Multi Platform Genshin Impact

سازنده
miHoYo
تاریخ انتشار
September 2020
ناشر
miHoYo
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
a487e1344b14e77fd3894b4e43464bd5.png

Genshin Impact یک بازی Open World Action-RPG (نقش آفرینی-اکشن جهان باز) هست که در یک دنیای فانتزی به اسم Tevyat روایت میشه.
Genshin Impact در واقع از روی یک مانهوا(Manhwa ) در حال پخش به همین نام ساخته شده.
همین اول بهتره بدونید که بازی کاملا رایگان هست Free To Play
این هم باید بدونین که بازی MMO نیست، برای همین تو همین بخش PC معرفی میکنم.

genshin-impact-final-closed-beta-trailerLOW.jpg
از ویژگیهای بازی میشه به گرافیک بر پایه انیمه ایِ فوق العاده زیبا که برپایه انجین Unity ساخته شده ، دنیای بزرگ قابل اکتشاف، به همراه مبارزات برپایه جادوهای Elemental و کمبوهای دیدنی نام برد.
به موارد بالا یک داستان جذاب،تعدد شخصیتها و گیم پلی الهام گرفته از The Legend of Zelda: Breath of the Wild اضافه کنید.
همه اینها باعث شده بازی به معجونی عجیب ولی واقعی تبدیل بشه، بازیی که هر طرفدار اهل انیمه ای برای سالها آرزوی ساخت همچین بازی داشته.

بازی شامل مناظر وسیع، شهرهای با تنوع فرهنگی متفاوت و دانجن های متفاوت میشه.

شما تحت نام "The Traveler" در ابتدا باید بدنبال یکی از اعضای خانوادتون که مدتهاست مفقود شده و ازش خبری ندارید بگردید و بعد از پیوستن به هم، به رمزوراز دنیای Tevyat پی ببرید و کشف کنید.

مخصGenshin-Impact-Switch_01-14-20.jpg
در این مسیر شما یک همراه به اسم Paimon دارید که در طی مراحل شمارو راهنمایی میکنه که توسط AI کنترل میشه.
در ادامه شما میتونید با ایجاد پارتیهای 4 نفره بهمراه دوستان که هرکدوم تخصخص در یکی از عناصر المنتال (آب،خاک،آتش و...) دارن به تجربه بازی بپردازید.

سازنده بازی یک کمپانی چینی هست به اسم miHoYo که با ساخت این بازی در واقع کلاس درسی برای کمپانیهای ژاپنی برپاکرده که سالهای زیادی میخواستن به هرآنچه که GI ارائه میده برسن.
پلتفرم هایی که این بازی برای اونها منتشر شده PC-PS4-Nintendo Switch-Android-iOS
تاریخ انتشار پس فردا 28 سپتامبر 2020 هست واز همین الان میتونین پریلود شروع کنین.
حجم بازی حدود 11 گیگ هست.
بروز میشه.....

=====================
اگه تنهایی بازی میکنین و دنبال یک دوست ایرانی میگردین که تو بازی پدرتون دربیاره و رو اعصابتون راه بره، نام کاربری بچه های بازیسنتر Addکنین :D
User ID کاربران بازیسنتر:
@PipBoy3000_v2
UID=700780251
سرور EU
=====
@Rattle.Snake
UID=700140549
سرور EU
=====
@BoxBox
UID=700503323
سرور Eu
=====
@Rohshen
UID=703998496
سرور EU
=====
@batman0
UID=704589664
سرور EU
=====
@ce7en44
UID=701036823
سرور EU
=====
@orginal.prince
UID=805761569
سرور آسیا
=====
@mahdi_1m1
UID=605487934
سرور US
=====
@L.o.s
UID=706729189
سرور EU
=====
@( Layken )
UID=612205993 --- PlayStation 4
سرور US

آخرین ویرایش:
همون طور که لیزا و نینگ می جنگن دیگه ،، قرار نیست شمشیر زنی کنه، یا هنر های رزمی با polearm نمایش بده ،،، ملکه یخیه

حالا از جین چیزی نمی گم که با یه سایز کوچیک تر همه جوره هنر نمایی میکنه
لیزا و نینگ لباس هاشون زیاد دست و پا گیر نیست ولی این کلا انگار اومده مهمونی :D

راستی لیزا و نینگ از فیلتر سانسور سونی رد شدن یا تغییرات دادن توشون؟:D

• Smile
Reactions: NHM
خط اول شوخیه یا جدی؟ :-" یه جوری میگی انگار تا حالا انیمه ندیدیا:D لباس خیلی مهمه تو انیمه ها؟ :-" حالا جدا از اینکه کاتالیست باشه خیلی هم راحته جنگیدن، می ایسته یه کتاب میگیری جلوت و بقیه رو میترکونی:D

گفتم که چرا دوپ بگیری! اگر نگیری که گاچا نیست:)) اگر گاچا نباشه که سود نداره! اگر سود نداشته باشه که این همه بازی نمیساختن تو این سبک و مطمئنا اینم نمیساختن و انقدر آپدیت و ... مجانی نمیدادن اصلا:-"
کل هدف اینه که تو برای یک چیز شانسی پول بریزی وسط و قمار کنی!(لوت باکس/گاچا)
ولی میان با همین قابلیت های دوم ها کاری میکنند کمتر Rage کنی:-"

فعلا دوتا کاراکترت اینجوری شدن...بزار بیشتر و بیشتر بشه، سه سال دیگه که بازی کردیم و باربارا گرفتیم همچنان بهت میگم:))
ولی خوب تا سه سال دیگه کاری شاید بکنند که از گرفتن باربارا اونقدرا ناراحت نشی:-" (شاید:-" )

صفحه ردیت هم بزار بنده خدا خبری از حضور واقعیش تو گیم پلی بشه و ببینند داره میاد، اون موقع شلوغ خواهد شد:p
الان بییه کا اکترها تو داستانند و داستان دارن و کو دیالوگ های بقیه هستن، میشه از همین رابطه ها و ... هم براشون سوژه آرت و کمیک ساخت:-"
این بنده خدا فعلا هیچ که هیچه، فقط دوجا اومده کرم ریخته:-"
پس یعنی شما با شخصیت های کاتالیست داج نمیکنین، آره؟ :D

خیلی سیستم مزخرفیه:))

نه، من تا سه سال دیگه حتما ترک کردم :))

والا هو تائو و آیاکا هم اصلا توی داستان نبودن ولی دیدی که چه شلوغ بودن :D

شما رفتید سراغ لباس ؟ زود رفتید فکر نکنم فعلا خبری باشه :-" هنوز کلی شخصیت معرفی نشده دارن که باید طراحی کنند بعد هم خیلی زود هست برای این کارا. فعلا تا یه بار دیگه همه شخصیت ها ریران بشه، تعداد شخصیت ها به یه حدی برسه دیگه پلیرها حسابی سر شخصیت ها پول داده باشن اونوقت با لباس و این چیزا دوباره شروع میکنند به خالی کردن جیب پلیر ها :D

---------

@ce7en44

آف تایپیک میشد خواستم ادامه ندم ولی گفتم باید از خودم دفاع کنم :))

=))=))

نه ببین کلی فکر کردم :)) یادم اومد یه ایونتی چیزی بود یا گفته بودن برسی به AR20 (یه همچین چیزی) باربارا رایگان میدن چون یادم اومد از تو ایمیل باربارا رو گرفتم:-" اونم نباشه حتما تا 1.1 با لیزا بودم بعد باربارا گرفتم :))
بیا اصلا خودت هم گفتی رایگان دادن :D
اون رو دست رو منم خوردم :| هنوز 2-3 تا کلید Shrine دارم :)) درستش هم همین بود لول بالاتر دراپ بهتر باشه ولی خب گنشین دیگه ..
داشتم فکر میکردم دیدم بخش زیادی از خاطراتم مشغول نصب بازی بودم :)):| سرعت داغون لانچر 200 کیلوبایت میداد بعد هم خراب شد 2-3 بار و .. ولی یادش بخیر با چه علاقه ای کله صبح بلند میشدم بازی میکردم تا به آپدیت برسم از چیزی جا نمونم. خدایی هم باحال بود اون قسمتی که mond و liyue بهم وصل میشد رشته کوه های بلند بود باید میرفتی بالا .. اون موقع Stamina کم داشتی یکم میرفتی بالا سریع پرت میشدی زمین :D بعد سر گرفتن اون دختر آشپزه فکر میکردم آپدیت 1.1 بیاد دیگه رایگان نیست تند تند داشتم میرفتم با لول 20 رفتم سراغ آبیس ... :| پوستم کنده شد ولی گرفتم :|
من از ماموریت داستانی دیلاک خیلی خوشم اومد، هم جالب و قشنگ بود هم اون صحنه سینمایی ها جالب بود و هم اون مخفیگاه فاتوی ها که باید صحبت میکردی میترسوندی باحال بود.

جداً تا قبل از اینکه به آپدیت برسی و وارد این فارم و ست و گاچا و .. بشی بازی خیلی جذاب و فان هست به خصوص برای کسایی که دنبال بازی شبیه زلدا هستن ولی بعد دیگه باتلاق میشه :-"

لیزا و نینگ لباس هاشون زیاد دست و پا گیر نیست ولی این کلا انگار اومده مهمونی :D

راستی لیزا و نینگ از فیلتر سانسور سونی رد شدن یا تغییرات دادن توشون؟:D
این نشانه شکوه و عظمت بانوی ماست
دیدید که چطور تو اون لباس ارکان شوت میکرد
ولی جدا باید جسارت به خرج بدن ،، تو کتم نمی ره چیلد و جین و کچینگ و مونا و qiqi و ۵ ستاره باشن ، سیگنورا هم ۵ ستاره باشه
مثلا نینگ هم تو داستان هم تو گیم پلی قدرتش مهیبه ولی به خاطر مورتال بودنش تو کتم میره ۴ ستاره است
کلا ۵ ستاره ها باید برای اداپتوس و ارکان ها باشه یا لیدر های فعلی هر سرزمین
.........

نمیدونم یه عکس از ورژن pc بده ببینم تفاوت دارن یا نه ، ولی خب سونی روی لولیکن ها حساسه ، نه اروتیک

گفتید سانسور سونی ،، تابستون داره فصل دوم "کوبایاشی دراگون مید" میاد فصل اولش که تحت لیسانس کراچی رول بود ،،، اولین و بزرگترین چالش سونی تو بحث سانسور میشه ،،، ببینم این چتری که روی صنعت انیمه انداخته قراره گند بزنه به انیمه ها یا نه

196723

نمیدونم خوشحال بشم یا عزا بگیرم
هم نینگ میخوام هم یه بلک کلیف برای گانیو ... یکیشم زوری بگیرم چه برسه جفتش، با بلک کلیف کریت دمیجم میتونه از ۲۵۰ درصد رد کنه
همین الان با استرینگلس که ساب استیتش المنتال مستریه فول پتانسلم از ۲۱۰ درصد رد میکنه
ولی خوب پسیو استرینگلس برای برست و اکسیل چیز دیگه ایه

بالاخره C1 بنت گرفتم! :D
استاندارد هم با 5 تا ویش Favonius Greatsword و The Flute داد :o)

_____________________________________________________________________________________________________

1614569852252.png

امیدوارم یه روزی بتونم 12 رو برم یا حداقل تا 11 همشو 3 ستاره کنم :D

1614570004671.png

اینم از blessing جدید :-&

آخرین ویرایش:
شما رفتید سراغ لباس ؟ زود رفتید فکر نکنم فعلا خبری باشه :-" هنوز کلی شخصیت معرفی نشده دارن که باید طراحی کنند بعد هم خیلی زود هست برای این کارا. فعلا تا یه بار دیگه همه شخصیت ها ریران بشه، تعداد شخصیت ها به یه حدی برسه دیگه پلیرها حسابی سر شخصیت ها پول داده باشن اونوقت با لباس و این چیزا دوباره شروع میکنند به خالی کردن جیب پلیر ها :D

---------

@ce7en44

آف تایپیک میشد خواستم ادامه ندم ولی گفتم باید از خودم دفاع کنم :))

=))=))

نه ببین کلی فکر کردم :)) یادم اومد یه ایونتی چیزی بود یا گفته بودن برسی به AR20 (یه همچین چیزی) باربارا رایگان میدن چون یادم اومد از تو ایمیل باربارا رو گرفتم:-" اونم نباشه حتما تا 1.1 با لیزا بودم بعد باربارا گرفتم :))
بیا اصلا خودت هم گفتی رایگان دادن :D
اون رو دست رو منم خوردم :| هنوز 2-3 تا کلید Shrine دارم :)) درستش هم همین بود لول بالاتر دراپ بهتر باشه ولی خب گنشین دیگه ..
داشتم فکر میکردم دیدم بخش زیادی از خاطراتم مشغول نصب بازی بودم :)):| سرعت داغون لانچر 200 کیلوبایت میداد بعد هم خراب شد 2-3 بار و .. ولی یادش بخیر با چه علاقه ای کله صبح بلند میشدم بازی میکردم تا به آپدیت برسم از چیزی جا نمونم. خدایی هم باحال بود اون قسمتی که mond و liyue بهم وصل میشد رشته کوه های بلند بود باید میرفتی بالا .. اون موقع Stamina کم داشتی یکم میرفتی بالا سریع پرت میشدی زمین :D بعد سر گرفتن اون دختر آشپزه فکر میکردم آپدیت 1.1 بیاد دیگه رایگان نیست تند تند داشتم میرفتم با لول 20 رفتم سراغ آبیس ... :| پوستم کنده شد ولی گرفتم :|
من از ماموریت داستانی دیلاک خیلی خوشم اومد، هم جالب و قشنگ بود هم اون صحنه سینمایی ها جالب بود و هم اون مخفیگاه فاتوی ها که باید صحبت میکردی میترسوندی باحال بود.

جداً تا قبل از اینکه به آپدیت برسی و وارد این فارم و ست و گاچا و .. بشی بازی خیلی جذاب و فان هست به خصوص برای کسایی که دنبال بازی شبیه زلدا هستن ولی بعد دیگه باتلاق میشه :-"
چون خودم یکی از کسانی بودم که برای رایگان گرفتن باربارا دو سه هفته جون میکندم دقیق یادمه:)) باربارا اولین بار توی بنر ونتی بود. بعد گفتن هر کی تا قبل از آپدیت 1.1 برسه ادونچر رنک 20، با اومدن آپدیت 1.1، یکی رایگان بهش میدن. وقتی هم که آپدیت اومد دوباره گفتن هر کسی ماموریت داستانی رو تا یه جایی رفته باشه بازم یکی رایگان بهش میدن. خلاصه اینکه اگه قبل از آپدیت 1.1 باربارا داشتی پس یعنی اینکه برای ونتی ویش زدی :D حالا یه وقت فکر نکنی دارم میگم کار اشتباهی کردی ها:))

کلا این بازی تمام معادلات بازی های JRPG رو بهم زد:)) اون روز داشتم فکر میکردم تا حالا حتی یه بار هم ندیدم که NPC ها مبارزه کنن :D

من اصلا دهنم وا موند وقتی فهمیدم لیو هم وجود داره :)) خیلی تجربه شیرینی بود اکتشاف لیو:D اوه اوه اوه، چقدر سر کوهنوردی مردم:)) من چقدر دلم ژیانگلینگ میخواست، ولی قبل از اینکه بگیرمش دیلاک گرفتم و دیگه فرصت نشد باهاش بازی کنم :| واقعاً چقدر سر مراحل اولیه ابیس جون کندیم. اکثرا هم فقط دشمن ها رو مینداختیم پایین :))

واقعاً آنگوئینگ شدن بزرگترین اشتباهمون بود ولی خب محتوا کم نداشت خدایی :D

این نشانه شکوه و عظمت بانوی ماست
دیدید که چطور تو اون لباس ارکان شوت میکرد
ولی جدا باید جسارت به خرج بدن ،، تو کتم نمی ره چیلد و جین و کچینگ و مونا و qiqi و ۵ ستاره باشن ، سیگنورا هم ۵ ستاره باشه
مثلا نینگ هم تو داستان هم تو گیم پلی قدرتش مهیبه ولی به خاطر مورتال بودنش تو کتم میره ۴ ستاره است
کلا ۵ ستاره ها باید برای اداپتوس و ارکان ها باشه یا لیدر های فعلی هر سرزمین
.........

نمیدونم یه عکس از ورژن pc بده ببینم تفاوت دارن یا نه ، ولی خب سونی روی لولیکن ها حساسه ، نه اروتیک

گفتید سانسور سونی ،، تابستون داره فصل دوم "کوبایاشی دراگون مید" میاد فصل اولش که تحت لیسانس کراچی رول بود ،،، اولین و بزرگترین چالش سونی تو بحث سانسور میشه ،،، ببینم این چتری که روی صنعت انیمه انداخته قراره گند بزنه به انیمه ها یا نه

View attachment 196723

نمیدونم خوشحال بشم یا عزا بگیرم
هم نینگ میخوام هم یه بلک کلیف برای گانیو ... یکیشم زوری بگیرم چه برسه جفتش، با بلک کلیف کریت دمیجم میتونه از ۲۵۰ درصد رد کنه
همین الان با استرینگلس که ساب استیتش المنتال مستریه فول پتانسلم از ۲۱۰ درصد رد میکنه
ولی خوب پسیو استرینگلس برای برست و اکسیل چیز دیگه ایه
فکر نکنم 6 ستاره بدن، یا نهایت به این زودی ها نخواهیم دید. وقتی ژانگلی و ونتی 5 ستاره هستن پس حتماً اینم 5 ستاره اس:D
شوت کردن با دویدن و داج کردن فرق داره، البته توی یه بازی دیگه یکی رو داشتیم که موقع دویدن دامنش رو میگرفت دستش، شاید اینم همونجوری باشه :D یه دستش به دامنش باشه و اون یکی با کاتالیست حمله کنه:D

والا نسخه پی سی قبلا سان*سور داشت ولی الان راحت میشه از کوهنوردی لذت برد :D

من که نتونستم نوئله بگیرم، همون نیزه بلک کلیف رو گرفتم که بدم ژیائو حداقل دمیجش بیشتر بشه، نیزه قبلی رو هم میدم هو تائو:D کریت ریت هم از 60 به بالا سر کاری هست، دیگه وقتی ککینگ توی تست ران که کریت ریتش 105 هست همیشه کریت دمیج نمیزنه یعنی اینکه کشک:D

بالاخره C1 بنت گرفتم! :D
استاندارد هم با 5 تا ویش Favonius Greatsword و The Flute داد :o)

_____________________________________________________________________________________________________

View attachment 196729

امیدوارم یه روزی بتونم 12 رو برم یا حداقل تا 11 همشو 3 ستاره کنم :D

View attachment 196730

اینم از blessing جدید :-&
خوش به حالت، من هر چی اسلحه سه ستاره بود جمع کردم :))

جالبه، خودشون هم عکس گذاشتن که با کی باید بری :))

خبر خوب :D

daily login bonus اضافه کردن(جدا از seize the day که 7 روز در ماهه)

توی HoYoLab لاگین کنید و check-in بزنید ایمیل میاد تو بازی

196736
_________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
https://webstatic-sea.mihoyo.com/ys/event/signin-sea/index.html?act_id=e202102251931481&lang=en-us
از این لینک هم باید کلیک کنید هر روز :D
ریوارد هاش کمه ولی مفتیه دیگه xD
196738

آخرین ویرایش:

View attachment 196736
_________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
https://webstatic-sea.mihoyo.com/ys/event/signin-sea/index.html?act_id=e202102251931481&lang=en-us
View attachment 196738
همچنان برای موبایل و pc گیمر ها

View attachment 196736
View attachment 196738

ریوارد کل 21 روزشو بلکه هم بیشتر میشه تو یه روز بازی کردن بدست آورد >_>

همچنان برای موبایل و pc گیمر ها
کلا سیستمش مسخره ست... یعنی هر روز باید رفت تو اون لینک تا همون جایزه لاگین رو هم بده؟

(ما هم که کلا شهروندهای درجه چندم گنشین حساب میشیم:)) اصلا مهم نیستیم:-" )

---

راستی فعالیت کم شده یا دیگه کد جم نمیدن؟ اگر هفته ای کد میدن به اشتراک بزارید!

کلا سیستمش مسخره ست... یعنی هر روز باید رفت تو اون لینک تا همون جایزه لاگین رو هم بده؟

---

نه چند وقته کد ندادن
Genshin Impact Game DB تو این لینک همه کد هارو با ریواردش میتونی ببینی
من خودم روزی چندبار چک میکنم کد جدید بدن براتون همینجا میذارم :D

---

نمیدونم کد چی شده، ولی تازگی ها با لاگین کردن تو بعضی سایت ها میتونی کد بگیری

• Like
Reactions: ce7en44

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or