد گارانتی هم میشد، ولی همینم خوبه :D

پ.ن: کجای دنیایی که اینقدر تاریکه؟ ;))
بعید میدونم ربطی به بنر داشته باشه ،، این دو تا لیدر های مونداستت هستن دیگه ،،

حالا برام جالبه که مونداستت خداشون به حال خودشون گذاشته بودشون و شهر ازادی لقبشه ،، ولی یه مذهب و کلیسای قدرتمند داره ،،، از اون طرف لیو کاملا تحت قید و بند شدید و دائمی خدایانش بوده ،،اما همشون مرتد بودن
والا معمولا اونایی که توی برنامه هستن بنر میگیرن، مگه اینکه یه نفر دیگه هم باشه که بعدا اضافه بشه :D

۵ تا فیت استاندارد میخوام ،،، اصلا تحمل صبر کردن ندارم دیگه ،، ولی از این میترسم که اون ماه هام رو بسوزونم ،، ولی بازم نده و بره تو هارد پیتی ، و فغان از این درد ، بر خلاف اکیبا استار گلیترم ندارم که برم ده تا بخرم
۔۔۔ چه کنم؟؟؟

نه، منافع خودم در نظر میگیرم :))
پس بلاخره موفق شدی، مبارکه :D ولی باحال بود، اول گفتی، پیه اه :)) اگه کیکی رو بعد از هو تائو میداد گارانتی هم میشد، ولی همینم خوبه :D

پ.ن: کجای دنیایی که اینقدر تاریکه؟ ;))

والا معمولا اونایی که توی برنامه هستن بنر میگیرن، مگه اینکه یه نفر دیگه هم باشه که بعدا اضافه بشه :D
ممنون:دی (و از بقیه همچنین:دی ) بالاحره هوتائو از تو حلق بازی کشیدم بیرون:))

آره qiqi... بین سه گزینه ای که مونده بودن از بقیه کمتر میخواستم:-" ولی مهم هوتائو بود که در اومد>:)

آقا...نیزه فقط اینا رو دارم :

Favonius Lance
Prototype Starglitter
Dragonspine Spear

به اندازه یه سلاح هم استار گلیتر برام مونده...اینی که تو شاپ هست رو بگیرم؟ یا رو اینا سرمایه گذاری کنم؟ یا اون یکی که میشه ساخت رو بسازم؟ :-"
فاونیوس دست ژیائوهه:-"

آره یه چیزهایی لیک شده

View attachment 197192

احتمال نده ،، چون قطعا جین محبوبیت ونتی رو نداره ،، برای جلب نظر ملت ۹۰ درصد روزاریا تو بنر جینه

ممنون:D (و از بقیه همچنین:D ) بالاحره هوتائو از تو حلق بازی کشیدم بیرون:))

آره qiqi... بین سه گزینه ای که مونده بودن از بقیه کمتر میخواستم:-" ولی مهم هوتائو بود که در اومد>:)

Favonius Lance
Prototype Starglitter
Dragonspine Spear

به اندازه یه سلاح هم استار گلیتر برام مونده...اینی که تو شاپ هست رو بگیرم؟ یا رو اینا سرمایه گذاری کنم؟ یا اون یکی که میشه ساخت رو بسازم؟ :-"
تو ۴ ستارهها دراگون بهتر از همه به نظر میرسه ،، بلک کلیفم خوبه

جالبه که اسکای وارد اسپاین فاجعه است برای هوتائو

197204

یه نیزه سه ستاره از درگون اسپین بهتره ، واقعا فازشون چی بود ملت رو برای ساختش این همه زحمت دادن

احتمال نده ،، چون قطعا جین محبوبیت ونتی رو نداره ،، برای جلب نظر ملت ۹۰ درصد روزاریا تو بنر جینه

تو ۴ ستارهها دراگون بهتر از همه به نظر میرسه ،، بلک کلیفم خوبه

جالبه که اسکای وارد اسپاین فاجعه است برای هوتائو

View attachment 197204
White Tassel OP :))

۵ تا فیت استاندارد میخوام ،،، اصلا تحمل صبر کردن ندارم دیگه ،، ولی از این میترسم که اون ماه هام رو بسوزونم ،، ولی بازم نده و بره تو هارد پیتی ، و فغان از این درد ، بر خلاف اکیبا استار گلیترم ندارم که برم ده تا بخرم
۔۔۔ چه کنم؟؟؟

عجله نکن، ممکنه اپیک فیل بشی (نه از نوع آکیبا)
ممنون:D (و از بقیه همچنین:D ) بالاحره هوتائو از تو حلق بازی کشیدم بیرون:))

Favonius Lance
Prototype Starglitter
Dragonspine Spear

به نظرم نیزه شاپ گزینه بهتری هست، قشنگ با کریت دمیج خود هو تائو میتونی ۱۷۰ درصد کریت دمیج جمع کنی، بعد فقط باید برای آرتیفکت (که ست ویچ بهتره) روی کریت ریت و hp تمرکز کنی. بیس اتکش هم کمه میتونی با ۳۰K hp راحت چهارصد درصد اتک بوناس رو با اسکیل بگیری.

اون یکی هم برای همون ژیائو بزار بمونه چون بیلدت هم براساس همون نیزه ساختی.

من الان یهو یادم اومد چی چی و هوتائو با هم داستان دارن:))
فکر کنم هوتائو به خاطر اذیت کردنش اومده دنبالش :))

بلک کلیف پس میخرم:-"
آره، ولی من داستانش رو انجام دادم و اون تصوری که ملت ازش ساخته بودن نبود واقعا، شخصیت جالب هم داره. به علاوه دانجنش هم خوب، از بعد داستان ژانگلی توی طراحی دانجن پیشرفت کردن :D

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or