Multi Platform Genshin Impact

سازنده
miHoYo
تاریخ انتشار
September 2020
ناشر
miHoYo
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
a487e1344b14e77fd3894b4e43464bd5.png

Genshin Impact یک بازی Open World Action-RPG (نقش آفرینی-اکشن جهان باز) هست که در یک دنیای فانتزی به اسم Tevyat روایت میشه.
Genshin Impact در واقع از روی یک مانهوا(Manhwa ) در حال پخش به همین نام ساخته شده.
همین اول بهتره بدونید که بازی کاملا رایگان هست Free To Play
این هم باید بدونین که بازی MMO نیست، برای همین تو همین بخش PC معرفی میکنم.

genshin-impact-final-closed-beta-trailerLOW.jpg
از ویژگیهای بازی میشه به گرافیک بر پایه انیمه ایِ فوق العاده زیبا که برپایه انجین Unity ساخته شده ، دنیای بزرگ قابل اکتشاف، به همراه مبارزات برپایه جادوهای Elemental و کمبوهای دیدنی نام برد.
به موارد بالا یک داستان جذاب،تعدد شخصیتها و گیم پلی الهام گرفته از The Legend of Zelda: Breath of the Wild اضافه کنید.
همه اینها باعث شده بازی به معجونی عجیب ولی واقعی تبدیل بشه، بازیی که هر طرفدار اهل انیمه ای برای سالها آرزوی ساخت همچین بازی داشته.

بازی شامل مناظر وسیع، شهرهای با تنوع فرهنگی متفاوت و دانجن های متفاوت میشه.

شما تحت نام "The Traveler" در ابتدا باید بدنبال یکی از اعضای خانوادتون که مدتهاست مفقود شده و ازش خبری ندارید بگردید و بعد از پیوستن به هم، به رمزوراز دنیای Tevyat پی ببرید و کشف کنید.

مخصGenshin-Impact-Switch_01-14-20.jpg
در این مسیر شما یک همراه به اسم Paimon دارید که در طی مراحل شمارو راهنمایی میکنه که توسط AI کنترل میشه.
در ادامه شما میتونید با ایجاد پارتیهای 4 نفره بهمراه دوستان که هرکدوم تخصخص در یکی از عناصر المنتال (آب،خاک،آتش و...) دارن به تجربه بازی بپردازید.

سازنده بازی یک کمپانی چینی هست به اسم miHoYo که با ساخت این بازی در واقع کلاس درسی برای کمپانیهای ژاپنی برپاکرده که سالهای زیادی میخواستن به هرآنچه که GI ارائه میده برسن.
پلتفرم هایی که این بازی برای اونها منتشر شده PC-PS4-Nintendo Switch-Android-iOS
تاریخ انتشار پس فردا 28 سپتامبر 2020 هست واز همین الان میتونین پریلود شروع کنین.
حجم بازی حدود 11 گیگ هست.
بروز میشه.....

=====================
اگه تنهایی بازی میکنین و دنبال یک دوست ایرانی میگردین که تو بازی پدرتون دربیاره و رو اعصابتون راه بره، نام کاربری بچه های بازیسنتر Addکنین :D
User ID کاربران بازیسنتر:
@PipBoy3000_v2
UID=700780251
سرور EU
=====
@Rattle.Snake
UID=700140549
سرور EU
=====
@BoxBox
UID=700503323
سرور Eu
=====
@Rohshen
UID=703998496
سرور EU
=====
@batman0
UID=704589664
سرور EU
=====
@ce7en44
UID=701036823
سرور EU
=====
@orginal.prince
UID=805761569
سرور آسیا
=====
@mahdi_1m1
UID=605487934
سرور US
=====
@L.o.s
UID=706729189
سرور EU
=====
@( Layken )
UID=612205993 --- PlayStation 4
سرور US

آخرین ویرایش:
بدبختیه ها، تا قبل از این همه میگفتن هو تائو آشغاله چون بیس اتکش کمه ولی الان از همه طرف دارن میکوبونش که میهویو باید نرفش کنه و طرفداراش تاکسیک هستن و اینا... چرا؟ اکثرا چون احتمال میدن از باقی DPS ها بیشتر دمیج بده :| طرف فقط توی اسکیل مود اتکش زیاد میشه و برستش هم بیشتر هیلینگه تا دمیج. آخه چرا این همه هیت ؟:|

هروقت دیدی یکی راجع به شخصیتی که هنوز منتشر نشده حرف میزنه بدون چرت میگه :D و اونم کسایی میگن نرف کن که یا از هوتائو خوششون نمیاد یا پریمو ندارن بزنن

کلا به حرف این ملت گوش نده مخصوصا تو ردیت :D البته منم امیدوارم شخصیتش زیاد قوی نباشه برا بهم زدن بالانس بقیه میگم وگرنه تا یه حد قوی که باید باشه 5 ستارست ناسلامتی :D

حالا اینقدر این بنر اون بنر شینچیو میذارن که بنر های بعدی دیگه نمیذارن?‍♂️
شینچیو و چونیوئین اَم C1 هستن

منم دردم همینه :( فکر کنم بعد هوتائو بنر ونتیه که اگه باشه که دیگه عمرا این 2 تارو توش بزارن :((

این دو قلو ها کی میان زود بیان ?
این سومرو نیزه داره هم خفن میزنه?
این شمشیریه رو هم هر وقت میبینم یاد جین بلیزبلو میوفتم
View attachment 196627

عالین :( من فعلا 3 نفر برا آینده میخوام که 2 تاشون تایید شدن بنر دارن همین cyno و دو قلو ها که cyno اینجوری بازی پیش بره یه سال دیگه اینا میبینیمش :| دو قلو ها هم که دیگه هیچی و نفر سوم که تایید نشده ولی احتمال خیلی زیاد بنر میگیره scaramouche این وسط تنها baitی که میتونن برا من بدن ونتیه :D

عالین :( من فعلا 3 نفر برا آینده میخوام که 2 تاشون تایید شدن بنر دارن همین cyno و دو قلو ها که cyno اینجوری بازی پیش بره یه سال دیگه اینا میبینیمش :| دو قلو ها هم که دیگه هیچی و نفر سوم که تایید نشده ولی احتمال خیلی زیاد بنر میگیره scaramouche این وسط تنها baitی که میتونن برا من بدن ونتیه :D
بزار انقدر کاراکتر معرفی بشه که هایپ اونا هم بشی:-"

منم بین اینا Cyno رو از همه بیشتر میخوام، و بعدش دنسلیف بود کی بود؟ اونم اگر بدن عالیه:دی

اما خوب مطمئنم کاراکتر زیاد خواهد بود که خواهم خواست:-"
یکیش همین یارو که میگن فرم انسانی Cloud Retainer هست
یکیش ممکنه اون یارویی که تو فن آرتی که @ce7en44 صفحه قبل در مورد تاخیر آیاکا گذاشت بود...ممکنه از اونم خوشم بیاد(بستگی به طراحی درستش داره)

عنصر دندرو هم معرفی بشه احتمالا بخوایم:-"

چیلده و ژانگ لی و کمی پایین تر خود ونتی هم که دوست میدارم:-"

رسم بدیه:(

همونم فارم متریال میخواد خو... بعد از ایونت کلا سراغ اون استخون اژدهاها نرفتم اصلا! سنگ مخصوص دراگون اسپاین هم کم فرصتش پیش اومده فارم کنم:-"

در مورد دو تیم هم...حسش نیست:D و واقعا لازم نمیشه:-" آخه تو محیط گشتن وسط همین ماموریت های روزانه و فرعی اتفاق میفته! ممکنه حسش بیاد مثلا از این چالش های تیرکمونی ببینم، دو ثانیه امبر رو بیارم داخل:-"
دیگه تیمی که بستم باهاشون همه جا میرم دیگه! نهایت هر باس فایت، کاراکتری که به دردم نمیخوره رو تعویض میکنم:-"

گل بگیرن این فرهنگ رو که اینجوری شاید هاللوین رو هیچوقت نبینیم:p
ولی من از الان نگرانم اینا برای تابستون برنامه ای دارن یا نه:-" اگر برنامه ی خوبی نداشته باشن ناامید میشم:(:-" (وایفو لباس( !!!! ) تابستونه:p ) گاچا هست و مهم ترین ایونت سالش:)) (نهایت در رده دوم ولنتاین از نظر وایفویی ، و بعد هالووین:D ، البته به شخصه حال و هوای هالووینی رو تو هه بازی ها بیشتر میپسندم:-" )
یعنی تو اینقدر پروتوتایپ نیزه داری که میخوای ریفاین 5 کنی؟ :-" بیشتر از یکی ارزش نداره ها، بیس اتکش کمه :D من که دیگه اصلاً به دراگون اسپاین سر نزدم :))

بابا قرار نیست که آزتیفکت و سلاح بهشون بدی، فقط برای حل پازل و سنگ جمع کردن هست. توی همون منویی که میری امبر بیاری، یدونه R1 بزن و برو تیم دوم رو deploy کن، از دو ثانیه امبر هم سریعتره:D

بی خیال، میخوای ورشکستمون کنی ؟ :))
حالا اینقدر این بنر اون بنر شینچیو میذارن که بنر های بعدی دیگه نمیذارن?‍♂️
شینچیو و چونیوئین اَم C1 هستن
به نظرم بگیر، ممکنه با اومدن منطقه جدید دیگه این شخصیت ها رو نبینیم :-"
هروقت دیدی یکی راجع به شخصیتی که هنوز منتشر نشده حرف میزنه بدون چرت میگه :D و اونم کسایی میگن نرف کن که یا از هوتائو خوششون نمیاد یا پریمو ندارن بزنن

کلا به حرف این ملت گوش نده مخصوصا تو ردیت :D البته منم امیدوارم شخصیتش زیاد قوی نباشه برا بهم زدن بالانس بقیه میگم وگرنه تا یه حد قوی که باید باشه 5 ستارست ناسلامتی :D
چرت که میگن ولی دیگه یه لول جدید بود:D

بابا بدبخت کجاش قویه؟ ملت یه چیزی میخونن و فکر میکنن خیلی شاخه ولی حساب نمیکنن که هر کسی نمیتونه نهایت قدرتش رو بیرون بکشه :D
دقیقاً برعکس همین مشکل رو با روزاریا داریم یعنی همه انتظار دارن که مثل یه 5 ستاره باشه در حالی که طرف چهار ستاره اس:D
منم دردم همینه :( فکر کنم بعد هوتائو بنر ونتیه که اگه باشه که دیگه عمرا این 2 تارو توش بزارن :((
منم ترسم از اینه که توی بنر ونتی فیشل یا نوئله بزارن :)) چون من میخوام برای بنری که روزاریا توش هست ویش بزنم :D
این دو قلو ها کی میان زود بیان ?
این سومرو نیزه داره هم خفن میزنه?
این شمشیریه رو هم هر وقت میبینم یاد جین بلیزبلو میوفتم
View attachment 196627
با این سرعتی که داریم پیش میریم، برو دو سه سال دیگه بیا:))
بعد اینا یکیشون گوش گربه ای هست، چطور میگی دو قلو هستن؟:))

منم بین اینا Cyno رو از همه بیشتر میخوام، و بعدش دنسلیف بود کی بود؟ اونم اگر بدن عالیه:D

یکیش ممکنه اون یارویی که تو فن آرتی که @ce7en44 صفحه قبل در مورد تاخیر آیاکا گذاشت بود...ممکنه از اونم خوشم بیاد(بستگی به طراحی درستش داره)

من از کاراکترهای بنر 3 نفر دیگه بیشتر نمیخوام، هو تائو، آیاکا و روزاریا. (چرا اگه گانیو هم بیاد ممکنه بگیرم) باقی کیکی و ککینگ و جین هستن که ممکنه 50/50 بگیرمشون. بعدش دیگه ذخیره میکنم تا اگه یه روزی همین دو قلوها اومدن اونوقت شاید ویش بزنم اونم چون حدس میزنم گیم پلی یونیکی داشته باشن:D

عنصر دندرو اون دختر کوچولوئه احتمالا چهار ستاره باشه، پس گیر هممون میاد. بایزو هم هست که شخصا علاقه ای ندارم بهش:D

• Like
Reactions: cloud _ strife
یعنی تو اینقدر پروتوتایپ نیزه داری که میخوای ریفاین 5 کنی؟ :-" بیشتر از یکی ارزش نداره ها، بیس اتکش کمه :D من که دیگه اصلاً به دراگون اسپاین سر نزدم :))

بابا قرار نیست که آزتیفکت و سلاح بهشون بدی، فقط برای حل پازل و سنگ جمع کردن هست. توی همون منویی که میری امبر بیاری، یدونه R1 بزن و برو تیم دوم رو deploy کن، از دو ثانیه امبر هم سریعتره:D

بی خیال، میخوای ورشکستمون کنی ؟ :))
اصلا به پروتوتایپ فکر نکردم:-":))

همون حل پازل اینا... آخه الانم که تقریبا دیگه مپ تخلیه شده، اون اوایل شاید نیاز میشد، الان تقریبا تمومه:D

اصلا بدون تابستون حال نمیده:-" من نین/لیزا/بیدو/روزاریا تابستونه میخوام خو:)) (حالا با ارفاق جین هم جا میدم:-" )
وگرنه این چند ماه بازی کردنمون بی هدف میشه:))

البته میگن هونکای ایمپکت گویا بعر چند سال لباس اینا اضافه شده...
کاراکتر جدید مختص تابستونم که بعیده بدن!
نتیجه اینکه حداقل امسال باید سماق بمکیم:(

من از کاراکترهای بنر 3 نفر دیگه بیشتر نمیخوام، هو تائو، آیاکا و روزاریا. (چرا اگه گانیو هم بیاد ممکنه بگیرم) باقی کیکی و ککینگ و جین هستن که ممکنه 50/50 بگیرمشون. بعدش دیگه ذخیره میکنم تا اگه یه روزی همین دو قلوها اومدن اونوقت شاید ویش بزنم اونم چون حدس میزنم گیم پلی یونیکی داشته باشن:D

عنصر دندرو اون دختر کوچولوئه احتمالا چهار ستاره باشه، پس گیر هممون میاد. بایزو هم هست که شخصا علاقه ای ندارم بهش:D
اینو میگی! ولی نگران نباش، بلدن جم هات رو بکشن بیرون:)) فکر کردی الکی گاچا میسازن؟ :-" الان چند بار برای آیاکا جمع کردی و خالی کردی؟ :)) بازم خالی میکنند:-"

بعضی وقت ها یه معاملات خفنی میکنند... مثلا میگن این بنر رو 50 تا گارانتی 5* ، یا مثلا شانس در اوردن 5*ه دو سه برابر!(هیچ برابرم نمیشه ولی خو:)) :-" ) یه چیزای وسوسه انگیزی میدن که تا قبل کاراکترهای محبوب خالی بشیم:)) :-"

خیلی آدم باید قوی باشه جم جمع کنه و خرج نکنه:-"

حالا باز اینجا نهاااایت روی 180کارت کشیدن گارانتی گیرت میاد
ولی خیلی جاها میگن فلان بنر برنامه مون خواهد بود...
بعد انقدر دراپ ها بد میشه از زندگی ناامید میشن و لفت میدن:-"

آخرین ویرایش:

منم بین اینا Cyno رو از همه بیشتر میخوام، و بعدش دنسلیف بود کی بود؟ اونم اگر بدن عالیه:D

آره احتمالش هست ولی خب ما بدبختای تو ایران باید ماه ها و سال ها از قبل شروع کنیم جمع کردن :)) ولی فعلا اینایی که گفتم شدید دلم میخواد داشته باشمشون :D

طراحی cyno خیلی خوبه قشنگ حس شخصیتای خفن مصری میده

منم ژونگلی میخوام :(( لامصب هم خیلی بدرد بخوره هم انیمیشنای اتکش وحشتناک خفنه :< کول ترین انیمیشنای اتک رو همین ژونگلی داشته تا الان

اصلا به پروتوتایپ فکر نکردم:-":))

همون حل پازل اینا... آخه الانم که تقریبا دیگه مپ تخلیه شده، اون اوایل شاید نیاز میشد، الان تقریبا تمومه:D

اصلا بدون تابستون حال نمیده:-" من نین/لیزا/بیدو/روزاریا تابستونه میخوام خو:)) (حالا با ارفاق جین هم جا میدم:-" )
وگرنه این چند ماه بازی کردنمون بی هدف میشه:))

البته میگن هونکای ایمپکت گویا بعر چند سال لباس اینا اضافه شده...
کاراکتر جدید مختص تابستونم که بعیده بدن!
نتیجه اینکه حداقل امسال باید سماق بمکیم:(

اینو میگی! ولی نگران نباش، بلدن جم هات رو بکشن بیرون:)) فکر کردی الکی گاچا میسازن؟ :-" الان چند بار برای آیاکا جمع کردی و خالی کردی؟ :)) بازم خالی میکنند:-"

بعضی وقت ها یه معاملات خفنی میکنند... مثلا میگن این بنر رو 50 تا گارانتی 5* ، یا مثلا شانس در اوردن 5*ه دو سه برابر!(هیچ برابرم نمیشه ولی خو:)):-" ) یه چیزای وسوسه انگیزی میدن که تا قبل کاراکترهای محبوب خالی بشیم:)):-"

خیلی آدم باید قوی باشه جم جمع کنه و خرج نکنه:-"

حالا باز اینجا نهاااایت روی 180کارت کشیدن گارانتی گیرت میاد
ولی خیلی جاها میگن فلان بنر برنامه مون خواهد بود...
بعد انقدر دراپ ها بد میشه از زندگی ناامید میشن و لفت میدن:-"
خب پس فکر کن چون مهمترین چیز همونه :)) تو رو خدا یکی یه پروتوتایپ کلیمور به من بده تا مال نوئله رو بسازم، خریت کردم و فکر کردم بیشتر گیرم میاد و خرج ریفاین انیموس کردمش:((

حالا بازم شاید یه چیزی پیدا بشه توی مسیر، داشته باشی بد نیست :D

من ترجیح میدم به جای یه مشت لباس مجازی یکی از 5 ستاره های بنر استاندارد رو رایگان بتونیم بگیریم:D

نه من دیگه قرار شد برم تزکیه کنم که وسوسه نشم :)) بعد از هو تائو هم فقط 20 تا ویش برای روزاریا میزنم، داد که داد، نداد هم چهار ستاره اس و دوباره میادش، مهم نیست اصلاً:)) یه بار تا 16k رفتم ولی سر البدو لج کردم و همه رو حروم کردم، دیگه بعدش اونطوری جمع نکردم:D برای آیاکا هم صبر میکنم تا آخر بنر 1.3، اگه توی 1.4 نبود هو تائو میگیرم و بعد دیگه ذخیره میکنم تا 1.6 :D امیدوارم این وسط چند تا بنر هازبندو بدن که من وسوسه نشم :D

اتفاقاً صبحی یه پستی میخوندم که یکی توضیح داده بود گنشین به نسبت گاچاهای دیگه خیلی بهتره و برای مثال هم FF brave رو گفته بود که واقعاً سیستم وحشتناک بود:D

• Like
Reactions: cloud _ strife
خب پس فکر کن چون مهمترین چیز همونه :)) تو رو خدا یکی یه پروتوتایپ کلیمور به من بده تا مال نوئله رو بسازم، خریت کردم و فکر کردم بیشتر گیرم میاد و خرج ریفاین انیموس کردمش:((

حالا بازم شاید یه چیزی پیدا بشه توی مسیر، داشته باشی بد نیست :D

من ترجیح میدم به جای یه مشت لباس مجازی یکی از 5 ستاره های بنر استاندارد رو رایگان بتونیم بگیریم:D

نه من دیگه قرار شد برم تزکیه کنم که وسوسه نشم :)) بعد از هو تائو هم فقط 20 تا ویش برای روزاریا میزنم، داد که داد، نداد هم چهار ستاره اس و دوباره میادش، مهم نیست اصلاً:)) یه بار تا 16k رفتم ولی سر البدو لج کردم و همه رو حروم کردم، دیگه بعدش اونطوری جمع نکردم:D برای آیاکا هم صبر میکنم تا آخر بنر 1.3، اگه توی 1.4 نبود هو تائو میگیرم و بعد دیگه ذخیره میکنم تا 1.6 :D امیدوارم این وسط چند تا بنر هازبندو بدن که من وسوسه نشم :D

اتفاقاً صبحی یه پستی میخوندم که یکی توضیح داده بود گنشین به نسبت گاچاهای دیگه خیلی بهتره و برای مثال هم FF brave رو گفته بود که واقعاً سیستم وحشتناک بود:D

اون ff brave که تر زدن به بازی قشنگ. اولش خوب بود بعدش شروع کردن مکانیزمایی به بازی اضافه کردن که مجبور بودی dupeئه شخصیتارو داشته باشی تر زدن به بازی ملتم کشیدن بیرون ازش

اینم فکر نکن اونقدرا خوبه >_> بنر پیتی گارانتی 180 رول اونم بازیی که دیلی های روزانت به نصف رول هم نمیرسه وحشتناکه ولی خب خود بازی اونقدر خوب هست که فعلا کسی زیاد صداش در نمیاد از این بابت

و اینکه همه بازیای گاچا پکای مختلفی برا فروش دارن و پکای جم خالیشون جز بدترین value هاست. تو گنشین اولین خرید هر پک خیلی ارزش خوبی داره ولی بعدش خیلی بد میشه و هیچ پک دیگه ای نمیدن که ارزشش خوب باشه

و اینکه همه شخصیتا c6شون با c0شون زمین تا آسمون فرق دارن با اینکه اکثر بازیای دیگه یا دوپ گرفتن توش خیلی راحت تر از گنشینه که اونا مشکلی ندارن یا اونایی هم که سخته دوپ گرفتن در این حد وحشتناک نیست اختلاف دوپ داشتن. اینجا رسما اسکیلا فرق میکنن اگه دوپ داشته باشی بقیه بازیا اکثرا مثلا فوقش یه 10-15 درصد اتک بهت بده کلا معمولا دوپ تو بازیای دیگه stat میبره بالا نه اینکه بزنه کلا اسکیلارو عوض بکنه

اون ff brave که تر زدن به بازی قشنگ. اولش خوب بود بعدش شروع کردن مکانیزمایی به بازی اضافه کردن که مجبور بودی dupeئه شخصیتارو داشته باشی تر زدن به بازی ملتم کشیدن بیرون ازش

اینم فکر نکن اونقدرا خوبه >_> بنر پیتی گارانتی 180 رول اونم بازیی که دیلی های روزانت به نصف رول هم نمیرسه وحشتناکه ولی خب خود بازی اونقدر خوب هست که فعلا کسی زیاد صداش در نمیاد از این بابت

و اینکه همه بازیای گاچا پکای مختلفی برا فروش دارن و پکای جم خالیشون جز بدترین value هاست. تو گنشین اولین خرید هر پک خیلی ارزش خوبی داره ولی بعدش خیلی بد میشه و هیچ پک دیگه ای نمیدن که ارزشش خوب باشه

و اینکه همه شخصیتا c6شون با c0شون زمین تا آسمون فرق دارن با اینکه اکثر بازیای دیگه یا دوپ گرفتن توش خیلی راحت تر از گنشینه که اونا مشکلی ندارن یا اونایی هم که سخته دوپ گرفتن در این حد وحشتناک نیست اختلاف دوپ داشتن. اینجا رسما اسکیلا فرق میکنن اگه دوپ داشته باشی بقیه بازیا اکثرا مثلا فوقش یه 10-15 درصد اتک بهت بده کلا معمولا دوپ تو بازیای دیگه stat میبره بالا نه اینکه بزنه کلا اسکیلارو عوض بکنه
والا من شنیدم گاچاهای دیگه حتی همین پیتی هم ندارن، الان صبح یه پستی بود که ملت چند تا 5 ستاره تا حالا گرفتن، اکثرا با اسلحه و تکراری حول و حوش 5-6 بودن :D ولی خب دفاع هم نمیکنم، وقتی حتی با ولکین خریدن هم نمیتونی روزی یه ویش بزنی:D

به نظرم این چیزها برای بازی های PVP خیلی مهم باشه، برای مایی که اکثراً خودمون تنها هستیم، همون یک شخصیت درب و داغون هم کار راه بیانداز هست:D

و شخصا اگه قراره شخصیت تکراری بگیرم ترجیع میدم ارزشش رو داشته باشه و انصافا همه اینطوری نیستن که با شخصیت تکراری قویتر بشن :D

انگار مامان باباشون نژادشون فرق داره
رنگ چشم, رنگ مو, تتو هاشون نشان از دوقلو بودن میدن
میشه گفت شاید گوشاش زیر کلاهشه ولی خب دمش رو نمیدونم چی بگم
شایدم نیستن نمیدونم :D
گوشاش بیرون کلاهه :D

آره اینکه دوپ تو این بازی انقدر تاثیر گذاره خیلی نکته منفیه...
ولی همچنان به خاطر سینگل پلیر(یا Co Op ) بودنش صدای کسی در نمیاد

حالا باز 4ستاره ها بد بوست نمیشن، و راحت تر میشه گرفتشون، ولی کاراکترها نابوده! مخصوصا اینکه کاراکترهای 5* هم موندگار نمیشن که برن تو بنر استاندارد یا بعدی ها...
مثلا اونی که Childe C6 بخواد، رسما حساب بانکیش رو باید خالی کنه:)) اونم اگر رد شده باشه که هیچ:|
چند ماهی یک بار کاراکتر بنر اینجوری بدن که میره و بر نمیگرده، نه همه کاراکترها به این شکل:|
البته همون 4*های اول بازی هم الان چندین ماه از عرضه ی بازی گذشته و هنوز که هنوزه بوست نشدن! خو ملت میخوان اونا هم ارزش بازی پیدا کنند نسبت به بقیه کاراکترها :|

این نحوه ی گارانتی هم بده... به نظرم باید روی هر 90کارت ثابت یک 5ستاره میداد (یعنی 89ی هم 5* بود، اون 90 هم حتما 5* میبود)
و اینکه یکم شانس بره بالاتر!
الان جوریه که زیر سافت پیتی تقریبا میشه گفت 5* نمیگیری، و یه جورایی به طور میانگین هر 75کارتی که میکشیم، یه 5* رو شامل میشه....

پیش بینی چند ماه پیش بر و بچ درست از آب در اومد :D

90dojp6ou5k61.jpg

والا من شنیدم گاچاهای دیگه حتی همین پیتی هم ندارن، الان صبح یه پستی بود که ملت چند تا 5 ستاره تا حالا گرفتن، اکثرا با اسلحه و تکراری حول و حوش 5-6 بودن :D ولی خب دفاع هم نمیکنم، وقتی حتی با ولکین خریدن هم نمیتونی روزی یه ویش بزنی:D

به نظرم این چیزها برای بازی های PVP خیلی مهم باشه، برای مایی که اکثراً خودمون تنها هستیم، همون یک شخصیت درب و داغون هم کار راه بیانداز هست:D

و شخصا اگه قراره شخصیت تکراری بگیرم ترجیع میدم ارزشش رو داشته باشه و انصافا همه اینطوری نیستن که با شخصیت تکراری قویتر بشن :D

گوشاش بیرون کلاهه :D

اشتباه شنیدی :D گاچاهای قدیمی پیتی ندارن چون اون موقع اصلا همچین چیزی باب نشده بود ولی الان 3-4 سالی هست تقریبا همه گاچاها پیتی دارن تازه هم شمارنده پیتیشون کمتره هم احتمال 5 ستاره گرفتنشون بیشتره. گنشین احتمال 5 ستاره گرفتنش وحشتناکه من به شخصه که این همه بازی گاچایی میکنم هیچ بازیی با درصد به این پایینی ندیدم. اون فیت که معروفه به پایین بودن ریت ssr درصدش 1ئه اینجا 0.6ئه :|

اخه مسئله اینجاست که به نظرم گنشین همینی که هست نمیمونه و شک نکن خیلی تغییرات میکنه مثل همه بازیای گاچایی دیگه. کم کم مودای مختلف بهش اضافه میشه چیزای سخت تر میاد و اونجاست که یه شخصیت c0 با c6 اختلافش خیلی معلوم میشه. اگه بازی چیزی اضافه نکنه اتفاقا خسته کننده میشه چون نمیشه که تا چند سال همین روند رو داشته باشه

آخه این یه مشکل دیگه گنشین رو نشون میده اینکه همه بنرا لیمیتدن که خیلی خیلی مسخرست :| بازیای دیگه بنر لیمیتد یه چیز خیلی هایپیه و هر چند ماه یه بار اتفاق میوفته مثلا هر 4-5-6 ماهی چیزی ولی اینجا کلا همه بنرا از روز اول غیر keq لیمیتدن و شخصیتایی که تو بنر همیشگی هستن خیلی کمن برا همینه که احتمال دوپ گرفتن اون شخصیتات زیاده. خیلی از بازیا تازه وقتی تو بنر یه شخصیت رول میزنی اگه 5 ستاره باشه حتما 5 ستاره بنره برا همین دیگه دست خودته که میخوای دوپ بگیری یا نه

آره اینکه دوپ تو این بازی انقدر تاثیر گذاره خیلی نکته منفیه...
ولی همچنان به خاطر سینگل پلیر(یا Co Op ) بودنش صدای کسی در نمیاد

حالا باز 4ستاره ها بد بوست نمیشن، و راحت تر میشه گرفتشون، ولی کاراکترها نابوده! مخصوصا اینکه کاراکترهای 5* هم موندگار نمیشن که برن تو بنر استاندارد یا بعدی ها...
مثلا اونی که Childe C6 بخواد، رسما حساب بانکیش رو باید خالی کنه:)) اونم اگر رد شده باشه که هیچ:|
چند ماهی یک بار کاراکتر بنر اینجوری بدن که میره و بر نمیگرده، نه همه کاراکترها به این شکل:|
البته همون 4*های اول بازی هم الان چندین ماه از عرضه ی بازی گذشته و هنوز که هنوزه بوست نشدن! خو ملت میخوان اونا هم ارزش بازی پیدا کنند نسبت به بقیه کاراکترها :|

این نحوه ی گارانتی هم بده... به نظرم باید روی هر 90کارت ثابت یک 5ستاره میداد (یعنی 89ی هم 5* بود، اون 90 هم حتما 5* میبود)
و اینکه یکم شانس بره بالاتر!
الان جوریه که زیر سافت پیتی تقریبا میشه گفت 5* نمیگیری، و یه جورایی به طور میانگین هر 75کارتی که میکشیم، یه 5* رو شامل میشه....

آره 4 ستاره ها اوضاعشون خیلی بهتره مخصوصا اینکه تو شاپ هم میان ولی خب به شخصه برا 4 ستاره بازی نمیکنم :D مگر اینکه خیلی با طرف حال کنم :D

باید امیدوار باشیم شخصیتای 4 ستاره جدید رو سرنوشت این 2 سلاح جدید 4 ستاره رو منجر نشن که تو بنر فعلی سلاح ها 2 تا سلاح 4 ستاره لیمیتد داریم :|

یعنی فقط منم در حد مرگ هایپ la signora ساما هستم ،،، یعنی خودشو و کاتالیستش رو با هم میخوام

تنها ۶ ستاره حق بازی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or